- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stig20
tag
válasz
ABnormal #8552 üzenetére
Ha csak mudra kéne, akkor inkább vegyél buggy-t. Elképesztő, mennyire megy az a kis mocsok.
Asszem Krivjur vett Spiedo-t és én meg Buggy-val mentem ellene, és minden pályán otthagytam. Én is csak funból veszem majd meg, mert tetszik.
MaciG: Hangkártyának nincs valami equalizer progija? Mert azzal be lehetne állítani rendesen.
Látom SB Live-od van, azon biztosan be bírod állítani. -
Speed®
titán
válasz
ABnormal #8242 üzenetére
Nálam sincs (,mert nem játszok). Lecseréltem a 9700ast, de húzott 6800GSel is ugyanúgy szétakadja magát 1024@Lowban. CPUlimites. Mert olyan hűde igényesen van megírva. A GRID meg 1152ben Mediumon röhögve megy. Lehet nekiállni összehasonlítani grafikában\fizikában\kidolgozottságban a két stuffot. Tiszta szégyen amit Invictusék művelnek Aeria vezénylettel. Pénz pénz pénz..
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #7897 üzenetére
A teszt klienssel nem sokra mennétek account nélkül
Ha minden igaz akkor valószínű lesz jó nagy RUSH a Diane érkezése előtt vagy közben vagy mindkettő. Már csak a GMen (is) múlik hogy megvalósul e. Én midenesetre felhívtam a figyelmét egy jo nagy patch előtti rush hiányára a tavalyi nagy patch ötletén, és áldásos eredményén felbuzdulva
-
PepeDon
tag
válasz
ABnormal #7846 üzenetére
Ha privátban kéred, akkor is ki kell írni, hogy már kaptál (ergo hozzászólás off lesz bőven). Pl: Most tőled is kérnek 5-en, - mert mind csak privátot ír - de nem tudják, hogy te most elosztogattad, vagy nem. Abban igazad van
, hogy esetleg egy embernek küldhetnek többet. Azért kell beírni úgy mint Ploki, hogy kinek lett küldve és esetleg, hogy van még meghívó.
Kösz Ploki. Nagy leszek meghálálom
.
Jöhetne már a nagy peccs. Új játékmódok, új pályák, szinte kapunk egy PT 2.0-át
-
Target78hu
aktív tag
válasz
ABnormal #7740 üzenetére
Most nézegettem ,hogy csak 2eft a crc és lehet nosztalgiából megveszem
Meg van pár lelkes magyar modder és szép kis kocsikat kreálnak hozzá ,már csak azért is érdemes 1 pillantást vetni rá!LFS ben is most teszt peccsekkel mókázunk és azért az nem volt gyenge ,hogy a saját dedihostomról dobott le és a többiek fennt maradtak
-
Target78hu
aktív tag
válasz
ABnormal #7726 üzenetére
Akkor szerencséd van ... nekem sem notorikusan fagyogat ,de amikor 7 körös versenynél szoros küzdelemben 1xcsak a loginnal(vagy asztallal) nézel farkasszemet ,na az nem kicsit bosszantó még ,ha csak 1 játék is
Integrált a hangkártyám ,igaz van benne +1 kártyás is mert antik kormányom van ami gameportos ,de elöző konfigomon is produkált ezt-azt!
Annó még a level-r be is invitáltam/téritettem az ismerősöket&haverokat(pedig akkor is voltak bugok) ,de most hiába könyörgök(agitálok s ezzel az agyukra megyek persze) ,nem teszik fel a pt-t újra ...mert a közös futamokon freeze és kékhalál fogadta őket s nem a játékélmény!A bétában nem jutok dülőre ,hogy fullosra raktam a corollám meg a balanszot is úgy löttem be mint a mostani PT ben ,de mégis máshogy viselkedik sim vs ben
Valakinek hasonló tapasztalata? Lehet jómagam nem tudom belőni az irányítást!
A drift mód valahogy túl csúszósra van véve szerintem ,ennek ellenére nyüstöltük tegnap mackóval rendesen (70ezres drift a hangár pályán együltöben).
Árkád rész meg nem az igazi ,olyan sinautó effekt.Régen a CRC demót nyüstöltem sokat és felötlött bennem milyen lenne a mostani PT-s enginevel+választékkal+dedihost ,ha kiadnák
álmodik a nyomor
-
ABnormal
őstag
válasz
ABnormal #7401 üzenetére
ja,lehet,hogy nem azért...
Success!
Congratulations! You have successfully entered your data for the Ten Ton Hammer Torque Me Giveaway. Current Ten Ton Hammer Premium members receive ten codes with their entry. Everyone else gets one code. If you see this page after entering your information, you know we have your entry.Winners will be selected on June 1, 2008 and posted at www.tentonhammer.com/TorqueMe.
Duplicate entries will be deleted, but we will keep your original entry.
Click on the hammer below to see even more great content!
-
vizibal
tag
válasz
ABnormal #4360 üzenetére
Igen, tudom. De képről lévén szó, elég nehéz keresni benne (azért pesta007-et csak sikerült megtalálnom). És pont azért kértem, hogy itt a fórumban adják meg az Xfire-ös azonosítót (ami egyébként nincs az említett listán), hogy ne nekem kelljen keresgélnem mindenkiét.
De hogy ez a fórum ne csak a klánunk ügyes-bajos dolgairól szóljon, javaslom, hogy a csatlakozási szándékotokat (és az Xfire-azonosítótokat) ezután priviben küldjétek.
Remélem, ez így mindenkinek megfelel.
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #4258 üzenetére
Bródón a hajtűben a fa kissé szélesebb mint aminek látszik
Ugyan ilyenek vannak a derékszögy kanyaroknál City tourokon.
Én is imageshackra teszem fel a képeimet, ott ha foruimra akarod kitenni akkor értelem szerűen a forums utáni címet kell bemásolni a forumbaezzel csak kicsi képet teszi ki a forumra és ha rákattintsz akkro adja nagyban
a jutyúbos videjóm nincs hang, így kevesebb helyet foglalt, hamarabb kész volt a feltöltés...sietnem kellett nagyon a végső gong közelében jártam... -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #3958 üzenetére
Asszem talán segít: A hangcsatornákat állítsd 64re 32ről, asszem ennyin van alapból.
5 új autó van terbe véve márciusra. 3 licenszelt (Evo, Wrx, Corvette) és 2 fantázia (TA Intimidator, Panama GT/porsche/) ezek változhatnak ha a peccs időpontjában nem találják megfelelőnek vagy vmi más okból nem jelennek meg. -
kisvardai
tag
válasz
ABnormal #3944 üzenetére
Easy1
http://www.youtube.com/watch?v=N4RkKsWY3wc
Easy2
http://www.youtube.com/watch?v=UrNNezmigig
intermediate1
http://www.youtube.com/watch?v=wolgyQ4V_As
intermediate2advanced
http://www.youtube.com/watch?v=-oUe8gYRSfkaz intermadiate2 még nincsen feltölve majd ha végzett kiirom ide is!!!!meg a beállosbol lessz még gy felvétel!!!
-
PepeDon
tag
válasz
ABnormal #3869 üzenetére
Oké kösz hogy szóltál, bár lehet már nem lesz rá időm, mert ma már nem érek rá, majd holnap reggel esetleg. Persze ha össze fog jönni
. Mondjuk az az igazság kiírást nem is olvastam, csak néztem a videokat. Van ott egy-kettő ahol szerintem lazán 2-3 kocsinyit 'eltolta' azokat amik közé be kell állni.
-
pisti
őstag
válasz
ABnormal #3813 üzenetére
Köze nincs a pályához ennek, ahhoz van köze, hogy másokkal játszol-e vagy sem, ráadásul teljesen véletlenszerű az előfordulása, észleléseim alapján.
De legutóbb most az új pályán éreztem, nagyon erősen. Direkt gyakoroltam rajta pratice módban, balanceokat próbálgattam, erre beléptem hozzátokat játszani és alig lehetett úton tartani a járgányt, rohadt idegesítő...Jah a másik, az is érdekes, hogy játszunk összesen 6-7-en és felére esik az fps a practicehez képest, nem az elején ahol minden autó látszik, hanem végig játék közben. Mondjuk ehhez nincs sztem köze a fenti bugnak, de ezis nagyon fincsi dolog...
70 fps-el azért kellemesebb játszani... -
PepeDon
tag
válasz
ABnormal #3798 üzenetére
Bizony-bizony én is lestem nagyot. Gyakorlóban lenyomtam egy 7 köröst 1:41-es idővel. Utánna mentem élesbe 2 harpoon meg alap kocsik ellen. Gondoltam itt se nekem fog állni a zászló. Azért indulás előtt beraktam a +10% tapadás-t (más nem volt
) és lefutottam a versenyt. 1:40 alatti csak talán az első kör volt
. Csodálkoztam én is, meg a két harpoon-os. Az egyik 3-4körnél lépett ki, a másik meg be se ért a célba 30sec-en belül. A legjobb kör meg 1:35.904 (ha jól emlékszem). Rögtön téptem is nézni a listát, hol állok. Meglepve tapasztaltam, hogy a quadro, hexan gt osztályt vezetem.
Nekem tetszik a pálya, de a macskaköves részen az asztalt szétrázza a kormány, pedig csak 30% van a FF.
-
kisvardai
tag
válasz
ABnormal #3621 üzenetére
Hello
Tud valaki segiteni???Kinek lehet szolni olyan játékosokrol akik direkt melléd állnak vagy megvárja még lekörözöd őt és kilök!!Mert én játszottam egy ilyennel és 4 db: 30 körös TA-ba mindekire rászált!Hogy kapna valami büntetést vagy figyeljék egy darabik és ha észreveszik,hogy mit csinál akkor függeszzék fel egy darabik vagy nem tom!!!Remélem kapok választ a kérdésemre
Üdv:Alex
Előre is kössz!! -
Speed®
titán
válasz
ABnormal #3589 üzenetére
Nem lagolt, teljesen rendbenvolt, nem ugrált meg ilyesmi. Lehet, hogy van mégvalaki, aki ezen a néven nyomul?
--DonPachi--, egész pontosan.
Más: CTFeztem, valaki benézett spectben és beszólt, hogy annak ellenére amit ideírtam, nem is olyan jó a buggy..én nem azt írtam, hogy mindenkit legyalázok vele, hanem, hogy állati jó vele menni. Mondjuk a quadGTseknek Tokyo parkolóban alapos bosszúságot okoz a fordulékonysága
Juteszembe CTF-Tokyoparkoló: miként lehet, hogy a Quadrot megfogja egy személygépkocsi is, miközben a Stallion repteti a buszt/kamiont? Nyomattuk a CTFet és bejött egy Stallionos arc, halálra idegelt azzal, hogy belerongyolt a nagyobb akadályokba, átment "alattuk", én meg resetelhettem a verdát
-
kisvardai
tag
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
ABnormal #3355 üzenetére
hátigen, viselkedése kicsit ABnormális (bocsi, kissé erőltetett szóvicc volt)
ha a fű csúszosabb, az főleg a TA miatt van, mert elég sokan levágták a célegyenest/célgörbét.
Komolyabban tesztelni a PT-t sajnos csak a hétvége fele tudom majd (valamiért vonzóm a bugokat, főleg a ritkább fajta bugokat
, szóval előttem bug nem marad rejtve
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest