- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni17
csendes tag
válasz
csaba0223 #15284 üzenetére
Dehát nem is kellett csinálnom jelszot mert azt nem kérte.Csak a nevemet meg a városomat meg ijeneket.És ahogy beregisztráltam küldtek egy emailt ami persze angol volt és ott volt egy oldal rámentem aztán beatta bejelentkezve az aeriagamest . de semmijen jelszot nem is kért meg nem is adott sehol!
-
ALI_G
veterán
válasz
csaba0223 #15243 üzenetére
Az acc csaj ott is érvényes?
ez g*ciség. üzemanyag egyenlő volt nagyjából, már utolsó 2 kör körül jártunk és marha messze volt tőlem és full egyedül jött. Ennyivel jobb ív nincs. Egyébként melyik a legjobb ív ebben a nascarosban?
de az acc csaj akkor magyarázat lenne. -
Creative997
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #15178 üzenetére
Én nagyon örülök ennek a cikknek. Ráfér a PT-re a reklám, mert kevés az állandó játékos (meg aki nem adja fel lvl10-nél). Remélem az idő előrehaladtával csak mégjobb és még ismertebb játék lesz. Meg azt is remélem, hogy innentől kezdve már nem csak új pályákat meg kocsikat raknak bele, hanem fejlesztik a grafikát is. Mert mondjuk 2010-ben lehet sokan megmosolyognák a mostanit. Én megint megkérdezem: olyan rohadt nehéz lenne egy színpalettát tenni a játékba? Van 4 szín, hurrá
. Sokkal változatosabb kocsikat lehetne csinálni. Erre jó példa, hogy a Panny-k 95%-a piros.
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #15159 üzenetére
kipróbáltam ezeket az új pályákat, kár, hogy a papírdoboztól sérül az autó. a legdurvább az volt, hogy az egyik úgy megdobta az autót, hogy csinált egy backflipet. na ez azért már túlzás.
egyébként érdekes, mert nálam kb 5-6 másodperccel tovább tölti mint más pályákat, de a többiekre állandóan perceket kell várnom.
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #15147 üzenetére
Az csak a kiírás visszaszámolása. Bár azt se tudom minek van, mindig olvasható marad...
A morello tuningnak valamiért az a koncepciója, hogy csak néha elérhető, nem az hogy néha el van zárva. Egyik pályának sem ilyen. Maximum a Santa pályák lesznek csak elérhetőek most télen, de szerintem azok is megmaradnak. -
ABnormal
őstag
válasz
csaba0223 #14482 üzenetére
De egyébként, a két játék ugyan az! csak a levelr.bin-t és a projecttorque.bin-t összehasonlítva kimondhatjuk,hogy : bitről bitre
,de már az .exe-k nem ugyanazok és a package fájlok sem...viszont ha a levelr loginképernyőn nyomsz egy home-t akkor a projecttorque honlapja nyílik meg nem a levelR honlapja...van ez így...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #14464 üzenetére
Megnyugodtam Csabi.
Egyébként kapott már valaki e-mail-ben kódot?
November Special Key/Item Giveaway 19th - 30th!!!
Nekem a legmagasabb fokozatra van állítva a spam-szűrés, lehet ez a baj? Érdekes, eddig mindig megkaptam az ilyen kódos-ajándékos e-mail-eket. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #14453 üzenetére
NA akkor!!
1. level r oldalon beregelsz, simán a kezdő képernyőn
2. freemailes címre azonnal jön a reg!!
3. linkre katt, aktivál, és már megy is!!
tök ugyan az, mint a PT. Lehet, h. találni benne ezt-azt ami másabbnak tűnik.. pedig DEHOGY!Also, und természetesen gusztustalan német nyelven van a game
.. Nekem tök ugyan az..
Rgo.. van egy Yenki PT-nk, és egy Sváb Pt... Kibebaxott Magyar mikor lesz??????????? F@ckBiztos nem hoznánk eleget a konyhára, meg csak a ladát venné mindenki..
(és ezt is ugyanúgy lehet törni, mint a PT-t...
)
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #14453 üzenetére
Mert külön kell a játékra is aktiválni az accodat!
Már nem emlékszem rá, hogyan. Dani most csinálta, kérdezd őt.Nagyából: először belépsz a gamigogames.de oldalon aztán itt mész profilra és ott aktiválod a levelRt. Előtte lehet hogy a levelr.gamig..... oldalon is regelni kell és csak aztán tudod a gamigos accodal ezt a levelR accot aktiválni.
Minotauruszt nem akarnak tenni a labirintusba???
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #14393 üzenetére
Úgy van!
Nem ismétlem magam.. Mi újgazdag fizetős játékosok megtehetjük, hogy veszünk drága dolcsiért AP-t.. és közben mind a 2 gyerekemnek megvan mindene.. Anyukám is néha tölt fel nekem AP-t, meg az anyósom is..
SŐT, ha legközelebb kell valakinek AP, írjon nyugodtan, veszek neki, és "majd megadja"..
DOLGOZZ!!
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #14212 üzenetére
Béna voltam és még az autó választásom is rossz volt, az utcsó pillanatban váltottam szekeret, bár ne tettem volna.
Corallal akartam menni, de nem volt meg a kellő bátorságom hozzá és átváltottam 2000gt-re de sajnos rossz volt a döntésem. Nagyon mennek a corallok.
Sajnos csak az 5.lettem.1. El Spaco, 2.???, 3. TNA, 4. Duran, 5.Én, 6. Razin
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #14133 üzenetére
Én asszem már 3-at vagy 4-et is találtam. Elméletileg 1AP lenne, de egy árva fityinget sem adott hozzá. Hát nem is tudom mit mondjak. Szerintem nem lenne egy nagy wasistdas kijavítani ezt a hibát (csak egy aktualis_AP:=aktualis_AP+explorerben_talalt_AP sor kéne valahova
).
Valaki reakció a 14129-es hsz-emre?
-
Creative997
őstag
-
Destified
csendes tag
válasz
csaba0223 #13901 üzenetére
Köszi a tippet, az Explorer-el kapcsolatban, bár azt hiszem, Te tudsz vmit amit én nem
Teganp egyik spanommal toltuk, 800-900 rp :S:S:S Mit is jelentene ez a "combo only" ? ez vmi "Misc Item? (csak azert kerdem, mert most epp melozok, nem hiszem, hogy ra tudnek lesni
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #13859 üzenetére
tuti van még az alap autóban!
Táska nélkül panamával 1.25.4-5 a legjobbam. Morellón a táska többet dob mint 3mp, 28 kb a táskamentes ideje.Lacika, templomba is menjek el, hogy ennyi mindent elhiggyek?
Én is el tudnék viselni egy mutatós aláírást, de lusta vagyok csinálni, és nem is nagyon értek hozzá.
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #13789 üzenetére
Igen, régen rengeteg TAt nyomtam, kb 1,5xörösét fizette a mostaninak meg rengeteg 7 körös BRoad van mögöttem. Én még mindig mérföldben mérek
Most újra elővettem a BRoadot class5el. Meglepődtem, hogy az RX még mindig fantasztikusan megy!
DE most míg aktív az RPs csajom, addig spagettizek, 5k ugrik egy versenyért a jól megyek. Wangan tök unalmas, azért nem ott megyek. Meg camaróm sincs feltuningolva és vettére meg a BPt nem pazarlom. -
MaciG
addikt
válasz
csaba0223 #13715 üzenetére
Ha már így témánál vagyunk akkor már inkább a ferrari szerelői "tankolták el" Massa-nak...
Jó kis futam volt, bár én azóta mióta Hakkinen nincs versenyben nem nagyon nézem az F1-et és nem is követem az eseményeket. Hamiltonról meg annyi a véleményem ,hogy kicsit nagy az arca, de attól ő is megérdemelten lett VB-nok, mert jól vezet és ez tény. Jó az utolsó futamon "csak" 5. lett de az idény az nem erről az egy futamról szól. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
csaba0223 #13715 üzenetére
nem egészen...
Ha Glock is kimegy a pit-be inter gumikért, mint ahogy a többiek, akkor nem került volna Hamilton elé. (20 sec volt a különbség köztük) Glock nem tehet arról, hogy az utolsó fél körön nagyon elkezdett esni és alig bírt a pályán maradni. Ironikus: A brazilt Brazíliában a hazája időjárást verte meg.noh, offtopicból elég.
Az utóbbi időben eléggé hanyagoltam a PT-t és ennek a fórumnak az olvasását is. Lenne egy kérdésem a kedves PT -fanatikusokhoz: A jó-öreg speedbug barátunk meg van-e még a játékban vagy végre kiszedték ezt a "feature"-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest