- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Sajna a nyelvvel kapcsolatban igazad lehet Paja. Bocsi tegnap mar nem tudtam neked irni ezugyben.
Viszont igy majd tobb dolgot lathatnak a tobbiek magyarul elsore. Pl.: a tutorial mindjart kesz. (nagyjabol 98%). Remelem hetfon felkerul majd. Tovabbi jo hetveget mindenkinek! -
m3tr0
őstag
ok.
amúgy a mission-ba van olyan,hogy össze kell törni a másikat..vagy mi a herém, de azt ki a fa**om tudja megcsinálni? 35 másodperc alatt törjem össze úgy,hogy ne tudjon tovább menni?!! vagy mi lenne a cél? és ha az a cél akkor mégis hogyan?
szemből nekiverettem tök gyorsan és alig lett baja...bírom az ilyen teljesíthetetlen küldetéseket... -
m3tr0
őstag
-
Creative997
őstag
Lehet csak nemigazán értem rá az eventek időpontjában és lehet ez így lesz a jövőben is. A másik meg miért ne kéne tesztelni az autókat IS, azok nem lehetnek hibásak? Teszem azt az újakat vagy a régiekhez vannak új dolgok, volt már rá példa hogy valami nem klaffolt autóknál... Sőt..
-
bix-
tag
Azon soha nem volt PT, én mindig laptopon játszom, most csak kíváncsiságból akartam kipróbálni, hogy megy-e rajta.
Tűzfallal minden oké, be van állítva rendesen, másik drivert nem próbáltam, nem akartam nekiesni mindenféle drivernek, gondoltam hátha megmondja, akinek ilyen kártyája van és működik neki. -
Rolika82
tag
Ez még okés is lenne, de elindittom és egyszerre bemegyek az options/controlsba és már akkor nem műxik. Ha rákattintok, hogy meg akarom változtatni a billentyűzet kiosztást már akkor nem vesz be egy gombot se, sőt még esc-el sem tudok kilépni, ilyenkor marad az alt-f4.
A gamepadra már rájöttem. -
Creative997
őstag
Hehe nekem az összes mutatóm majdnem egy időben jubilált pár hónapja. Level 44, 50k mérföld, 50 nap a pályán, 5000. verseny, 3000. győzelem, 3000. rating, az RP-t nem nézem (de tényleg nem érnek semmit sem, egyik se).
Igazából annyira nincs időm játszani, hogy 2 hetente megyek pár versenyt, bezzeg 2 éve...
Igazából ahogy itt észrevettem a béta dobott a hsz-ok számán, most hogy nincs kezd kihalni megint, mivel nincs igazán miről beszélni, hacsak nem az újaknak.
Apropó, üdv Viper26 -
Creative997
őstag
-
SylarHUN
senior tag
Az első infók alapján igen ingyenes lesz! Csak az extrákért kell fizetni mint a PT-ben.
De ha nem lesz ingyenes, viszont jó lesz, akkor még az sem fog érdekelni. Hajlandó leszek érte fizetni. PERSZE HA JÓ LESZ!Szerintem ne nagyon hasonlítsuk össze a két játékot. Még! Amíg nem láttuk élőben!
Amúgy a Most Wanted motorjára épűl ha jól tudom.
Hidd el, szebb lesz mint a PT! Sokkal.
Nem néhány százezer forintból fejlesztik, hanem milliókból. Sőt talán lilliárdokból. -
hugoagagyilo
tag
Nekünk sikerült összehozni a csapatot.Tudtam eventet is csinálni magunknak gond nélkül lefutott.Amikre jelentkeztünk azok egyike sem indult el.Gondolok itt lagra mint hibára.Még szobáig láttuk hogy berak aztán systemben generar erroral elszállt.Szerintem szervernek volt ez tul nagy terhelés vagy nem tudom.Elég sok Japán illetve volt nagytestvér országábol voltak fent sokan,nem tudom számit vajon hogy egy burn_0ut nevű figura szét floodolta a lobbyt.Sajna egy GS sem volt fent hogy lehalkitsa a srácot.
-
SylarHUN
senior tag
-
Ricco_hun
senior tag
Persze, most csak én vagyok helikopter. De mégis mi a francért jó az, ha egy olyan irányítás meg gyorsaság rögzül benned, amihez a rendes verzióban nem sok közöd lesz. A franc se akar a jani lenni egy ilyen gagyi játékban, ap-t meg főleg nem költenék acc csajra. Ha egy kicsit is komolyan venné magát a játék, akkor eleve nem lennének benne ilyen gyerekes hülyeségek. Akinek van pénze, annak annyi előnye legyen, hogy vehet xp/rp duplázókat a gyorsabb fejlődés érdekében, ahogy az a rendes mmo-kban van.
Nyugi, ha vége a bétának úgyis eltűnök, nem fogok itt sírni meg negatívkodni, de az mindent elárul a játékról, hogy hányan játszanak vele. -
kekeeci
senior tag
Lagról szó sem volt, akik ezeket csinálják, azok válogatás nélkül mindenkivel megteszik, és olyan is volt, aki pofátlanul, miközben mögötte csak a káosz maradt, még eleresztett egy "Hahaha..."-t is.
Lag - a múltkor, amit említesz, véletlen bekapcsolva maradt a torrent, kikapcsoltam, azóta minden OK. (Szerettem volna segíteni a beta letöltőinek.)
-
Ricco_hun
senior tag
Irányítás? Sok köze nincs a sim-hez, de még a rendes PT árkád módjánál is árkádabb a béta irányítása. Kb ilyen nfs3 szintű. A kameramozgás is nagyon irritáló, ráadásul nincs egy rendes külső kamerállás: az egyik túl közel van, a másik túl távol van (akkor jó, ha kb 20-al mész, de ugye.....akkor megelőznek
), a harmadik meg olyan távol van, mintha egy helikopterből 2km-ről követném a kocsim.
A béta számomra ennyi volt: 2 és fél óra még letöltöttem, 20 perc telepítés, 1 óra update, 1 óra szöszmötölés a menüben (kocsik vétele, tuningolása), majd sikerült bejutnom egy szobába és elég volt 2 perc a pályán, hogy azt mondjam, köszönöm, ebből nem kérek.
Ami lol: mindenki fullos trunk-kal, mindenféle kétszerezőkkel meg háromszorozókkal meg mindhárom csajjal megy, mert "most megtehetem". Oszt majd les egy nagyot a rendes verzióban, hogy nem olyan gyors meg 10-ed annyi xp-t/rp-t kap. A sugárhajtómű meg a tetőből kiálló fehér kéz beteszi a kaput.
Az apuci hitelkártyáját sűrűn elkérő, 10 éves amcsi kölöknek biztos jó lesz (egy ideig, amíg rá nem un, de a lényeg, hogy beregelt meg belerakott vagy 1000$-nyi AP-t). Nekem ez már nem autóversenyzés. Akkor már inkább nyomom a gép ellen Shift-ben meg Dirt2-ben, ezerszer élvezetesebb.
-
JetiRulez
őstag
-
ABnormal
őstag
éppen ezt írtam,nem? csak azt kellene seedelni ami nem olyan mint a most telepített PT-ben,tehát a különbséget...amiben az exe is benne van,de ami már itt van a gépemen/és a ti gépeiteken is/ azt mi a fenéért töltjük le újra?
3seed 16peer
~200-al jön lefelé...de a feltöltésem az lassú sajnos
-
PaJa1
őstag
Igen, én még az előző béta kliensét töltöttem le....
De az updateli magát elég bőszen, úgy hogy szerintem ezzel is menni fog. minden esetre töltöm az új kliens telepítőjét is, aztán beállok a sorba seedelni. Ha minden klappol a hálózattal akkor 3-4 MB/s sebességet tudok biztosítani.Mellesleg a régi kliens is elég jó tempóban updatel, ha kell valakinek adok torrentet, az nekem 5 perc alatt jött le, a játék meg a számításaim szerint újabb 5 perc alatt frissíti magát.
De még nem próbáltam, ki hogy csatlakozik e, meg milyen verzióhoz.Ricco,
megauploadot is próbáltam, de az meghülyült. Vagy ha normális az a jelenség hogy 30-35 mega per sec sebességet ír ki, majd miután elérte a 100%ot fél perc alatt kiírja, hogy unavailable és semmi mást nem látok a feltöltés állapotáról akkor elbaxtam mert kinyomtam. -
hugoagagyilo
tag
Ha egymással játszunk magyarok akkor miért nincs lag akkor?Persze egy két kivételtől eltekintve.Van egy pár játékos magyar aki folyamatosan lagol,persze ez tud igen zavaró lenni ha a látómezőben van.Persze a gép sem ugyanazt rajzolja mindenkinek ki az utra.Szolok a mögöttem levőnek hogy vigyázzon kint van a konténer az ideális iven,mire ő az bizony a helyén van!Buszmegálloval dettó ugyanez a helyzet,és nem volt lag senki nem repkedett.
Illetve más kérdés.Tegnap volt valamiféle random event cl6-tal HarleyRoadking szervezte.Pengével sikerült elkapnunk a versenyt és derekasan helytálltunk.Itt a replay ha valakit érdekel.[link]Hol lehet ennek utánanézni hogy nyertünk-e valamit?
-
erdol
senior tag
Én akkor én miért nem láttam hogy ő laggol nálam semmi gond nem volt.Azt viszont láttam hogy az első kanyarban besokallt egy picit időt vesztett.Hol van a szerver?Hogy lehet hogy én laggolok nála ő meg nem laggol nálam?Vagy csak szimplán ezzel magyarázza hogy hibázott én meg nem.Egyébként múltkor mentünk egy psichaz vagy mi a neve gyerekkel 3G-s nem tudom hova való,ő ha a fűre ment ki,vagy a palánkot súrolta akkor is jobban kigyorsított mint én.E hogy lehet vajon?
nem _tom:nem a videokari drivereddel van baj? -
Napfénysüti
nagyúr
Ejha 8 milla az szép.
Én is végignyomtam 1 drifttel egy 10 percest magyar pályán nekem úgy lett 2-2,5 millió pontom.
Kár hogy nem 1,5 évvel korábban találkoztam a PT-vel. De akkor még Americas Army-t nyomtam.Ott viszont általában az újabb verziók jó dolgokat tartalmaztak újításokkal megspékelve nem így volt mint itt hogy szinte visszafelé fejlesztenek.
-
Blade.T
tag
Hotspot-ot raktam fel.
A chat rész valami iszonyat rossz, megörülök ha PTben is ez lesz...
Megnéztem megint tényleg lehetséges az örökre vásárlás, Rp-s és Gp-s verdáknál.
Csak az a gáz akinek nincs Rp-je sem az amíg összespórolja a pénzt, egy verdára megőszül, 200-300 Rp egy futamra nagyon kevés szerintemJa kaptam 2x100db Rp duplázót meg 2x100db Xp duplázót meg 4x3days Rp Girlt
-
Blade.T
tag
-
Bazzzs
senior tag
Érdekes, de lehet, hogy tényleg a kormány miatt kavarodott össze valami, mivel nem is igazán csúszott, hanem hiperérzékeny volt a kocsi. Elég volt megpöttyintenem valamelyik irányt az egyenes részen, és máris keresztbe álltam. Újraindítás után lett csak jó, nem értem.
Más: Megint van Facebook-on Poker Heroes event. Ugyanaz mint pár napja. Amennyiben egyszerre legalább 400 játékos van fent, akkor készíteni kell egy képet, feltölteni, és 200 AP jár érte. Múltkor Creával végigültük, de 200-230 játékos körül ugrándozott végig a felhasználók száma. Most is valahogy így áll, úgyhogy nem tudom miért erőlködnek vele. Aki esetleg mégis reménykedik, annak itt az event.
-
Ricco_hun
senior tag
De ez az, hogy nem lehet linkelni a profilom, mert arra is az az üzenet jön, hogy fel lett függesztve. Annyi, hogy be tudok jelentkezni a főoldalra (és ugye a főoldal nem a /profile, hanem /home, ami belinkelve semmit sem ér), de akárhova "mennék" egyből jön az üzenet. Amúgy biztos az nem tetszik nekik, hogy mindenki ezt a képet állítja be profilképnek. Amúgy sajátgépről töltöm fel, úgyhogy nem értem a dolgot. De lehet, hogy nézi a fájlnevet és lehet, hogy már spam-nek veszi ezt az "Aeria10M" jpg-t. Megpróbálom átnevezve feltölteni. De lassan már én érzem szarul magam, hogy ennyi fake e-mailt regelek freemail-en. Tossza meg a twitter.
Egyébként már postoltam a 10M+ topikba a májszpésszel meg a fészbúkkal. Szerintetek elfogadják, ha postolok mégegyet csak a twitterrel? Mert ha nem, akkor nem is kínlódok a twitterrel. -
bix-
tag
Szerintem lényegtelen, mert megváltoztatták az event-et....
1. Change your Facebook profile Picture to the above image. (500AP)
* Give us a link to your Facebook Profile! (i.e. http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=550535772 NOT http://www.facebook.com/?ref=home)2. Change your Twitter profile Picture to the above image. (300AP)
* Give us a link to your Twitter Profile!3. Change your Myspace profile Picture to the above image. (300AP)
* Give us a link to your Myspace Profile! Your profile must be set to Public, so everyone can viewKépről már szó sincsen.... No comment.... Csak azt nem tudom, lesz-e ebből egyáltalán valami is? Vagy akik még a régi kiírás szerint posztoltak, azok megkapják? Bár nem hiszem... Ezzel most kicsit felbaxták az agyam...
-
JackShephard
tag
Ollé, lassan bele fogok fulladni az AP-ba, ha ez így megy tovább. Jöhetne valami új autó, mert már tényleg nincs mire elkölteni...
Mindenesetre egy darabig tuti nem lesz más AP nyerős(kapós) dolog, csinálja mindenki ezeket! 10 millió regelt tag, ebből mennyi lehet a valós?
Esti TA fotózás mehetne, jó ötlet!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest