- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Érdekes volt az event. Tök véletlenül keveredtem oda és csak poénból indultam, olyan levezető futamként. Nem is erőltettem, de a sok mazsola egymást ütötte ki, így második lettem. Érdekes volt na
.
Egyébként nem értem miért erőlteti mindenki a Phobeust, úgy laggol szerencsétlen szerver, hogy rossz nézni. A Subtro meg szinte kong az ürességtől. -
Plokijuma
aktív tag
Ahhoz, hogy legyen értelme hirdetni egy-egy cégnek, ahhoz játékosok kellenek... méghozzá sok. Valószínűleg ezért van még sok "advertise here"
kb. 3 éve a Trackmania Nations is ezzel a céllal indult neki. Ingyenes játék, melynek fenntartását a pályán elhelyezett reklámok fedezik. Hiába volt több százezer játékos aktív, mégse tudták eladni a reklámfelületeket. 3 év alatt 2-szer 1 hétig láttam olyan reklámot, melyen nem TrackMania (ön)reklám volt. Pedig sok játékos volt. Hirdető felületek is kellő méretűek voltak, mégse kellett senkinek. Lehet, hogy ők voltak az ügyetlenek, hogy nem tudtak megfelelő számú szponzort szerezni. De félek, hogy a PT-nél is gond lehet a reklámfelületek eladásával. (ha más nem marad, akkor lehetnénnek még sponsor autófestések, melyek viseléséért kap a játékos bizonyos mennyiségű RP-t, többet, ha jól teljesít)
Végülis nem volt hiába való a Trackmania Nations létrehozása, mivel ennek hatására jóval több, nem ingyenes Trackmania (sunrise/original) játékot tudtak el adni. Megtöbbszörözték vele az eladásokat. Sőt nagyon hatékony rekláma volt a legújabb Trackmania játéknak, a TrackMania Unitednek. Gyakorlatilag most már úgy fogható fel, hogy a TMN volt a TMU demoja
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem nekem eszembe jutott egy jó ötlet!Mi lenne ha Lenne egy olyan hét ahol van 2db AP-szerzés.Nekem egy AP-s jutott eszembe elég nehéz de leirtam paja1-nek.
Azt irtam le neki,hogy volt régebben egy olyan event amiért elég sok AP-t lehetett kapni asszem 1k AP felett.Olyan event volt,hogy 5 játékost be kelett szervezni a játékba.Na nekem rögtön az jutott eszembe,hogy elmegyek suliba és reggelek minden gépen 30 gép van a suliba hehe: De utánna volt irva,hogy ellenörzik,hogy egy Ip-cimröl van-e reggelve meg,hogy játszol-e.Megkérdeztem,hogy nem tudja megkérdezni a nagyfőnököktöl,hogy nem lehetne-e ujraéleszteni egy mai dátummal vagy későbbivel.Még nem tudom,hogy mit mond paja meg a nagyemberek-sem.De remélem azt mondják,hogy oke csináld meg.És igy szolnánk kiirnánk itt a Prohardveren az event-et mert nem hiszem,hogy a magyaroknak van AP-ük.Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.És most ezzel az event-el lehetne azt a 15 jatekost gyarapitani!!
Mi a vélemyényetek???
Üdv: KisvárdaiBoccs a fogalmazásért ha rosszul van meg a helyesirás miatt is.
Dikk ez kétszer nyomta be pedig csak egyszer akartam!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem nekem eszembe jutott egy jó ötlet!Mi lenne ha Lenne egy olyan hét ahol van 2db AP-szerzés.Nekem egy AP-s jutott eszembe elég nehéz de leirtam paja1-nek.
Azt irtam le neki,hogy volt régebben egy olyan event amiért elég sok AP-t lehetett kapni asszem 1k AP felett.Olyan event volt,hogy 5 játékost be kelett szervezni a játékba.Na nekem rögtön az jutott eszembe,hogy elmegyek suliba és reggelek minden gépen 30 gép van a suliba hehe: De utánna volt irva,hogy ellenörzik,hogy egy Ip-cimröl van-e reggelve meg,hogy játszol-e.Megkérdeztem,hogy nem tudja megkérdezni a nagyfőnököktöl,hogy nem lehetne-e ujraéleszteni egy mai dátummal vagy későbbivel.Még nem tudom,hogy mit mond paja meg a nagyemberek-sem.De remélem azt mondják,hogy oke csináld meg.És igy szolnánk kiirnánk itt a Prohardveren az event-et mert nem hiszem,hogy a magyaroknak van AP-ük.Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.És most ezzel az event-el lehetne azt a 15 jatekost gyarapitani!!
Mi a vélemyényetek???
Üdv: KisvárdaiBoccs a fogalmazásért ha rosszul van meg a helyesirás miatt is.
-
Plokijuma
aktív tag
Tanács:
mindenképp próbálj meg vagy prequalihoz vagy előjelentkezéshez kötni az eventet.
(a prequali és az előjelentkezés közti különbség, hogy a prequalihoz valamiféle szintet kell teljesíteni, amely alapján bekerülnek a playerek (pl. egy screenshot egy eredményről, melyből a legjobb 20 vehet rész eventen), míg az előjelentkezés egy szimpla 'count in me' fórumba való beírást jelent)
így passot kaphatnak a sorsolás után egy futamba kerülök. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello!
Én mai nappal 3-om napja regiztem és már C I-es vagyok 80.000 van most kb a +5k rp-vel mert töltöttem fel a kocsirol képet!!ratingm :1306 asszem de az tuti,hog 1300 felett van!
Nem tudja valaki,hogy mikor jön az a kanyargós Ta-pálya??És,hogy a rookie autoval lehetlessz-e ott menni??
ÜÖdv: Kisa -
Plokijuma
aktív tag
Valamiért a képfeltoltes.hu nem elérhető, azért nem látszódik semmi.
Pedig reggel jó volt.Ha a kepfeltoltes.hu megjavul akkor gyorsan leszedem és felrakom máshová.
(eredeti kép nincs nálam, mert másik gépen van az a fájl (146 km-re innen)Mazda:
Minden környezethez 1-1 pálya -
Plokijuma
aktív tag
Rp-t azt bárhol kap az ember. csak leül és nyomja a gombokat.... Nem az "elvesztett" RP miatt vagyok dühős, (mert azok pótolhatóak) hanem az, hogy sok versenyen azt érzem, hogy hiába teszek meg minden tőlem telhetőt, de nem rajtam múllik, hogy nyerek-e, mert erősen UNFAIR a játék.
Valakinek segít, valakinek nem, valakit meg egyenesen hátráltat a speedbug. Persze, lehet, hogy kellemes érzés egy-egy játékosnak ha a segítő speedbugot kapja meg, de én ekkor sose örültem, mert tudtam, hogy a küzdelem NEM FAIR. (igaz, eddig csak kétszer éreztem meg a speedbug "segítő részét", azis TA-ban volt)2, lassan 3 éve versenyzek komolyabban online autósjátékokkal. Ez az idő alatt értem el szép sikereket (pl. Trackmania Nations Világranglistáját is vezettem egy ideig, amíg pár ember rá nem jött, hogy hogyan lehet csalni, és totál tönkre tette a TMN ranglistáját)
A versenyzés öröméért játszok. Szoros, izgalmas csatákat megvívva, FAIR küzdelemben harcolni. Nem baj, ha nem nyerek, de érezzem azt, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, amit megtehetteem, és egy jó, FAIR küzdelemben dőlt el a győzelem sorsa... A speedbug erősen UNFAIR, mert eléggé "random feature/bug"
Így a PT-vel való versenyzést nem tudom "élvezni", míg véletlen dolgok befolyásolják az eredményt. Mivel ez egy autóverseny, így a játékos képességein kellene múlnia a végeredményeknek és nem azon, hogy ki milyen speedbugot kap.
Eventek kivételével csak CTF-ezek, mert itt nem a kocsin múlik minden, hanem tényleg a játékos ügyességén. (najó, a kocsi is számít, de itt egy esetleges "speedbug"nak sokkal kisebb befolyásoló ereje van)
Régebben sokat TA-ztam, de ráuntam, hogy míg egyeseken mindig segített a speedbug, addig nálam szinte mindig hátráltatott. (sajnálom, hogy megvettem a TA pro járművet, össz-vissz 4 futamot mentem vele) -
Plokijuma
aktív tag
PT hivatalos fórumába postáztam a megfelelő helyre a fordított/módosított szöveget.
nem nagyon értem, hogy minek vannak eventek, ha szerencse függő az egész...
3-5 másodperc hatalmas különbség. Kezdem úgyérezni tök FELESLEGESEN NEVEZTEM be a ligára.
Speedbug ellen semmit nem tudok tenni. Az esélyét veszi el tőlem, hogy egyáltlán küzdhessek az első helyért. Egy ilyen kiélezett ligában 3-5 másodperc körönként hatalmas külöbség... 7 kör alatt simán félperc... mert "csak" pechje van az embernek...hiába futok közel tökéletes köröket, ha olyan okok miatt nincs esélyem jó helyezésekért küzdeni, amiről NEM TEHETEK. -
Plokijuma
aktív tag
Küldtem privátot a fordítással. Csak az 1ik, a hosszabb hszt fordítottam. Úgy érzem az 1. nem szükséges, a 2. tökéletesen szemlélteti a problémát.
Hatalmas köszönet érte, remélem ez ad egy lökést a speedbug felderítés ügyén.
Nem hinném, hogy lag/server terheltség függő a gond, mert egyik versenyről a másikra lassultam be, pont mikor többen mentünk. 10 perc alatt nem változik ennyit a server terhelése, főleg, hogy azon a serveren voltunk, ahol eleve mindig is kevesen szoktak lenni (subtropolis)Szerk:Tökéletes fordítás, picit megpróbálom kiegészíteni a kissé megkopott angol tudásommal. de az része fele annyira se lesz ilyen jó
fpeter:
Az összes fantázia autót meg lehet venni RP-ért is, míg a valós, licenszelt kocsikért csak AP-val lehet fizetni. -
Plokijuma
aktív tag
ahh.. félreértettél... én az átlag játékos szemszögéből írtam, hogy sokan így gondolják, valójában nem így van. Olvass visszább... végig azt firtattam, hogy miért nem szereti a TÖBBSÉG, ha GS/GM indul eventen...
Grat a 800. győzelemhez, 1000 már nincs messze
Remélem találkozunk a ligában -
vizibal
tag
Elvileg lehet játék-specifikus, szólhat például csak a PT-ről, a lényeg, hogy az AeriaGamest hangsúlyozd ki kellőképpen. Én legalábbis így értelmeztem a szöveget.
Egyébként is, 5 játékot 30 másodpercbe zsúfolni elég kemény dió lenne, szerintem elég, ha megemlíted, hogy van még ott, ahonnan ez jött.
Az aláfestő zene kiválasztása okozhat még némi fejtörést (szerzői jogok, miegymás). -
buvez
tag
Az nem érdekelne, ha csak lassabb fordulna, mint eddig, vhogy biztos be lehet állítani, de pl Bródon 1szerűen lehetetlen végig menni így. Legalább is nálam nagyon nem jó vmi, mert egy kicsit megmozgatom a kormányt és már majdnem keresztbe is áll a kocsi és nem a kormánnyal van a gond, mert bill-el is ezt csinálja. Nálam nem lassabban fordul, hanem szinte azonnal és ezt véletlenszerüen, mert van, hogy "normális". Ez nem bug??
Circuit-en meg lassabban fordul, de az irányítás ott is véletlenszerüen változik. Hiába tologatom a csúszkát, ugyanaz marad. -
mazda626
addikt
Tudom, azért is írtam amit.
Többi géesre vonatkozott a dolog, van amelyik multiaccos, egyszer GS, egyszer nem. Stb... Az apróságok gyűltek, most kijöttek egyben. Olyan ez, mint a hasmenés. Mindenből egy keveset, a végén meg egyszerre ömlik. Kellemetlen.
pisti: Kormányosok között is panaszkodtak az emberek. Ezt szintén nem értem. (Nem vagyok Oblomov típus.
) A játékon belül van a gubanc, nem eszközöket válogat, hogy most kormányon OK vagyok, billzeten meg nem. Nekik is gyorsabban kell tekergetni a kormányt.
-
mackosajt
addikt
úgy látszik, nem értetted meg a problémámat.
Ez egy fatális hiba, amit a patch okoz. Javítani kell. Nem a userek ezreinek a beállításokban matatni.
Aztán meg kidobnak egy másik peccset, és megint matathatunk. Nekem ehhez a kísérletezéshez megint nincs kedvem. Ez itt a fő probléma.
Mellesleg a bugoka kéne javítaniuk előbb, mert több haver lassan uninstall felé kacsingat, pedig sikerült rávenni őket, hogy újra tegyék fel.
fagyás, villogás stb. Szal egyre idegesítőbb az egészhez a hozzáállása a cégnek.
Lassan gagyi lesz. -
mazda626
addikt
A törés modellt miért butították le ennyire?
Emlékszem, még 1 hónapja gyönyörűen festett, egy hatalmas bukást követően az autó teteje össze-vissza volt nyomódva, első lökös leszakadva, kerék elferdülve, most a mocitető csúnyán benyomódik, belemegy a kasztniba, az elemek ritkán esnek le.
Még az RX-7-est is szépen lehetett amortizálni.
-
Speed®
titán
-
Speed®
titán
Az éremnek ez a fele néz legtöbbször felfelé. Én azért játszok egy játékkal, hogy kikapcsolódjak és/vagy örömet szerezzek magamnak azzal, hogy megérdemelten nyerek. Ezzel ellentétben a PT arról szól, hogy ha valami csoda folytán elindul/beenged és nem CTDzik, akkor még a versenyeken is kell egy rakás szerencse, hogy egyáltalán túléljem az első kört a sok kretén közt. És ha tele van a puttony, mert valamelyik köcsög azért jár fel, hogy derbyzzen, akkor meg jön valamelyik idióta, hogy reportol merthogy elküldtem a jó édes anyjába. Hát rajta.
Nem, majd még nekiállok pénzt költeni, miközben egy stabil játékot és a hulladék netkódot nem képesek összetákolni nomeg egy szutyok kickvote rendszert. Ki akartam próbálni a Pro verdát és még az Rx7 vételén is agyaltam léért, de egyszerűen nincs már türelmem ehhez az egészhez. A GSek se érnek semmit, menet közben ők is csak tehetetlenül bámulhatják, ahogy a retardáltak elkúrják mások versenyét. Aztán meg töltögethetnek fel replayeket..pff, vicc ez az egész.
Az utóbbi 1 hétben megnéztem 7 évad Smallvillet, élveztem, nem sajnáltam rá az időt. A Pro verdáért 30x30TAt lenyomjak? Nem szándékozom korán őszülni.. -
PepeDon
tag
-
Stig20
tag
Nem kitalált, replayben is jól látszik, hogy egy hirtelen mozdulatot sem lehet csinálni ilyenkor vele, egyszerűen alig akar fordulni a kocsi. Jah, és én is vettem ilyen racing ticketet, de soha nincs senki challenge módban, és egy versenyhez meg minimum 6 játékos kell...
-
Plokijuma
aktív tag
Nem látom értelmét, amit írsz.
Úgytudom, hogy azért van ez az egész, hogy ötleteket szerezzen GMKrash.
Most miért gond, ha több ötletet kap?u.i1.:
(nem, nem a cuccokért csinálom, hiszen a 8 ötletért is annyi jutalom jár, mint ha 3-t dobtam volna be.)u.i2.:
ha leveszem, akkor más tuti bedobja az ötleteimet
sajnos ilyen világban élünk -
f1RmW4r3
csendes tag
Azt az 53-as időt én futottam nepster előtt, de nem értem miért pont rajtam akadt ki mikor az előttem lévők meg 51 alatt mentek szintén tök egyedül...
Ez már sokszor lerágott csont, minden versenyen van valaki aki gyorsabb/lassabb a kelleténél. Ez a játék p2p mivolta és rossz netkódja miatt van, és amég Invictusék nem kezdenek vele valamit vagy a játék nem kap dedikált szervereket így is marad.
Addig is ha sokszor fordul elő, hogy 54-55-ös köröket megy valaki üres tankkal az nézzen be ide és ide, nekem segített.A 3 kiállásos balekot pedig kikérem magamnak (no offense)
-
Veg1ta
tag
-
Shad0w
senior tag
-
pisti
őstag
Nekem csak a mikrofon van sound inpunál
Azért mert a hangerő választó ablaknál az inputoknál a mikrofon van kiválasztva, nálam sztereó keverő néven fut az a csatorna amit ha kiválasztok, akkor veszi a hangot is szépen a fraps, viszont utána tedd vissza a mikrofonra, ha szeretnéd használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest