Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Amint láttátok a képeken is másként néz ki a két autó, szerintem a panama 1 ormótlan krumpli
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.
Kisvárdainak is írtam, nem fog az aeria dobálózni az APkkal, nincs bevétel, nincs fejlesztés... Régebben volt a meghívós esemény, szépen lassan csordogálnak ki azért is az APk (2 ember osztogathatja...). Most minek akarsz behívni még embereket ha ezt a játékosmennyiséget is csak nehezen kezeli a szerver?! Ami remélhetőleg hamarosan javítva lesz, valószínű megvan a szűk kersztmetszet a netkódban
Ja és szerintem elég sok embernek, nem csak innen a phról, van APja, szépen lassan össze lehet gyűjteni 1 új autóra valót.Nesztek
Fasza profilos verseny nehogymá panaszkodjatok 
Új hozzászólás Aktív témák

- LEGO klub
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.