Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Amint láttátok a képeken is másként néz ki a két autó, szerintem a panama 1 ormótlan krumpli
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.
Kisvárdainak is írtam, nem fog az aeria dobálózni az APkkal, nincs bevétel, nincs fejlesztés... Régebben volt a meghívós esemény, szépen lassan csordogálnak ki azért is az APk (2 ember osztogathatja...). Most minek akarsz behívni még embereket ha ezt a játékosmennyiséget is csak nehezen kezeli a szerver?! Ami remélhetőleg hamarosan javítva lesz, valószínű megvan a szűk kersztmetszet a netkódban
Ja és szerintem elég sok embernek, nem csak innen a phról, van APja, szépen lassan össze lehet gyűjteni 1 új autóra valót.Nesztek
Fasza profilos verseny nehogymá panaszkodjatok 
Új hozzászólás Aktív témák

- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- Crimson Desert
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.