- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem nekem eszembe jutott egy jó ötlet!Mi lenne ha Lenne egy olyan hét ahol van 2db AP-szerzés.Nekem egy AP-s jutott eszembe elég nehéz de leirtam paja1-nek.
Azt irtam le neki,hogy volt régebben egy olyan event amiért elég sok AP-t lehetett kapni asszem 1k AP felett.Olyan event volt,hogy 5 játékost be kelett szervezni a játékba.Na nekem rögtön az jutott eszembe,hogy elmegyek suliba és reggelek minden gépen 30 gép van a suliba hehe: De utánna volt irva,hogy ellenörzik,hogy egy Ip-cimröl van-e reggelve meg,hogy játszol-e.Megkérdeztem,hogy nem tudja megkérdezni a nagyfőnököktöl,hogy nem lehetne-e ujraéleszteni egy mai dátummal vagy későbbivel.Még nem tudom,hogy mit mond paja meg a nagyemberek-sem.De remélem azt mondják,hogy oke csináld meg.És igy szolnánk kiirnánk itt a Prohardveren az event-et mert nem hiszem,hogy a magyaroknak van AP-ük.Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.És most ezzel az event-el lehetne azt a 15 jatekost gyarapitani!!
Mi a vélemyényetek???
Üdv: KisvárdaiBoccs a fogalmazásért ha rosszul van meg a helyesirás miatt is.
Dikk ez kétszer nyomta be pedig csak egyszer akartam!!!

Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- PARKSIDE PPWSFA 20-Li B3+2db aksival
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest