Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziaztok!
Lenne egy kérdésem nekem eszembe jutott egy jó ötlet!Mi lenne ha Lenne egy olyan hét ahol van 2db AP-szerzés.Nekem egy AP-s jutott eszembe elég nehéz de leirtam paja1-nek.
Azt irtam le neki,hogy volt régebben egy olyan event amiért elég sok AP-t lehetett kapni asszem 1k AP felett.Olyan event volt,hogy 5 játékost be kelett szervezni a játékba.Na nekem rögtön az jutott eszembe,hogy elmegyek suliba és reggelek minden gépen 30 gép van a suliba hehe: De utánna volt irva,hogy ellenörzik,hogy egy Ip-cimröl van-e reggelve meg,hogy játszol-e.Megkérdeztem,hogy nem tudja megkérdezni a nagyfőnököktöl,hogy nem lehetne-e ujraéleszteni egy mai dátummal vagy későbbivel.Még nem tudom,hogy mit mond paja meg a nagyemberek-sem.De remélem azt mondják,hogy oke csináld meg.És igy szolnánk kiirnánk itt a Prohardveren az event-et mert nem hiszem,hogy a magyaroknak van AP-ük.Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.És most ezzel az event-el lehetne azt a 15 jatekost gyarapitani!!
Mi a vélemyényetek???
Üdv: KisvárdaiBoccs a fogalmazásért ha rosszul van meg a helyesirás miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BMW topik
- Linux haladóknak
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- darkFlash Shadow Pro
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs