- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
hehe én a panny bodyra route2-vel szedtem össze a lét, volt h napi 40-50 versenyt is letoltunk ott, akkor nagyon sokat adott kb 7 percért 2-3k-t is akár.
Én például ma is játszottam egy másik lvl15ös accal és tök jó érzés h már csak pár verseny és megvan ez meg az a tuning és elérem a következő szintet ahol már meg tudom venni a következő bodyt stb. Tény h egy idő után unalmassá válik amikor már rengeteget kell gürizni a következő szintért (lvl30 felett) és nem nyitsz meg újat, max 1-2 pályát. Ekkor jön az amit korábban írtam, a baromkodás és a jó kis beszélgetések...
És egyébként várható volt h rámennek arra h vegyél AP-t, kihasználják az embernek azt a tulajdonságát h "Neki a legjobb kocsija van? Én is olyat akarok" ill "Ott akarok lenni a top3-ban". Látszik abból is h rengeteg AP-s autó fog még kijönni és csak 2 RP-s, DE RP-s kocsikkal is lehet jókat versenyezni és elérni a legmagasabb szintet. Én egy fabatkát se költöttem a játékra és van egy rollám amivel megnyertem a Touring ligát, egy vettém amivel ott tudok lenni a legjobbak közt, egy WRX-em amit imádok, meg egy RX-7 Sniper-em amit nyertem és az egyik, ha nem a legjobb driftes autó. Ezt mind eventekből! Van és volt is sponsor csaj, popper és egyiket se vettem. Tehát befizetés nélkül is el lehet ezeket érni, csak szemfülesnek kell lenni. A kocsijaimnak több mint a felét leértékelésen vettem és tuningoltam és szerintem több mint egy milát spóroltam rajtuk. Tehát semmi sem lehetetlen. -
csaba0223
senior tag
Én is úgy tuningoltam a pannit! Volt vagy 2 hónap mire fullos lett!
De azóta változott a játék! Ha simben akartam volna összeszedni a camaro tuning árát ami
1,3milla akkor jó ha fél év alatt végzek vele! Fél évig meg nem akarok 1 kocsi tuningja miatt gubbasztani a gép elött! -
mackosajt
addikt
Nem siklok át.
Arra akartam kilyukadni, hogy régebben sokkal jobban lehetett haladni.
Ma már ez nem így van.
És most arra tessék gondolni, hogy ugyanannyi játékkal, mint korábban.
Ahogy Target is írta, hogy gyenge a pontozás. Nagyon arra hajlott el, hogy vegyél ezt, vegyél azt.
Fejlődni korábban szórakozás volt, most meg szinte "wow-os zombinak" kell lenni. Nem vicces?
Amúgy poén vagy sem, de pl. Target már többször törölte, én még 1x sem... valahogy annyira még nem tudta kihúzni a gyufát a magyar fejlesztők és a látvány miatt(pláne mióta nem 9550-en keresztül nézem a játékot. (Jó nem egy Grid, vagy Pro street, de elmegy, a fizikát meg hagyjuk, mert abban LFS az ász meg az RBR)a bugokkal az a bajom, hogy anno a Diane beta alatt mennyit jelentettünk? mik voltak a válaszok? Akkor nagyon nem úgy tűnt, hogy akarnak is csinálni valamit.
Azóta viszonylag keveset játszottam, mert szélmalom harcnak tűnt a bugokkal szemben. Új peccs, új bug. Akkor ez volt a trend.kérem kacssojja kiii.
-
-
mackosajt
addikt
Erre reagálok, de nem szívesen akarom szítani a vitát, de ez picit talán sok.
Korábban sokat játszottam, elvergődtem magam a jelenlegi szintemre.
Nem volt ez se kevés meló, de nem is sok, ha a ti oldalatokról nézzük.
Családom van, munkám van, nem kocsmázom így ez számomra a kikapcs.
Alvással és munkával lejön a napomból 17 óra kb.
7 órába kell beosztanom a családi életem és a "szórakozásom".
Ebben van benne az LFS, BF2, PT, rFactor, nezetés, játék és törődés a családommal.
Tudom, ez senkit nem érdekel, egyéni szoc.problem.Amikor indult a PT, könnyű volt fejlődni, mert mindenki kb. egyszerre kezdte. Ma nézzétek már meg, menni a kezdő, aki no cash módon indul, vagyis az alap Lion, kawa, mizz valamelyikével tolja.Mentem a napokban pár módba. Sűrűn nem találkoztam ilyenekkel.
Biztos élvezet lehet nekik fejlődni.
Nem lehetetlen, de szerintem erős azt mondani, hogy könnyű.
Event meg úgy lenne jó, ha lenne e-mail értesítés. Tudom, ne legyek lusta olvasgatni. Bocs, de sajna ez az ucsó fórum, amit még olvasok, erre jut a legkevesebb időm. Aeriásat meg nem olvasom. Mindenféle bizbaszról küldenek aeriától levelet, de egy Eventről sem tudnak küldeni.
Bugok...
Minap drag... 3-an voltunk, kettőnket tetőre pakolt... egy árva pontot sem kaptam, mert minden futamom hibás volt emiatt. Ezt 2x egymás után is. replay megvan a másodikról, ha érdekel valakit.
És hogy 10k-s EA-ben is van bug? Minden új játékban rengeteg bug van. BF2-ből már elég sok ki van iktatva, és már nem is 10k. csak 4.
Explorer? Targettel azt tologattuk a drift mellett... hát vicces volt a kapott rp/xp...Lehet utálni, hogy csak fikázni járok ide, de sajnos ez van.
A játék teljesítményi optimalizálását inkább meg meg se említsük.Bocs, hogy így reagáltam, de egy picit személyem elleninek éreztem a hozzászólásod.
-
norbert087
csendes tag
Lesegetem a hsz-eket, hát sokan minek játszanak ? bughalmaz, ugyan én pl jobban szeretem mint az új nfs.-t , igaz még a nfsu2 -es időszak nekem bejött de az újabbak, na igen és ha van egy játék ami nem tetszik azzal nem játszok, persze PT -nek vannak hibái, és melyik játéknak nincsenek ?
Na mind1 is, a lényeg jó volt a mai verseny köszönet [HUN]-Kisa -nak , és aki volt még..exploreren és sim -en. -
Creative997
őstag
Azért felhívnám a figyelmet, h mire elkezdődnek a ligák, visszatérünk GMT+2-ről +1-re!! Tehát nem 2, hanem 1 órát kell majd hozzáadni. Tehát most még úgy nézzük, h este 6kor kezdődik, de 1 hét múlva durván visszaállítjuk az órát és akkor du 5kor indul, jó ha ezt figyelembe veszitek!
-
Creative997
őstag
most sírjak
vagy nevessek
?
minnyáminnyá lvl38 -
dokar
addikt
már írtam, hogy levettem 90-re, de így se jó, mert dettó pöcögtetni kell, sőt a 180 a legjobb TA-ra mert 90-nél vmikor nem lehet rendesen bevenni a kanyart és akkor mehet a dörzsi a fallal. sim vs-re pedig legalább 540 javasolt. kár hogy erre a beállításra nem lehet profilt létrehozni.
-
dokar
addikt
ha pedig az analóg karokkal akkor olyan mint a kormány, kicsit tolod ,kicsit fordul
aha, csak TA-ban a legjobb ívekhez tized fok eltérések is sokat számítanak, a többi játékmódban ez nem jelentős. még a kormányom se elég precíz ahhoz, hogy analóg mozdulatokkal az íven lehessen tartani.
(#12773) Isten88: nálam a 45°-ból kb úgy 35°-nál már 100% van, sőt hiába állítom a játékban csak 90-esre a kanyarodási képességet, akkor sem lesz elég precíz, hogy ne kelljen pöcögtetni. beszéltem ott másokkal, ők is pöcögtetik az analóg kart TA-ban.
-
Isten88
senior tag
Szar a gamepad, az enyém is ilyen, azt hittem 3k huf-ért kapok valami használhatót. Az X és Y tengely kb olyan 45-45 fokban fordítható el. Az érzékenységét olyan 15-20 fokra korlátozták, miszerint kib*szott érzékeny és emiatt Én is a billentyűnél maradtam, mert nincs 10k huf-om egy gamepadra, ami 1 éven belül tönkremegy úgyis. Ha meg van olyan olcsó gamepad, ami használható is, akkor légyszi linkeljetek és megveszem.
Köszi! -
SSP33DY
aktív tag
LOL..
Riccot megettékTök igazad van Ricco-- DE tény, aki szereti, kenje... Itt max az aeriát, és a játékot lehet szidni.. és sajnálni az invictust, hogy ennyire balekok.. (bár pénz beszél) ennyi.. Fél évig én is rá voltam izgulva PT-re.. Aztán tele lett a törpöm.. és elég volt a bugracing-ből..
Más.. tudod mit Mackó! Baxxa nyuszi, még fizetnék is érte! Más gamét is megvettem, amire azt mondtam, hogy ez igen, megéri.. Természetesen havonta NEM fizetnék, de 1szer megvenném, az tuti! Amennyit AP-re költöttem.. hagyjuk..
És égül PT rakéta teljesen jól írja amit ír! Erre a másik legjobb példa:America's Army. Nemtom' ki tolja/ta vele, én asszem 4 éve játszom... Ott sem a tudás az első, hanem a PING! Minél alacsonyabb, annál gyorsabb, jobb vagy!! ÉS ez minden onlájn gaméra igaz!! Megcseszhetem a brutális PC-met, hiába megy fullba minden játék, és hiába 4mega lefelé a netem sebessége Felfelé CSAK 512, azaz 26kb/s.. ami, ha egy mondjuk amcsi szerverre csatlakozol, mindjárt 300 körüli pingként jelentkezik.. így a szervert már belaggolod, és az adatcsomag cseréd qrva lassú!
Ezért tudott a motoros kecseg saját roomba, maga ellen olyan jó időket menni.. mondjuk olyan 30-as pinggel.. mindjárt nagyobb az autód tapadása, irányíthatósága, és sebessége... stb..stb..
Ezért lenne az első a PT net kódjának optimizálása.. magyarul szpídbug..Az aeria meg kapja be..
-
-
[HUN]Dani
őstag
-
Karibaba
aktív tag
Ezen a képen mi a kakukk tojás? vagy újabb hiba!
-
[HUN]Dani
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
-
PaJa1
őstag
ááááá nem írtam át az időpontokat és mindenkinek a későbbit, a régit, küldtem el. Csak a főrumra van kitéve az új, korábbi időpont.
Azért akartam kezdeni korábban a túringot hogy a szedánnal ne keljen sokáig fennt maradni. De füstbe ment ez a terv... Végül is a szedánra nem jelentkeztek sokan, így nem vészes.Az az időpont a jó amelyik a PMben ment, 5PM GMT. Átírom a forumon...
Na a főrumon is ez van írva: 5PM.. enm tudom honnan szedtem a 4et
lehet a tegnapi sok CTF bezavart, az kezdődött 4kor.
-
dokar
addikt
1. event: engem csak a PT érdekel, a többit még véletlen se fogom feltelepíteni, szóval felejtős
2. event: e-mail aláírás? nem használom, csak a céges levelezőn. ha szimplán küldök nekik egy e-mailt amiben be van szúrva a kép, úgyis jó?
3. event: ezt nem értem? ha a honlapomra alulra berakok egy aeriás bannert, az is jó?
-
PaJa1
őstag
Szép összefoglaló az aktuális AP szerzési lehetőségekről
Bár az Őrült 8ast kihagytad
A felsoroltakból 8játékban kell csinálnod 1 képet a karakteredről. Nekem a PSP jól jönneValószínű lesz popper, mint nyeremény. Nem is, az lesz a belépő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest