- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
-
-
bome
csendes tag
"De egyébként aki elég sok időt fektet a ctf-be, mint ugye dokar a TA-ra és mások pedig a simvs-be, azoknál egy idő után automatikusan előjön ez a trükközős reflexe, miután rájön csak így lehet boldogulni, és szerintem jobb is így a játék!"
Ebben mi volt az ellenpélda? Itt pont, arra utaltam, hogy a ctf is olyan mint a többi játékmód (pl: simvs, TA), hogy aki igazán szereti a CTF-et mint pl te a TA-t és eléggé gyakorlott már benne, annak automatikusan jön reflexből ez a trükközés.
Itt pont, hogy semmi rosszat nem mondtam se rád, se a TA-ra csak téged hoztalak fel példának mint TA-fun. De neked sikerült kikerekítened ismét a vitát a Paja és az én beszélgetésemből! Grat!
-
bome
csendes tag
"az CTF-ben ész nélkül rángatják a kormányt ahogy paja is leírta"
Na ez meg a másik, mi nem ész nélkül rángatjuk a kormányt, hanem tükörből látjuk hol jön az ellenfél, meg a térképet is figyeljük. Ez most olyan nálunk is van aki összevissza rángatja a kormányt, ez a nobb kategória, úgy ahogy TA-ban is vannak noobok, akik lökdösődnek stb...
A Paja nem arra gondolt szerintem, hogy ész nélkül rángatják a kormányt hanem hogy nem életszerű mikor ide-oda rángatja valaki a kormányt, és ez nem ugyanaz.
De ha neked jól esik körbe - körbe rohangálni a TA pályákon akkor egészségedre, de nem tetszik nekem, hogy minden más játékmódot leoltasz, mikor nem is játszottál vele annyi játékidőt, hogy rendesen kiteszteld a csínját bínját. Részemről téma lezárva, nem is én kezdtem a TA-t fikázni, neked a szokásod ez a beszólogatósdi, szerintem nem más játékmódokat kéne fikázni, és hírdetni, hogy ki kéne venni a játékból. Nem tudom neked hogy esne, ha kivennék a TA-t.
De szerintem sokkal nagyobb az esélye, hogy a TA-t hamarabb ki fogják venni a játékból, mint a CTF-et. Nem is jövök én többet ide a fórumra, beszélgetni jöttem, szervezni a versenyeket, hogy funnoljuk jókat, aztán mindig van valaki aki másfele tereli a szót iylen hülye beszólásokkal. Neked jól esne, ha itt szerveznéd a Ta party-kat és mindig beírnék valamit, hogy gagyi, komolytalan a TA? Szerintem nem!
Na további jó fórumozást, én nem szándékozom fórumozni egy darabig!
-
bome
csendes tag
Hát...ha már itt tartunk, szerintem meg a TA húzza le a játék színvonalát (nem is kicsit). Sokkal nagyobb kreativitás és tudás kell a CTF-hez mint a Ta-hoz, különösen a HW-sek ellen. CTF-ben is van egy külön színvonal, ahol már nem a noobok játszanak, hanem a technikásabb játékosok. Hogy említsek párat: Mariann, Ofi, martinio, gsrmax, ndruu, bumbalaci55 alias blackwolf
, W Arnis, Power, tuner55, aiwa, Wandal, Plutos, body-r, odballl, lady in blue, musk_man, 3Dawid stb... (akit kihagytam attól elnézést kérek), ezekkel a játékosokkal mindíg nagy csatákat vívunk fej - fej melletti versenyeken. És most akármit kapok ezek után nem érdekel lehet engem támadni meg utálni, de nem tűröm, hogy egy olyan játékos aki csak TA-zik leszólja a CTF-eseket és magát a játékmódot. A drag...pont azt kéne kivenni a játékból a TA-val együtt...A dirft, az meg a másik kedvencem a CTF mellett, és nem is vagyok benne rossz. Rajtad nem lepődtem meg amúgy dokar, te már annó a simvs-t is fikáztad rendesen, továbbra is az a véleményem CTF foreva, és ki merem jelenteni némelyik CTF fan ha benézne a TA szobátokba elpicsázna titeket rendesen, de erre nincs lehetőség mert ugye ti mindenkit kickeltek aki új a TA-ban. Mi csak akkor kickelünk, ha valaki futam alatt nem fair-ül játszik, nem vagyunk sznob-ok mint egyes TA-sok.
A TA a játék szemete!
CTF, DRIFT foreva, a simvs is jó de meghagyom másnak, simvs-ben csak funnolok 1000-el!
-
PaJa1
őstag
Aki sim vsben csíra attól ne várj sokat
Meglepő módon a rúki futamomban nagyon jót nyomtunk, csak az elején volt karc...meg a cél előtt felbaxtak a falra: 3 helyet estem vissza. Az a szerencséjük hogy nem estem el semmi hasznos nyereménytől.
ÓBéBésekkel rokikocsiztam este, remélem ma is összefutunk
Harrr... pún*i -
fekeandras
őstag
Akkor nem is érdekel ez a xar!
Korom nélkül semmit sem ér az egész...
De viccet félretéve, ez fogadott reggel: "Update finished whit error! File: p_63_22_26.dat Errorcode: 6611!"
Rányomtam újra, hogy frissítsen megint azóta ezt írja ki: "Update finished whit error! File: header3.dat Errorcode: 1001!"
És azóta minden indítási kísérletnél ezt írja ki. Ez mi a f@xomat jelent?
Máshonnan nem lehet letölteni ezeket? -
SSP33DY
aktív tag
nyihihihii! Mint én a Ta-ban!
Egyébként mire "esküdtök"? roki, pro, vagy intim? (én pro párti vagyok.. viszonylag gyors, és kezelhető)MÁS.. Csabesz, és Farkancsom!! Há' tegnap szerintetek mé' nem tudtam 11 kört menni, azután a megadraft után??!!
Mert a Lazy Smoker volt a BP.-ben, nem az inixiooooóóóóóó -
SSP33DY
aktív tag
Kezditek felbizgatni a fantáziámat TA-val
Még a végén kipróbálom, milyen az a 0.47-es köridőőő
Csabesz fater!
Há' gyúrjá ujjra!
Két analóg kar kifog rajtad? ÉS 2 cickó.. vagy 2 fél popsi?? Naugye!! Gyakorojjá' csak, vagy ragassz bimbót az analógok tetejéreMás.. imádom GM_1fastcrx-et!
Kűdött' nekem egy csomó dolgot, 14-et, de nemtom mé?!
3db. 3 napos csajt
1 ződ és egy koponyás kúcs'
golf járgányt..
meg egy csomó ezt-azt -
csaba0223
senior tag
-
SSP33DY
aktív tag
Doki! Ha RP kell, CSAK így megy! Igen, ez gyűjtögetés
És szerves része a PT-nek!
Ricc!! Nekem is EVENT CLOSED van.. és szó szerint átaludtam!!
March 16, 2009
Start: 2009-3-16 24:0 Timezone: GMT+1
Event Closed.
És ezt tegnap este látam csak a system-ben!!! Este 21:00 után kezdtek jönni az üzenetek, aztán hajnal 01:30kor már event closed volt!!!Ha az IGN-es linkre kattintok, akkor pedig a weblap nem nyitható meg...
-
Darahian
tag
Ezen én csak meglepődtem, de úgy látom, valakit egyenesen TÜZEL a felháborodás
Én megpróbálkoztam még a wii mote -al is (nem vicc, az egérkurzort mozgatja a játékban is, de IRÁNYÍTÁSHOZ meg nem fogadja el- pedig az lenne csak a mókás igazán), de ha azt nem hajlandó elfogadni, akkor sutba vághatom, mi?
Francba. Na nem baj, akkor felteszem a Rayman Raving Rabbids -t is, hátha az hajlandó elfogadni
...azért egy-két kísérletet még megér nekem ez a wiimote dolog. (a Johnny Lee - féle drivert még nem tettem fel)
-
-
csaba0223
senior tag
Elárulok neked 1 titkot! Azt nem tudom hogy más padnál is működik e! Nekem egy logitech dual action-öm van!
Tehát, options rámész ugye a turn left..... ezeket tudod!
Mikor beállítod hogy melyik gomb legyen akkor jön a trükk! ha simán beállítod a keresztre a kormányzást akkor azt írja hogy kapcsoló+ illetve kapcsoló- ez a nem jó!!! ilyenkor hiába kapcsolod át analógra hirtelen fog reagálni! A következőt kell tenni: Bekapcsolod az analóg kart nálam mod gomb, így állítom be a keresztre az irányítást, ekkor azt írja hogy x-tengely+ és x-tengyely- ez a jó! Ha így állítod be akkor megfordítja és alapbol az analóg működik és a mod gomb megnyomásakor a kereszt! Így az analóg kar nagyon finoman reagál nem hirtelen
így már tökéletes az irányítás! Ha nem érthető felrakok 1 videót róla! -
Fred K.
tag
ugyanez nálam így nézett ki:
-elindult a mezőny
-mondom megyünk kaszálni mindjárt...
-aztán meg hoppá mer mégse
-hát akkor helyezkedjünk
-aztán látom hogy érthetetlen okokból kezdek lemaradni...
isten haragja van
-aztán a másodikat:
nem kellene felváltani 5ösbe te fassz-miután ezt megtettem még volt egy halovány reménysugár arra hogy befogjam a mezőnyt
-aztán látom hogy vki megjött mögém és liheg a tarkómba
-gondoltam amíg nem érzek nyomást a seggemben addig csak nem leszek nemibeteg uh nyomjuk aztán ha tud akkor csak megelőz ha meg nem akkor ottmaradt...-fellestem a monitor jobb felső sarkába:
jééé egy Dokar
-nah mondom akkor nagy respect neki mert leveszi a fejem PH-n
-sejtettem hogy esélyem nincs de megpróbáljuk...erre elkezdtem csúszkálni
-hohóóó még nem is vagyok a füvön csak bennem van egy kevés de nem találom az összefüggést
-esetleg a szerelők a sört öntötték a verdába a kerozint meg magukba-a következő hogy Dokar bújik jobbról-balról
-megint jobbról aztán balról csatt egy
-balról csatt kettő
-Kruger kaszál...
-Dokar a***d...-aztán mire megállt a limbó hintó és visszakecmeregtem addigra a 9. helyen voltam és be is értem ugyanarra a helyre 70perc múlva
de semmi gond mert ez benne volt és tegnap a Boresz is kilökött úgy hogy fél óráig esküdözött hogy hozzám se ért...
érdekes
valszeg ma is PT-zünk este
és valszeg TA is lesz
min. 30 körös de ha jöttök megint akkor lehet több is...Paja te nem tanulni akarj hanem minket taníts és gyere szépen TSre
Mariann ki bántotta itt a Dokart
-
b00st3r
csendes tag
Üdv
Csak óvatosan ezzel az autómata fánkolással mert ha az aeria fülébe jut sztem még ban is lehet belöle.
Ezért jólenne ha a megoldást csak priviben küldenéd (nekem is).
Persze jó ötlet, de unfair a játékkal és a többi játékossal szemben.
Azt is eltudom képzelni, ha ez a "fánkrecept"továbbterjed, a szobák 90%-ban fog fánkolni a jónép.
-
SSP33DY
aktív tag
És az az Aeriás Third Party-s szabály.. hahahaha.. CSAK és KIZÁRÓLAG a Punk Buster nézegetné a memóriád, ha nézegetné..Amióta nincs GameGuard, simán lehet baxogatni a PT-t!
Third Party.. nézzük..
Logitech G-Profiler(billentyűzeté) 3rd party
Logitech Profiler (körmányé)3rd party
Saitek PFC System (joy-é)3rd party (olvas és ír a memóriába;) változtat a beállításokon, scriptelhető )3rd party
Razer Driver Control (egér progi..változtat a beállításokon, scriptelhető)3rd party
Riva Tuner (videókártya +driver, a hűtést szabályozza, és a teljesítményt! FOLYAMATOSAN olvassa, és írja a videó memóriát, ha kell emeli!)
3rd partyAkkó' minden nap 10szer bannolnak
Szép szabélyzat, és le is kell, hogy legyen írva!
De...de..Szép volt Dokar!! A Mortal Comatra, és a Street Fighterre én is emléxek
-
Creative997
őstag
Semmi gond. Dumáltatok közben?
hamar megtanultam h hogyan előzgetitek egymást és felvettem a ritmust, az elején még kicsit nagy volt a tömeg
de megszoktam. Szervezetten mentek, most már értem h mentek ilyen időket, 3mp-cel javítottam meg a Pro-s rekordomat
Habár sokat nem TAzok. Az utolsó tankolásnál még volt 3 környi üzemanyagom, de úgy voltam vele h visszamegyek hozzátok, de éppen lecsúsztam
kit meg kilöktem véletlenül, habár miattam volt, de nem én löktem ki asszem, azért volt mert előzni akartam és mivel F2es kamerával tolom, nem vettem észre h mellettem is van vki, kicsit meglöktem aztán ő kibillent és vki kilökte ha jól emléxem. De egyébként élveztem
Majd lehet h még megyek veletek csak úgy spontán, ill ha ti is úgy gondoljátok.
-
dokar
addikt
na itt a Megoldás!
anno még a verekedős játékok korszakában találkoztam egy programmal, ami egy hotkey lenyomáskor a következő billentyű lenyomásától rögzítette, hogy mit mikor mennyi ideig nyomtunk le, a hotkey újbóli megnyomásakor befejezte a rögzítést. tehát úgy, mint ahogy a fraps vagy gamecam videót vesz fel, csak ez a gombok lenyomását figyelte. ezt a "felvételt" külön tárolókba tette, ezekhez is lehetett rendelni vmi gombot/hotkeyt és annak lenyomására lejátszotta a rögzített eseményt. pl a veteránok biztosan tudják, hogy a mortal kombat (és hasonló) játékokban voltak nehezen megismételhető speciális mozdulatok, kivégzések. ennek a háttérben láthatatlanul futó programnak a segítségével egy gombnyomásra előhívhattunk egy sor nehezen kivitelezhető pontos billentyű kombinációt. tehát a jó hír végre az, hogy nem kell számolgatni a PT-ben az időintervallumokat gombnyomásra, elég ha rögzítesz egy jó kört, amiben kapsz PD bónuszt. a fontos, hogy a kezdés és a zárás passzoljon. akár több PD-t tartalmazó köröket is lehet rögzíteni. sőt full álló helyzettől álló helyzetig és akkor biztos nincs elcsúszás ugyanazon rögzítés többszöri lejátszása között.
-
dokar
addikt
rosszul írtam, nem a kormányzást kell megszakítani, hanem drift csúszást kormány rárántással. ha úgy 1-1.5 másodpercenként rántasz rá a kormányra, akkor még nem szakad meg a drift játék szerint. 4 ilyen bemozdítás = 1 teljes kör. tehát ha elengeded a kormányt, akkor a folyamatos csúszás közben kezd szépen kiegyenesedni, ezért kell berántani. a periódushossz állandó, de ha mondjuk nem 4x, hanem 8x hívunk meg egy feleannyi intervallumon érvényesülő kormány mozgatást, akkor ugyanazt érjük el, csak kevésbé lesz darabos a kör. ez olyan, mint a pi értékének meghatározása numerikus közelítéssel. ez tutkóra működik, leteszteltem. már csak azt kell kiszámítani, hogy a PD-hez a folytonos kör megszakításhoz menyi ideig tartó bemozdítás kell és utána pedig az ezt követőt, hogy visszaálljon az ívre. tulajdonképpen, ha írok egy programot C-ben, ami 2 gombot nyomogat, akkor egy Rp-t fialó tyúkot csinálok. tfh bal gomb a balra, a fel pedig a gáz. íme itt egy példa, hogyan képzelem el (természetesen a paramétereket pontosan be kéne lőni):
ciklusban a fel gomb folyamatos lenyomva tartása a többi pedig:
1. szünet 1200ms //ciklus kezdete
2. bal gomb 235ms
3. szünet 1200ms
4. bal gomb 235ms
5. szünet 1200ms
6. bal gomb 235ms
7. szünet 980ms //folytonos drift megszakítás, PD begyűjtése
8. bal gomb 372ms //drift ívre való ráállítás
a ciklus pedig kezdődik elölről.
Paja, ha ezt megírom működőképesre, az ugye nem számít kliens oldali hacknek? -
PaJa1
őstag
Hát akkor van még mit tanulni ;)
Nagy ívhez nem kell elsőkerék hajtás. De tény hogy van olyan szög amivel az autó csak gázzal szépen csinálja a karikát, egyenes kormányállással, ami irreális, mert oldalsodródásnál nem áll párhuzamosan az első kerék a hátsóval.
Először 2000GTvel csináltam ilyet, Hangáron másfél kört tett meg csak gázból, kormányhoz hozzá se nyúltam. És ha neked az nem nagy kör, ráadásul hátsókerekes autótól, akkor úgy érzem TAban kell kört kilinccsel előre csapatni hogy elhiddJa és én vagyok a nagy fánkos, azt hiszem. Szívesebben pörgök egy fél délutánt mint explorerben kapirgáljak lebegő vackokat 2 "futamon"
-
Fred K.
tag
nem gond...
nem is figyeltem ki van bent meg h ki kicsoda
rajtam kívül jonny-t (alias CSJ-hun) is kivágták csak Boresz (alias Möhe) maradt bentha kivágnak vhonnan akkor nem szoktam erőlködni pláne ha a roomnamebe benne van h lvl 25...
kössza választ Crea + Paja
kezdem kapisgálni...
-
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
és még folytathatnám...
Nem tudtam milyen legyen, ment közben jöttek az ötletek, de lehet ez marad a végleges forma, nem akarok ide csillagrombolót rajzolni... alakult mint a teve a prés alatt
jól hívjátok egymástNekem német a billentyűztem de magyar a kiosztás winfosban, nincs probléma, csak emlékezetből és megszokásból tudom, hogy mi mit üt, csak az alt gr és shift és egyéb kombinációkkal bajban vagyok.
-
Fred K.
tag
"ha lehet ne legyenek ékezetek a pwd-ben, mert akkor a cimboráim kint ragadnak.
és "i" betű sem, mert akkor meg én nem tudok bemenni."
egy kisebb összeget ne utaljak át cserébe amiért megtiszteltek minket?
de hajnalban írtam a 18105-ben h d.u. dobok privit ha hazaértem...
az időpont zulu2030am ha nem lehet benne "i" betű mert nem tudsz bejönni akkor ide hogy írtál "i" betűt?
-
Fred K.
tag
jelszavas lesz a szoba azért hogy az itteni banda tudjon egy yóót jáccani és ne felidegelni kelljen magunkat azokon akit dodzsempályánat hiszik a TA-t, hanem csak visszahárom padlógázon
viszont ha igény van rá pm-ben adok jelszót és aki akar jöhet, várjuk szeretettel
nagyon szívesen megmutatom a féklámpáimatde ahogy elnézem 18an nem bizti h befértek
ha jön sepr meg creative akkor az eddigi létszám 6-7 emberke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest