- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #17640 üzenetére
Lehet, hogy idővel elérhető lesz HQban is.
Én áttértem gotvidzre, a jutyúb nem mindig akar HQ filmet mutatni :s
dokar,
Missions Chapter 2 Number 6 - no bp no acc girl, billentyűzet, 235 steering range, 8.1 response -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17591 üzenetére
Írta egy srác, hogy bocsánat, ki kellett lépnie, mert egy barátja hívta, hogy bajba került, és el kellett mennie..
erre ez az egyorrú baromarcú marharépa válaszolt neki, hogy, mondj nemet, mert csak egyetlen barátod lehet, a PT.. Igazi fasz.. mit képzel ez magáról?
Normálisan elnézést kérnek tőle,érthető indokkal.. erre ez a válasz..
Mi lett volna, ha CTD- kap, vagy kibaxxa a PT loginra?
Akkor biztos egy noob lúzer kis köcsög lett volna, akinek szar a pc-je, lassú a nete, és kőlönben is minek játsszik?!
KÖCSÖG! Szét csapnám,mint a rohadt tököt! Tuti egy 20 kilós kis kockafejű anya kedvence.. és tuti buzi..
Na.. jól megmondtam.. -
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17468 üzenetére
megszoktam, hogy "élő linket nem teszünk be" tilalom van majdnem mindenhol;) de a kedvedért mingyá' megoldom
ITTEN VAN-E
Emmeg a másik, az előző folytatása -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17218 üzenetére
Hát vazzeg megnéztem....
59PM..!!
Ebből 58 a vedd meg nekem.....
B@zd+ kisA! ELÉG!-csá most olvasom,hogy megvan a klán? akkor ne vedd meg nekem a guild os szart!! be tudsz venni most?
-jelentkeztem a klánba elfogadod akkor?
-hallod akkor nem megyek a klánba de akkor vedd már meg nekem még ma a Guild os szart ha lesz AP majd valamivel vissza fizetem!!!
-kérlek holnapra ved már emg nekem hogy ha haza jövök akkor röhtön meg tudjam csinálni a klánt oke?
majd halesz AP-m akkor vissza fozetem ok?
előre is köszi!!-Szia megvetted nekem?
-Szia na megvetted nekem a Guild os papírt?
-Szia légyszir irj vissza
-megveszed akkor?
-Na megvetted nekem akkor a Guild os papírt?
Előre is köszi!!-Szia SSP33DY kérlek válaszolj...>NEM FOGOK!
És nem lapoztam vissza!!
ELÉG VOLT! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #17150 üzenetére
..mostanában én is elég sokat explorereztem..
És azé' Csabeszom, mer' sok kicsi sok-kra megy!!!
Nekem már 5-en is simán 21-22ezer!!!A nagy kombóból max 3-at csinálok, és inkább több "simát' az 5-ösökből, és a 4-es alakokból!!!És nem hibázokCsontra kiszámolom!! 8 emberrel meg tudnám csinálni a 30K-t!!
-
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #16978 üzenetére
A pályák difficulty bonusza nagyon le lett húzva
Az igaz hogy több PDt lehet csinálni 1ségnyi idő alatt mint régen.
Összességében kevesebbet fizet a fánk mint régen, és szintén kevesebbet mint az explorer RP/óra viszonlatban.
DE itt még mindig nincs maximum! Szóval ha nagyon elszánt vagy akkor 2 óra alatt egy popperrel többet keresel mint explorerben, tehát ha nagyon effektíven akarod elhasználni a poppert akkor arra még mindig a fánk a legjobb.Valaki tudna jönni segíteni, hamarosan lejár az RPicsám
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #16966 üzenetére
"A memória órajelének visszaosztása: Ha szorzó változtatásával emeljük a processzor belső órajelét (csak kevés CPU esetében lehetséges), akkor nem kell foglalkoznunk különösebben a memória órajelével. A legtöbbször azonban a külső órajelet vagyunk kénytelenek változtatni. Fontos, hogy ez az órajel nem csak a processzorra, hanem a számítógépünk több elemének a sebességére is hatással van. Hogy kiiktassuk a szűk keresztmetszeteket, rögzítsük a különböző buszfrekvenciákat (pl. PCI-E: 100MHz) és a memóriát pedig hagyjuk alapsebességen. A DRAM órajel a belső órajel valahanyad része, ez az ún. CPU : DRAM arány. A memória órajelének visszaosztása nem más tehát, mint a külső órajel emelésekor a helyes ram frekvenciához kisebb arányt állítunk be. Pl. ha 25%-al növeljük a külső órajelet, akkor a CPU : DRAM arányt 25%-al rontani kell és így ugyanazt a frekvenciát kapja a memória, mint a korábbi alapértelmezett külső órajel mellett."
forrás:: [link]
Így már érted?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #16938 üzenetére
Nekem is fexik az F5.. megint..
Nekem is egy régi rossz videókarim van.. vagy kettő.. a login képernyüőn pl. 860 az FPS-emJáték közben 80 alá még nem ment.. és 240 volt a max..
Kis A.. hát csinálj egy rohadt klánt magadnak! Csak hagyj már minket békén! DE a csíkot olvasod remélem BÉTA állapotban van ez a klános cucc!!Inkább vegyél egy EVO-t! Tuningold fel, meg vegyél RPicsát! Azzal többre fogsz menni, mint bármi mással!
A Pecccs meg jöhetne már.. mert ma még csak vesztettem.. RP-t, rating-et, és backpackot... és 10 szer fagyott csak le, vagy szakadt meg.. lol Ami újdonságot találtam, fel lehet borítani a cigány lovát! (more-ló) Bár nehéz, de 3szor is sikerült..
A Pannyval és a Vettivel egyenlőre szinte ugyan olyan időket megyek, mint a murénával.. hát ha valami csúszik.. az a muréna.. Semmit nem ér a gyorsulás és a végseb... ha jön a kanyar.. szinte nullára fék, különben szép lassan csúszik mindenfelé..Nekem még mindíg irányíthatatlan! Megyek is TA-zni
Ott nincs ilyen gond
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #16903 üzenetére
nyehehe
unDok-ar
Az aeria pont lexarja minden 5letünket..
És TA-ba automatával..LLLOOLL Ott nem pont az a lényeg, hogy te szabályozd?!?! Pl. a rookie-nál, hogy tutira nyerj, néha kell a 6. is.. ugye??És sim-vs-ben is tankolás előtt szoktunk nagyot fékezni.. de lehet, hogy 90 fokos kanyarok előtt, amikor 1 centi is számít..
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #16903 üzenetére
Majd a power slide megfogja?
Na de most már végre komolyra fordítva a szót mekkora hülyeség már, hogy egyszerre kell használni a kettő féket a rövidebb megállási idő érdekében, holott ez pont teljesen ellentmond a valósággal. Ha ezt megírom az Aeriának, akkor szerintetek veszi a fáradtságot és jeleznek a fejlesztőknek?
Egyébként hogyan lehetne azt megcsinálni a játékban, hogy maradjon meg az automata váltó, de ha a fék gombot nyomom és miután megállt az autó, akkor ne kezdjen el hirtelen tolatni. Tehát a fékezés ne váltson át tolatásba.
-
Mariann294
őstag
-
Mariann294
őstag
válasz
csaba0223 #16730 üzenetére
Én is igy csináltam.
100% után kezdtem multizni mondjuk részben azért mert eleinte sehogysem akart müködni az xp-mel.Bár lehet azért mert bugos volt.Vistával most minden klassz!
Jáccd gyorsan végig mert hatalmas ökörködések szoktak menni esténként.Készült is pár videó..nálam is van 1 (a multiból) de ha bemész abba a topikba akkor még többet találsz! -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #16705 üzenetére
Nem, nem kell bejelenteni!
Az a topic nem azért volt, hogy csak akik oda beírják magukat. Az azért volt mert, hogy akik oda beírnak és szükségük van a mostani klán tag elhagyására azok kapnak nick changert. Ha nem írtál be oda akkor nem kapsz, ennyi.
Klánt majd bárki csinálhat a játékban.Ami jön:
Alap klánrendszer
Kicsit átdolgozott kezelőfelület
Honda S2000
Livenport Raceway - ebben nem vagyok biztos, de szerintem jönnie kéneAzt hiszem ennyit mondhatok, a többi változást észreveszitek magatok is
-
JackShephard
tag
válasz
csaba0223 #16652 üzenetére
Egyáltalán nem csak cl1-ben játszom, elég sok ember megríkattam már cl6ban is. Kérdezd csak meg Lacika haverodat, ő már kapott ízelítőt belőle. De neked is adok szívesen egy kis bemutatót ha gondolod, bármikor. Egyébként meg a touringokat szeretném megnyerni, ezért a céltudatos cl1 gyakorlás. Én nem tartom cikinek a cl1et ugyanolyan nehéz, mint más class és tuti hogy cl1ben benne vagyok a top5-ben. Inkább ez, mint hogy minden classban a huszadik senki legyek. A cl5 autóm végre elkészült, megyek már oda is versenyezgetni és a cl4 is készül.
-
volvoguy
addikt
válasz
csaba0223 #16392 üzenetére
nem tudtam hogy ennyire gáz...az adatait nézve jónak tűnt..mert bár kicsi a végsebessége, de jó a gyorsulása, ráadsul mivel kicsi kocsi, így úgy gondoltam ,hogy jó lesz az úttartása is...de ezekszerint lehet a fejlesztők ilyen részletekre már nem ügyeltek, és csak odabiggyesztettek egy-pár adatot....
izé..ö..kocsit eladni/venni hol hogyan tudok?
-
deangelo4871
csendes tag
válasz
csaba0223 #16368 üzenetére
Ez sajnos lemaradt.
A sérülést nem "próbáltam" ki teljesen, még nem sikerült anyira lezúzni a kocsit.Valahogy tisztelem a palánkot, oszlopot, stb. Oké más szimulátorokhoz vagyok szokva, ott egy nagyobb csatt, és lehet menni zuhanyozni.Csak feldobtam pár dolgot hogyan lehetne a játékot (szerintem) élvezetesebbé tenni.
-
deangelo4871
csendes tag
válasz
csaba0223 #16368 üzenetére
Drift
Hát tudod felmentem a drift módra a phoebus(remélem jól irtam) szerveren, most egy 10 perce, 5 ürge riszálja azt a fronthajtású 1.3-as kis verdát veszettül, a pontok meg pörögnek nekik mint állat. Kis gyakorlással 590 sec tiszta driftet számol nekik a progi a 600-ból. A szorzó meg emelkedik, mert folyamatosnak számolja.Hátsókerék meghajtásút ma még nem is láttam.
A legjobb az hogy félmillió alsó hangon összejön nekik így. Ezt látni kell hogy elhidd.
-
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #16251 üzenetére
Ki mondta hogy akármit nem lehet ingyen megkapni? Mert mindent meg lehet szerezni, csak idő kérdése, ha nincs időd akkor fizess
A quizben is lehet csajt nyerni, ligán is, régen öcsívmentért is adtak. Forum eventeken szerzett APból meg azt veszel amit akarsz és tudsz
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #16177 üzenetére
Ricco_hun: "Én azt veszem ki belőle, hogy te ne előzz meg senkit 3 körön keresztül (az első kör nem számít). Olyan vs futam legyen ahol több mint 5-en vagytok."
csaba0223: "Szerinted az milyen feladat lenne hogy ne előzz meg senkit?
Csak 1 helyben kéne állni!"webfordítás: Nem előz meg senkit egy több mint 5 résztvevős, 3 körös mérkőzés. (Az első kör nem számít.)
Na akkor most hogy is van ez? Ennek tényleg semmi értelme...
Ha valaki megcsinálta már ezt a taskot akkor legyen szíves mondja el, hogy mit kell benne csinálni!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #16063 üzenetére
Akkor úgy megy vele mintha kormánnyal játszana. Nézd mennyivel jobban irányítja a kawát és az számít az ilyen kanyarokban. Mellettem is elmennek akik jobbn kormányoznak. 3G rallin volt jól látható englandon a gyors részen.
Dani, ha ott nincs több cucc ingyért és németül van, akkor nem tudom abban mi jobb
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
csaba0223 #16019 üzenetére
WOW azért babyrunnernek van még egy érdekes videója
Crea a tiéd se rossz! -
Creative997
őstag
válasz
Na azért ez egy kicsit durvább mint amit én fogok, sokkal kisebb az esélye mint az enyimnek LOL
Nem semmi!!
Ja olvastam tegnap az eventkiírásodat miután shutboxba írtad, nem rossz! Ha jól vettem ki a vagy a játékban vagy a weben találhatóak meg a válaszok! Remélem szólsz nekünk h hamarosan felteszed a kérdéseket, nehogy már magyarok ne legyenek a top5be
jk
-
PaJa1
őstag
válasz
Nyehehehe, Szerintem még a Corall is képes erre az még lyen szögletes
Új QUIZ eventem
Lényeg: Valószínűleg kedd estétől kezdődően pár napon keresztül teszek fel pár kérdést a játékkal kapcsolatban. A leggyorsabb 5 helyes hsz kap 1-5ig pontot. Minden nap a top 5 kap díjat, illetve a végén az 5 legkevesebb ponttal végző ember nagyobb díjakban részesül.
Díjakról még nincs megállapodás, remélem autó és csaj is belekerülhet a kalapba. -
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
csaba0223 #15822 üzenetére
Közbe én is probálkoztam állítgatni. Finomhangolva a Quadro jobb mint a Hexan.
Viszont a Stallion se semmi.
Alapon ha semmit se állítok rajta kb ugy megy mint Quadro balance-al. És akkor nem is beszéltem arrol hogy milyen jol néz ki a Stallion.
Lehet gyűjtök rá inkább.
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #15791 üzenetére
Ja igen, ezt el is felejtettem!
csak most olvastam vissza amit írtam és nem az én avatáromat, hanem a tiedet kell megváltoztatni zoleeeee
de egyébként is csak vicc hehe
öcsívmenthez választott ground rools
gravitációra hagyva a feladatot
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #15785 üzenetére
CCSSŐŐ Csabesz Papesz!
Én is sucktam ilyen dolgokkal, csak a logitech kormányommal.. vagy elment a force feedback, vagy csak balra rángatott.. NEMTOM' MÉ'! Ha van profiler editora a megaszuper gamepadodnak, akkor ott babrálj valamit. Vagy kapcs ki a forsz fídbekket!!! Nekem az is bejött.. Most megint minden jó.. fogalmam sincs mitől... Eccer' csak megjavult..
Bár néha ütközik a Saitek joyommal.. Szal, ha több játékvezérlőd van, csak 1 legyen bedugva, ki tudja.. -
tomkatomi
tag
válasz
csaba0223 #15673 üzenetére
Üdv!
Lehet, hogy azért, mert játékon belül más beállításokat használsz...
Sokan ajánlották, hogy használjuk ki az opción belüli "segítség" lehetőséget. Nos én is megpróbáltam, aztán - mivel nem játszom állandóan nem is nagyon vettem észre -, elkezdtek romlani az időeredményeim. A végén már volt ahol 2-3 mp-cel is rosszabb volt. Ekkor reseteltem a beállításokat és láss csodát visszanyertem a 2-3 mp-et
Most viszont az autók kezelhetősége romlott nagyon, pedig már nem buheráltam balance-ot, semmit. Viszont ahol eddig ment a gép, mintha zsinóron húznák, most csak szenvedek a csúszkálástól... -
csaba0223
senior tag
válasz
csaba0223 #15622 üzenetére
Ez már nem fért az időbe! A 100Ap-t valszeg Ezért az eventért kaptam!!!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #15542 üzenetére
Jah nagyon ott volt! A tokyosat elfelejtettem elmenteni :s
Most töltöm fel a videjókat az achievementhez, meg majd nekikezdek pár kisebbet összerakni egy érdekes repülésrőlAz mekkora volt... Meg utána a levegőben repülős feladathoz, 5 helyett 15öt fordultam
Aztán ez a mászókázás, meg libikókázás, hintázás tokyón... utána cligfhanger ááááá nagyon kééész lett a ma este!
Ezt az első videt beteszem most. Később lesz majd egy csokorez megy az achievementsekhez is.
Új rekord! 17 Perfect driftet tudok csinálni egy kör alatt EDRen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest