- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
deangelo4871
csendes tag
válasz
csaba0223 #16368 üzenetére
Ez sajnos lemaradt.
A sérülést nem "próbáltam" ki teljesen, még nem sikerült anyira lezúzni a kocsit.Valahogy tisztelem a palánkot, oszlopot, stb. Oké más szimulátorokhoz vagyok szokva, ott egy nagyobb csatt, és lehet menni zuhanyozni.Csak feldobtam pár dolgot hogyan lehetne a játékot (szerintem) élvezetesebbé tenni.
-
deangelo4871
csendes tag
válasz
csaba0223 #16368 üzenetére
Drift
Hát tudod felmentem a drift módra a phoebus(remélem jól irtam) szerveren, most egy 10 perce, 5 ürge riszálja azt a fronthajtású 1.3-as kis verdát veszettül, a pontok meg pörögnek nekik mint állat. Kis gyakorlással 590 sec tiszta driftet számol nekik a progi a 600-ból. A szorzó meg emelkedik, mert folyamatosnak számolja.Hátsókerék meghajtásút ma még nem is láttam.
A legjobb az hogy félmillió alsó hangon összejön nekik így. Ezt látni kell hogy elhidd.
-
deangelo4871
csendes tag
Hát volna mit csiszolni rajta.Legalább "Simulation" módban megszüntetni a "repairt", vagy legalább 5-10 másodpercessé tenni. Megérné vezetni is, nem csak padlógáz, kanyar mandinerből, és BACKSPACE.
Aki meg 3 kör alatt kikésziti a verdát az megérdemli. De ha jól vettem észre nem lehet teljesen tacsra vágni(nekem nem sikerült), csak belassul nem úgy mozog ahogy kéne.Ezzel nincs is baj arcade játék
A drift versenyeken ami folyik az minden csak nem az.
100 m-es egy ívű driftelésekkel kevesebb pontot kapsz, mint a hülye gyerek aki másodikban rángatja a kormányt az elsőkerék meghajtású kocsijában végig körbe a pályán 60- nal. Lazán összerakja a 700000-et 5 kör alatt.(Érdemes nézőként felmenni egy versenyre és megnézni egy ilyet, beszarás!!!!)Innen az óra ikonnal jelzett pár másodpercet kellene megszüntetni, rögtön megszűnne ez a hülye csámpázás.De lenne drift.
Az oválpályás versenyeken sem ártana ha sérülnének a verdák. Be a boxba pár másodperc repair és go tovább. Nem lenne ekkora roncsderbi.
Grafikával nincs gond, az ötlet jó,a fizika meglepöen jó, egész jó kis arcade játék lenne , jó kis Quick Race-eket lehetne tolni rajta ha épp nincs kedve az embernek egy fél napot settingelni, és 2-3 órát gyakorolni egy jó qual idöért, egy full real simulátoron.
Remélem ezt a fórumot egy Invictus-os is olvassa és talán meg is fontolják ezt a pár gondolatot.Mert a jenkik csak elhajtanak a p....ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest