Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deangelo4871

csendes tag

válasz csaba0223 #16368 üzenetére

Ez sajnos lemaradt.
    A sérülést nem "próbáltam" ki teljesen, még nem sikerült anyira lezúzni a kocsit.Valahogy tisztelem a palánkot, oszlopot, stb. Oké más szimulátorokhoz vagyok szokva, ott egy nagyobb csatt, és lehet menni zuhanyozni. :D Csak feldobtam pár dolgot hogyan lehetne a játékot (szerintem) élvezetesebbé tenni.

• deangelo4871

csendes tag

válasz csaba0223 #16368 üzenetére

Drift

Hát tudod felmentem a drift módra a phoebus(remélem jól irtam) szerveren, most egy 10 perce, 5 ürge riszálja azt a fronthajtású 1.3-as kis verdát veszettül, a pontok meg pörögnek nekik mint állat. Kis gyakorlással 590 sec tiszta driftet számol nekik a progi a 600-ból. A szorzó meg emelkedik, mert folyamatosnak számolja.Hátsókerék meghajtásút ma még nem is láttam. :( A legjobb az hogy félmillió alsó hangon összejön nekik így. Ezt látni kell hogy elhidd.

• deangelo4871

csendes tag

Hát volna mit csiszolni rajta.Legalább "Simulation" módban megszüntetni a "repairt", vagy legalább 5-10 másodpercessé tenni. Megérné vezetni is, nem csak padlógáz, kanyar mandinerből, és BACKSPACE. :((( Aki meg 3 kör alatt kikésziti a verdát az megérdemli. De ha jól vettem észre nem lehet teljesen tacsra vágni(nekem nem sikerült), csak belassul nem úgy mozog ahogy kéne.Ezzel nincs is baj arcade játék
    A drift versenyeken ami folyik az minden csak nem az.
    100 m-es egy ívű driftelésekkel kevesebb pontot kapsz, mint a hülye gyerek aki másodikban rángatja a kormányt az elsőkerék meghajtású kocsijában végig körbe a pályán 60- nal. Lazán összerakja a 700000-et 5 kör alatt.(Érdemes nézőként felmenni egy versenyre és megnézni egy ilyet, beszarás!!!! :W )Innen az óra ikonnal jelzett pár másodpercet kellene megszüntetni, rögtön megszűnne ez a hülye csámpázás.De lenne drift. :D
    Az oválpályás versenyeken sem ártana ha sérülnének a verdák. Be a boxba pár másodperc repair és go tovább. Nem lenne ekkora roncsderbi.
    Grafikával nincs gond, az ötlet jó,a fizika meglepöen jó, egész jó kis arcade játék lenne , jó kis Quick Race-eket lehetne tolni rajta ha épp nincs kedve az embernek egy fél napot settingelni, és 2-3 órát gyakorolni egy jó qual idöért, egy full real simulátoron.
    Remélem ezt a fórumot egy Invictus-os is olvassa és talán meg is fontolják ezt a pár gondolatot.Mert a jenkik csak elhajtanak a p....ba.

Új hozzászólás Aktív témák