Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Valaki WSDL használatában tudna segíteni?
üdv, lakisoft -
doc
nagyúr
2 hetes meloert 100 ezer forint az ehber. ez jelentene egy honapra mondjuk jo esetben 250.000 bruttot, ami meg kb. lof@sz (kevesebb mint 150e netto)
ehhez hozzajon, hogy a 2 het alatt elvegzett melohoz meg havonta ketszer vissza kell jarni 'csak ezt megcsinalni' meg 'azt ott gyorsan megnezni'
tudom, mert jartam en is igy, a vegen sokkal tobbe kerult az egesz (az idomet is beleszamitva) mint amennyit kaptam erte...felre ne erts, nem a te ajanlatodat akarom leszolni, de sajnos ez az altalanos...
amugy ha tobbet irnal a munkarol, lehet hogy nagyobb lenne az erdeklodes, ez igy lenyegeben 0 informacio... -
GabriZ
csendes tag
válasz
!wannabe #3896 üzenetére
csak a nagyobb cégeknek van kifizetni pénzük egy ügyes profi programozót,egy magán ember az ötleteit nem tudja megoldani sok esetben.
Jaa és a nagyobb cégek zsidó kézben vannak.
Nem tudom mi nem érthető!
ahol 60ezer a fizetés nem hiszem hogy kitud fizetni egy programozót,mikor egy selejt tanulatlan is horror összegeket mond! -
!wannabe
tag
Toborzó lett a forumból
-
GabriZ
csendes tag
PHP Programozásban kéne sürgős segítség egy játékoldal befejezéséhez ami 90%ban kész!
Nem igényel nagy tudást!!Ha érdekel jelentkezz: jet25@freemail.hu email címen
-
artklikk
csendes tag
Álláshirdetés - Java / C++ fejlesztő
Dinamikusan fejlődő, budapesti székhelyű cég több éves kutatás-fejlesztési projekt keretein belül keres tapasztalt (legalább 2 éves munkatapasztalattal rendelkező) és pályakezdő Java vagy C++ ismeretekkel rendelkező, kreatív, új technológiák és platformok megismerésére nyitott fejlesztőket, szerver komponenseket fejlesztő csapatába. Színes, feladatokkal teli munkával, egyedi fejlesztési kompetencia megszerzését lehetővé tévő kihívásokkal várjuk a jelentkezést a job@artklikk.hu címre.
amit kérünk:
• magas szintű Java és/vagy C++ ismeretek
• legalább 2 éves fejlesztési tapasztalat vagy szakirányú tanulmányok
• nyitott szemlélet az újdonságokra, kreativitás
• csapatmunkára való képesség, proaktivitás
• angol szövegértésaminek külön örülünk:
• GWT, Glassfish, Postgre SQL vagy Boost ismeretek
• UML, SVN ismeretek
• Video formátumok, témában való jártasság
• angol nyelvtudásKövécs András
M O B I L V I D E O
konzorciumvezető
M o b i l i t á s és M u l t i m é d i a
Akkreditált Innovációs Klaszter
elnökségi tag
00 36 20 447 1177
mobile.video.hu -
Jester01
veterán
Mondtam mit tanulmányozz, megnézted?
MOD: link
-
ktg3
őstag
válasz
Jester01 #3886 üzenetére
windows lenne az adott platform , és maga a feladat konkrétan az lenne hogy egy usb-s joystick-en beolvasott x:y koordinátákból meg a gombokból soros porton egy vektort előállítani a mi vezérli a robotot.
ebból maga az usb-n keresztüli illesztés nem menne
most nézegettem ezt a dinput.h headert de így nem nagyon tudtam hozzá értelmes kódot írni , mmint néztem példákat egérre bilentyűzetre de úgy sem sikerült működésre bírnom a dolgot, pedig azt írják h a joystick azért nehezebb ezeknélvmi 5let? vagy olyan forráskód amit tanulmányozhatnék 1 kicsit?
ty
-
Jester01
veterán
Nem mondtad milyen oprendszer alatt. Mindenesetre egy cross-platform megoldás lehet a plib (példa progi hozzá a js_demo a flightgear-ből). Persze használhatod egyből az oprendszer szolgáltatásait is ehhez az említett plib forráskódja gyakorlatilag kész megoldással szolgál windows, mac, bsd és linux esetén.
-
ktg3
őstag
tudna nekem segíteni valaki??
a problémám az lenne, hogy van egy usb-s joystickem és szeretném software-esen kiiratni mondjuk egy txt-be , x mintavételi sebességgel a joystick jelenlegi koordinátáit és valamilyen módon a lenyomott gombokat is jelezze
mindezt c++ alatt
valakinek vmi 5lete?
-
klambi
addikt
szevasztok!
valami működő turbo pascalt honnan lehet leszedni??
-
lukxy1
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
Találtam a neten egy programot, amit Microsoft Visual C++-al kell lefordítani.
Ha csak egy fájlból állna akkor nem lenne gond, de ez többől áll.
Van egy build.bat fájl, amiben ez szerepel:rem Sample build script (using Microsoft Visual C++)
cl search.c keyblock.c chipio.c des.c
cl initsrch.c keyblock.c
cl autoconf.c chipio.c
cl testvec.c sim.c des.c -
Votyesz13
tag
Sziasztok
Lelkes programozó újonc lennék
Szegedre vettek fel proginfóra és bármi olyan segítséget elfogadok ami jóljöhet.Java és c meg persze linuxos alapok kellenének
előre is köszi
üdv bolvar
-
kiskozma
csendes tag
sziasztok! tud valaki olyan progit amit nokiánál szoktak használni mikor telepítik a magyar nyelvet?mert frissítettem a szoftvert és letörlődött a magyar nyelv! bocsi ha nem a témával kapcsolatos dolgot kérdezek de nem tuttam hova írni..
-
imrefos
tag
én megprobálhatom!
-
ksanc
őstag
Ja igen.
Én meg egy felsőfokú végzettségű programozót keresek, konzulensnek.
Egy progit írok c++ nyelven C++ Builder környezetben.
Szóval lehet, hogy lesz párszáz kérdésem majd... -
ksanc
őstag
válasz
FRankie27 #3875 üzenetére
Üdv!
Automate. Ez a szoftver neve.
Most a 7-es verziónál tart én még az 5-öst használtam. Valahonnan letöltöttem...
Nem írtad, hogy vindóz alá kell-e. Ha oda, akkor azt csinálsz és automatizálsz vele, amit akarsz. Nem ilyen kattingtatós dolog, neked kell egy scriptnyelvben megírni, hogy mit akarsz - nem nehéz, nagyon jó a helpje -, de épp ezért szinte bármire képes. -
FRankie27
csendes tag
Sziasztok.
Nem tudom mennyire járok jó helyen a gondommal, de próba szerencse...
Amire szükségem volna: Egy olyan script, vagy progi, vagy akármi (minden ötlet érdekel) ami adott időpontban (naponta kétszer és mondjuk beállíthatnám egy hétre előre), megnyitna egy adott weblapot (internet explorerrel), majd beírna egy általam megadott karakter-sort és ütne egy entert.Nagyjából ennyi. És nem rosszra akarom használni, csak az életem lenne a melóhelyemen öööö...mondjuk felszabadultabb
Köszönöm, ha tud valaki segíteni.
-
cellpeti
nagyúr
ja,nem tok angolul úgy ajánljatok valamit
-
skoda12
aktív tag
Referenciaként sosem használtam, de C#-pot tanulni a rajta levő C# programming guide-ból jó kezdés. 0-ról kezdve végigvezet a lényegi dolgokon, sokkal jobb, mint bármelyik könyv, amit a témában találtam. Nem ismerem ezt a C# 21 nap alatt című könyvet, de valószínűleg nem up-to-date a library-val szemben.
-
doc
nagyúr
válasz
skoda12 #3870 üzenetére
szerintem hasznalhatatlan, soha nem talalom meg benne amit keresek csak baromi macerasan, attekinthetetlen, rengeteg az irrelevans informacio, raadasul a felulet is brutalisan lassu
egy minosegi, jo API-dokumentacionak ugy kell kineznie, mint pl. a Qt doksinak, abbol orom tanulni ill. referenciakent hasznalni is
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
C# keresek könyvet! Milyen könyvet ajánlotok hozzá?
-
vidékiürge
tag
lázadója vagyok a windows rendszernek, matekot akarok felső fokon és angol nyelvvizsgát. imádnék programozni ha tudnék
hát igen, először inkább programok megírásával kísérleteznéka boot szektorokhoz, meg a boot-olás menetéről nem sokat tudok, és még igazán egy nyelvet sem ismerek, így az operációs rendszer készítését elhalasztanám. turbo pascal-al foglalkoztam egy évet, de aztán az iskola közbeszólt
igen, gondoltam rá, hogy c vagy c++-al kezdek. külön segítségnek vettem az élettől (nameg a cikk írójától) ennek a létrejöttét.
remélem itt majd találok további segítséget, mert ha belekezdek, tuti lesz egy csomo kérdésem -
hemp21
csendes tag
Helló, olyan segítség kellene, hogy van egy programom, ami elég jól használható viszont a kezelőfelülete nagyon elavult és ezt meg kellene változtatni. Gondoltam arra, hogy be lehetne ágyazni valami mögé, ami kicsit innovatívabbnak látszik viszont a program működése maradna a régi. Megoldható ez és hogyan?
Köszi. -
KMT
addikt
válasz
Szőröstalpú #3861 üzenetére
Köszi.
Közben sikerült megoldani AutoIt-tel. -
Szőröstalpú
tag
Windowson tényleg nem működik így
, ott dupla idézőjelet kell használni (ami meg persze linuxon nem megy
). Tehát a helyes parancs win alatt:
awk "{if(FNR%2==0)print $0}" fájlnév
Innen le tudsz tölteni egy fájlt, amiben egy csomó unixos tool van windowsra, többek között az awk is. Én a usr/local/wbin könyvtárat kicsomagoltam egy könyvtárba, amit betettem a path-ba, így windowson is kényelmesen lehet használni a unixos parancsok egy jó részét (az awk-t itt gawk-nak hívják, azt simán átneveztem). Ha csak az awk kell, akkor elég azt kitömörítened.
-
KMT
addikt
válasz
Szőröstalpú #3856 üzenetére
Köszi.
Ezt hogy tudom működésre bírni? Milyen program kell hozzá?
Abszolút nem értek hozzá. -
doc
nagyúr
válasz
vidékiürge #3854 üzenetére
a lenyeg mar elhangzott, az hogy Linuxot (mint operacios rendszer) akarsz csinalni, vagy programokat irni ra, nem mindegy
gondolom az utobbit szeretned, ebben az esetben a lehetosegeid szama gyakorlatilag vegtelen, akar meg C64 BASIC-ben is irhatsz ra programokatha most kezded a programozast, akkor erdemes C-vel es/vagy C++-szal kezdeni, elsosorban operacios rendszertol fuggetlen modon (en amugy is torekszem arra hogy a programjaim barmifele modositas nelkul fordithatok legyenek kulonbozo platformokra)
aztan ha eljutottal az alapokig, grafikus feluletu proggikat is irhatsz, arra ott van sok mas mellett az SDL, GTK, vagy az altalam fanatikusan imadott Qt
-
ArchElf
addikt
válasz
vidékiürge #3854 üzenetére
Őőő. C, C++, Perl, egyebek. Ja, amúgy nem linux alapú programozás, hanem inkább programozás Linuxra (vagy Linux alatt). Elsősorban nem a programozási nyelv a lényeg, hanem a Linux felépítését (kernel, threading, hálózat- és fájlkezelés, stb.) kellene előbb tanulmányoznod.
AE
-
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Kérdeznék valamit, hogy az Ubuntut milyen programozási nyelven írják?
Szeretnék megismerkedni a Linux alapú programozással!üdv stumi
-
KMT
addikt
Kellene nekem egy olyan script / program (xp alá), ami egy sima adatfájl minden második (vagy minden páros/páratlan) sorát kitörli. Tudtok ebben segíteni?
-
törölt tag
válasz
ArchElf #3848 üzenetére
Köszi, de ezen pont a volume up/down play/pause, stb gombok nincsennek rajta...
Másrészt meg nélam a kódok tisztán 10es számrendszerbe kellenek szerintem.
Egyébb:
Aztán végül kiderült, hogy maga a program is ki tudja írni ezeket a kódokat. Ha bekapcsolom a menübe a logolást, akkor a program kiírja a lenyomott billentyűk "scancode"-ját, ami jó lene, de egyrészt nem mindíg írja ki, másrészt pont ezekre a gombokra nem ír ki kódot, csak a kód helyére egy nagy nullát. Szóval úgy tűnik nincs megoldás...De ha ez a program nem érzékeli ezeekt a speciális billentyűket, akkor más program vajon hogyan? Pl.: Media Player
Ti mit gondoltok? -
ArchElf
addikt
válasz
#94180096 #3847 üzenetére
Ezt találtam hirtelenjében...
http://www.win.tue.nl/~aeb/linux/kbd/scancodes-1.html#ss1.5AE
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kérést szeretnék fel tenni, ami nagyon fontos lenne. Azért ebbe a topicba teszem fel a kérdést, mert úgy gondolom ti programozók gyakrabban találkoztok ezzel, mit más halandó ember.
A kérdés:
Tudtok esetleg olyan programot amivel egy adott billentyűnek az azonosító kódját vagy nevét lehet kiírni?
Nem hiszem hogy az ASCII kódra gondolok, mivel play,pause, hangerő fel, hangerő le, gomboknak kéne a kódja vagy neve...Van egy program, az XBMC ez ilyen frontend HTPC-khez, ott lehet beállítani egy .xml fájlban hogy melyik billentyűhöz milyen funkció tartozzon. Meg lehet adni névvel is a billentyűket pl.: az enternek enter a neve, a betűknek, pedig az adott betű ez ugye evidens. De amelyik billentyűnek nincs neve, azt ügynevezett key id-vel kell megadni. key id = és valamilyen sorszám
Amit még megtudtam, hogy a program SDL-t használ a billentyük bevitelére.
A segítséget előre is köszönöm!
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Ez szerintetek micsoda? (azon kívül hogy egy kép itt lehet infót találni róla: itt)
Előre is köszi a segítséget.
üdv
lakisoft -
ALI_G
veterán
üdv, megint jsp-s kérdés:
Hogy tudom megoldani azt a form-ot amiben egy foreach-csel íratnám ki így a válaszlehetőségeket?<c:forEach items="${quiz.answers}" var="answers">
<tr>
<td><fmt:message key="epam.quizform.option"/></td>
<td><input type="text" name="answers" value="${answers}" size=40/></td>
</tr>
</c:forEach>na itt a quiz.answers egy kollekció és ez egy <form>-on és egy <table>-ön belül helyezkedik el és szeretném dinamikusan kiíratni és bekérni a form-omat, de ez így ugye mivel nincs semmi az answers-ben először egyetlen egy sort sem jelenít meg.
Sajnos nem tudok példát mutatni, hogy hogy szeretném, de lehet olyat, hogy mondjuk van egy input sorom amibe ha írnak, akkor alatta megjelenik egy új sor amibe írhat és a submitkor annyit küld el amennyit kitöltött?
ja, más megoldásra is vevő vagyok, de valahogy ki kellene küszöbölni, hogy csak fix számú kérdést lehessen felvenni. Ráadásul úgy sem tudom, hogy hogy kell elérni a listát ami a bean-ben vannem találtam példát.
-
ArchElf
addikt
getParameter() a te barátod
AE
-
ALI_G
veterán
j2ee bean:
String loggedadmin = (String) request.getAttribute("nick");miért kapok nullpointert a loggedadmin stringre?
A request egy httpSession és tuti benne van a nick, mert a JSP-ben átírtam a form-ot "get"-re és látom a fejlécben, hogy nick=akárki&.....stb. -
ArchElf
addikt
válasz
madeinjapan #3832 üzenetére
Ehh, akkor itt kellett volna kérdezned. Direkt ilyen megoldást keresem neked
AE
-
jtopcsi
csendes tag
válasz
madeinjapan #3832 üzenetére
PopTray. Letöltheted innen [link]
-
madeinjapan
csendes tag
-
ArchElf
addikt
válasz
madeinjapan #3829 üzenetére
Itt találtam C# POP3 kliens-t (azt hiszem még titkosított kapcsolatot is tud kezelni). Erre kell csak írnod egy kis frontend-et (monjuk egy szimpla Notification Icon-t) UIDL ellenőrzéssel (mindig megtartod az előző letöltés azonosítóit, és ha van új, akkor kirakod a figyelmeztetést, hogy jött új levél).
AE
-
[LOLDMA]
csendes tag
Szervusz!
Az eljárás az egy részprogram a nagy programodon belül, amit többször is meg lehet hívni különböző adatokkal. Ezek az adatok a paraméterek amiket úgynevezett át kell adni. A paraméter átadás gyakorlatilag az, amikor megadod az eljárásnak hogy milyen adatokkal dolgozzon.
Kétféle paraméterátadás létezik:
-Amikor az átadott változót ha változtatod az eljáráson belül, akkor miután lefutott a részprogram, a változó értéke a megváltoztatott marad.
-Amikor lefut az eljárás, és utána a benne változtatott változó visszaáll az előtte lévő állapotra.Nézzünk egy példát:
eljárás összeadás(a : egész szám, b : egész szám, változó c : egész szám)
c := a + b
a :=a*2
b := b*b
eljárás vége.mint látható, a paramétereket az eljárás után egy zárójelben kell feltűntetni a változók (paraméterek) típusával együtt, illetve azt is jelezni kell, hogyha az átadott paraméternek az értékét megváltozva akarjuk visszakapni.
Lássuk hogy mit is csinál a program. Hívjuk meg az eljárást:y:=2
z:=3
összeadás(y,z,x)és most nézzük meg hogy mi történik.
ugye most eljáráson belül a=y=2, b=z=3, c=x, szóval első parancsunk után x 3+2 azaz 5 lesz.
Ezek után a változó értéke 4 lesz, b változóé meg 9. Miután lefut az eljárás, x értéke 5 marad, de mivel az a, és b paraméter nem volt megjelölve, hogy a megváltozott értékeket adja vissza, ezért az eredeti marad. A lefutás után x=5, y=2, z=3. -
madeinjapan
csendes tag
válasz
ArchElf #3828 üzenetére
Okés, ezt vágom. De nekem az outlook nem jött be. Becsekkeltem, hogy hagyjon másolatot a szerveren, de nem kell hogy a gépemen tárolja a leveleket. Tehát ezért lenne jó egy olyan, ami csak jelez hogy van emailod viszont nem tölti azt le. A lényeg, hogy NE töltse le. És ha mondjuk megakarom nézni a leveleket, akkor ne nyissa meg az outlookot, meg se semmit. Azért köszi a választ, de a problémám még mindig él...
-
ArchElf
addikt
válasz
madeinjapan #3827 üzenetére
Ugye a "csak megnézi" azért kell, mert az outlook alapból letölti és törli a szerverről a leveleid?
Megoldás:
Tools>Email Acc...>View or...>(Postafiók kiválasztása)>Change...>More Settings...>Advanced tab>Leave a copy... chekbox-ot bejelölniAE
-
madeinjapan
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
Tudom hogy nem ide illik a kérdés, de remélem hogy van röpke 3 percetek, hogy segítsetek. TEHÁT:keresnék egy olyan progit, ami figyelné az email kiszolgálómat és jelezne ha új levelem van VISZONT nem tölti le, és semmilyen levelezőprogival (Outlook, TB, stb...) nincs kapcsolatban.
a lényeg azon van, hogy ne töltsön le egyet sem, és ha benne nem is tudom olvasni a leveleket, legalább tudjam, hogy be kell lépnem, mert van olvasatlanom.
Segítségeteket előre is köszönöm, és mégegyszer bocsi, hogy ide írtam!
Hali
-
ALI_G
veterán
-
ArchElf
addikt
Beállításoknál keress rá, hogy key (felső keresőmezőben) - nekem amúgy laptopon annak ellenére nem megy, hogy nincs rá beállítva semmi. Csak a következő módon megy:
1) egyszerre megnyomom az [ALT Gr] + [R CTRL] -t
2) felengedem az [R CTRL] -t, az [ALT Gr] lenyomva hagyom
3) megnyomom mellé a [c]-tAz összes többi [ALT Gr] + akármi kombináció rendesen megy.
AE
-
broaff
tag
Üdv. valaki felvilágosítana és adna linket a következőkről?
Mi az a paraméteres eljárás, mi az a paraméterátadás.
-
ALI_G
veterán
Eclipse-ben mit nyomhattam véletlen, hogy nem tudok most már írni & jelet?
Újraindítottam, de továbbra sincs. A billenytűzet kiosztás maradt magyar, szóval nem az
help
most amikor megnyomom akkor jobb alul mutatja, hogy Fix checkstyle markers, szóval valamit csinál a checkstyle, de azt is kikapcsoltam, mert nem hasnzálom. -
G.A.
aktív tag
Üdv!
Belekezdtem egy progi készítésébe. Nos úgy néz ki h túl nagy fába vágtam fejszém vagy fejem...
Egy vállalkozó szellemet szeretnék megkérni arra hogy segítsen nekem.
a progi feladata: (visual studioval próbálom készíteni)
egy html bizonyos adatait kéne frissítenie egy oldal felhasználásávalaz ablak mondhatni megvan, a progi "vázlata" is, igazából a kódok hiányoznak...
Aki tudna segíteni plz püben jelezze.
GA
-
-
törölt tag
ÁÁÁÁ! ez nem igaz! na jó, formázatlanul:
#include <stdio.h>
#include <conio.h>void main()
{
int szam[5];
int c;
int re;
re = 0 ;
for(c=0;c<5;c++)
szam[c] = 0;
clrscr();
printf("\nAdj meg öt számot, összeadom.\nVesszővel legyenek szóköz nélkül elválasztva!\n");
for (c=0;c==0;)
{
printf("\nSzámok: ");
re = fscanf(stdin,"%d,%d,%d,%d,%d", &szam[1], &szam[2], &szam[3], &szam[4], &szam[5]);
if(re<5)
{
printf("\nValamit elrontottál.");
c=0;
}
else c=1;
}
printf("\nA számok összege: %d", szam[1]+szam[2]+szam[3]+szam[4]+szam[5]);
} -
törölt tag
Bocsánat, azt néztem, rosszul jeleníti meg ez a vacak a progimat. Szóval a progim:
[C]
#include <stdio.h>
{
int szam[5];
int c;
int re;
re = 0 ;
for(c=0;c<5;c++)
szam= 0;
clrscr();
printf("\nAdj meg öt számot, összeadom.\nVesszővel legyenek szóköz nélkül elválasztva!\n");
for (c=0;c==0;)
{
re = fscanf(stdin,"%d,%d,%d,%d,%d", &szam[1], &szam[2], &szam[3], &szam[4], &szam[5]);
if(re<5)
{
c=0;
}
else c=1;
}
} -
törölt tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok C-ben, és feltennék egy kérdést. Van egy progim:
[C]#include <stdio.h>
{
int szam[5];
int c;
int re;
re = 0 ;
for(c=0;c<5;c++)
szam= 0;
clrscr();
for (c=0;c==0;)
{
if(re<5)
{
c=0;
}
else c=1;
}
}Ha áttanulmányoztad, olvashatod tovább
Ezzel az lenne a gond, hogy eléggé érdekesen működik(mármint az ellenörzése, if(re<5)). Ha beleírok az inputba egyetlen betűt is, kezdi a végtelen ciklust.
És ez bármilyen ciklusnál így van. Aki szeretné, letöltheti a prgramot.
http://neoxxx.extra.hu/5szam.exe
Ígérem, nem vírus, de aki fél, az átszkennelheti.
Meg tudja valaki mondani, mit rontok el -
KissTboy
csendes tag
Hali mindenki!!
Nekem egy olyan ember kell aki Visual C vagy Turbo C -hez nagyon ért.1 órás (hozzáértőknek nagyon egyszerü) munka lenne.(egy kis zsebpénz is szóbajöhet motiváció gyanánt
)
jelentkezni itt:
kisstboy@vipmail.huüdv.
-
Amur
addikt
még anno commodore basic szinten programoztam,azóta semmi,ezért inkább kérdezek:
hogyan tudom a legegyszerübben megcsinálni(angol oktatáshoz) hogy egy adott képre ha ráviszem az egeret akkor lejátsza a képhez rendelt hangfájlt? (akár egy sima word doksiban makróként(?),vagy egy html oldal keretében?
köszi! -
atesss
addikt
Üdv !
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Találtam egy cuTorrent nevű kiegészitést a uTorrenthez (illetve a WebUI-jához), amivel egy bat fájlon keresztül le tudnám állítani a seed-elést, ha elérem a napi 5GB-os feltöltési limitet (az adatforgalmat figyelő program már megvan).
Hiába keresgéltem, csak Pythonos forráskódot találtam:
[link] és letöltgető innen: [link]
Na ezt le kéne fordítani még, Windows alá...
Próbálkoztam is vele, de amilyen fejlesztői környezetet letöltöttem hozzá, azzal nem sikerült boldogulni, pl. rögtön sytax errort dobott.
Tudnátok ajánlani valamilyen grafikus felületű (igazából a Visual Studiohoz hasonló lenne a legjobb, mivel abban tanultam C-t ) SDK-t ? Meg valami tutorial is jó lenne, hogy hogyan is működik ez.Vagy ha valaki meg tudná tenni nekem, hogy lefordítja a programot Windows alá, és elküldi nekem, azt nagyon megköszöném.
Mégiscsak egyszerűbb lenne, mert ha valakinek fent van az SDK, és tudja is használni, akkor kb. 1 perc alatt le lehet fordítani gondolom, nekem meg akár több óra is lehet, mire tényleg kiismerem, hogy hogyan is kellene ezt csinálni.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! JForum beüzemelésben tudna valaki segíteni? Jboss és Linux lenne a JForum alatt.
-
zabu
tag
Helló!
Keresek egy olyan programot vagy scriptet, ami ami valamennyire egyénre szabható. Feladata az lenne hogy egy oldalon bizonyos időközönként bepipál egy választó gombot, és kattint mégegyre.
Létezik ilyen?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest