Hirdetés
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Clip – cimpazaj
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
üdv, megint jsp-s kérdés:
Hogy tudom megoldani azt a form-ot amiben egy foreach-csel íratnám ki így a válaszlehetőségeket?<c:forEach items="${quiz.answers}" var="answers">
<tr>
<td><fmt:message key="epam.quizform.option"/></td>
<td><input type="text" name="answers" value="${answers}" size=40/></td>
</tr>
</c:forEach>na itt a quiz.answers egy kollekció és ez egy <form>-on és egy <table>-ön belül helyezkedik el és szeretném dinamikusan kiíratni és bekérni a form-omat, de ez így ugye mivel nincs semmi az answers-ben először egyetlen egy sort sem jelenít meg.
Sajnos nem tudok példát mutatni, hogy hogy szeretném, de lehet olyat, hogy mondjuk van egy input sorom amibe ha írnak, akkor alatta megjelenik egy új sor amibe írhat és a submitkor annyit küld el amennyit kitöltött?
ja, más megoldásra is vevő vagyok, de valahogy ki kellene küszöbölni, hogy csak fix számú kérdést lehessen felvenni. Ráadásul úgy sem tudom, hogy hogy kell elérni a listát ami a bean-ben vannem találtam példát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest