- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Értelmezésem szerint így nézne ki a class-ra matchelő sor:
grep '(.*class.*{)' file_nev && (cp file_nev tmp; sed -e 's/\(.*class.*{\)/\/\/ Copied to ShoppingApp, will be deleted later.\r\n@Depricated\r\n\1/' tmp > file_nave)
Viszont ez még se match-el, mert változatlanul hagyja a fájlt.
-
ALI_G
veterán
up
-
ALI_G
veterán
hi!
Szeretnék egy fájlból kiolvasott osztályokat scripttel módosítani:
for i in `cat $FILE_LIST`;
do
p4 edit ${i}
cat ${i} | sed 's/\(.*class.*{\)/\/\/ Will be deleted later.\r\n@Depricated\r\n\1/'
if [ $? = 0 ];
then
cat ${i} | sed 's/\(.*class.*{\)/\/\/ will be deleted later.\r\n@Depricated\r\n\1/' > ${i}
fi
cat ${i} | sed 's/\(.*enum.*{\)/\/\/ will be deleted later.\r\n@Depricated\r\n\1/'
if [ $? = 0 ];
then
cat ${i} | sed 's/\(.*enum.*{\)/\/\/ will be deleted later.\r\n@Depricated\r\n\1/' > ${i}
fi
done;Azt szeretném, hogy a " class " és " enum "-ot tartalmazó sorok elé beszúrja a @Deprecated annotációt.
A class-ra jól működik, de az enum-ra nem
Egyébként az if feltétel se teszi azt amire számítottam. -
ALI_G
veterán
stack overflow.
Hogy érted, hogy még egy ciklus kell a rekurziónál? -
ALI_G
veterán
Ha ebben szeretnél dolgozni akkor némi előnyt jelent az alap vizsga, egy bértárgyalásnál is nyújt némi pluszt, de azért cége válogatja. Ha hallgató vagy, akkor kapsz kedvezményt, egy cégnél meg ki lehet fizettetni az árát általában (mert ők meg leírják az adóból).
Ha van lehetőséged, akkor én ajánlom, mert mindenhol ismerik, nem csak Magyarországon.
-
ALI_G
veterán
válasz
Lortech #5579 üzenetére
20.000 iteráció után belassul és kicsivel később StackOverflowError-t dob a túl mély rekurzió miatt.
Fentebb leírtam, hogy irányított cimkézett gráfot akarok generálni, hurokél nem megengedett és két csúcs között mindkét irányban legfeljebb 1 él mehet. Ez a függvény adja vissza a sorban a következő valid utat két csúcs között.
Hogy tudnám átalakítani iteratívra?
-
ALI_G
veterán
Hálózatot szeretnék generálni (súlyozott hurokélmentes gráf). Elkészítettem egy rekurzív algoritmust ami kevésnek bizonyult, mert 100 pont felett elszáll. A hurokélmentesség és az ismétlődés mentesség miatt kénytelen vagyok minden alkalommal az eddig elkészült gráf összes élét ellenőrizni, hogy ne legyen ismétlődés. 2 csúcs között mindkét irányban legfeljebb 1 él mehet.
private int[] generateFromTo(Parameters parameters) {
int[] fromTo= new int[2];
fromTo[0] = random.nextInt(parameters.getNumberOfCities());
fromTo[1] = getNextCityID(parameters, fromTo[0]);
for (int i = 0; i < parameters.getNumberOfRoads(); i++) {
if (roads[i][0] == fromTo[0] && roads[i][1] == fromTo[1]) {
fromTo = generateFromTo(parameters);
}
}
return fromTo;
}Hogy tudnám átalakítani, hogy 100 fölött ne vérezzen el?
-
ALI_G
veterán
Hello, az alábbi JavaScript-ben van egy szintaktikai hiba, vagy legalább is az eclipse és a Firefox szerint egy pontosvessző hiányzik.
function gameOver(who) {
var playerCoins = 0;
var computerCoins = 0;
var winner;
var playerRow = document.getElementById("Player");
var computerRow = document.getElementById("Computer");
if (who == "player") {
playerCoins = parseInt(playerRow.getElementsByTagName("td")[7].innerHTML);
for ( var i = 1; i < 6; i++ ) {
playerCoins += parseInt(playerRow.getElementsByTagName("td")[i].getElementsByTagName("input")[0].value);
}
winner = "player";
} else (who == "computer") {
computerCoins = parseInt(computerRow.getElementsByTagName("td")[0].innerHTML);
for ( var i = 1; i < 6; i++) {
computerCoins += parseInt(computerRow.getElementsByTagName("td")[i].getElementsByTagName("input")[0].value);
}
winner = "computer";
}
console.log(playerCoins + " aggregated by player");
console.log(computerCoins + " aggregated by computer");
// forward
if (playerCoins == computerCoins) {
window.location = "end.jsp?tie=" + true + "&coins=" + coins + "&time=" + c;
} else if (winner == "computer") {
window.location = "end.jsp?winner=" + winner + "&coins=" + computerCoins + "&time=" + c;
} else if (winner == "player") {
window.location = "end.jsp?winner=" + winner + "&coins=" + playerCoins + "&time=" + c;
}
}Az eclipse szerint az utolsó előtti }, az FF szerint a } else (who == "computer") { sorban.
Már nézem egy ideje, de nem találok hibát. -
ALI_G
veterán
válasz
skoda12 #5520 üzenetére
Újraraktam a projektet mint új maven webapp, de így az eclipse-be beállított tomcathez nem tudom hozzáadni, mert szerinte nem webapp. Külső tomcat-be bemásolva működik. Ezt hogy lehetne orvosolni?
stackoverflow-n megtaláltam, de már borsódzik a hátamPróbálkoztam jetty:run-nal is, de az meg megint nem látja a LogFactory-t, pedig a war-ban benne vannak a jar-ok.
-
ALI_G
veterán
válasz
skoda12 #5520 üzenetére
Maven plugin fent van és engedélyeztem is a projektre. A lib-et alapból az eclipse pakolta be, sajnos ez a dynamic web projekt megvezetett.
A war-os szerkezet már most is stimmelt, de nem jöttem rá miért halt le a külső tomcat (log könyvtár is üres).
Létrehozom újra a projektet maven archetype-pal és bemásolom a tartalmat. -
ALI_G
veterán
Talán ennek ahhoz van köze, hogy az eclipse féle dynamic web project-ben más a struktúra mint amit a maven war projekt megkövetel. Ezzel szemben a dynamic web projekt-ben WebContent-ben van a Meta-inf és web-inf, plusz van egy lib a web-inf alatt, persze én ezt megváltoztattam maven félére.
Most bemásoltam az összes maven által behúzott jar-t és eclipse-ben működik a servlet.De ennek így nincs sok értelme, hogy bár mavenes a projekt, eclipse-ben a lib alá be kell másoljam a jar-okat.
-
ALI_G
veterán
válasz
skoda12 #5517 üzenetére
ehh
Köszi. Szépen buildelődik, de a war-t bemásolva a tomcat/webapp alá és elindítva, elszáll exception-nel. Sajnos az ablak ugye bezáródik rögtön így nem látom. (eclipse-ben stop-oltam a server-t előtte)
Eclipse-ben elindul ugyanaz a tomcat hiba nélkül, a servlet pedig ezt dobja:
SEVERE: Allocate exception for servlet commonServlet
java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.commons.logging.LogFactoryA maven által generált war tartalmazza a logging-os jar-okat, szóval nem értem, hogy a class loader miért nem találja a LogFactory-t
-
ALI_G
veterán
válasz
skoda12 #5513 üzenetére
BUILD SUCCESSFUL a resolve, de a .m2-ben a javax-os api-kból hiányzik a jar, csak a pom-okat szedi le. Nem szoktam nézegetni, de az szerintem onnan hiányzik
pom.xml:
<project xmlns="http://maven.apache.org/POM/4.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/POM/4.0.0 http://maven.apache.org/xsd/maven-4.0.0.xsd">
<modelVersion>4.0.0</modelVersion>
<groupId>pureMancala</groupId>
<artifactId>pureMancala</artifactId>
<version>0.0.1-SNAPSHOT</version>
<packaging>war</packaging>
<name>pureMancala</name>
<dependencies>
<dependency>
<groupId>javax.servlet</groupId>
<artifactId>jstl</artifactId>
<version>1.2</version>
<type>pom</type>
</dependency>
<dependency>
<groupId>javax.servlet</groupId>
<artifactId>servlet-api</artifactId>
<version>2.5</version>
<type>pom</type>
</dependency>
<dependency>
<groupId>javax.servlet.jsp</groupId>
<artifactId>jsp-api</artifactId>
<version>2.1</version>
<type>pom</type>
</dependency>
<!-- Logging -->
<dependency>
<groupId>log4j</groupId>
<artifactId>log4j</artifactId>
<version>1.2.16</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>log4j</groupId>
<artifactId>apache-log4j-extras</artifactId>
<version>1.1</version>
</dependency>
<dependency>
<groupId>commons-logging</groupId>
<artifactId>commons-logging</artifactId>
<version>1.1.1</version>
</dependency>
</dependencies>
</project> -
ALI_G
veterán
Eclipse-ben kijavítottam a maven-es hibát és azt kapom mint konzolról:
GameServlet.java:[16,33] cannot find symbol
symbol: class HttpServlet
public class GameServlet extends HttpServlet
. . .{Most már megtalálja a web.xml-t.
Szóval megint nem találja a repo-ban a jar-okat (javax...) -
ALI_G
veterán
válasz
skoda12 #5510 üzenetére
web.xml részlet:
<servlet>
<display-name>gameServlet</display-name>
<servlet-name>gameServlet</servlet-name>
<servlet-class>com.xyz.GameServlet</servlet-class>
</servlet>
<servlet-mapping>
<servlet-name>gameServlet</servlet-name>
<url-pattern>/gameServlet</url-pattern>
</servlet-mapping>
Ahol a fenti package-ben van a GameServlet egy src mappában ami hozzá van adva a build path-hoz.
Semmilyen statikus hibát nem mutat az eclipse, deploy után a statikus html bejön, a mappelt servlet pedig elszáll, a tomcat logot már linkeltem, de a böngészőben ezt látni a root cause-nál:
java.lang.ClassNotFoundException: GameServlet
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1680). . .A pom.xml-es artifact-ek léteznek a repoban, de a .m2 cache-ben a javax-osban csak a pom-ok vannak jar nélkül. Settings.xml-em nincs, szóval a default repo a repo1.maven.org/maven2 de ezt az oldalt nem ismertem.
De most rájöttem, hogy maven máshol keresi a web.xml-em mint ahová az alap servlet-es eclipse projekt rakja. -
ALI_G
veterán
hello,
ezt a hibát kapom, csak eclipse-ben, külső tomcat 6-tal
Az app egy alap servlet pár jsp-vel, nincs spring se, viszont van maven amivel nem tudom lebuildeni az appot (valamiért nem tudja letölteni a javax, jstl, jsp apikat), a munkahelyi gépemen ez sikerült (cache-ből).
volt már clean, újra build, delete-import, refresh, de kifogytam.
ötlet? -
ALI_G
veterán
válasz
Jester01 #4794 üzenetére
Igen, pont az van, hogy nem lehet újrahasználni a várakozási idő alatt.
Amit nem másoltam be, azt képzeljétek odatávoli port-ot paraméterben kapom és finally blokban hívok rá disconnect-et, meg a többi nyitott dolgot is bezárom, de mint kiderült és ahogy írtad is, ez független ettől.
stevve: az hogy újrainicializálja a kapcsolatot, az egyetlen mód, ha azonnal kell a port. Nyilván elég gázul néz ki, de ha nincs más, muszáj használni.
Én inkább mindig másik port-ot fogok használni, főleg hogy windows-ban fogalmam sincs mi váltaná ki, hát még az, hogy lehet full szétesne az egész program futás közben ha kidobják alóla a kapcsolatot mindenestől. -
ALI_G
veterán
üdv!
Miért jön random mód java.net.ConnectException: Connection refused: connect
exception erre a sorra:
BufferedReader in = new BufferedReader(new InputStreamReader(conn.getInputStream()));ahol a conn:
HttpURLConnection conn = (HttpURLConnection) url.openConnection();továbbá beállítom a timeout-ot (most 10 000 milisec)
conn.setConnectTimeout(timeout);és még rákontrázok:
try
{
for (int i = 0; i < timeout / 1000; i++)
{
LOGGER.info("Trying to connect on " + port);
conn.connect();
}
}
catch (ConnectException ce)
{
LOGGER.info("Wait 1 sec. before trying to reconnect.");
Thread.sleep(1000);
}Szóval mi a túróért kapok random exception, igaz mindig ugyanazt. Ha rakok egy bazi nagy sleep-et, akkor mindig lefut...
-
ALI_G
veterán
Használt már valaki soapUI-t?
0 találat, vagyis most már 1 -
ALI_G
veterán
Valaki tudja, hogy a JUnit 4 miért futtatja a teszt eseteket nem-determinisztikusan?
-
ALI_G
veterán
válasz
Scroll Lock #4555 üzenetére
Eclipse-ben és netbeans-ben is ahogy írod be pl, hogy System.out. akkor közben felajánlja az elérhető metódusokat egy listában. Ez nem a teljes API leírás, de röbiden (egyébként pont az API-ból) leírja, hogy mire jó és bővebb leírást is kérhetsz F2-vel.
Ha eclipse-ben nem írná ezeke, akkor CTRL + SPACE a content assist. Netbeans-t annyira nem ismerem.
Persze csak azokat ajánlja fel, amiket beimportálsz. -
ALI_G
veterán
válasz
A szerzetes #4553 üzenetére
Olvastam, de túl hosszú, nekem 2-3 mondatban kellene kizárólag a legfontosabb különbségek, itt meg ilyen nincs.
-
ALI_G
veterán
Valaki meg tudja nekem fogalmazni a legfontosabb eltéréseket a Java és a C# között?
-
ALI_G
veterán
válasz
Scroll Lock #4549 üzenetére
Sajnos nem értem teljesen mit is szeretnél. Leírnád jobban?
-
ALI_G
veterán
Szerintetek egy Programtervező Informatikus szakot végzett friss diplomásnak aki a szoftver tesztelésben helyezkedett el, milyen diplomát lenne érdemes még szereznie?
-
ALI_G
veterán
Keresek Google Web Toolkit-hez értő embert, lehetőleg olyat aki használ tomcat-et és eclipse-ben fejleszt.
A problémám az, hogy eclipse-ben megadtam tomcicust, de nem tudom hogy lehet beállítani, hogy a development mode-ban is azt használja.
Illetve most hozzáadtam spring-et és MVC-t és a jetty-ben sem megy, a projekt beállításoknál meg annyi van, hogy fene se tudja mi-micsoda.
Igazából a legfontosabb az lenne, hogy a gwt-s kódjaim fussanak, de csak a statikus html-ek látszódnak a böngészőmbenprivátban adhatok SVN elérést is.
-
ALI_G
veterán
valaki nézze már meg a legújabb eclipse-ben, hogy a file-new-other résznél van-e neki server, mert nekem nincs. Egyel régebbiben meg van.
Nem tudok tomcat-et hozzáadni
eclipse oldalán meg az van amit fent írtam...
-
ALI_G
veterán
Aha, ezt a toolt már megtaláltam, és ilyen kellene nekem, de ennél free-bb változat
JUnit nem foglalkozik azzal, hogy egy Thread befejezte-e a működését, vagy sem, így nem tudsz tesztelni többszálú alkalmazást.
És bár vannak ingyenesek, azok csak saját használatra ingyenesek -
ALI_G
veterán
JUnit + multithread környezettel kapcsolatban van itt jártas ember?
-
ALI_G
veterán
Többszálú java rendszerek tesztelésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
ALI_G
veterán
üdv!
interface-ekkal kapcsolatban lenne kérdésem, mire jó ez?
private ICalcMethod calcMethod;
Az ott egy interface és ez mind egy class-on belül van.
-
ALI_G
veterán
Jó swing-gel foglalkozó könyvet ismertek?
-
ALI_G
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #4300 üzenetére
Java SE, JDK 6 Update 18. Ez az alap, bár ott van külön netbeans verzió, és olyan is amiben van java EE. Wikipedian van segítség, mi micsoda.
-
ALI_G
veterán
Vegyük az alábbi kódot java-ban:
Date start = new Date();
Date ent = new Date();
Period p = new Period(start, end);
end.setYear(78);Ahol a Period egy időintervallum osztály. Tegyük fel, hogy nem készítek biztonsági másolatot a konstruktorban a dátumokról.
Ekkor az utolsó sor miért normális, hogy megváltoztatja az objektumot? És akkor miért nem kell minden konstruktorban minden bemenő paraméterről biztonsági másolatot készítenünk. -
ALI_G
veterán
Valaki használ seleniumot?
-
ALI_G
veterán
Segédtömb? Minek is?
Ha segédtömb...törölni gyorsabb, mint rendezni. Bár osztálylétszám ritkán van 1.000.000
Bajnokságokon hogy szokott az ilyen lenni?
Oda mindig páros létszámot választanak, olimpia, bajnokok ligája, stb. Persze ez nem fed le minden sportot, de focit nem tudok elképzelni páratlan csapattal, csak úgy hogy oda-vissza mindenki, így ugye páros lesz a mérkőzések száma
-
ALI_G
veterán
Ja értem, akkor amit a kolléga írt előtt pl jó lesz. Vagy akár ki is törölheted, ha ez egy segéd tömb, és teszteled, hogy az adott helyen üresedés van, akkor tudod, hogy már felhasználtad. Vigyázz ha páratlan a tömb elemszáma, akkor könnyen végtelen ciklust kapsz
Tényleg azt hogy csinálták a tanárok régen mikor sorsoltunk, hogy ki kap kitől ajándékot? Mármint ha páratlan volt az osztálylétszám?
-
ALI_G
veterán
válasz
Lortech #4154 üzenetére
Igen, először nem esett le a sztringnél a \\.
\t -t használom.De én nem csak egy \-t akarok keresni?
Van a sztringem amiben van sok \ de sosem egymás után kettő. Akkor a slpit("\\") az miért nem azt csinálja, hogy \-t keres, amit escape-elek egy darab \-sel? A split-nek regex-et kell megadni.
A sima slach (/)-t nem kell escapelni, mert normál karakternek veszi amit tud a regex-szel szűrni. Aztán ezt escape-elem, hogy ne akadjon fent mert sztringként adom neki, így elvileg egy back slash-nek értelmezi, és ez van a sztringben ami alapján darabolni akarok.Ha továbbra is hülyeséget beszélek, akkor hagyjuk
-
ALI_G
veterán
válasz
Lortech #4148 üzenetére
ööö, nem tudom miért gondoltad, hogy két \-t kell escapelni, mert csak 1 van a mappáknál
És nem tudom miért, de amikor \\-t írtam, azaz egyet escapeltem, akkor nekem nem működött.
Bár már kitöröltem a kódrészletet, mert elkészült a progi (SCP kliens), lehet én voltam valamiben ludas.
De tokenizerrel is frankón ment szerencsére. -
ALI_G
veterán
Szeretnék egy sztringet szétvágni \ mentén, de mivel escsape karakter így nem akarja az igazat.
string.split("\\") sajnos elszáll. -
ALI_G
veterán
System.out.print-tel lehet a sorban egy adott helytől írni? Ha nem, mivel lehet ilyet java-ban?
-
ALI_G
veterán
Szeretnék használni eclipse-ben egy library-t, de fogalmam sincs miért, importálás után sem látom az osztályait. Olyan mintha a package-ekben nem lenne forrás, pedig van.
innen szedtem le: [link]
-
ALI_G
veterán
használd a szerkesztésnél a Programkód-ot, hogy így nézzen ki:
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int isPrim(int number) {
int i;
int j;
if (number <=3) {
return 1;
} else {
if (8<number) {
j = number / 2;
for (i = 1; i < j; i++) {
if (number % i == 0)
return 1;
}
}
}
return 0;
}
}Mellesleg 5 szintaktikai hiba van benne, és kb. ugyanennyi szemantikai, ha ez azt akarja eldönteni, hogy a megadott szám prím szám-e. Nem olyan ciki
és az se biztos, hogy ez helyes C szintaktika, de talán azt is csinálja.
-
ALI_G
veterán
java EE-ből olvasta már ezt valaki?
[link]jó-e?
-
ALI_G
veterán
Azt sose értettem, hogy amikor a java SE-t telepítem és berakom a PATH-ba a .../.../bin mappát, akkor a java.exe-t elérem, de javac.exe-t meg nem látja.
Miért, mikor egy mappában vannak!? -
ALI_G
veterán
Menedzselt kód, pl a java, vagy a C# által írt programkód (egyszerűsítve). Pl. a java-ban megírt programok elvileg minden platformon (windows, linux, unix, telefonok többségétől kezdve mikrókon keresztül a mosogatógépen át sok mindenen futattatható, persze erre képessé kell tenni az eszközt) futnak, mert egy JVM nevű dolog "futtatja" a programot és nem közvetlenül érik el a processzort. Ez nagyvonalakban ilyen, de kicsit ferdítettem, így szerintem érthető.
Amit te szeretnél azt a szerintem minden mai magas szintű programozási nyelvvel elérheted.
c#, java. A két nyelv szerintem nagyon hasonló, bár ebben egyesek kételkednek.OOP-ről még sokat fogsz olvasni ha kitartó vagy.
ja és logoutos cikkek: c#, c++, és úgy általában: [link]. Java programozásról hirtelen ezt találtam: ppt, csak alapok.
Jó olvasástmod: ha könyvet keresel, akkor Angster Erzsébet írt sok jó könyvet: [link],
mod2: hű, így most jó sok mindent összedobáltam amik kezdetnek hasznosak és olvasmányosak, másoknak is ajánlom akik kezdő cipőben járnak.
-
ALI_G
veterán
Szia!
Először egy egyszerű C (++ nélkül) megértése lenne jó kezdés, amolyan bevezetés, esetleg PASCAL. Igaz ezek "halott nyelvek" (vagy majdnem), de jó alapot szolgáltatnak objektum orientált programozáshoz.
Ez után jöhet C++, Java, C#, .NET akármi, de az alapok fontosak. Először a wikipedia magyar oldalát ajánlom, keress rá az itt félig ismeretlen szavakra, sok alap dolgot megtalálsz ott, továbbá a logout.hu-n is olvashatsz pár bevezető írást. Ha továbbra is érdekel a programozás, akkor a határ a csillagos éghajrá
-
ALI_G
veterán
válasz
Speeedfire #4008 üzenetére
Ingyenes. Pontosan nem tudom mivel tud kevesebbet, talán meg van szabva hány projektet tud kezelni egyszerre meg ilyenek. Kötelező programokhoz tökéletes.
bővebben: [link] -
ALI_G
veterán
Hát .NET-ben nem egészen ugyanaz az AJAX amit egyébként megtanulnál, úgy hogy ha .NET-tel akarod akkor ne tanulj külön AJAX-ot, mert ott nem kell javascriptet írnod.
Egyébknt az igazi ajax-ban PHP is van / lenne. Esetleg ha szereted a java-t akkor nézd meg a Google Web Toolkit-et. Abban sima java-ban fejlesztesz és egy fordító átalakítja neked a kódot javascriptre meg xhtml-re.
-
ALI_G
veterán
válasz
8nemesis8 #3981 üzenetére
Én így szoktam:
public static void beolvas() throws IOException {
BufferedReader r = new BufferedReader(new FileReader("be.txt"));
String line=r.readLine();
StringTokenizer tokenizer = new StringTokenizer(line);
while (tokenizer.hasMoreTokens()) {
n=Integer.parseInt(tokenizer.nextToken());
m=Integer.parseInt(tokenizer.nextToken());
k=Integer.parseInt(tokenizer.nextToken());
}
....
r.close();
} -
ALI_G
veterán
válasz
rroolleerr #3963 üzenetére
Ami nyílt, azt itt találod: [link], de többet szerintem nem lehet róla összeszedni, mert ez bill tulajdona
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged