- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidékiürge
tag
lázadója vagyok a windows rendszernek, matekot akarok felső fokon és angol nyelvvizsgát. imádnék programozni ha tudnék
hát igen, először inkább programok megírásával kísérleteznéka boot szektorokhoz, meg a boot-olás menetéről nem sokat tudok, és még igazán egy nyelvet sem ismerek, így az operációs rendszer készítését elhalasztanám. turbo pascal-al foglalkoztam egy évet, de aztán az iskola közbeszólt
igen, gondoltam rá, hogy c vagy c++-al kezdek. külön segítségnek vettem az élettől (nameg a cikk írójától) ennek a létrejöttét.
remélem itt majd találok további segítséget, mert ha belekezdek, tuti lesz egy csomo kérdésem -
vidékiürge
tag
Sziasztok!
Kérdeznék valamit, hogy az Ubuntut milyen programozási nyelven írják?
Szeretnék megismerkedni a Linux alapú programozással!üdv stumi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest