- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Találtam egy cuTorrent nevű kiegészitést a uTorrenthez (illetve a WebUI-jához), amivel egy bat fájlon keresztül le tudnám állítani a seed-elést, ha elérem a napi 5GB-os feltöltési limitet (az adatforgalmat figyelő program már megvan).
Hiába keresgéltem, csak Pythonos forráskódot találtam:
[link] és letöltgető innen: [link]
Na ezt le kéne fordítani még, Windows alá...
Próbálkoztam is vele, de amilyen fejlesztői környezetet letöltöttem hozzá, azzal nem sikerült boldogulni, pl. rögtön sytax errort dobott.
Tudnátok ajánlani valamilyen grafikus felületű (igazából a Visual Studiohoz hasonló lenne a legjobb, mivel abban tanultam C-t ) SDK-t ? Meg valami tutorial is jó lenne, hogy hogyan is működik ez.Vagy ha valaki meg tudná tenni nekem, hogy lefordítja a programot Windows alá, és elküldi nekem, azt nagyon megköszöném.

Mégiscsak egyszerűbb lenne, mert ha valakinek fent van az SDK, és tudja is használni, akkor kb. 1 perc alatt le lehet fordítani gondolom, nekem meg akár több óra is lehet, mire tényleg kiismerem, hogy hogyan is kellene ezt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest