Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
GabriZ
csendes tag
válasz
!wannabe
üzenetére
csak a nagyobb cégeknek van kifizetni pénzük egy ügyes profi programozót,egy magán ember az ötleteit nem tudja megoldani sok esetben.
Jaa és a nagyobb cégek zsidó kézben vannak.
Nem tudom mi nem érthető!
ahol 60ezer a fizetés nem hiszem hogy kitud fizetni egy programozót,mikor egy selejt tanulatlan is horror összegeket mond! -
amargo
addikt
válasz
!wannabe
üzenetére
Igazad van programozáshoz elég ennyi, de jó programozónak nem elég ennyi.
Erről egy aranyos történetem van előre leszögezem, hogy nem vagyok atomfizikusok, de tanultam és érdekelt a téma jó is voltam(mára már felejtek..).
Olyan 6éve összetalálkoztam egy hajléktalannal és elkezdünk beszélgetni, sok témát érintettünk és akkor elkezdünk beszélni fizikáról, kutatókról stb.. és akkor döbbentem rá, hogy egy hihetetlen értelmes és okos emberrel állok szembe (akkor hogy került erre a szintre?, akkor nem mertem megkérdezni..), ami témákat én ismertem mind tudta, mondott dolgokat, aminek utána nézve igazat kellett, hogy adjak.Talán tanulság, atomfizikához tényleg több kellhet, viszont még egy megtudok írni "hello word" programozóra is mindig szükség lesz, és mindig lesz munkája.
-
DarkByte
addikt
válasz
!wannabe
üzenetére
Valószínűleg tényleg nincsenek egy szinten, mármint a programozás és amiket felsoroltam. Viszont ha valakinek nagyon nem áll rá az agya arra a gondolkodásra amit ez a terület megkövetel, akkor annak maximum papírja lesz ha elég kitartó, de valójában se nem szereti, se nem érti. (ismerek ilyen embert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest