Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
GabriZ
csendes tag
válasz
!wannabe
üzenetére
csak a nagyobb cégeknek van kifizetni pénzük egy ügyes profi programozót,egy magán ember az ötleteit nem tudja megoldani sok esetben.
Jaa és a nagyobb cégek zsidó kézben vannak.
Nem tudom mi nem érthető!
ahol 60ezer a fizetés nem hiszem hogy kitud fizetni egy programozót,mikor egy selejt tanulatlan is horror összegeket mond! -
amargo
addikt
válasz
!wannabe
üzenetére
Igazad van programozáshoz elég ennyi, de jó programozónak nem elég ennyi.
Erről egy aranyos történetem van előre leszögezem, hogy nem vagyok atomfizikusok, de tanultam és érdekelt a téma jó is voltam(mára már felejtek..).
Olyan 6éve összetalálkoztam egy hajléktalannal és elkezdünk beszélgetni, sok témát érintettünk és akkor elkezdünk beszélni fizikáról, kutatókról stb.. és akkor döbbentem rá, hogy egy hihetetlen értelmes és okos emberrel állok szembe (akkor hogy került erre a szintre?, akkor nem mertem megkérdezni..), ami témákat én ismertem mind tudta, mondott dolgokat, aminek utána nézve igazat kellett, hogy adjak.Talán tanulság, atomfizikához tényleg több kellhet, viszont még egy megtudok írni "hello word" programozóra is mindig szükség lesz, és mindig lesz munkája.
-
DarkByte
addikt
válasz
!wannabe
üzenetére
Valószínűleg tényleg nincsenek egy szinten, mármint a programozás és amiket felsoroltam. Viszont ha valakinek nagyon nem áll rá az agya arra a gondolkodásra amit ez a terület megkövetel, akkor annak maximum papírja lesz ha elég kitartó, de valójában se nem szereti, se nem érti. (ismerek ilyen embert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Autós topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Robotporszívók
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest