- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowfax
addikt
Azért a 2. kategóriában 6. lettem, s sokak szerint végezhettem volna előrébb is.
Pl. aki a 3. lett abban a kategóriában (yavanna_1986), az egy nagyon ''népszerű'' csajszi, rá egy csomóan szavaztak, pedig szerintem nem szép az a kép.Sőt... egy nagy összevisszaság.
De ez van. -
Musztáng
tag
Hidd el, Musztángnak is van hozzá proggija, szal nem a TGA a gond, egyszerűen 6M körüli ZIP-eket nem éri meg percdíjas net mellett letölteni
Az az igazság, hogy a suliban töltöttem le (szélessáv rlz), de ott nincs Paint Shop Pro (meg amúgy más normális képnézegető proggi sem). Amúgy meg elfelejtettem, hogy haza tudnám vinni Pendrive-on. -
Shadowfax
addikt
Hát ez meg hogy lehet?
Úgy, hogy nem mindenhol lehet előfizeteni, ill. ha lehet is, akkor sem mindig éri meg a szélessáv beköttetése (ADSL, KábelTV nem mindenhol megy ugyanúgy).
Figyu, a nagy vigyort azért tettem oda, mert ezekkel én is tisztában vagyok.Csak vicc volt.
A skinekre visszatérve: lehet, hogy a 3D modell is meglesz majd valamikor.Legalábbis a hivatalos fórumon ígérték...
Btw. nem tudom, mit akarsz moddolni, mert a PS2-re visszapakolni nemigen menne... -
Shadowfax
addikt
aminek a megnyitásához valamilyen jobbfajta képszerkesztő progi kell
Nem azért, hanem mert baromi nagyok, és nem mindenki szélessávon netezik.
Hát ez meg hogy lehet?
(A PaintShop Pro természetesen ismeri a TGA fájlokat.)
Nem mondod...
Túl sokat egyébként nem vesztettél.
Ezzel viszont egyet kell, hogy értsek, nem hiszem, hogy moddolni akarnánk a programot
Ezért írtam már az elején, hogy szerintem sokan ezt nem tudják használni - de azért érdekes lehet.
Engem pl. kifejezetten érdekel, hogy áll össze egy-egy játék.
Na igen, esetleg Kaileenaról le lehetne operálni azt a baromi ronda nyakláncot a WW-ben, amitől úgy néz ki, mintha a nyakára lenne varrva a feje..
Na, ezzel egyetértek... Ugyanakkor a Hercegnek a WW-ben meg baromi gülüszeme van néha...Ezt is javítanám, ha lehetne.
OK. Vlsz láttam akkor néhány rajzát a LEP-eken. -
Shadowfax
addikt
'Sima'' Prince-es képszerkesztő verseny nem volt?
Ezt hogy érted? Nem aláírásként?Nem, mert csak háttérkép verseny volt eddig. (A legelsőt meg is nyertem.
)
a sok köcsög, aki felpontozza a hülye haverja baromi gagyi aláírását
Ha ez vigasztal: totál olvashatatlanná teszi a fórumot, ha az aláírásba képet lehet szerkeszteni, nem is szívesen olvasnám/om az ilyet.
Nem vigasztal.Nem szeretem az unfair dolgokat.
Sosem szerettem, s ha lehetett, akkor mások igazáért is küzdöttem, ha igazságtalanság érte őket. Igaz, párszor megszívtam, de ez van.
Btw. azok a képek voltak már, amikor az eredeti Prince ('90-es évek eleje ugye) és a SoT jelenetei vannak montázsolva?
No, most se tudom, mire gondolsz. (Kezdesz Robajba átmenni.)
Van ilyen képed talán? -
Shadowfax
addikt
Most megint easy-n játszom.
Pff.Na, még te is gyere ezzel, mikor úgyis felhúzott a sok köcsög, aki felpontozza a hülye haverja baromi gagyi aláírását.
Én voltam a barom, hogy beneveztem.
easy meg a normal közt olyan óriási különbséget nem vettem észre a WW-ben
Annyi volt a(z észrevehető) különbség, hogy az ellenfelek kevesebb csapástól is megmakkantak easy-ben, valamint a csapdák kevesebbet sebeztek a Princén...
Azt én is tudom, hogy MI az elméleti különbség, csak tudod, annyira zseniális voltam már akkorra, hogy az fel se tűnt. -
Shadowfax
addikt
rosszalkodás
Robaj rosszalkodott. (Annyira OFF HSZ-t írt: töröltettem, de sajnos mire a mod keze lesújtott, Musztáng már válaszolt arra a HSZ-re, így annak is reszeltek...)
Na, akkor Robaj megírhatná már priviben, mert tűkön ülök.
De így nem is szeretnék nyerni.
Gondolom: csak vicc volt. De a ''haveri átszavazókat'' viszont azért elég jól el lehetne küldeni legelni egy pár napra, csak míg a valódi szavazás le nem zajlik.
S ezt szerinted hogy?Sajna ezt a mdok sem tudják megoldani.
A kérdéseket majd megkérdezem tőle: valószínűleg van valahogy köze az MTT-hez: majd priviben megírom, vagy ha linkelsz ide egy PH!-s Tolkien fórumot, ott.
Van egy Lord of the Rings totyik, de ott szerintem ez nagyon OFF lenne.Majd priviben.
-
Shadowfax
addikt
Moderátornak készülsz?
Nem lennék jó mod: pl. egy HSZ törlését kértem, erre beletakarítottak a topikba 3 HSZ-nyit, ezekután pár napig néma csend volt, most meg megint OFF-olunk. (Is.)
Mer' olyan árulkodós vagy, azé'.
Amúgy a legtöbb játékos totyikban ennél sokkal nagyobb OFFok mennek.
Mi meg azért törekszünk arra, hogy a játékot is megemlítsük (néha).
Tényleg, Robajnak megengeded, hogy priviben elmondja, mi volt ez a rosszalkodás a múltkoriban?
Szerencsére...
Ezexerint te sem lennél jó mod itt. Amúgy csak nem a PoP fórumon vagy az? Mert akkor nincs probléma a szavazás végeredményével: negatív HSZ-ek törölve.
Nem, nem ott.De így nem is szeretnék nyerni.
Csak tudod az a rossz, hogy eléggé haveri átszavazások vannak, s egy csomó emberke úgy szavaz, hogy tökmindegy, milyen randa a kép, a lényeg, hogy a barátjáé, ezért rá szavaz.Így aztán kevés az esélyem.
Tesóm Gyűrűk Urás képeket rajzolgatott, igaz, hogy nem Prince (mondjuk Galadriel adott esetben rokonítható lenne Kalieenaval) de nem semmi képek voltak, ennek ellenére nem nyert - persze nem is azért készültek a rajzok -, viszont a Tolkien újságba bekerült, meg ilyenek. Ebből a képből pölö egérpadot is csináltattam. [link] (
Naon király!Ő esetleg a Tolkien fórumon aktív?
MTT tag?
-
Shadowfax
addikt
a, akkor keresd meg azt a kisebb képet, mert én nem emlékszem rá.
Keresi a halál, te mondtad, hogy már linkelted rosszabb minőségben.
Te hol olvastál ilyet?Musztáng aszonta, már volt a kép egyszer - én tuti nem linkeltem, tehát valaki más volt.
Már megint ezek a hülye smileyk, tönkreteszik a topikot.
Moderátornak készülsz?
Én már az vagyok, igaz, nem itt.Szerencsére...
Amúgy szarok?
Honnan tudnám, mit csinálsz?Ezen röhögtem vagy 5 percet.
Ja, hogy a kép: nem, szerintem nem rossz.
Na, biztató.
Ha nem is nyerek, de jó lenne egy második hely. -
Shadowfax
addikt
Mintha azt írtad volna, hogy a mostani linkben a nagy szám kizárólag az volt, hogy 1600x1200-ban van a kép. Akkor meg van egy korábbi verzió, ami kisebb:
Na, akkor keresd meg azt a kisebb képet, mert én nem emlékszem rá.
Ennek mindenki nagyon örül.
Honnan t'od, lehet, hogy egy ilyen aláírásképecskét még én is elpaintshopolnék.
Lássuk.Amúgy Paint-tel megnézem, milyen képet készítesz.
Kb. mint az Entry 1.
(Csak azért ez a smiley, mert szereted).
Kaileena néni vöröses háttérben
Ha azt kérted volna, hogy tippeljem meg, eltaláltam voilna.
Tényleg?
Amúgy szarok? -
Shadowfax
addikt
Háttérképnek szvsz feleslegesen nagy (és azt különben sem cserélek minden nap)
Akkor lekicsinyíted.
művészkedni meg mondjuk nem akarok vele.
Ennek mindenki nagyon örül.
Remélem nem az entry nr1 a pályaműved. De most tényleg: melyik?
Két kategória van: a POP témák közül a 13-as () sorszámú az enyém (Kaileena néni vöröses háttérben).
A másik kategóriában meg az 5-ös sorszámú (Az angyalnak kinéző fiúcska, aki tkp. Hector a Castlevania-ból). -
Musztáng
tag
elvesztette - álmában?
- a szüzességét, csak a Dahaka akart a Barátnője lenni, aztán amikor nagy nehezen ''szerzett'' magának egy új csajt (valójában fordítva történt), kiderült, hogy az meg az Idő császárnője, és ez annyira megviselte, hogy csak ruhában tudtak egymáséi lenni, ezután persze azonnal tragédiába fúlt a románc, végül az ex-barátnője meg meg sem ismerte
Jól vagy?Szerintem Princezz egy kicsit! Talán az még segíthet rajtad!
-
Musztáng
tag
Szerintem azért az is számít.
Hogy a Shadowfax/Robaj párostidézzem: miről beszélsz, kedves Musztáng?
Hm. Rossz az, aki rosszra gondol!
a Farah néni is ugyanúgy öregedett, mint a Prince bá
De ő nem változott homokszörnnyé.
Miért, a homokszörnyként eltöltött percek éveknek számítanak? -
Latitude
aktív tag
Tééélleg! Ha már a poénoknál tartunk.
A T2T-ben van az a rész amikor beszálnak Farrah-val a liftbe és elindulnak felfele. A hercegnő elkezd beszélgetni: -Mi a kedvenc szined?( A barna, ja nem a KÉK!!!) A herceg válasza: - Tessék... Szóval abban a beszélgetésben, (ha esetleg emlékeztek) amikor a kajáknál lyukadnak ki, és némi vélemény eltérés támad közöttük, akkor a végén a herceg olyan arcot vág... Lelki füleimmel hallottam, amint azt gondolj: - Nők...
Nya az a jelenet, nagyon kifejező volt. Jót is vidultam rajta.
Üdv: Latitude -
Shadowfax
addikt
-
Latitude
aktív tag
A többi boss figurával azért csak-csak elboldogultam. Az ikrek szintén megizzasztottak, ott is volt némi katarzis élményem. De azért azt hiszem 20. nekifutásra összejött és így még éreztem is utána egy kis jóleső bizsergést a gyomromban
!
Az egyes ellenfelek ''le speed killezése'' még tetszett is hiszen ez szinesebbé tette a harcrendszert. De a fő monsztrák során úgy éreztem magam mint egy kisgyerek, akit leültettek a számítógép elé és addig nem engedtek felállni amig azt a billentyűt idejébe meg nem nyomta amit a programozó bácsi megálmodott. Vagy ez már az üldözési mánia határát súrolja nálam?
Abban viszont egyet kell, hogy értsek, hogy a harcrendszer valóban sokkal izgisebb a WW-ben, mint a SoT-ban. A WW után furi is volt a dolog, már-már hiányzott is a SoT-ból annak a jó kis csihipuhinak a lehetősége...
Amúgy vannak még apró poénok a SoT-ban, nem tenném rá anyakam (ma este újra megnézem) de tegnap mikor leestem annál a faragott kőszobornál ahol a tőrt be lehet gyűjteni, a herceg mintha azt mondta volna, hogy: nem, nem estem le, próbáld meg újra... Vagy csak képzelődtem. Ez már függőség?
De vannak még poénok a gaméba is, pl.:
Farrah kérdezi: Szerinted áttudom ugorni?
- Szerintem igen - válaszol a herceg.
-Ok, megvagyok, vigyázz magadra!
- Én rendben leszek, te vigyázz magadra - válaszol a herceg. Na asszem ez után a rész után haltam meg kb. 8-szor.
A történetek illeszkedésével nincs is különösebb problémám, ami nekem hiányzott a harmadik részből, az a különleges hangulat ami az előző részeket jellemezte (Újítást nem mertem beleírni, mert én magam sem tudnám megmondani mit lehetett volna még beletenni a játékba, ami olyan mérvű lenne mint mondjuk a free- fight system, de nem megy az alap koncepció rovására).
A fentiekben leírtak csak az én kis véleményemet tükrözik, ami szerintem nem sokat számít, mert ettől függetlenül, (a jelenlegi piacot elnézve) a játék elég jó. Biztosan vannak emberkék akik a második részben csalódtak, és talán ez a rész az ami újra fellelkesítette a játékra őket.
Végül: én Logitech (rázkódós) gamepadon nyomtam végig a játékot, nekem nagy élményt nyújtott, és csak ajánlani tudom mindenkinek.
Üdv: Latitude -
Shadowfax
addikt
-
gabor128
aktív tag
Nincs semmi más játékvezérlő csak bill., egér.
A visszatekerésnél pedig ügyelek, hogy addig tekerjem, amig újra egyhelyben áll. Elengedem a visszatekerés gombot, hozzá sem nyúlok a bill.-hez, a prince egyhelyben áll. EKKOR nyomom neki az irányt, majd nyomnám az egérrel a falon szaladást, de már az irány lenyomásakor szalad. Ha oldalra nyomom a falon szalad, ha felfele nyomom, akkor felfele szalad.
Ez ritkán esik meg ugyan, de idegesítő, ja és -1sand tank. Akkor megint vissza kell pörgetni és amikor egyhelyben áll, akkor csak simán néhány jobb klikk, amivel a falon szaladna. Ekkor megint ok lesz.
Olyan mintha be lenne ragadva az egér, de az egérnek semmi baja, tiszta. Ez inkább program beragadás lehet. -
Robaj
addikt
-
Integra
titán
na szóval az van, hogy elindul a játék. aztán egyszerűen lekapcsol a monitorom és megáll az egész ahogy van. se altctrldel, se alttab, semmi, csak kinyomni tudom a gépem teljesen meg újra indítani. először azt hittem hogy valami bug. már a menüben a beállításokkor is ezt csinálta. egyszerűen lekapcsol, és kész.
de most tettem fel a myst 4-et és ugyanezt csinálja. pontosan ugyanúgy random szerűen lekapcsolja a monitorom és leáll a gép, sötét képernyő.
és most már azon kezdek el agyalni, hogy ez ati probléma lesz......
bazeg zsírúj x800guru vga, mindjárt szétvág az ideg.
ezért kérdezem hogy másnál is volt e már ilyen probléma... -
Robaj
addikt
-
Integra
titán
na attól a sot-ban hülyét kaptam, mikor feltápászkodik erre rámvernek újra és megint földön vagyok, az aztán tényleg idegtépő volt....
de most sikerült újraolvasnom, hogy először a sot után a warriort köll végignyomni, mintha azt már megkapnám 2 rugóért, héten megveszem valami bótban.. meg mintha lenne egy relevations kiegészítője is a warrior withinnek? -
-
Johnny Cage
addikt
Itt konkrétan arra gondoltam, amikor a hölgy akkorát rúg beléd, hogy elrepülsz a terep túloldalára. Ezzel a WW-ben találkoztam előszőr, és már akkor piszkosul zavart. Az a bajom ezzel, hogy nincs a rúgásnak semmi előkészülete, ergo nem tudsz felkészülni a védelemre, csak piff-paff megtörténik, és ha van homokod, legfeljebb azzal tudsz visszapörgetni. De ha nincs, akkor szopinyali van. A SOT-an azt a lábkiütősdit egyébként egy szimpla ugrással ki lehetett védeni - ha elég jó reflexe volt az embernek. Ezzel még egyet is értek, ez szinesiti a csatát. Az, hogy elrepülök a terep túloldalára, már erős túlzás - az ilyen elemek a régi jó commodore-os időkre emlékeztetnek.
-
Robaj
addikt
Télleg bocsi, a végéről lehagytam vmit
:
Aki akart vele jáccani, az úgyis végignyomta (már akinél működött a lehúzogatás), ill. aki nem csak 1x akarta végigvinni, az megvette, a többiek meg nem voltak elég kitatóak, és feladták, onnantól kezdve nem is akarnak jáccani vele.
[Szerkesztve] -
Shadowfax
addikt
Na, akkor most törlöm a kedvencekből a topikot, nem akarok véletlen spoilert olvasni.
Bocsánat...Befogom a számat.
S tudtam L_ajos fórumtársról, szóval annyira nem lepődtem meg a feltételezésen, de azért szerzett néhány derült pillanatot tegnap.
A korábbiakra visszatérve: én is játszottam a SOT-ot más nyelveken (ill. a WW-t is), de azt gondoltam, ez csak az én őrültségem. -
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
Rengeteg. Szerencsére én csak nagyon kevéssel találkoztam.
A legismertebb talán az, hogy Homokszörnnyé (Sandwraith) változol át idő előtt.én inkább olyanokkal találkoztam, hogy Kaileenával küzdve a trónteremben felfutottam arra a falra, amin a bejárati ajtó is van, s egyszercsak kizuhantam a zárt ajtón... Persze visszaugrani nem lehetett... indíthattam újra a mentett játékállásból.
Meg még volt ilyen egy pár... Majd a többiek beszámolnak.
Amúgy megjelent a 4. Dev. Diary.[link]
Nagyon klassz lesz a Sötét Herceggel gyilkolászni...
[Szerkesztve] -
Robaj
addikt
Nah elmélkedjünk
Dahaka mié is született?
Me a prince megváltoztatta az időt
Elvileg az 1. befejezésben az összes homok eltűnt, + dahaka is
Szal a 2. befejezést folytatják, amikó dahaka megpuszul csajszi él
Magával viszi babylonba
de mivel ő még a timeline része és a prince ''tankjában'' van homok, ezé valszeg tudja irányítani a homokot
Megmenti a prince-t, az idő visszapörgetésével
De tegyük fel, hogy vmi gáz leszés a csajszi úgy csinájja vissza az időt az elfogás előtt, hogy az a maszk csinál belőle 2-t (jó/gonosz)
De akkor még volt homokja,+ visszajön a csajszi a dagger-ral, elvileg(Me azt atta neki a prince)
Szal megin lesz idővel jáccadozás keményen
Elég elméleti, de sztem vhogy így lesz majd
Legalábbis remélem -
DigitXT
félisten
Addig gányoltam, míg rossz helyre került a [/L]. LOL!
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest