- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Van más is akit érint a xiaomi.eu ROM-on GPay? Így, hogy már nem lesz általuk kerülő út, ti mit tesztek? Visszaáltok gyárira, vagy rootoljátok?
-
skyrush7
aktív tag
válasz
koppasz1986 #646 üzenetére
Legjobb fólia a SmartDevil Aliexpressről.
F3-on és iPhone-okon is csak azt használtam.
Ha buborékos lesz ez is, akkor nálad lesz a hiba, túl poros helyen applikálod. -
skyrush7
aktív tag
Egy fórumtárstól vettem a telefont, én már így kaptam meg. Elmondása alapján egy indiai kolléga mókolta meg, fizettségért cserébe. Eleinte vissza akartam zárni, mert F3-on már voltak gondjaim a nyitott BL-lel, de meggyőzött hogy ennyi szenvedés után ne vesszen kárba az ideje.
Update: elég balkán megoldással, de életre kelt. Minden egyes hibaüzenet után miután megállt a flashelés, átdugtam egy másik USB portba, továbbment, majd a következő hibánál megint egy másik USB portba. Hihetetlen, de végigment és megúsztam adatvesztés nélkül.
Nem tudom mit csinálok rosszul, ugyanazon a gépen csinálom mint amivel előtte az F3-at, de nem akarja az igazat. -
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tippje, miért nem tudom fastboottal frissíteni az .eu ROM-ot?
Ezt a hibaüzenetet kapom. Eleinte az ADB-Fastboot installra gondoltam, hogy nem jó van a gépen. Letöltöttem most a legfrisebb 1.4.6-ot, system wide telepítettem, valamint MI Flash-el telepítettem a drivereket is. Próbáltam a gyári kábellel, valamint az F3 régi kábelével (amivel gond nélkül ment régen).
Mit csinálok rosszul? -
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Milyen külföldi oldalakat érdemes figyelni akciók miatt, ahonnan itthonra is rendelhető kedvező áron a készülék? (Vagy akár a többi Xiaomi modell) Egy következő akcióban szereznék még párat a családnak. -
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam F3-ról, az akkuidővel kapcsolatban lenne egy kérdésem: utánajárás után több helyen láttam, hogy kezdetben a Wifi valamiért nagyon ette az akkut.
Eközben xiaomi.eu HyperOS 2 alatt éjszaka nálam is van merülés, AOD nélkül és 30 perces gyorsítótár töltéssel:
[kép]
Ebben az időszakban nem nyúltam a telefonhoz. Erre van valami fix már, vagy ehhez hozzá kell szokni? Állítsak be ütemezett feladatot inkább, hogy alvás idejére lője le a Wifit és BT-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest