Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
Júniusi biztonsági frissítés EU verzióra
-
Tompika777
senior tag
Ez amit írsz egyrészt szenzor kérdés, másrészt a software...
Attól mert pixel összevonás van, szintén nem garancia semmire, és baromira mindegy, hogy ötéves, tízéves vagy naprakész telefonnal hasonlítod... Én még azt is meg merem kockáztatni, hogy sok mai telefonnál a régi pureview Nokiák is jobbat fotóztak. -
Tompika777
senior tag
-
Tompika777
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az utolsó EEA OTA frissítést hivatalos oldalról letöltöttem, szerettem volna manuálisan felrakni, mert semmit nem talált, régió váltással sem, de nem engedi, other reson hibát dob...
A 2.0.2-es frissítésig semmi gond nem ölt, OTA-n simán frissült.Van rá megoldás?Róla lenne szó:
Version: 2.0.102.0.VNPEUXM
Firmware: OTA
File size: 757.10 MB -
Tompika777
senior tag
Dehogy amiatt lett ismert... Ahogy fentebb is írták, az ár-érték arány és a terjeszkedési politika miatt.
Gondolod,hogy pl. Indiában a lakosságot az érdekelte, hogy tudjon rootolni, és emiatt vettek Xiaomi brand alá tartozó bármilyen márkájú telefont? Ja,ahol azért a szegénység eléggé ismert fogalom, a földeken dolgozók, meg a halászok meg sorolhatnám egyből biztos bootloader-t nyitottak... 😁
Ez a része egy rétegigény, semmi több, az is volt, az is maradt.
Ezzel nem vitatom el, hogy akinek ez fontos tényező azt eléggé rosszul érintik a korlátozások, de világviszonylatban ez a felhasználók elég szűk rétegét jelentik. Ezt értsd úgy, hogy legyen 20millió felhasználó aki rootolna, azok meg akiket ez nem foglalkoztat, csak használják több százmillióan vannak.
Tehát soknak hangzik ennyi ember, de pl. Kínában két közepes város lakossága ennyi, és itt világviszonylatról beszélünk. -
Tompika777
senior tag
Nos, én nem kicsit bánom, hogy frissítettem...
Ezek a kis ikonok és szinte olvashatatlanul kis betűk, plusz a Home gomb "programozhatóságának" elvétele eléggé rosszul érint... -
Tompika777
senior tag
EU verzióra nekem most jött egy ilyen : 1.0.9.0.UNPEUXM
Szóval ebből már HyperOS 2.0 az igérttel ellentétben az idén már nem lesz. -
Tompika777
senior tag
válasz
szkaroly #365 üzenetére
Háááát remélni lehet....
Olvasni olyat, hogy van amelyik Xiaomi-n rosszabb lett...
En mint írtam is, elégedett vagyok, reggeltől estig mindig nyúzom töltés nélkül. Nem hiszem, hogy a HyperOS-től drasztikusan jobb lenne az üzemidő, ha meg esetleg 10perccel javul, az a nem érdekel kategória.
Ahogy írták is, jelentősebb üzemidő javulás valószínűleg az új akksi technológiák bevezetésével jön el, de az nyilván ezt a telefont nem fogja érinteni, csak az utódokat. -
Tompika777
senior tag
válasz
SamiCsillag #353 üzenetére
Kérdés, hogy mi az a mérsékelt használat?
Mert alapvetően ez sok embernél más és más...
PL. van, aki nem érzi, hogy a mérsékelttől jobban használná a telefonját, mert nem játszik, alig böngészik a neten, ellenben viszont fotózgat rendesen.
Az sem mindegy, hogy mi-mik futnak a háttérben.
Nekem szintén egy napot bír, de én emiatt pont hogy elégedett vagyok vele, mert megy rajta bőven játék,social média, böngészés,telefonálás, videó voip hívások, viszont nem, vagy csak ritkán fényképezek, ha az is hasonlóan sok lenne, akkor szerintem nem bírna ki egy egész napot. -
Tompika777
senior tag
Ennyire fontos a szín? Csak mert az emberek 98%-a úgy is tokban tartja, és a szilikont leszámitva úgy sem látszik(abban meg ugye egy idő után a besárgulás miatt nem a valódi szín látszik).
Nekem titán van, de szerintem nem egyszerű úgy fotózni, hogy az a valóságot adja vissza.Ja,és nem azért ilyen, mert ilyet akartam, hanem éppen ez volt elérhető, de úgy is tokban van. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest