- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Tompika777 #669 üzenetére
pontosan, de naivan azt feltételeztem, hogy a senzor és a softver is fejlesztve lett és javultak az évek alatt. De legalább is nem romlottak .
[link]Márha csak a nyers erőt nézzök hozzá , hogy márcsak emiatt sem értem a kamera lassu reakcioját
-
repvez
addikt
válasz
Tompika777 #667 üzenetére
azzal tidztába voltam, hogy nem a legjobb a kamerája, de arra számitottam, hogy egy 6 éves készüléktöl csak jobb lesz és nem pedig rosszabb és visszalépés.
Mert ha 12 mpixelen tudott az jo képet akkor elvileg a 50 mpixel kisebb pixelének hála vagy a bajex 4 pixel összevonás miatt ugyan akkora felbontással is élesebb pontosabb szineket vártam. -
skyli
senior tag
válasz
Tompika777 #625 üzenetére
De miért kéket? Az egyik színhez se illik, szerintem a fekete a jó, mert a kamera és a kijelző is fekete.
-
skyli
senior tag
válasz
Tompika777 #623 üzenetére
hol vetted meg annyiért?
-
kerobi
senior tag
válasz
Tompika777 #593 üzenetére
nekem ua. Szerintem a fajl nem jo, mert global van beleirva.
-
htctopaz
tag
válasz
Tompika777 #545 üzenetére
Köszönöm.
-
HUNited
őstag
válasz
Tompika777 #510 üzenetére
India őszintén nem foglalkoztat, Európa és kis hazánk annál inkább. Az meg hogy a legjobb az ár érték aránya, már nagyon régóta vitatható (Meizu, Oppo és egyéb feltörekvő gyártók azonos minőséget adnak olcsóbban, és szerintem ez 15 éve is így volt). Szerintem a nagyobb teljesítményű telefonjaikat csak az vette, aki rootolni akarta, vagy akinek tetszett (az amúgy szerintem roppant nehezen élhető) miui. És itt nem a redmi sorozatra gondolok amit nem is tudom miért vesz meg bárki (a régi Note-okat kivéve, olyan anno nekem is volt). Már a legelső Xiaomi telefonjaim (tizen pár évvel ezelőtt lehetett, nem tudom pontosan) is azonnal nyitottam, sőt talán nyitva is volt gyárilag. Előtte is rootoltam az összeset, de azt nem lehetett hivatalosan, ezért váltottam erre a márkára anno. Most meg majd jól elváltok róla, ha ezt a lehetőséget is elveszik, és már árban sem olyan kedvező (nem igazán bestbuy ma már a tágabb piacot nézve). Igazából mivel a Google Pay miatt nem nyithatok bootloadert (de mára ez már nem is annyira fontos az AdGuard és az ADB-s debloaterek, Revanced mellett), nem is értem miért ezt a márkát vettem újra. Valszeg mert jó áron hozzájutottam.
-
zombei
aktív tag
válasz
Tompika777 #510 üzenetére
Néztél már youtubeon Xiaomi mod videót ? Minden második Indiai....
Az árszabással tört be, és a moddolással vált ismertebbé. Szerinted elsőre miért kínában tilttatta be a kormányzás a nyitást ? (Mert mindenki azzal kezdte, hogy bármi, csak ne CN rom legyen rajta.) -
HUNited
őstag
válasz
Tompika777 #507 üzenetére
Nem az miatt lett a harmadik, de amiatt lett ismert, ami egy eléggé fontos lépcsőfok ha harmadik akarsz lenni hogy egyáltalán benne legyél a köztudatban. Legalábbis kínán kívül.
-
repvez
addikt
válasz
Tompika777 #477 üzenetére
Ha nem vagy fizikailag egy térben az autoddal akkor úgy nehéz bármit is tesztelni. sőt még csak nem is egy városban vagyok most ahol most van.
DE azért szeretem ha az emberről úgy alkotnak véleményt , hogy nem tudják /akarják tudni és meg se kérdezik az okát , hogy miért is nem lett még megcsinálva valami.
DE ez nem az én gondom. -
zombei
aktív tag
válasz
Tompika777 #456 üzenetére
Ikonok amire én is azt mondom, hogy ejjj hát ezt nem kellett volna, olyan mintha nem ilyen felbontásra lett volna tervezve, hanem kisebbre, és emiatt itt túl kicsi...
-
gegsite
tag
válasz
Tompika777 #406 üzenetére
Nekem indonéz romon meg ilyen jött... A leírás nagyon specifikus!
-
szkaroly
senior tag
válasz
Tompika777 #366 üzenetére
Csak azért reménykedem mert azokon a mobilokon amelyek MIUI-ről frissültek HyperOS-re, azokon is rosszabb lett az üzemidő.
-
Tanczi01
tag
válasz
Tompika777 #287 üzenetére
Kamera szintjén is?
-
repvez
addikt
válasz
Tompika777 #263 üzenetére
vezeték nélküli androiid autot az auto nem tudja még nem annyira uj, hogy ezt a funkciot s tudja, tehát mindenképp vezetékesen kell kapcsolodnni.
néztem, hogy lehet venni olyan eszközt ami az auto és az eszköz között vezetékkel az eszköz és a telefon között vezeték nlkül kapcsolodik és igy lehet használni az androud autot, de valahogy nincs kedven 20k-t kiadni ilyenre , hogy az is vagy mukodikk vagy nem illetve az még egy hibaforrás vagy laggolást hoz a rendszerbe. -
Faby
senior tag
válasz
Tompika777 #228 üzenetére
Köszi.
Jónak néz ki. -
Faby
senior tag
válasz
Tompika777 #225 üzenetére
Nem, természetesen nem ennyire fontos, csak kicsit ki akarok tekinteni a kommersz egyenfekete világból.
Akkor átfogalmazom, és te talán pont tudsz segíteni:
Nem a szín önmagában a fontos (azt nagyjából be tudtam lőni, milyen lehet), hanem szemből mennyi látszik a tok mellett a keretből, mennyire "világít" pl a titán keret?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest