- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
Szia!
Teljesen szubjektív!
Direkt kipróbáltam a 2x nagyítással készült képet, és még utána ha belenagyítok is használható az eredmény.
Egy 2m re lévő gyerek szempillája már nem látszik élesen...de nem is várom el.
Szóval én meg vagyok elégedve a kamerákkal.Engem az sokkal jobban idegesít (néha kivetetten) hogy ha váltok alkalmazások között (pl kamera és egy böngésző között... A háttérben lévőt kilövi és ha épp írtál egy kommentet, vagy épp raktad a kosárba amit rendeltél volna, akkor kezdheted előről)
-
gegsite
tag
Na már az Indonéz romra is megjött az áprilisi biztonsági frissítés .
Amit még észrevettem, hogy a kezdőgomb (home) hosszú nyomásra lehet karikázva keresni Google-el.
Azért így már egészen használható a cucc
-
gegsite
tag
Jön már a frissítés az Indonéz romra is.
-
gegsite
tag
Az számomra csak mostanra tűnt fel, hogy amit lát képet a galéria , azokat OCR el elolvassa azt eltárolja és a képeket analizálja, mi lehet rajta , merre készült stb. Ezeket egy adatbázisba menti.
Mindez úgy derült ki, hogy a program keresőjébe beírtam, poénból hogy "Gergely".Amúgy angolul tud az adatbázis , mert ha "part" ot írsz neki nem egy tópart stb. képeket ad, hanem "alkatrész"eket fog találni.
Nagyon aggályos hogy bármit is lát OCR el azt kidobja találatnak. Pl. keress rá mondjuk OTP re vagy bank-ra és ott a szöveget részére.
Durva hogy ennyire áttúrja az összes képedet.
Nem véletlenül merül az akksi akkor az elején ...Abban csak reménykedni tudok, hogy ezek az információk a telefonon maradnak.
-
gegsite
tag
Amúgy gyanús hogy ha más nem de a felső értesítési sáv néha jobbra balra ugrik pár pixelt (beégés ne legyen nagyon?)
Az is még hibanlett hogy a galéria szerkesztőben az AI kiterjesztésnek nincs előnézete... tök jó hogy ilyeneket eltörnek, és mégis kiadják ... teszteletlen kódot kiadni , börtönnel érne fel nálam.
-
gegsite
tag
Noh meglett mikor tűnik el az az ikonméret beállítás.
Ha a kisegítő lehetőségekben a Látás - szöveg méretet maxra rakod.
(XS - S - L)
Igen bőven van még hely az ikonok között és ez az ami zavar, és azt nézem hogy a képernyő szélétől is sokkal nagyobb helyet hagytak el most. Ez van. Régen minden jobb volt -
gegsite
tag
Igen maxon van , de már nem is adja be azt a csúszkát, pedig már újra is indítottam , meg ikon csomagot is váltottam de csak a Háttérszín van ott semmi más ...este még ott volt.
Amúgy ez az értesítési meg beállítvási sáv fentről ahogy lejön nincs valami opció hogy ne ilyen tetű lassú meg megjelenő legyen? Zavar na.
-
gegsite
tag
Indonéz romra is megjött a cumó, fel is ment szépen .
Valóban az ikonok kezdőképernyő kisebb mint az előd így tényleg fura. De semmi amit nem lehetne megszokni
Egyelőre marad a gyári launcher. -
gegsite
tag
válasz
Tompika777 #406 üzenetére
Nekem indonéz romon meg ilyen jött... A leírás nagyon specifikus!
-
gegsite
tag
Jelentem megjött a Mobilivera oldalról.
Nagyon örülök, hogy időben a fa alá kerül.
A másik (sprintmobil) azóta se írt vissza, így valószínűleg megszűnt.Nekem egy fő gondom van a telefonnal, de ez nem egyedi sajnos. Ha Vodafone wifid van (pl otthon) akkor kb percenként többször is ledobja a kapcsolatot, ezt már Redditen is írták, és kb nincs megoldás, rá kéne kötni egy másik wifit, mert valamiért ez a router és ez az F6 nem barátok.
Talán majd a nagy frissítéssel jó lesz.... Talán -
gegsite
tag
válasz
heidricha #386 üzenetére
Igen.
Le is mondtam, ma emailben, mert elérhetetlenek máshogy.Megrendeltem a monilivera.hu oldalon ahol van utánvét, és fel is vette a telefont és tök jól beszélgettem, és még azt is megmondta, hogy titán van 512 es, de nekem meg zöld kéne, s az csak 18. án fog a nagyker kapni... Így kicsit neccesen lehet meg 24. éig. De kívárom.
Azt hiszem a coolmobile.hu-n van mind, csak ott nincs utánvétel....
-
gegsite
tag
Na akkor most egy kicsit más.
Rendeltem sprintmobil.hu oldalról (amit most Firefoxon meg sem rudok nyitni valami hitelesítés miatt, de Chrome nehezen megnyitja). A lényeg hogy kezdek aggódni, mert bár utánvéttel rendeltem , de karira kéne és semmi visszajelzés, már 2. emailt írtam, hogy hát mondjanak már valamit mert ajándékba lesz.
Amúgy a saját telefonomat is innen rendeltem, szépen meg is jött.
Na most vagy gyorsan máshonnan rendelek egy zöldet, és nem veszem át ha innen megküldik? Vagy várok és benne lehet hogy későn vagy sose küldik.
Esetleg más bevált ahol még van zöld Poco F6?
-
gegsite
tag
Valószínűleg a processzor és a kijelző nem egy takarékos fajta. Nekem is fura volt az elején hogy képes volt 1 nap alatt lemerülni. Kicsit jobb lett 1 hónap után, de ha finoman használom 2 nap is megvan!
(2 sim se segít rajta az is tuti)
Ha lesz új akksi technológia, akkor mivan? Veszel belevalót (ami tuti nem is lesz) és kicseréled? Haha kétlem.
-
gegsite
tag
válasz
Graphics #335 üzenetére
Nem nem kevertem, akkor pontosítok, a Piros 1 es volt idegesítő. A gombok nord4 en valóban kb ott vannak mint az f6 on már + a másik oldalon a némító.
Gsmarenán megnéztem erőben egy picit de az f6 nyer (tökmindegy), de elvileg a nord4 egy android főverzióval többet kap.
-
gegsite
tag
Indonéz romra is irt van.
-
gegsite
tag
Noha már az indonéz Romról írok... Patika, rendes tárcsázó is van végre. Szépen vissza is zárta a nyitást ahogy akartam.
-
gegsite
tag
Azt nem írtam, hogy ma 54% al kezdtem és szinte alig használtam a munka miatt, és és szépen ment le 14% ra 17:00 ra.
A kijelző bekapcsolt állapotban 10-12% / óra fogyasztást csinál (volt 20%/óra is)
Úgy hogy max egy youtube ment közben tehát nem játékot nyomtam.Nem dobom ki, de nem is mondanám jónak.
-
gegsite
tag
No, felraktam ezt az Accubattery-t, és nagyon tetszik hogy egy rendes programot csináltak erre végre.
Használom pár napig (és beállítottam a Youtube, App Mall progikat hogy legyenek kilőve 10 perc után)Amúgy raktam volna gyári Androidos akksi fogyasztás képet, de hát azóta pont töltöttem és annyira nem okos, hogy az utolsó pl 5 töltést (vagy uram isten az utolsó 5 napot) elmentené...
Amúgy a youtube volt mindig az első a fogyasztás elején...
Szerintem így hogy ezek így már jobb üzemidőt addnak, csak hát ez akkor is ciki szerintem.CMF P1 egyértelmű hogy veri, ha van 3D nyomtatód akkor meg egyenesen ajánlott venni (most én is elgondolkodtam rajta)
Amúgy honnan érdemes, van rá kupon? -
gegsite
tag
válasz
Graphics #185 üzenetére
Az hogy 4-5x gyorsabb a proci nem magyarázza hogy kb ugyan azt csinálom a telefonnal mint az RN8-Pro aztán vagy 2x jobban merül.
Arra gyanakszom, hogy a kijelző túl éhes, és valamit nagyon nem sikerült optimalizálni.
Nem játszottam AAA játékot rajta. Böngésző, Youtube főleg ami a használatot illeti (meg Viber)Pont az hogy, ez egy új Snapdragon elvárnám hogy bőven gazdaságosabban működik mint egy 5 éves Mediatek.
Aksikímélőt kb sose használtam, életidegen, erre a procinak gondolni. Szóval valami nem úgy működik ahogy elvárható.
Ha ilyen lesz még pár hétig/hónapig (illene beállnia addigra bőven), azt hiszem nézek mást.
-
gegsite
tag
Durva hogy mennyire zabálja az akksit ez a telefon.
Egy nap alatt simán lenullázom ha akarom.
Ennyire fos a proci vagy a software?
Nagyon nem tetszik ez a része nekem.
Redmi Note 8 Pro ennél 2x jobban kezeli az akksit.Remélem lesz erre megoldás mert az a teszt szerinti 2 nap rohadtul nem reális.
(Amúgy a youtube mintha nagyon sokat enne...)
-
gegsite
tag
Egyértelműen ez az okosóra Mi band 8
Azért wz a Pro verzió nagyon nem ugyanaz mint a sima F6, nincs annak külön fórumja?
-
gegsite
tag
Na nyomtam egy hűvös telefonnal Antutu 3D tesztet.
Egész jó eredmény -
gegsite
tag
válasz
YellowFlash #160 üzenetére
Szóval megy az utcakép!
Forgatom a telefont úgy forog az utcakép -
gegsite
tag
válasz
YellowFlash #151 üzenetére
Nekem amúgy működik...
-
-
gegsite
tag
-
gegsite
tag
válasz
Donki Hóte #138 üzenetére
Maga a föld és a mars APK t nem lehet telepíteni.
-
gegsite
tag
Ez a chipse elvileg tudja a ki-bekapcsolást magától magyarán van egy kis óra benne ami mindig megy ha az akksi nincs lemerülve. Ez akkorjoó ugyebár amikor egy keltés be van állítva de a telefon meg ki lett kapcsolva.
Na nekem a ki - bekapcsolás működik, de az ébresztő nem indítja el a telefont amit pedig kéne.
Az előző redmi note 8 peo ezt tudta (bekapcsolt a telefon az ébresztő miatt) igaz abban egy MTK chipset van ami tudta már ezt a funkciót rég.
Másnak se kapcsol be keltés miatt?U.i.: Megkpatam a BL nyitási engedélyt már csak pl egy indonéz Rom kéne, rendes Xiaomi tárcsázóval
-
gegsite
tag
Csak a happy kedvért
https://imgur.com/a/poco-f6-is-happy-Cwi4t3e -
gegsite
tag
Úgy látom megint lesz egy hozzászólás-szám ugrás mint a 62-66 nál...sajna én is törölve lettem ott pedig semmi olyat nem írtam.
Front lehet ma.
-
gegsite
tag
Azért írok ide is mert ez a hivatalos fóruma.
Teljesen okés a Poco F6, a boot logót én inkább cseréltem volna, ronda nah, szerencsére gyorsan betöltA hátlapi segédfények sajna nagyon béna helyen van, ha valaki szeretné a pulzusát ilyen vakku+kamera appos kombóvalaz felejtse el (apámnak a heppje).
Jah és nem tudja a fényerejét változtatni ha hosszan nyomod a lámpa gombot, Samsung ebben jobb. (Sőt mostmár akár lehet a fény fókuszálását is állítani más gyártóknál)Proci , memória jó gyors panasz nem lesz.
AOD az a 10 mp ciki....Ennyi (155.000 Ft bruttóban postázva) pénzért jobbat nem tudok most. Vedd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest