Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Igen erre utaltam hogy nem működik a régió váltás. Eleve úgy írja hogy kattintsak a regiora és majd felad egy listát amiből ki lehet választani melyik régióhiz akarok csatlakozni. Na nálam nem ad be semmit se hogy kivalsszam. Aztán ramegyek arra hogy a Google playt miből akarom fizetni ha fizetős alkalmazast vennék. Ramegyek arra, hogy telefonszamla terhére ott megkérdezi, hogy akarok e magyar régiohoz csatlakozni. Leokezom. Kiirja hogy akár 48 óráig is eltarthat mire atall. De ez nem történik meg, de az említett fizetési mód sem rögzül.
egyébként a regionak automatikusan is át kéne állni az IP, a cella adatok és egyéb dolgok alapján egy idő után. És évente csak egyszer lehet váltani
-
repvez
addikt
A régio váltás ha nem müködik akkor mit lehet tenni ?
NEkem már vagy 3 éve a németország a régiom, és nem tudom áttálitani a google playen. Pedig MO-n vagyok helyileg is és T mobilos elöfizuval. Telefont is cseréltem azota.
Emiatt pár alkalmazást nem tudok letölteni itthon mert kiirja, hogy nem elérhető az országomba. -
zombei
aktív tag
Indonézben is van hívásrögzítés, és csak a mi call dialer a különbség. Hát őszintén szólva ez az új beharangozott dizájn szerintem rosszabb lett. Ai kicsit jobban beépült. Az ikon méretek kicsit változtak, vagy kisebb lett, vagy nagyobb. (ez mondjuk nem tetszik, kb. olyan mint windowsnál a 100-125% nagyítás)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest