- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
Tompika777
üzenetére
India őszintén nem foglalkoztat, Európa és kis hazánk annál inkább. Az meg hogy a legjobb az ár érték aránya, már nagyon régóta vitatható (Meizu, Oppo és egyéb feltörekvő gyártók azonos minőséget adnak olcsóbban, és szerintem ez 15 éve is így volt). Szerintem a nagyobb teljesítményű telefonjaikat csak az vette, aki rootolni akarta, vagy akinek tetszett (az amúgy szerintem roppant nehezen élhető) miui. És itt nem a redmi sorozatra gondolok amit nem is tudom miért vesz meg bárki (a régi Note-okat kivéve, olyan anno nekem is volt). Már a legelső Xiaomi telefonjaim (tizen pár évvel ezelőtt lehetett, nem tudom pontosan) is azonnal nyitottam, sőt talán nyitva is volt gyárilag. Előtte is rootoltam az összeset, de azt nem lehetett hivatalosan, ezért váltottam erre a márkára anno. Most meg majd jól elváltok róla, ha ezt a lehetőséget is elveszik, és már árban sem olyan kedvező (nem igazán bestbuy ma már a tágabb piacot nézve). Igazából mivel a Google Pay miatt nem nyithatok bootloadert (de mára ez már nem is annyira fontos az AdGuard és az ADB-s debloaterek, Revanced mellett), nem is értem miért ezt a márkát vettem újra. Valszeg mert jó áron hozzájutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest