- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gegsite
tag
Szia!
Teljesen szubjektív!
Direkt kipróbáltam a 2x nagyítással készült képet, és még utána ha belenagyítok is használható az eredmény.
Egy 2m re lévő gyerek szempillája már nem látszik élesen...de nem is várom el.
Szóval én meg vagyok elégedve a kamerákkal.Engem az sokkal jobban idegesít (néha kivetetten) hogy ha váltok alkalmazások között (pl kamera és egy böngésző között... A háttérben lévőt kilövi és ha épp írtál egy kommentet, vagy épp raktad a kosárba amit rendeltél volna, akkor kezdheted előről)
-
Tompika777
senior tag
Ez amit írsz egyrészt szenzor kérdés, másrészt a software...
Attól mert pixel összevonás van, szintén nem garancia semmire, és baromira mindegy, hogy ötéves, tízéves vagy naprakész telefonnal hasonlítod... Én még azt is meg merem kockáztatni, hogy sok mai telefonnál a régi pureview Nokiák is jobbat fotóztak. -
Klycsu1991
tag
A global és EEA rom nem ugyanaz . Mint ahogy a China, indonézia, taiwan verzió. Más számozással futnak....
A global március 10-én megkapta a hyperOS 2.1 verziót.
Jelenleg nincs is frissebb verzió a global romra. Ezért is nem talál újat. EEA 2.0.105 verzió csak a márciusi biztonsági frissítést hozta. -
-
-
-
Nincs jelentősége innen nézve, nincs paprikás hangulat csak nem így van, ahogy elgondoltad teljesen.
Nem mindegy, hogy Mi9 , mert aztán fals infó fog terjedni.
Én azt meg nem igazán szeretem, az meg hogy mi votl a másik topicban nem lesz itt releváns, ne akarj azzal érvelni.A Windows itt nem releváns, mert nem úgy épülnek fel a frissítések mint ott.
Ha emiatt most szar ez a telefon, egyszerű, vágd falhoz, küldd vissza, nyers vagyok, de ne kérj rajta olyat számon, amit nem tud.
És bocsi, de nem én írtam valótlan, hogy milyen telefon mit kapott. Bocs ha szakmailag kijavítottalak, de ez nem gondolom hogy bűn.
Igen, ez az én hibám, hogy nem szeretem, ha valaki valótlant ír, aztán még erősködik velem, hogy én vagyok a paprikás hangulatú... Én ilyenkor annyit szoktam írni ( hogy bocs benéztem, megtetted lapozhatunk,N nem kell fűszerezni)
Mi10 5G kapott 1.0.10.0-t, de Android 13-on, szóval nem azonos az alap sem.( mi11 nem ezen a HyperOs verzión jár.)
Tudod, ha csak annyi lenne hogy azonos verziószámú jó mindenre, akkor nem kéne csak egy rom... De ez nem így van.
Sajnos nem képes erre sem az Android, sem az iOS -
szkaroly
senior tag
Két különböző telefonon a 1.0.10-es verzió teljesen más, semmi közük egymáshoz.
Poco F6 Global HyperOS 1.0.10.0.UNPMIXM
Redmi Note 14 Pro 5G HyperOS 1.0.10.0.UOOCNXM -
Szerintem nem kell ezen ennyire feszülni, ezek a számok már túl sok jelentőséggel nem bírnak, főleg, hogy a Mi 9 nem is azonos Android verziót használ.
A két 1.0.10.0 nem azonos. ( Amúgy melyik Mi 9-esen használja a HyperOS-t?)
Mi 9-esen nincs is HyperOS, 2021 óta nem kapott frissítést...Android 11-en megállt és MIUI 12.5-nél.
De megnéztem a Mi9T a Mi9T Pro modelleket is, ott sincs HyperOS... Tegyük ezt helyre akkor... Mert ha főzött romot használ, akkor ez totál más....Ott mindössze egy sec patch és itt is csak ennyi és eggyel nőtt a verziószámozás. (de ez sem igaz...)
Ez meg bocsi, de megint hülyeség, hogy kimaradhatott volna, mert évekig azon ment a hiszti ,hogy a Xiaomi nem foglalkozik a frissítéssel.
Most, amikor naprakész, és relatíve időben jön még a sec update is, nehogy már elkezdjünk azon lázadozni, hogy de miért jött frissítés...
De nagyon kíváncsi vagyok ,hogy tesód milyen telefonra kapott végül frissítést... Merthogy Mi9-re biztosan nem. Meg milyen HyperOS-t.. Bocsi, de itt valami nagy tévedés lesz. Vagy elírás. (vagy bátyád átvert.
)
Itt valami nem kerek... Nem a szétosztással van baj, hanem hogy nem teljesen valid, amit írtál.
-
-
-
-
Giot
addikt
Szia!
A telefon megjött, kiderítjük. Scross van, nekem sem tudta az AA-ót csak vezetékkel, de vettem kínából okosítót így vezeték nélkül is működik. Vagyis működött redmi note 8 próval. Még a feleségem S10 ével. A note kicsit nehezebben csatlakozott, de stabil volt. Az S10 pillanatok alatt csatlakozik de néha ledobja.
Majd kiderítem ez mennyire lesz stabil már ha működésre lehet bírni.Amúgy pozitív az f6 eddig. Stabil gyors nekem tetszik. A kamera is jó legalábbis tegnap este fotóztam vele, és még a note 8 pro is nálam van. Esti körülmények között csúnyán elverte a 8 prot. Szép képet csinált az f6.
X6 pro meg az f6 között dilemmáztam. Tesóm az X6 prot vette én emellett döntöttem. Meglátjuk mennyire válik be. A note 8 pro meg megy a nagyinak marad a családban.
Tisztelettel adózom a note 8 prónak még mindig rendben működik kb 4.5 évet húzott le nálam. Sosem volt még olyan telefonom ami eddig dolgozott nálam.
Remélem még egy pár évet lehúz a mamánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest