- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amadeuska
csendes tag
Aki használ AccuBattery appot, annak mennyi szokott lenni átlagban a bekapcsolt kijelzőidő, vagyis a SOT? Nekem eddig nyolc órát írt, és most leesett öt és félre. Meg tudom nézni valahol, hogy mi húzta le? Járt már így vagy hasonlóan valaki?
-
amadeuska
csendes tag
-
amadeuska
csendes tag
válasz
HUNNIA1920 #205 üzenetére
Tettem egy próbát, nálam továbbra is levonja a 30 eurót a kód után, és így a 8/256-os 279,54, a 12/512-es verzió pedig 306,11 euró
-
amadeuska
csendes tag
Szerintem idővel majd nálam is javul, ahogy fentebb írták is, kell egy kis idő, hogy beálljon. Mindent összegezve, nagyon elégedett vagyok, ár/érték arányban az év egyik legjobb telefonja az F6. Remélem, a virtuális közelségérzékelővel sem lesz gond, vagy ha igen, akkor majd egy update-tel frissítik.
-
amadeuska
csendes tag
Nagyon örültem, amikor külföldről (AliExpress) két hete sikerült 282 euróért megvenni a 8+256ost (szerintem egy átlag usernek ez bőven elég, én nek játszom a telefonon). Egy négyéves Xiaomi 9T-t váltott, aminek az akksija az AccuBattery szerint már csak 72 százalékos, és ez érződött is a napi igénybevétel során.
Az F6 esetében talán a 10 másodperces AOD a fura, de ha megszokja az ember, akkor már nem lesz az, hiszen ott a duplakopp és a felemelés is, és akkor mindent mutat.
A virtuális közelségérzékelővel nekem eddig nem volt gondom, igaz korábban dolgom se, nem tudom, hogy ez milyen furcsaságokat képes művelni, de látom sokan tartanak tőle.
A rendszer gyors, nincs akadás, az akksi viszont picit gyorsabban merül, mint a 9T esetében, amely egy éjszaka, repülő üzemmódban mindössze 2-3 százalékot esett, itt ez most ugyanez 4-5, de ez még simán az elfogadható kategória.
Remélem, hogy ez is olyan jól szolgál majd, mint a 9T, mert akkor tényleg Best Buy volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest