Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gáboromm
üzenetére
De, megoldhatod a PC-ről is.

De amúgy ha minden kötél szakad, van böngésző a ps5-ben is (trükkel tudod előhozni, ha mondjuk egy haverod küld egy linket üzenetben, mondjuk azt, hogy google.hu, vagy valami és "rákattintasz"). Annyi, hogy a címsor nem aktív, tehát ajánlott a google-ről indítani, vagy eleve azt a linket küldeni, amit meg akarsz nézni.
Nem tudom, mennyire jó ez a böngésző, még nem próbáltam, de elvileg egész használható, egy próbát megérhet.
-
Gáboromm
tag
Szaisztok újra!
Ps gépemen szeretnék vásárolni, de állandóan a paypal fiókomról akarna fizetni. Hogy kell beállítani, hogy bankkártyámról fizessek?
-
Elderath
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Kint a PS OSbe, ha rámész siegere, akkor neve mellett, ha nem írja, hogy PS4, akkor jó. Meg siege menüben, ha találsz beállítást a rezgésre meg a trigger effektre, akkor is PS5 verzió van felrakva
-
Beleth
csendes tag
Hejhó! Aki esetleg olyan szerencsés, hogy van már neki új konzol, de nem tudott hozzá pl fülest vagy sony-s kontroller töltőt venni, az nézzen szét a Mediaba mert elvétve mindkettőből szoktam látni. Tegnap vettem is egy töltőt a miskolciban. Ezelőtt sehol nem láttam egyiket sem.
-
Elderath
addikt
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Biztos hogy a PS5 verziót szedted le? Amúgy meg siege 60fps alapból
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziaaztok. Egy kis segístégre lenne szükségem.
Hiába állítottam át a konzolon a teljesítmény módot és mutatja a videókimeneti beállításokban a 120 hz-t, az R6-ban nincs választási lehetőség performance vs quality mód... Így csak olyan mint ha 30 fpssel menne a játék. Ez miért van? Hogyan tudom beállítani mehfelelően? Válaszokat előre is köszönöm. -
Gáboromm
tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Szerintem arra gondolnak, hogy aki lecsapott novemberben vagy előtte webshopban, és kifizette, és MM áruházba kérte az átvételt, akkor úgy.
Én november 26. körül vettem így MM-be, és nekem 1 hétre rá érkezett oda, mert én sem otthonra, hanem áruházba kértem az átvételt.
-
Gáboromm
tag
válasz
Impulsivex
üzenetére
Ezt vártam. kösz, egy linket. Ha tudnák adnék egy pozitívat!

-
Impulsivex
tag
-
retroid
senior tag
Teljesen más okból, de voltam egy budapesti Media Markt üzletbe. Ha már ott voltam rákérdeztem, hogy mit tudnak a PS5 érkezéséről és elérhetőségéről. A srác enyhén leizzadt láttam rajta hogy leverte a víz a kérdés hallatán
Azt mondta az a SONY által kapott legújabb infó, hogy TALÁN ÁPRILIS. Addigra elvbe minden előrendelést tudnak majd teljesíteni és mehetnek a polcokra. Azért annyit még hozzátett, hogy nagy mennyiség akkor se lesz, szóval valszeg ilyen pár darab üzletenként. -
Gáboromm
tag
Srácok, segítség kellene!
Valaki próbálta-e, hogy ac valhalla ps5-ös lemez működik-e ps4es gépen?
Nem találgatásokra vagyok kíváncsi, hanem aki konkrétan próbálta, vagy tud egy linket, ahol ezt megerősítik!
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az mindegy, de szànalmas hogy 8 pontos jàtékra is húzzàk a szàjukat, meg hogy az szar stb.
-
marquuard
veterán
Aréna teszkó, 4000Ft. Hátha valaki érez motivációt, nekem sajnos mind kicsi.

-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
Elderath
addikt
Valaki refundolta innen sikeresen a CPt azzal a broken linkel, ami a magyar oldalon jön be?
-
törölt tag
Ilyenkor tudtok nyalni, amúgy meg szidjátok a KV-t.
-
3L1T3
addikt
Már nem emlékszem, hogy szóltam-e. DE
A jövő héten jön PS5D, utána PS5 majd megint PS5D. Minimális mennyiség, de jön és számítani lehet rá, hogy 2-3 hetente érkeznek újabb mennyiségek. Ne ezres nagyságokban gondolkozzatok.- Sony megint felhívta a partnerek figyelmét, hogy a rendelések teljesítése időrendi sorrend történjen a és lehetőséghez mérten a 1 háztartás = 1 gép-re ügyeljen mindenki.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg 4 féle van, pontosabban februàrban jön a 4.
-
Shamat
aktív tag
Pár kép a cuccaimról: [link]
-
Senior60
kezdő
válasz
CptAdamica
üzenetére
még nem láttad ?
#44633 -
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sztem erre várhatsz még jó darabig. Előbb picit rendeződjön a helyzet konzol téren. Talán majd nyáron jön valami
-
CptAdamica
veterán
Jöhetnének már másfajta színű kontrollerek, úgy vennék egy másodikat. Semmi hír továbbra sem?
-
válasz
Kovacsgabor2
üzenetére
Dettó...
-
Senior60
kezdő
válasz
Mephistoone
üzenetére
Végre! Lehet venni tartalék kontrollert
[kép] -
Mephistoone
senior tag
PS5: tegnap volt egy olyan jelenség hogy, bekapcsoltam a ps-t és a kontroller kéken gyorsan villogott. A média távirányíító sem reagált. Kontrollert reseteltem majd kábellel feldugtam. A PS-en meg a kis gombot hosszan nyomva újra indította magát, de szabályosan, nem csak úgy kilőtte maga alól a gépet. A Tv-n látszott a leállítás folyamata. Újra bekapcsoltam és minden ment tovább. Csak azért írom ha valaki belefutna ne sz@rjon be, nekem sikerült. November óta megvan, ez volt az első "hibája"
-
VTom
veterán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
akkor 2db újracsomagolt

-
polonic
félisten
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Egyébként valaki rendelt még és esetleg látta hány darab lehetett?
Remélem ez nem olyan egy darab volt, hogy visszaküldték és újracsomagolt
-
polonic
félisten
Nekem is karácsonyi ajándék a gép, plusz pár kiegészítők, meg egy pár régebbi játék.
Játékok már meg vannak. Meg most ez a töltő, elvileg.
A gép ez nekem is KV-s. Kiegészítőket akkor nem rendeltem. Úgy voltam vele, hogy majd. Arra tényleg nem gondoltam, hogy azok is hiánycikkek lesznek. -
polonic
félisten
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Köszi!
Vettem egyet. Elvileg az utolsó darabot. Legalább ez legyen meg, ha már gép nincs.
Aztán ki tudja, meddig fog állni itt bontatlanul.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem, a lényeg az, hogy azt hitték meg tudják oldani mire kijön a játék... de nem tudták.
Arra alapozták, hogy jelentős javulást láttak közben addig is, csak nem volt elég ez a javulási tempó sem, hogy időben megoldják (ha meg tudják). Mint végül kiderült.

-
Krisz0630
senior tag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Ennyi volt az ára mindig, a Venom-os volt olcsóbb.
-
Tatyla
őstag
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Egy pöppet felment az ára
-
Jackie_Chan
senior tag
Ha valaki venni akar SONY PlayStation 5 DualSense töltőállomás -t jelenleg van a MM.-ban.
-
VTom
veterán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Minden hónapban van 3 játék (2 PS4, 1 PS5) amit csak az aott hónapban tudsz a könyvtáradhoz adni.
Ha hozzáadtad, akkor amíg van élő előfizetésed, akkor töltöd le, és játszol vele, amikor akarsz.
Ha lejár az előfizetés, nem tudsz vele játszani, de ha megint előfizetsz, újra aktív lesz. -
törölt tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
A havi címeket be tudod tenni a könyvtárba, akkor töltöd le, amikor szeretnéd, és akkor tudsz velük játszani, ha aktív a PS Plus előfizetés.
Azért az összesítő oldalon írja mi mennyi, nem kellett volna kifizetni. 13,5k ért jó vétel, de 18 ért már nem. 16 körül találsz hardveraprón és arukereson is.
Nekem sajnos aktív az egy éves PS Plus, szóval nem érvényes az akció. 18 ért tudnék bővíteni, de akkor már ha vagy arukereson valamelyik olcsóbb bolt. -
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Most vettünk PSN+ előfizetést és nem igazán értem hogy működik.
Úgy mint a Game Pass, hogy amíg előfizető vagy, addig játszhatsz bármivel,
ami a kínálatban van (állandó collection + havi néhány új cím)?Egyébként mókás volt a vétel, mert láttuk,
hogy akciósan most 13.500Ft-ért vásárolható az éves díj.
Hát, először csináltunk egy kipróba accountot, majd !5! perc múlva
megvettük, de már csak azzal jutalmazott a rendszer, hogy tele áron, 18.000-ért
vehettük meg. Tájékoztatást erről előzetesen sehol nem láttunk.
Ez azért nagyon meghökkentő volt a Sonytól, ilyen piszkos húzásai azt hittem csak
a Nintendonak vannak... -
Blaze_
aktív tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
A CE-108262-9 valami általánosabb hibaüzenet lehet.
Nekem még december elején jött elő egyetlen egyszer azóta nem. Indítottam egy letöltést és közben gyorsan többször váltottam a futó játék és a home screen között, az egyik váltásnál sötétség aztán hibaüzenet. Utána magához tért és közben a letöltés sem állt meg és a játék is folytatódott ahol abba maradt. Előtte pár perccel indítottam a PS-t szóval túlmelegedés biztos nem okozta. -
oriic
HÁZIGAZDA
Boundary - Skystone Games Announcement Trailer
Nyáron állítólag már tényleg megjelenik.
-
sp8787
addikt
válasz
vonSux
üzenetére
Ok a trailernek csak a kalapacsolos reszet csinaltak.
"Digic Pictures was responsible for a part of the E3 Announcement Trailer, the part with the figure hammering in the darkness.....I had no idea what I was working on; the only information I knew was that FromSoftware was the client. I first learned about the project and the title when everyone else did at the E3 reveal. So I hope that explains how little I actually know about the game."
Na en meg azt nem gondoltam volna ,hogy egy trailer-t ennyire "tulragoz"-nak.
-
sp8787
addikt
-
KKaresz45
senior tag
válasz
keIdor
üzenetére
Azt én sem gondolom hogy a hűtéssel baj van, néztem szétszedős videókat, brutális réz borda van benne. Persze attól még el lehet cseszni ha rosszul érintkezik a lapkákkal.
Az is lehet, hogy a hibás OS verzió rosszul kezelte hőmérsékleti értékeket és lekapcsolt idő előtt, amikor még nem kellett volna. Ezt javíthatták az új OS-ben.
De elhiszem amiket írsz, nyilván sokan spekulálnak hogy mi lehet(ett) ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Ps5 kontroller hibátlan 2026.04.17 Alza jótállás
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt mondta az a SONY által kapott legújabb infó, hogy TALÁN ÁPRILIS. Addigra elvbe minden előrendelést tudnak majd teljesíteni és mehetnek a polcokra. Azért annyit még hozzátett, hogy nagy mennyiség akkor se lesz, szóval valszeg ilyen pár darab üzletenként.

Kendek
RangerFox