Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
drexler92
tag
Telekomos belső infó (nem én dolgozok ott, hanem ismerős):
1. Kisebb mennyiségekben érkeznek szállítmányok, ezeket csak online értékesítik
2. A T úgy számol, hogy egész első félévben nem áll helyre az ellátás, tehát polcról venni max nyár második felétől.
Ez nagyjából egybevág azokkal a korábbi infókkal, amiket néhány tag közzétett a fórumon. -
madkiller
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én is megvettem pár hónapja az ultimateot 10en párért. Két kézzel ütném a refundot, ha lenne, hát ha nem is ps3, de max ps4 gen eleje a grafikája, de nem is csak az vele a bajom. Untam. Beleszenvedtem, ha már nem tudok refundolni 6-7 órát hátha elkap, de végül skip.
-
válasz
üzenetére
Én tudom, hogy mivel játszok, és a PS4 változatra írtam a véleményemet, de jöhet ez Ps6-ra is,ezen a játékon az sem segít! Nem a grafika a legnagyobb baja...egész egyszerűen minden tekintetben egy ZS kategóriás fércmunka, de ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák 👍
-
Megvettem ezt a Control játékot amíg még akciós, hát én nem tudom ebben mit láttak sokan, meg kik tesztelték meg adtak rá 9 meg 10 pontokat, de ez egy rakat f*s, és akik tesztelték vagy mind vakok voltak, vagy le lettek fizetve! Grafika PS3 szint, irányítás nagyon gáz harcok szintén, hangok elmegy kategória,a zenét még inkább nem is jellemezném,mert az nincs is😂Ezért még 6000ft is sok volt...és még anno a Quantum Break-et húzta le mindenki, ehhez képest az egy csoda! Remedy-nek az AlanWake volt ami úgy ahogy sikerült,de ott abba is kellett volna hagyniuk ezt a szakmát, szerintem...
-
Wolfy33
senior tag
Kamera adapter kb mennyi idő volt mire megjött itt vkinek?
-
marquuard
veterán
Bár már nem gerjedek a gépre mert van day-1 óta, viszont én eddig abban a tévhitben éltem, hogy ha valamit kosarazol, az vásárlásig (vagy legalább egy kis ideig) foglalva van. Vagy ennek nincs kultúrája nálunk?
-
echterion
nagyúr
Alzáról semmi hír?
-
azvagyok12
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
persze, azt elfelejtettem odaírni.
-
válasz
azvagyok12
üzenetére
A digtális verziónál.
(eddig) -
Wolfy33
senior tag
A Sony szalon a digitális gépek tekintetében már decemberi előrendelésnél tart. Jövő héten jönnek a lemezesek.
-
Donnie
őstag
válasz
azvagyok12
üzenetére
Ez az időpont még mindig a hivatalos preorder előtt van, de sebaj
A magyar módi, ami már ezerszer ki lett vesézve. [link]#érdekelgomb #amagyarSonykérte #különbenennyisemjutottvolna #köszönetteltartozunk
-
azvagyok12
csendes tag
KV-n is frissült leírás: A 2020.09.16. 10:57 után leadott rendeléseket várhatóan a 2021-es évben havonta érkező szállítmányok valamelyikéből tudjuk kiszolgálni. szóval akinek onnan van rendelése az a következő szállítmányig várhat.
-
tboy93
nagyúr
Facen most láttam frissen felrakott gépet 375-ért
Melyikőtök volt srácok? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lackooo84
nagyúr
Grat, nekem is bibibí

-
ludnik
tag
Sikerült egyet venni MM Digital.

-
C4mp3r
addikt
2db wow, na majd jovo het, februar elso hetere irjak a brit amazon keszletet, szallit mo-ra is, leszarom a vamot rendelek egyet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
laci1117
aktív tag
Én is mire végigzongoráztam, kb 15mp... a rendelés gombra rányomva kiírta hogy már elfogyott
no majd legközelebb
-
eisento
addikt
bazmeeeg. mediaba majdnem elcsiptem egy digitalt mire ramentem volna az utalasra elfogyott... faszom
-
ambushka
aktív tag
MM becsippant distillioval, grat annak aki behúzta
-
EczkE
veterán
El se hiszem de vegre sikerult rendelnem egy Pulse 3D headsetet.
Mar ket honapja erre varok. -
Wolfy33
senior tag
Sony márkaboltban is van töltő megint. Pénteken vettem, holnap hozza a futár.
Füles,egyéb kiegészítők is jönnek, egyre rövidebb átfutással, ha épp elvitték volna. -
eisento
addikt
faszbukon lattam: "Sziasztok, aki esetleg szeptember 11.én rendelt konzolt, az a napokban számíthat hívásra a konzolvilágtól, nekem a héten hozzák,..."
digitalis
-
mayomka
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Hát, attól függ, régit vagy újat akarom behozni.

Régi magyar:
https://store.playstation.com/en-hu/home/games?smcid=psappRégi Usa:
https://store.playstation.com/en-us/home/games?smcid=psappRégi angol:
https://store.playstation.com/en-gb/home/games?smcid=psappMég le nem lövik őket véglegesen, de az nem ma lesz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Szerintem az nincs egyelőre.
-
Wolfy33
senior tag
Ps5 kiegészítők az osztrák, német mediamarkt és saturnokban raktáron. (Folyamatosan lesz) 3d füles 99 euro.
-
Gáboromm
tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Akkor lehet, hogy ugyanaz!
Én is belefutottam egybe.
Facebookon írt rám, megadta a számát is. Telefonban is nagyon meggyőző volt.
Valahova messze kellett volna lemenni személyesen 2 napra rá, mert egyébként dolgozik,. nem ér rá...stb. Megérte volna simán. 2-3 órára rá írt, hogy mást is érdekli, és ő már aznap utalná a pénzt. De ha én lefoglalózom, akkor az enyém.

Nagyon hihető volt, eddig a pillanatig!
Utána még szórakoztam vele, hogy ne csinálja már, gyereknek kell, meg érte megyek. Aztán ez "hatotta meg", hogy jó. Akkor elég kevesebb foglaló.

Küldött személyit, meg bankszámlaszámát is, hogy igazolja, hogy valós személy.
-
Gáboromm
tag
Vigyázzon mindenki az aprón konzolvásárlással!
ha nem ide illik, akkor bocs, töröljétek!
-
Moby
veterán
válasz
ballazsozso
üzenetére
Azt nem a sony gyártja, hanem a TSMC.
-
AssAssynn
addikt
Egyetértek, hogy az iskolában mást is kellene tanítani... na de azért ne madarazzuk már az embereket.
Habár a madár az ász, nem?Ez nem tudás, hanem inkább jóhiszeműség kérdése. Aki rendes, tisztességes családból, közösségből származik, annak meg nem fordul a fejében, hogy van, aki ilyen módon becsapná őt.
-
Aszpik
tag
válasz
ballazsozso
üzenetére
Ha az alkatrészgyártók győzik "cérnával" akkor szerintem simán át lehet állítani egy gyártósort, hogy ps5 kompatibilis legyen.
-
válasz
htsnorman
üzenetére
Én is ugyan így rendeltem az Alzánál ,és onnan én sem kaptam, én is az Euronicstől kaptam, pedig onnan számítottam rá a legkevésbé! De a rendelésemet még nem törölték, tehát az még ott van, kérdés mikor kapnak gépeket...plusz akik kaptak tőlük azok vajon mikor rendelték meg
Én is ahogy felkerült egyből rányomtam, mondjuk digitális verziót, lehet azt nem is kaptak🙄 -
htsnorman
csendes tag
Sziasztok,
Alzából rendeltem elő a gépet konkrétan abban az órában hogy elérhető volt az előrendelés, de semmi infó... esetleg kapott már valaki onnan ? akik kaptak mikor rendelgették be ? kicsit kezd gyomorsavam lenni a 300K+-os gépektől és kezdek félni, hogy a felmenő áraknak köszönhetően leveszik rólunk a kezüket a webshopok, hogy majd ők is 250+ért árluják az érkező szállítmányt (ezt megtehetnék amúgy ? lemondják az előrendelésem és vegyem meg a drágábbat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gitáros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(eddig)
Egyébként azt ide ph-ra is feltette a mókus, és az lemezes gép.

no majd legközelebb
Habár a madár az ász, nem?
Kendek
RangerFox