Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
vonSux #19773 üzenetére
Az a helyzet, hogy bár szeretném, hogy igazad legyen, mert én is információra éhes vagyok. De nézd meg, az emberek mennyire megőrültek az előrendelésnél. Vinnék a konzolt, mint ha nem lenne holnap. Így is, ilyen kevés információ után is.
A kezdő felhozatal nem jó, de az eddigi legerősebb nyitófelhozatal még így is. A másik oldalon ehhez képest meg semmi sincs.
Nekem az a fura, hogy az MS nem repült rá marketingben erre a nem kicsi áremelésre sem. Nem igazán szúr oda a Sony-nak. A Pre-Order galiba után próbáltak, aztán kiderült, hogy az ő konzoljaik nevét meg nem tudják megkülönböztetni a vevők.
Még mindig ott tartunk ahol eddig. A Sony nyugodtan, senkitől sem zavartatva halad, a maga útján. Ha információt akar megosztani, akkor majd akkor oszt, amikor ő akar. Nem amikor mi. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest