Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
-
sp8787
addikt
Ebben a COD-ban amugy mit kell csinalni?
PvP vagy milyen jatek ez? -
NyMRooD
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ha már nem ingyen dolgoznak, akkor jó lenne ha legalább átvihető lenne a mentés is a pénzünkért, de gondolom neked ez is előny, hogy elölről kell kezdeni, persze ha valaki ezért le fanboyoz az 2 bites gondolkodó lesz rögtön (és ne mond azt légyszi, hogy ez valami elborult módon üzletileg mennyire megéri a Sony-nak, mert nem érdekel, nem részvényes vagyok hanem vásárló, így nekem hátrány). Megértem az érvelésed egyébként, nem mondom, hogy nincs benne igazság, de itt valszeg csak tuningot kap a grafikus motor, amiért beszedik a pénzt egyébként az MM-el is, ha tartalmilag is bővítik akkor már valamivel jobb a dolog, de akkor meg miért nem lehet külön megvenni (és a mentés kérdését ez sem magyarázza)?
-
d@vee
őstag
Azért, mert a CoD nem tud lenni áhított árban, nem minőségi cím
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem a sok PS4 gamma miatt lesz lemezes. Digitálisan is vásárolok, de pl. múlthét vasárnap piacon az RDR2-t és a Doom Eternal-t is 12 euroért vettem. Rengeteg jó árat ki lehet itt fogni, mert sok a régi játékot kínáló árus, náluk pedig mindig bekeveredik néhány PS4-es lemez. Hol jobbak, hol rosszabbak, de még nem volt olyan piac hogy nem találtam volna pár kurwajó ajánlatot. -
Gregszton
tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Tegnap haverral pont ezt beszéltük, hogy biztos sok ilyen ember lesz akinek nincs rá szüksége, de nyerészkedés céljából 2x vagy 3x többért fog túladni rajta.
-
Frod
addikt
válasz
Scarletiel
üzenetére
Tény, nagyon jó akciók szoktak lenni a Store-ban, de azért van jó pár cím, ahol az áhított 4-6 ezres ársáv nem jön el egy éven belül. (vegyük a CoD-ot, az jó példa, nagyon sokan játsszák: digitálisan 30%-nál többet nagyon nem szokott kapni)
Egyébként szerintem aki a lemezes mellett dönt, nem arra játszik, hogy "azok maradnak 22e körül", szerintem elég jól látható most már, hogy 25-30 körül lesznek azok is, ellenben a használt lemezes piac + cserélgetés lehetősége ottmarad náluk. Én is ezért fogok lemezest venni, egyrészt van jópár Ps4-es a polcon, másrészt haverokkal tudunk cserélgetni.
Meg plusz 1,5 centi vastagság a gépen
-
hombre[EU]
nagyúr
nem volt súlya az egész kardozásnak(pl. egy god of war sokkal jobban csinálta a közelharcot, hogy ne soulsot mondjak
), nem volt értelme az egész harc-loot rendszernek (20lvl-enként váltottam fegyvert), nulla kihívás, a "bossfightok" szintén gyengék voltak (a béka rémlik), roach nem mūködött, a nyomozás copy-paste...van hova fejlōdni,pl. az arkham knightban rengeteg különbözō event/challenge van, míg witcherben 2-3 és csak a story változik(amelyek viszont nagyon jóra sikerültek).
és valahol örülök,hogy a cyberpunk átment full rpg-re,mert az akció nem az erōssége csapatnak. egyébként day1 a cp77
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Nagy örömet kívánok a következő előrendelőnek.
Most nem lesz PS5.
Majd idővel, lemondtam.Üdv: Karesz
-
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Úgy érzem veled teljesen felesleges tovább folytatni ezt a beszélgetést
-
boost
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Amerika nem fog összezuhanni.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Itt csak a türelmetlenséget fizeti meg. Játszani továbbra is lehet, főleg úgy, hogy a játékok még vagy meg sem jelentek vagy PS4-en is játszhatóak lesznek. Nem arról van szó, hogy ennyi volt a PS5 készlet és csá.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Mindenki annyiért ad valamit amennyiért akar.
De az alapokban igazad van, ez egy szar, ocsmány, minden szempontból züllött világ. Nekem is leesik az állam mik vannak, a szent kapitalizmus nevében... Kész vicc, de inkább téboly.
Tanulni kéne ebből a vírusból, nincsenek véletlenek. Az eddigi életmódunk nem folytatható.
De nem akarok prédikálni
Novemberben Amerika összezuhan, aztán meglátjuk hogyan tovább. -
stickermajom
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Itt is van választási lehetőség. Megvárja amíg boltban elérhető lesz, ha sokallja az árát. Ja hogy azonnal kell? Annak ára van.
-
boost
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
szerintem kevered a szezont a fazonnal. Engem úgy neveltek, hogy mindig azon kell segíteni, aki rászorul. Tehát nem a havernak ajándékozom oda a játékaimat, vagy a gazdag cimbinek teszek jót, hanem annak, akinek nincs pénze rá. Ahogy te is csináltad.
De aki első nap megveszi, akár dupla áron, az nem az a kategória, aki nem tudja megfizetni, akin bármilyen módon segíteni kellene. Szóal a példád itt irreleváns. Én is ajádnékoztam oda cuccaimat, ahol tudom, hogy örülnek neki.
Tomtailor85: az nem lehetőség, hogy nem veszi meg? Mi ez basszus, vallás? Mi lesz ha nem lesz neki első nap? Nehogy már ezért elsírja magát.
-
vg
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Két hónap van még, addig valószínűleg a 70% le fogja mondani és/vagy visszakéri azt a 20e-t., vagy rájön, hogy nem is kell, vagy lehet nem is olyan jó a gép. Feleslegesen hisztizel.
-
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Ezt a cuki ideális világ dolgot engedd el, teljesen felesleges
Ennyi erővel számodta a tőzsdézés maga a pokol pedig jó móka, és ott is valaki kárára fogadsz.
Még én is gondolkozom rajta, hogy felrakom majd hírdetni. Aki megveszi az megveszi, de hogy te ezzel foglalkozol az szerintem teljesen felesleges.Nagyon dicséretes, hogy játékokat osztogatsz, kellenek az ilyen katonák is

-
hyggelig
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nekem is van olyan barátom, akinek ingyen adtam játékokat, a régi kontrolleremet 5 ezer forintért adtam neki el (pedig még a gumi sem volt egyáltalán megkopva rajta). A kettő még mindig nem ugyanaz.
Most akkor aki a hardveraprón nyereséggel árul cuccokat mind rossz ember? Pl ha valaki olcsóbban szerez be műszaki cuccokat, mert olyan kapcsolatai vannak és többért árulja, akkor az is szemét? Tényleg nem értem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Egy idealizált világban ez így működne.
Nos ez nem az. -
JanR
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Engem is tisztessegre neveltek, de siman eladnam en is ennyiert. Viszont en magamnak veszem es jatszok vele, ezert meg sem fordult a fejemben, hogy tovabbadjam.
Akarmit amit a boltban veszel, a gyarto keres rajta legalabb 80%-ot. Az nem haborit fel? Ebbol elunk, a haszonbol.
-
hyggelig
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Addig míg van, aki megveszi - véleményem szerint - nem átverés és nem lehúzás. Ha valakinek nem jutott első, második körben új gép és képtelen várni, meg kell fizetnie az árát. Attól, hogy neked nem fér az elveidbe, ez még nem bűn. Akkor lenne az, ha valaki ezzel ténylegesen átverné a másikat, mert mondjuk egy felbontott, hibás gépet árulna teljes áron, bontatlanként.
Boost ugyanezt írta
-
boost
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
de ez szerintem nem lehúzás. ez az ára, hogy első nap akar PSezni. Nem kötelező megvenni. Lehúzás az, mikor valakit átvernek.
-
nitro16
senior tag
Licitáló bot segítségével tolták fel az árat. Csomó pofátlan eladónál ezt szokták bejátszani, hogy mesterségesen felnyomják és így senki nem fogja megvenni az adott eladó termékét.
És gyorsan össze böfögtek belőle egy cikket, ami majd hozza a kattintást. Tipikus bullshit hír.
-
vg
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Hogy ki fogsz készülni idegileg, ha egyszer a lakásod fogod felújítani...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Kereslet-kinalat. Ez egyaltalan nem ujdonsag. El fogjak vinni annyiert hidd el. (Max kicsit olcsobban)
-
vg
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
De miért verne át bárkit is? Annyiért adja amennyiért akarja, semmi szabályt nem sért. Akinek megéri az megveszi, akinek nem, az nem. Feleslegesen vered az asztalt már reggel nyolckor, pazarolod az értékes energiád ilyenekre.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Akkor hogy lett volna jobb, "extrább" a gameplay? Vagy a harcrendszer, úgy, hogy még nem soulslike? Mik az ellenpéldák erre a kijelentésre?
-
sp8787
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Nem vagy ferengi.
Nincs ezzel gond! -
Neoteric
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Kereslet-kínálat, üdv a kapitalizmusban.
-
Tomtailor85
senior tag
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
CDPR nem feltétlenül jó példa mert a lengyel állam tömi őket pénzzel, úgy könnyű ingyen adni dolgokat. Már a Witcher 3 is jóval több pénzből készült mint a hasonló projektek, ezt hajlamosak elfelejteni az emberek. Ahol piaci alapon működnek a dolgok ott nem dobálóznak az ingyen dolgokkal.
-
balazs025
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jó, azért érdemes sp8787 kommentjét kontextusba helyezni. Szerinte a Witcher egy ,,turn-based-rpg".
-
vg
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Miért lenne pióca vagy pofátlan? A világ így működik. 21 millióért is adtak el 200e-res 3080 kártyát ebay-en. Ez van.
-
hyggelig
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez is egy vélemény
-
-
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Az ilyennek lesz is akkora szerencséje, hogy valami balfék meg is veszi tőle annyiért.
-
Tomtailor85
senior tag
Úgy látom, hogy megjelentek a piócák a hardveren! Egy srác 350.000ft-ért adja megjelenés napján a lemezes ps5-öt! Pofátlanság netovábbja!
-
sp8787
addikt
Most itt egy patch vs remaster vita folyik?
Amugy ez CDPR nem semmi. Volt egy kozepes jatekuk eleg gyenge jatekmenettel es a tobbseg mar most istenit egy a gameplay trailer-ek alapjan full atlagos vagy azalatti gameplay-u jatekot.
Ez a jofejseg is szimplan az imidzs resze. Ezt probaljak majd feszegetni a mictranzakciokkal ,hogy meddig lehet elmenni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Valamit nagyon benéztél...
A Days Gone és a Death Stranding valamint a The Last of Us 2 kivételével megvan az összes Sony Exkluzív, maximum annyi a "bűnöm" hogy nem premierkor, hanem akcióban húztuk be és volt hogy előre megfontolt, aljas módon felesbe haverral...
Hamarabb volt erősebb vasam Ps oldalon is mint a Boxon, sőt összességében többször és több ideig voltak Playstation konzoljaim mint Xboxok...
-
i@lex
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Neked semmi sem.
-
Dreimus
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Végül jól hallottam tegnap az infót
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igen, nem tudunk róla semmit.
Lehet a ps5 képességéhez van igazítva.Pl változó időjárás/napszakok játék közben.
Ez csak találgatás. -
-
Carlos Padre
veterán
Hogy reagáltak a PS fanok a bemutatóra és az előrendelésre. [link]
-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Gondolom akkor azzal is tisztában vagy, hogy a Mike Morales Dlc Ps4-en való megvétele esetén meg kapod a Ps5 változatot is, ezek után meg pláne érdekes hogy a korábban megvett akár sima verziós vagy Goty-ra bővített kiadás után meg nem...
Védheted a Sonyt felőlem, de ez szimplán lehúzás...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
1. Egyelőre nem tudjuk mennyire lesz "remastered" és mennyi munkát ölnek bele pláne a CP mellett. Szarkazmus on, reméljük végre eltűnnek a bugok és performance problémák szarkazmus off
2. Mint irtam, az, hogy valaki marketing okokból ingyen dolgozik egy saját döntés, másoktól elvárni ugyanezt viszont elég cigány dolog.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szarkazmus ON:
Akkor csak egy példa, van az a "kicsi* lengyel stúdió akik valami Witcher 3 játékot csináltak, a fene a jó dolgukat de MÉGIS INGYEN adják az Update csomagot miközben valami Cyberpunk 2077 nevű cuccot is csinálnak...Talán már te is hallottál már róluk...
Szarkazmus OFF... -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A probléma még mindig azzal van, hogy a Sony-nak is illet volna így eljàrni, de nem tette. Aztàn lehet a sok 3rdparty deal miatt erre màr nem maradt forràs, és "kenyérre kell" nekik az a 20$. Mondjuk nekem mindegy, mert MM Ultit kell vennem, hogy megkapjam a komplett pakkot. Úgy még elmegy ez a 80€ talàn hogy 2 jàték fullosan.
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Már bocsánat hogy megjegyzem, de ezt most én sem hagyom válasz nélkül :
Szerinted az természetes hogy a Spiderman átdolgozás pénzbe (ami 20 dollár, kvázi ennyiért magát az alapjátékot be lehet szerezni lemezen) kerül, de ha az MS például egy Gears Of War 5 esetében tenné ugyanezt (nem fogja mert ingyen adja) SZERINTEM te lennél az első aki savazná a zöldeket és kárörvendően röhögnél...Nem a vitakeltés végett írom ezt, de nem tetszik ez a kettős mérce kicsit sem...
-
vonSux
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ebből is azt látom, hogy állati érdekes generáció lesz a következő. Úgy tűnik, hogy az MS végtelen pénzből, ügyes marketinggel és türelemmel maxra tekeri az előfizetéses modellt, miközben a Sony /darab maximalizál profitot (számomra(!) eddig jobb saját játékokkal). Első olvasatra sokkal szimpatikusabb az MS modellje, különösen az új szereplőkkel, akiket felvásároltak. De vajon mekkora-milyen szabadságot kapnak a stúdiók, milyen építő produceri munkát végez majd a MS, milyen irányba befolyásolják az ipart? Kíváncsi, és a hype-al együtt egészségesen szkeptikus is vagyok.
-
zkxdn
őstag
válasz
üzenetére
Ahjj most hetekig ez fog menni...
MS is szépen mindenki fülében elültette a bogarat hogy lesz még több felvársárlás...hát persze hogy lesz!
Egyszer valamikor a jövőben....1 hét, 1 hónap, 1 év vagy 1 generáció múlva, de lesz. Mindkettő félnél.
Sony is megmondta, ha lesz olyan stúdió ami beleillik a portfólióba azt megveszik majd mint az Insomniacot.
Most annyi volt a különbség, hogy az MS tényleg egy nagy halat nyelt le nem egy """kisebb""" stúdiót.
Tényleg azt várják az emberek hogy most a Sony meg az MS gyártani fogja a twitter posztokat arról hogy kit vettek meg? Azé ennyire egyik fél sem égetheti a pénzt (jó az MS egy kicsit, de ők sem a végtelenségig
)De ha már itt tartunk a Konamit tényleg benyelhetné valamelyik, olyan jó IPk vannak náluk és csak fos pocsinkó masinákat csinálnak belőlük, ők megérdemelnék a beolvasztást.
-
törölt tag
Azt pletykàljàk hogy a Sony meg az Ubit veszi meg. Szép lesz, ha igaz.
Bàr a fanboyok màr azonnal követeltek mindent vàlaszcsapàsként. (Square,Konami,TakeTwo) -
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem az a baj hogy sz@r lesz e, mert nyílvàn nem, hanem hogy nem ingyen kapjuk.
-
chipesz
őstag
válasz
kola99
üzenetére
Szia! Várj még ezzel. Külső háttértárról nem fog menni a játék (vagyis fog, de csak a PS4 játékok). De még tudomásom szerint ez nincs tisztázva, hogy a bővítés, amit a Sony ajánl milyen lesz és mennyiért (ha már bejelentették, valaki úgy is kijavít).
"When it comes to external storage, Sony is not using a propriety port. Instead, you’ll be able to buy a NVME SSD drive off the shelf (that complies what Sony’s specification) in order to expand your storage. Sony says that they won’t be telling customers which SSD drives will work before launch, as they’re waiting for these to hit the market over the next few months, so don’t run out and buy one.
You’ll be able to plugin a USB HDD, but you’ll only be able to play PlayStation 4 games off this device. This is because the internal SSD is that fast, that you’d never be able to play games in the way Sony intends in a slower HDD."
-
kola99
tag
Hali , a PS5 -höz háttér tárnak / Külső Winchester 5 TB , Usb 3.1 / ilyet már érdemes lenne beszerezni hozzá ? : [link]
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor bim-bum lesz!
-
Carlos Padre
veterán
Ps5 hands-on videók érkeznek jövőhéten a hírek szerint.
-
JanR
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Egész idáig gondolkodtam, hogy rákattintsak-e a
-respoiler 
-
stickermajom
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Egy nagy kereskedelmi cég embereket átverni? Áh, soha!
-
Pálinka
csendes tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Biztos lesz készlet a nagy áruházakban megjelenéskor... csak a raktárban az ott dolgozók foglalt cetlijükkel.
De ne így legyen. -
Televan74
nagyúr
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Hülye válasz: Boltba max jövő ilyenkor kapsz! Addig az előrendelési listáról dolgoznak!
-
zozika84
őstag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Boltokba nem fog kerülni valszeg sem aznap, sem utána. Előrendelésben elfogytak.
Ha mégsem a teljes készlet volt előrendelhető, hanem hagytak személyes vásárlásra is, akkor 19-én lesz a boltokban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) nem leszek az Ő szemében soha...

RangerFox