Hirdetés
- Dogee V20pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Agony-t valaki behúzta párszázas ajánlatért?
Thief-et?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Store felület, jobb felül három vonal, subscription management.
-
LendvaiFeri1
veterán
Telefonról meg tudom nézni, hogy mikor jár le a PS+ előfizetés?
-
@rglaaf
veterán
Szerintetek ez az ár marad itt? [link]
-
Sliderxy
senior tag
válasz
fausto
üzenetére
Ja, értem már, eddig nem volt letöltve. Olvastam már itt korábban is, hogy volt akinek meggyűlt így a baja EA Play kontra PS Plus ügyben. Valahogy nincsenek összhangban akkor ezek szerint. Amúgy teljesen jogos, ha egyszer már megkaptad és a könyvtáradhoz adtad akkor az újabb előfizetéseddel megint hozzá kellene, hogy férj. Az hogy előtte volt 1 havi EA Play-ed nem kellene, hogy bekavarjon. Fura, hogy a support meg nem tud ez ügyben tenni semmit.
Egyébként feljebb azt írtad, hogy olyan választ adtak, hogy már kikerült a havi Plus kínálatból mindkét játék, csak ezért kérdeztem rá. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy jótállási jegy, amin rajta van a konzol sorozatszáma és a vásárlás dátuma, elég a gariztatáshoz? Vodafone vásárlás, részletre lett vásárolva, és azt mondták, hogy ha gond van a géppel, menjen be a pajti a Vodafone-hoz, telefonszám alapján beazonosítják és intézik a garanciáztatást..
-
fausto
addikt
válasz
Tomasonda
üzenetére
Nem tudom, mi bajod van vele, de igen, ha már odaadták egy fizetős szolgáltatás keretein belül, amiért most is fizetek, akkor játszanék vele. A Dirt 5 marhára bejött, platináztam is az alapjátékot, pedig nem vagyok egy autós fan. Szívesen multiztam volna vele most, hogy előfizettem, úgy vettem észre a gondot
#125177 Mizol29: lehet, most épp teljes áron van. De 2-3000-et sem fizetnék egy olyan játékért, amiért már egyszer fizettem, te igen?
-
jeni
félisten
válasz
Zsinder
üzenetére
Etele Plaza-konzolvilág,boltban ki volt rakva új PS5 konzolok vagy 6db láttam mellé az is volt kirakva
ha nagyon kell akkor az apróról venném meg -
Pferi
senior tag
Sziasztok!
Van még esély arra hogy hardveraprós neppereken kívül vegyen valaki egy God of War Limited Edition kontrollert?
Esetleg a boltok kaphatnak később is készletet?
Tudom-tudom, ennyi erővel a jövő heti lottószámokról is érdeklődhetnék... -
krx21
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Végül is elhiszem. De az is tény, hogy nekem ez a LG C2 a negyedik! oled-em és nem tapasztaltam ilyet.
A távirányító, a mutogatásával sztem világbajnok.. Próbálj meg kezelni ez után egy Samsung vagy Sony Tv-t, hát nem tudom ott hol van több ergonómia.
Persze ahány ember annyi igény és vélemény..
-
bulikavagyok
nagyúr
Dehogy veszem sértésnek!
Tényleg mások az igényeink, engem a szokásosnál jobban bosszantanak a kisebb hibák, hiányosságok.krx21: Random bezárogatja az alkalmazásokat (néha hetente többször is, utána hetekig-hónapokig semmi), gyakran előfordul, h 2-3 másodpercig csak "homokórázik" a menüben, néha visszaállít dolgokat amiket korábban beállítottam, és most a legújabb, h meg-megakadnak a 4K 60fps HDR videók a Youtube-on. Illetve olyan is előfordult már, h bekapcsolt állapotban nem reagált semmire, áramtalanítanom kellett. Biztos volt más is, de most csak ezek jutottottak eszembe. Ja! A távirányítóval sem vagyok teljesen kibékülve, szerintem lehetne sokkal ergonomikusabb, ráadásul eléggé rossz az anyagminősége is... Használat közben "nyekereg", főleg az elemtakaró része.
-
Nirvatti
tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Ugyanez merült fel bennem is.
Én az első részt végigvittem az első havi EA Play előfizetésem alatt, a többire nem volt időm.
Azóta egy fél éves szünet után újabb hónap EA Play ment a levesbe, mert nem volt időm rá. Legalább nem húztam be újabb játékokat, így ha egyszer ingyenes lesz, azoknál lehet esélyem...
-
fausto
addikt
válasz
üzenetére
Én is azt hittem... Megpróbáltam újra, most chat-en. A nyomorult képes volt azt írni, hogy van olyan, hogy a havi ingyen játékok egyéb "extra" feltételekhez vannak kötve, mint pl. az EA play előfizetés... Mondtam neki, hogy ez kamu, mert amikor bekerült a Plus-ba, minden további nélkül tudtam játszani vele, csak most hülyült meg.

Majd egy pont közölte, hogy úgy sem tud segíteni és lezárta a chat-et. -
törölt tag
válasz
Dr. Venkman
üzenetére
Szerintem mivel élő PS Plus ajándék lesz, így most ha más nem a support meg fogja tudni oldani.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
fausto
üzenetére
Ez vajon megtörténhet a Mass Effect esetében is? Amikor bekerült EA Playbe befizettem 1 hónapot letöltöttem, elkezdtem, de aztán lejárt a hónap, nem volt időm játszani vele. Azóta is ott van a gépemen lakattal. Most ps plusban megint megpróbálkoznék vele, de akkor nem lehet majd berakni a játékaim közé? Ez milyen bénaság már.
-
Atomgeszi
nagyúr
Végre el tudtam kezdeni a Forbidden West-et.
Első dolgom volt teljesítménymódba tenni. Annyira röcögött a 30 fps, hogy konkrétan megfájdult a fejem.
Egyelőre érdekes színvilága van az előző részhez képest.. remélem, hogy meglesznek ugyanazok a tájak, mint az elsőben, mert azt nagyon imádtam.
-
fausto
addikt
Nyomorult balfasz Sony...
A supportjuk valahol a béka segge alatt van...
Kiinduló helyzet: volt Plus-om idén júniusig, lelkesen pakolgattam be a játékokat a könyvtáramba. Amikor lejárt, nem hosszabbítottam meg. Majd befizettem az EA Play-re 1 hónapra. Namármost most, 2 Plus-os játék (Dirt 5 és SW Squadrons) EA Play-ben is benne van.
Most novemberben újra befizettem a Plus-ra, de észrevettem, hogy ezt a két játékot NEM tudom letölteni, vagy fizettetni akar velem, vagy fizesselő elő a Play-re. A Plus könyvtáramba benne sincs.
1, hívom a magyar support-ot, kollegina bővőli a licence-eket, kéri, hogy frissítsem én is a konzolon, nem segít. Kéri, hogy írjak e-mail-t.
2, megírom az e-mail-t, másnap jön a válasz, angol profil, keressem az angolokat (ezt előző nap telefonon nem látták?)
3, e-mail cím nincs, kapcsolatfelvételi űrlapot kell tölteni. Leírom a gondom, csatolok print screeneket.
4, másnap jön a mail, hogy nem tudnak segíteni. Indoklás nulla...
5, felhívom őket az angol számon, kapok ügyintézőt. A lényeg: a játékok most már az EA Play licence-hez vannak kötve és mivel már kikerült a havi Plus kínálatból mindkét játék, nem is tudják visszaállítani a Plus-os licence-t. Azaz: bekaphatom, így jártam, ha kell a két játék vagy vegyem meg őket újra, vagy fizessek az EA Play-re...
Hát bekaphatják! -
Mizol29
senior tag
Ja akkor az úgy jó
Köszi -
Aszpik
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Én is így vagyok vele, egyik kedvencem lett. Már a NG+-ot is félig megcsináltam, de hát most előfizettem a PS+ Extrára, így most a Demon's Souls megy. Igaz Én keveset játszom napi 1-1,5 óra a heti átlag, ennek is nagy része hétvége szóval nálam sokáig "elég" egy játék

-
Mizol29
senior tag
GOW után elkezdtem a Days Gone-t, hát ebbe is van tenni való bőven
Már úgy 30 óránál járhatok. Nem gondoltam volna, hogy ebbe ennyi játékidő lehet. Tetszik a játék hangulatos és a történet végére is kíváncsi vagyok már. -
Sliderxy
senior tag
-
Frod
addikt
válasz
Sliderxy
üzenetére
Passz, én most nem követem annyira a megjelenést, mivel kb ünnepekig amúgy sincs szabadidőm rá, majd 20-a körül megveszem.
Amennyire látom mindenhol elérhető még, Platinumshop-ban fogyott ki egyedül a Day One kiadás, ami nekem kicsit erős, mert azt hittem ez csak egy hangzatos név, és az első készlet úgyis mind ilyen lesz, de ezek szerint akkor kaptak belőle...hát jó keveset.
A normál kiadás pedig drágább, mint a kozmetikai dlc-vel érkező Day One... -.- -
Mezcal
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Attól, hogy nem tudod elképzelni, még megveszik. Én a 10 órás EA play verzióval játszom, és ki merem jelenteni, hogy a legszebb NFS rész, hogy a legjobb is, az a jövő zenéje.

-
Frod
addikt
The Callisto Protocol - Helix Station hatodik, záró epizódja már elérhető a főbb podcast/zene alkalmazásokban.
-
Wlac
Ármester
Idén játszottam végig PS5-ön mind a Mass Effect trilógiát, mind a Biomutant PS4 változatát (akkor még csak az volt elérhető).
A Mass Effect jó volt, anno kimaradtak a DLC-k, mert a megjelenéskor nyomtam végig őket, úgyhogy külön öröm, hogy azok is a pakkban vannak. Szépen felújították, nem volt gond a futással sem, nyugodtan essen neki bárki.
A Biomutant nekünk nem jött be. Nagyon akartuk szeretni, de valahogy az egészből árad az amatőrség. Nem borzasztó játék, csak szimplán végig arra gondoltunk, hogy egy kis odafigyeléssel mennyivel jobb lehetett volna.
-
saelin
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
A BIOMUTANT jó hogy így lesz meg, mert ha mégsem tetszene nem bánom meg az árát. Megjelenés környékén nem tudtam eldönteni videók és review-ok alapján hogy kell e ez nekem. RPG elemekben nem mély, story két mondatban összefoglalható, a világ a sok zöld ellenére nagyon éllettelen lett, de ezt rá lehet fogni a postapokaliptikus témára.
Viszont a MASS EFFECT trilógia tényleg piszok jó decemberi ajándék! Ráadásul egy alkalmazáson belül lehet a részek között váltani. Nem tudom melyket kezdjem el... Az biztos hogy a Mass Effect-re most decemberben biztos nem lesz időm.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Jogos, a szavatosságról megfeledkeztem. Bár könnyű vele szívózni mert ott már a fogyasztónak kell bizonyítani hogy nem nála hibásodott meg a termék, emiatt kötelezhetnek szakértői vélemény készítésére ami százezer forint alatti terméknél nem biztos hogy megéri. De valóban lehet rá hivatkozni, ez volt a kérdésem, ezt elfogadom.
#125132 Dreimus: Köszi neked is!
-
Dreimus
senior tag
válasz
KKaresz45
üzenetére
Amennyiben rendes a bolt akkor a gyártónak küldi javításra a gyártói jótállás időszak alatt, ha nem akkor Te keresed meg a gyártó szervizet. A szavatossági igény pedig első évében a kereskedőnek kell bizonyítania hogy mar vásárláskor hibás volt, második évben a vevőt terheli a bizonyítás joga. Tehát érdemes gyártott megkeresni az ilyen esetekben
-
Mezcal
addikt
Ubound nagyon szép és 60 fps, kb olyan stabil, mint a GT7. Durva.
-
fausto
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Fú, az nagyon jól sikerült, remélem lesz folytatás!
Aki teheti próbálja ki, magyar fejlesztés!
Checkpoint podcast a játék készítőivel -
Mindenesetre mostmár offisöl, jövő héten már lehet mutánskodni meg ME-t végigtolni pár hónapig. (ha valakinek eddig kimaradt)

-
Bad Pritt
félisten
Vannak kint karakterposzterek a Last of Us sorozattal kapcsolatban és van köztük egy meglepetés szereplő is. Nem gondolom spoilernek a játékosok számára, de inkább nem linkelem közvetlen.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Na jó de ha ez így van, hol van ez leírva? Mire lehet konkrétan hivatkozni?
Tegyük fel hogy ott vagyok a szituációban, másfél éves elromlott fülessel felkeresem a kereskedőt ahol vettem. Csávókám közli hogy egy év gari volt rá, nem tud mit csinálni. Akkor ő most pontosan melyik szabályt sérti meg ezzel? Kinél lehet bemószerolni? Ki tudja felelősségre vonni őket ezért?
A fogyasztóvédelem tuti nem foglalkozik ezzel. Ránéz a törvényre, érték szerint 1 év van rá, csókolom. Pont ez a tövény lényege, a transzparencia.
Komolyan nagyon kíváncsi vagyok, tök jó lenne ha úgy lenne ahogy mondod.
-
Dreimus
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Hát pénz bírságot szab ki a boltra, ha jól emlékszem 50e az első kanyarban, de lehet 100e kezdik a cég méretétől függően. Természetesen első körben csak figyelmezetetnek, de második körben már nem túl kedvesek

Ez a tipikus szivatása a boltoknak, mert amúgy sincs elég gondjuk ezeknek a nagyszerű szabályozásoknak köszönhetően, mert hát nem igazán életszerűek sok esetben. Sajnos ilyen ez a szakma
-
F-ECT$
titán
Egy újabb rövid játékot ajánlanék, ami szerintem méltatlanul kevésszer volt itt is, és a PS4-es topicban is említve. A játék benne van a PS Plus könyvtárban is, tehát aki rendelkezik előfizetéssel az most "ingyen" játszhat vele.
Szerencsére nem kell sokat írni a játékról, mert egyszerű, de felettébb szórakoztató. Nekem kicsit a Max Payne 1-2-re emlékeztetett a játékmenet (persze csak fél szemmel, távolról nézve), ami az egyik személyes kedvencem, így ezt a játékot is gyorsan a szívembe zártam. A feladat tényleg egyszerű: nyírjunk ki mindenkit, aki szembe jön. Mindezt tehetjük a lehető legszórakoztatóbb módon: időlassítást használva. A játék nem akar szivatni, legalábbis Normal fokozaton nem. A HP magától visszatöltődik, az időlassítás magától visszatöltődik, és a lövöldözés / ölés még extrán is tölti, meghalás esetén ugyanonnan folytathatjuk a játékot, nem kell spórolni a lőszerrel, és 1-2 trükkösebb helyet leszámítva még csak nehézségi falba sem ütközünk. Az utolsó 1-2 fejezet azért már nehezebb, de a végtelen újrapróbálási lehetőséggel azért különösebb kihívást azok sem jelentenek.
Én még csak az első végigjátszáson vagyok túl (kb 4-5 óra volt), de az látszik, hogy keményen rá lehet függni a játékra: platinázás, speed run, game modifierek, és high score vadászat, ezekkel több 10 órát el lehet még tölteni.
Mást nem is mondanék, talán csak annyit, hogy érdemes szövegeket nem átugrani, hanem elolvasni, jó pár poénos megjegyzésbe beleszaladhatunk. -
Lackooo84
nagyúr
Na végre megjött a 2 kontroller a KV-tól, az egyik csomagból "kimaradt" a gumicukor, ejnye.

-
Frod
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Bocs, én fogalmaztam pongyolán, a boltra/vásárlás helyére céloztam:
"...you may return a defective product to your original point of purchase, or the authorized HyperX dealer or distributor from whom you purchased the HyperX product"
Amennyiben nem együttműködőek, akkor lehet a hivatalos HyperX oldalt mutatni nekik.
(Egyébként a hivatalos oldal, amennyiben a magyar lokáció betöltését kérjük akkor az ipon-t és a BestByte-ot hozza fel, jó kérdés, hogy azért mert partnereik, vagy simán csak egy árukereső-szerű integráció van az oldalon és az jelzi őket)
-
-
Frod
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én úgy tudom, hogy 1 év után közvetlen a gyártó, viszont hogy ennek kiküldésében segít-e a bolt ahol vetted, vagy saját kontóra az passz.Közben találtam egy szép hosszú részletezést a hivatalos oldalon. Ha jól olvasom, akkor a hazai forgalmazóhoz kell bevinni, és majd ők intézik a továbbiakat.
-
raziel01
veterán
Kontroller garanciáztatás tapasztalat:
Postán küldtem a Triwardennek. Másolat a blokkról meg hogy mi baja (jack csatlakozó).
Múlt hét kedden kapták meg. Ma hozta a GLS az újat.
Az mondjuk necces volt, hogy semmi értesítés nem jött. Se email se telefon. 12 óra körül beállított a futár. 10 perccel utána indultam dolgozni szóval mák.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem kifejezetten a hangminőségre gondoltam, hanem úgy összességében a termék minőségére. A fülpárna nekem úgy tűnik dettó ugyanaz az anyag amit már egy korábbi fejesemnél megtapasztaltam, az kb. 1 év után porladt. (Nem tudom, lehet, hogy cserélhető, akkor viszont ez megoldott lehet hosszú távon.) A kényelem ami nekem ennél nincs meg és ez ugye egy nagyon fontos szempont, pedig esküszöm igyekeztem megszokni, de hát nem vagyunk egyformák, nekem fél óra után már kényelmetlen, de nagyon.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A Controlt csak kipróbáltam mert benne volt/van a pluszban, annyira nem tetszett játékmenet, hogy azzal kb egy fél órát töltöttem. Lehet a villany fények ilyesmin látszódik, de akkora teljesítményt követel, hogy el nem tudom képzelni, hogy megéri. Én nem veszem észre, számomra nem is fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg mások az igényeink, engem a szokásosnál jobban bosszantanak a kisebb hibák, hiányosságok.

A supportjuk valahol a béka segge alatt van...
Jo jatekot!
Kendek
RangerFox