Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
Ezt a forspokent 5 perc után töröltem. Pont ugyan olyan fos mint amilyennek kinézett videókon. Performance mód gyalázat ahogy kinéz, 30 fps meg ilyen játéknál kösz inkább nem
-
BloodV22
csendes tag
Sziasztok! Tudtok ajanlani valamilyen jó horror játékot PS-re? Legjobb lenne olyan, ami benne van a PS Premiumban.
-
ricshard444
veterán
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Kiváló 7 pontos játék lesz belőle Ps4-es grafikával
Amúgy a demó végére, amikor rájöttem, hogy ez nem DMC és nem kell veszettül nyomkodni a ravaszt, akkor már kezdtem nem annyira foshtalicskának érezni a harcot benne. -
Deck
titán
válasz
buherton
üzenetére
A 2 extra gomb és a trigger stop-ot ha külön megveszed és te magad építed kontrollerbe akkor is benne van majdnem ennyiben mire megkapod (ha épp kontrollert vennél ami maga 30k) de garancia nem lesz, a gyárira 2 év, és cserélhető az analóg ami a probléma forrása mindig.
Annak éri meg aki multizik, COD, Fortnite, Apex stb. Sima felhasználásra felesleges.
A scuf és társai problémás mert ugyanennyik és fél, 1 év garik vannak rá, de semmivel se jobbak sőt... -
S e t h
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem senki sem meri leírni.
-
RolEnD_
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
5 percet nem bírtam vele. Bár engem már a trailerek is taszítottak, nem tudom megmondani miért. Kesze-kusza katyvasz az egész, ráadásul kiégette a retinámat annyira túlszaturált, akármit állítottam, de legalább van 60fps. Nem mondom, hogy csalódás, mert semmit nem vártam tőle.
-
buherton
őstag
- Hol van a kapa, édesapám?
- Az ásó mellett!
- És az ásó hol van?
- Hát a kapa mellett!
- De az ásó és a kapa hol van?
- Egymás mellett...[DualSense Edge on Sony] nem rossz, de nekem egyelőre nincs viszonyítási alapom. Mármint szipi-szupi featurek, de arra lennék kíváncsi, hogy a gyakorlat mennyit tesz hozzá a játékélményhez.
-
Deck
titán
Tervez valaki DualSense Edge-t venni majd jövő hónapban?
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
A Callisto kapcsán olvastam mindenfélét.
Megéri az árát,vagy sem? -
japunk
aktív tag
Sziasztok!
1 hete be volt kapcsolva a PS5 de épp nem volt használatban, mással foglalkoztam. Amikor visszaültem elé akkor láttam hogy ki vagyok jelentkezve, újra be kell jelentkezzek. Megpróbáltam először belépni az appon keresztül de ott egy olyan üzenetet kaptam hogy zárolva van a fiókom, cseréljek jelszót. Ok, megtörtént. Na most ugyanez történt amikor most bekapcsoltam a gépet. Felhívtam a supportot, hogy mégis mi történik, de az unott hangú inkább nem nevezném semminek kolléga csak annyit mondott hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni, cseréljek jelszót meg legyen bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés ami természetesen be van kapcsolva. Valaki próbál belépni az accountomba? Erre tényleg ennyi a megoldás hogy ahányszor próbálkoznak cseréljek jelszót és end-of-story? -
jozef76
csendes tag
-
törölt tag
Valaki volt már közületek az Óbudai Platinum Shop-ban??
-
_drk
addikt
válasz
üzenetére
Szorul a gatya! Mutatni kell valamit, mert eddig sovány a felhozatal. A HFW szerintem az eddigi legszebb játék amit meg is kéne jobban mutatni. Viszont ha a régi fat ps4-esre is akarják az rengeteg erőforrást elvesz.
Az a DLC lehet az első igazi széles körű PS5 látvány. -
Frod
addikt
PlayStation Network MAU 2022 | Statista
A számok alapján 102M aktív user van/hó, viszont eladtak közben 25M+ PS5-öt, szóval az a "100 millió PS4-es", inkább ~75.(mindig is bökte a csőrömet, hogy az, hogy eladtak 117M-t az nem jelenti azt, hogy azok mind a mai napig használatban is vannak)
-
_drk
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
A gép hiány miatt nem tehették meg. Ha a polcokon lenne mindenhol rengeteg PS5 akkor lehetre mire mutogatni, hogy menjetek vegyétek ha játszani akartok mindennel, de anélkül nehéz. Nem tudtok vele játszani mert nem tudunk eleget gyártani egy rossz üzenet.
De most már látok képeket, hogy itt-ott még MO-n is kapni, úgyhogy lassan lehet mutogatni.Persze a nem elenyésző 100 millió PS4-es pénz tárcája is kecsegtető.
-
pr0bi
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
DS2 volt az egyik legjobb amit megmutattak. Azt hittem Kojima-san valami teljesen újat gurít de kíváncsian várom merre viszik tovább a teljesen lezárt első részt.
Ami nem TGS de már múltkor felkeltette a figyelmem az a Vigilancer 2099 új bemutatója. Ígéretesnek tűnik. -
-
raziel01
veterán
válasz
fausto
üzenetére
A fejlesztők elmondása szerint a területet a víz alatt, a szárazföldön, illetve a Sunwing hátán a levegőből is felfedezhetjük majd. A rossz hír viszont, hogy mindez technikailag olyan kihívásokat állított a csapat elé, hogy a DLC kizárólag PS5-ön lesz elérhető, a PS4-es játékosok sajnos nem kapják meg.
-
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Sajnos még nem működik, és nem is tudni, hogy mikor fog.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
A PC Streaming működik már a playstation plus Premium tagsággal vagy még mindíg nem?!
-
RangerFox
Topikgazda
DS2, Jedi, Dio 4, Hades 2 meg a HFW dlc-t várom szeretettel.
-
.LnB
titán
Ez a Final Fantasy XVI - ez jó lesz. Már most látszik, hogy telis-tele lesz epic jelenetekkel.
Death Strandig 2 - fasza. Várom a rejtett utalások megfejtéseit a trailerben. Meg megnézem majd én is párszor, kávé után. De se dátum se semmi.
Judas - Jónak tűnk. Le se tagadhatja a Bioshock vonásokat. De se dátum se semmi.
CP77:The Phantom Liberty - Bizakodó vagyok. Bár ez a trailer Idris-re lett kifuttatva. Több gameplay-t vártam volna.
Crime Boss: Rockay City - Érdekes, de keveset mutattak. A kis képen a gameplay jelenetek, nem túl biztatóak.
A többi engem nem igazán hatott meg.
-
wolf13
őstag
Chuck Norris, Danny Trejo és más színészlegendák is játszanak a Crime Boss: Rockay City játékban.
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
fogtunder
üzenetére
Szerintem ez szinte minden témában és mindenhol ilyen. Én is megfogadtam anno, hogy nem költök 300e-nél többet egy tévére, aztán az 55" CX-et már 350e-ért vettem. Utána a 65" Panát meg már 700-ért
De mondtam régen olyat is, miután elváltam az exnejemtől, hogy én többet soha nem házasodok. Manapság meg azon gondolkozom, hogy lassan el kellene válni a jelenlegitől is
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Ti milyen 5.1 fülhallgatót vennétek ha nem lenne anyagi határ...csak kíváncsiságból. -
Scholes9
nagyúr
Goty Elden Ring
-
KaitouP
nagyúr
Továbbra is okádhatnékom van ettől a férfiközpontú, hack & slash Final Fantasy XVI-tól.
(Új trailer ment éppen.) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
ImACeltic
őstag
Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5 exkluzív, wow!
-
KaitouP
nagyúr
Diablo IV: 2023.06.06
A cinematic menő volt, de jó lenne egy kis gameplayt is látni.
-
cyberkind
félisten
Végre, moshatjuk tovább Norman Rídusz Ánuszát.
-
cyberkind
félisten
Húzós lesz a dolog kb júniusig.
-
KaitouP
nagyúr
Jó lesz ez az SW Jedi Survivor.
-
ImACeltic
őstag
Ennyit arról, hogy rövidebb lesz az idei show.
Grat Kratos! -
KaitouP
nagyúr
Hát akkor a fellow baglyoknak jó szórakozást a TGA-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Eladó egy s21+ 5g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Új trailer ment éppen.)