Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez a 300W+ ez honnan jon? Meg egy 5700XT + R7 3800X ossz tdp-je sincs 300W. (225W+65W=290W)
-
-
Peace
nagyúr
Nem értem én sem miért kell ennyire görcsölni ezen az előrendelésen. Ha lesz végre ár és egy olyan bolt, ahol lehet venni +3 év garit (mondjuk Alza), akkor szépen megrendelem.

Ha meg nem kapok gépet november 19-ig, akkor veszek egy RTX 3070-est....
-
ProEvoFan
nagyúr
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nateflix?
-
l.skywalker
titán
Na, elkezdték forgatni az Uncharted filmet
-
.LnB
titán
Gondoltam erre én is.
Mondjuk az se baj nekem, ha Ausztriában vagy Németországban lesz elég.(#9179) RangerFox
Én azt is meglépném, hogy a Tsushima után eladom a Pro-t. Mert a következő nagy cím a CP77 lenne. De azt már 5-ön. Nem is lenne rossz egy pár hónap pihi, a megjelenésre meg már annyira hiányozna a játék, hogy plusz jó lenne leülni az 5 elé. És talán lenne is addigra pár cím amivel kezdeni tudnék. Erre meg majd rájönnek még az eddig "titokban tartott" címek.
De így ezt képtelenség kivitelezni. Egyszer már rácsesztem egy VGA-nál erre. Eladtam az akkorit, még jó áron, és úgy volt, hogy várok kicsit az újra. Aztán az új csúszott is, szar is lett. Szóval ott álltam VGA nélkül hónapokig.
(#9182) karmaresz
Az a baj, hogy csak a héten adtam le az előrendelést. Félek, hogy egy kicsit ezt elbambultam. Remélem nem. -
karmaresz
senior tag
De miért lenne ez baj? Látják, hogy nagy a kereslet, így beállítanak még egy üzemet, vagy gyártósort. Nem ugyanaz a kis kínai gyerek fog 12 óra helyett 16-ban konzolt építeni neked. A minőségbiztosítás szerintem nem fog változni csak emiatt.
Ha meg leadod az előrendelést, úgy jó eséllyel jut neked is, mert azért pár ezres biztos lesz az itthoni készlet is induláskor. Ha bármi gondod van, akkor meg lemondod, vagy eladod a tiédet akár haszonnal is, ha kevés jön ide és nagy lesz az érdeklődés.
Az early adoptereknél meg kis példányszám mellett is mindig ott van a meghibásodás lehetősége, de hát erre van a garancia. Egyébként szerintem az első 100-ban voltam Magyarországon annak idején PS3-mal. A mai napig hibátlanul üzemel a kis duci konzol.
-
RangerFox
Topikgazda
-
.LnB
titán
Na ez lesz itt a baj: [link]
Kevés darab is lesz. És kapkodva lesznek elkészítve.
Bevallom, én kicsit félek. Azért mert nem fogok kapni. Ha meg fogok, akkor nehogy gyártási hibák jöjjenek majd elő. -
gyuromoj
veterán
Német amazon 4,78 kg-nak írja a konzolt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bloomberg:
Published: Sony boosting PS5 production; latest is 5 million by September & another 5 million between Oct-Dec. Most part of latter 5 million is for early 2021 stock due to logistics challenge. Sony wants to avoid Nintendo-like post-launch low stock problem.
https://t.co/ZPDUpNSdos
-
_drk
addikt
Én a lemezzel úgy vagyok hogy nekem se nagyon kell. Van pár darab de én is inkább digiben veszem.
Viszont egyszer jöjjön elő, hogy a lemezes kellene mert kapok ajándékba vagy röhejes akciók valami magyar boltban, találok az úton, vagy csak haver dobna meg 1-2 játékkal akkor nagyon fájna hogy nem tudok vele mit kezdeni.
Azért egy generáció alatt vagy csak 3-4 év alatt is legyen évi 1-2 játék amin megfogsz 10 dollárt már megérte a lemezmeghajtós akár 100 dollár árkülönbséggel is.
Arról nem beszélve ha anyagilag megleszek törve lehet nyomni fullba a használt játékos adok-veszek bizniszt.
De nagyon jó példa most a konzolvilágos 18k-s Tsusima és TLoU2.
Igaz, hogy előrendelés de itt már 6k a különbség. -
törölt tag
Na de a BUGSNAX kap-e next gen upgrade-et???
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Biztos lenne neki piaca, úgyhogy elképzelhetőnek tartom a feltűnését.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
persze 70dollár egy 4k blurayért...amikor 30€ kértek a mūanyag gombért a kontrollerhez

-
hombre[EU]
nagyúr
úgy ismered a sonyt,hogy gondolnak ilyenre
vedd meg csóri még egyszer...egyébként szerintem nem lesz nagy ár különbség a 2 verzió között szóval lehet hosszútávon okosabb/biztosabb a lemezes még ha most only digitalba vásárolsz is. nem tudod mi fog történni még a játék árakkal vagy a forinttal 
-
saelin
veterán
Ha már a digital only gép a téma. Tegyük fel az olyanok mint én, akiknek 99%-ban digitális játékaik vannak és all digital gépet vesznek. Azoknak lesz valami mód, egy külső lemezolvasó amivel azt a 4-5 játékot lejátszhatja? Egyedül a Witcher 3 goty van most amit lehet már Ps5-ön játszanék, ami lemezen van meg, de addig simán lehet beszerzem digitálisan... Csak érdekelnek a lehetőségek, hogy vajon erre gondolt e a Sony.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
Peace
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a "baj", hogy RDR2 és TLoU 2 szintű élmények után minden olyan fo*nak tűnik.
Természetesen ez a rossz szájíz idővel távozik és talál a játékos magának újabb remek kikapcsolódást. Én is lassan kezdek szabadulni a TLoU 2 hatása alól és ráhangolódni GoT-ra. Mondjuk könyvekkel és filmekkel már elkezdtem a hangolódást 1-2 hete és az előrendelés számlálóra is rápillantottam vasárnap. Szerintem péntekre azért csak megérkezik a kedv.
-
l.skywalker
titán
10 éves Fate/EXTRA fog mutatni valamit 8 nap múlva:
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekik ennyi is elég volt làtod. Amúgy mennyi időben a LL? Ha csak a főstory lesz annyi a Morales DLC-ben, akkor az openworld még simàn hozzàtesz vagy 5 óràt.
-
hombre[EU]
nagyúr
-
.LnB
titán
WoW 2 PS5-re (nextgen-re).
Ezzel csak az a "baj", hogy az életemet el fogja vinni...
Bár én kétlem, hogy a mostani Blizzard banda képes letenni az asztalra egy olyan WoW folytatást, ami sikeres lehet Pc-n és konzolon egyaránt. Nagyon vékony középútba kellene "beletalálniuk", ami nem lenne annyira lebutítva, hogy a PC-sek rosszul legyenek tőle, de ne legyen annyira komplex, hogy kín szenvedés legyen konzolon.
Persze drukkolok nekik.
-
.LnB
titán
válasz
üzenetére

Uncharted: Lost Legacy is kb ilyen volt. Nem is volt vele baj. Az összes COD single rövidebb. Szóval nem érzem jogosnak a kijelentésedet.
Az viszont tény, hogy 5-10h az elég tág időintervallum. Ezzel kb nem mondtak semmit. De ha 7óra lesz, az már nem rossz. Csak ne 70€ legyen akkor. -
törölt tag
"Spider-Man: Miles Morales Will Be 5-10 Hours Long Standalone Game, Developers Confirm"
Fasza kis tekkdemo lesz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én a high tech computational világból jövök, numerikus matek, fizika stb.. és ahhoz képest, hogy manapság mekkora forradalom megy végig a szimulációs szoftverek világában, lsd Numerikus áramlástan, végtelen gyenge a játékokban a fizika. Itt egy rendkívül erős példa, mire gondolok: [link]
A GTA 4 fizikai motora óta nem volt kvázi fejlődés pl rigid body dynamics terén szerintem. És ez is először PS3-on futottt!!
Manapság egy telefonon/tableten tudsz rapid prototípust gyártani bármihez, a rendelkezésre álló szoftverekkel, és numerikus módszerekkel, és mit ki nem lehetne hozni egy dedikált gyorsítóval konzolon ebből.
Nem állunk messze a real time deformation számításoktól, és ennek ellénére még mindig gyerekesen szarok a deformációs modulok a játékokban.Szóval szerintem, nem mernek lépni, mert azért annak rohadt nagy hátránya volt, hogy ps3-on szakítottak minden addigi dizájntól. Évekig nem tudtak fejleszteni ps3-ra, majd pedig mire kiismerték magukat a fejlesztők, addigra ment a levesbe a konzol, mert elöregedett/beérte technikailag a PC. Most meg ott tartunk, hogy lesarkítva egy assembly PC-t adnak. Na ez a baj, szerintem.

-
karmaresz
senior tag
-
zkxdn
őstag
Aki már rendelt elő konzolboltban gépet... el kérik az árát előre a konzolnak vagy ugyanúgy nem kell fizetni mintha csak egy játékot vennél?
-
zkxdn
őstag
Na mi is lett azzal a pletykával, hogy ma lesz PS5 ár bejelentés meg ilyenek?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ha ilyen egyszerű lenne, de látod nem az. Ugyanezek az emberek lázadtak a DVD megjelenésekor, hogy hova dugják a kazettát.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
üzenetére
de a ubisoft neked nem fogja letiltani ps-en a lemez "kódját" (ami szerintem nincs), azt psn-en keresztül kellene megoldani és mondjuk több tízmillió lemeznél...és ha nem mész a netre akkor le sem tudják tiltani...erre nincs kész a rendszer,felesleges ezen lovagolni. ha van lyuk a gépeden akkor bele megy a lemez, ha nincs akkor nem
ennyire egyszerū -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Azt tudnám elképzelni, hogy ha a lemeznek van egy egyedi sorozatszáma, akkor azt ha megadod a Ubisoft dedikált oldalán, akkor dob neked egy digitális kódot PS5-re, cserébe az a lemez onnantól nem lesz használható se PS4-en, se PS5-ön többé.
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Elnézve mi volt karácsony környékén, amikor fillérekért osztogatták az AD xboxokat, és ami utána ment...hát, eléggé átlagbéla

-
VTom
veterán
válasz
üzenetére
Nem a lemezes nem lemezes a lényeg, hanem hogy ha lemezen vetted meg, és digitális PS5-öt veszel, akkor nem jár az upgrade, meg kell venned még egyszer.
Ha digitálisan vetted meg, akkor jár.Mondjuk persze, jobban belegondolva ezzel is csak a visszaélés menne, mert megvennéd használtan 2 ezerért, aztán kapnál helyette egy PS5 digtálist.. Ilyen szempontból mondjuk érthető..
-
ldave
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ezt én sem értem milyen más megoldást várt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hálózati / IP kamera
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ezek az új konzolok rohadt forrók lesznek (függetlenül adtál mekkora szélzaj lesz a gépben

Mondjuk az se baj nekem, ha Ausztriában vagy Németországban lesz elég.
Természetesen ez a rossz szájíz idővel távozik és talál a játékos magának újabb remek kikapcsolódást. Én is lassan kezdek szabadulni a TLoU 2 hatása alól és ráhangolódni GoT-ra. Mondjuk könyvekkel és filmekkel már elkezdtem a hangolódást 1-2 hete és az előrendelés számlálóra is rápillantottam vasárnap. Szerintem péntekre azért csak megérkezik a kedv.

Kendek
RangerFox