Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintetek tényleg csak a meghajtó lesz a különbség a két konzol verzió között? Sokallom azt a 100$ különbséget csak ezért. Jó lenne azért a meghajtó bele, de a Digital verzió sokkal formásabb, jobban mutatna.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor kb most 350x500+10k az 185. Még belefér.
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Még szerencse hogy $-ról €-ra vàltott àr az bruttó. A 7-8% ÁFA különbözet jőn rà és ennyi mivel központilag van àrazva.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A One X is ennyi volt, mégis túléltük.
-
Deck
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A durván magas magyar áfá-ról nem a Sony tehet. Sajnos ez van..
-
Farkassacred
őstag
"Hogy a magyar piacon ez milyen árat jelentene, arra csak tippelni lehet, általában a dollárban számolt árat egy az egyben szokták euróra váltani az európai piacokon, és ehhez még hozzájön a kiugróan magas magyar áfa. Persze ebben sok bizonytalanság van, de 200 ezer forint alatt aligha áll meg az ár."
Majd meglátjuk mennyi lesz, 160 olcsónak tűnik, a 200 és felette meg már soknak.. -
Shamat
aktív tag
160ezer forint drága? Hát nem tudom. Nem xarom a zsetont, de hét évente ennyi pénz egy új konzolért szerintem inkább baráti, mint drága...
-
AxBattler
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a Battle Royale játékuk lesz, semmi extra. (Az meg PC-re jön először)
-
l.skywalker
titán
Július 2. Ubi bemutató
https://www.prismadimensions.com -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szerintem van az több is mint 70%. Halo meg Forza alatt van talàn sajàt motor, az Ori meg Unity-t hasznàl.
-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen sajnos ez is tény.
Az Outridersre viszont nagyon kiváncsi leszek mit hoznak ki a belőle current genbe. -
hombre[EU]
nagyúr
az a baj,hogy ma már elég kevés a (jó) programozó a stúdióknál és ez már csak "rosszabb" lesz (szerk.: illetve az idō-pénz is egy fontos faktor)...mindenki az art-ból jön és olyan motorra van szükségük,amely kielégíti az igényeiket. Az unreal már nem csak az indieknek és kisebb stúdióknak lesz szimpatikus választás a jövōben és ez jól látszik már most is: Bloodlines2, Valorant, Square rpg-k, Godfall,Outriders,GhostwireTokyo, az xbox game studios (tippre) 70%-a... a megfelelō mókolással már most is jó játékok készültek vele, persz egy saját mindig más lesz
-
Moby
veterán
Ez is attól függ, ki és mire használja. Fun fact: A supermassive a decimát használta az Until Dawnhoz, ami szép volt ugyan, de sebesség terén kihívásokkal küszködött, majd a The Dark Picture Anthologynál pont UE4-re álltak át, és hát nem igazá csúnyább, mint az Until Dawn volt (csak sokkal szarabb a játék, de ez már másik kérdés
) -
Szabi®
veterán
válasz
üzenetére
A keményvonalas studiók saját bejáratott enginet használnak,és használtak eddig is.
Akik meg unreal alapú gémmel áltak ki,azoknak a játékaik eléggé "közép" mezőnyben maradt.
És tényleg csak 1-2 kivétel van (gears 5,days gone) de több maradandót nem tudnék említeni,hiába tudnak techdemó színten sokat kihozni egy Unreal 4-ből is.Abból a játékosok semmit nem láttak. -
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nah ezért írtam én hogy a Decima engine sztem jobban odab@sz mint az unreal,ez már bizonyított a jelenlegi genben is

-
Kicsimix
őstag
Az Epic nagyon szereti az új PS-t : [link]
-
hombre[EU]
nagyúr
[link] az Avalanche Software készíti a HarryPotter játékot
remélem ez nem az az rpg amirōl szó volt -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Aztán lehet,hogy ez a Ps2 zenéje màr rég volt, de jó nagyon...
[link] -
Peace
nagyúr
Valaki dob majd egy jó kis linket holnap a 177-es PS magazine-hoz, ha felkerül valahova?
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezigen! Nagyon várós, bár sok-sok idő mire lesz belőle valami!
Köszi az infót.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Irány a Hold akkor.

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
megyünk a Holdra

-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
Carlos Padre
üzenetére
kinda bug and kinda snack...
ez eredeti cucc...nem a bungietól lopott ötletek ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ne is tagadd, tudom hogy a Bugsnax miatt veszed majd a PS5-öt. GotC.
-
Neoteric
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mi nem tiszta?
-
törölt tag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Szóval szerinted is a Bugsnax volt a legerősebb cím a Playstation Eventen?
-
Carlos Padre
veterán
Microsoft: We Could Have Used Variable Clocks for Xbox Series X, But We’re Not Interested in TFLOPS Numbers
Én most kurvára elvesztettem a fonalat.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem a júliusi xbox eventig nem kapunk ps5 árazást.
-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nagyon szép és letisztult.És a jó öreg classic logó.Istenem amikor még ez jött be a tv-n és hozzá az a dallam.Soha nem felejtem el

-
Def26
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
ez gyönyörű. Ezzel a mérettel már senki nem panaszkodhat, hogy kicsi a markának.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
ez elég durván jó árazás lenne. És is ennyit tippeltem amúgy.
Egyébként azt látom, teljesen rendben van a sony, nem kapkod, nem dobálózik csak magabiztosan apránként csepegtet. Nem is reagál nagyon a pletykákra, sem ms -re. Tök el van.

-
wolf13
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor elnézést , linket nem néztem.
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az durván jó ár lenne, a lemezes is beférne 180k alá fával' meg haszonnal is.

(Vagy kell ismerős aki kiugrik Bécsbe érte, több darab esetén már bőven megéri, az üzemanyagköltség is osztódik. )
Ha igaz én is tavasszal váltanék ahogy írtad.Mivel CP2077 nov19-én jelenik meg még lehet PS5 Bundle is lenne

-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha jol szamolom az 400 eur ami 160 ezer forint lesz addigra 🤓😁😁
-
Mike
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
van a DS4 használható lesz hozzá?
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
nem hiszem,hogy tudják az árát, de ha 399 lesz az nagyon aggresszív árazás...engem nem érdekel, nem bízok bennük
most is nyerek 15-20€ egy új lemezes játékon és ha lockolom magam digitálba majd megemelik ~80ra akkor szívhatom a fogam 
-
d@vee
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ennyiért teljesen oké. Kell majd egy plusz kontroller, vagy alapból egy 2 kontrolleres + játékos bundle.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
399-ért simàn jó lenne a Digital.
-
l.skywalker
titán
Pletyka!
Egy Twitter fiókon megjelentek a lehetséges árak és megjelenési időpontok linkPS5 Blu Ray 499$
PS5 Digital 399$
DS5 59.99$
DS5 Charging Station 29.99$
HD Camera 59.99$
Headset 159$
Remote Controller 29.99$
Vertical Stand 24.99$
Spider Man: Miles Morales game: 39.99$Ha ez igaz, egy Digital PS5 nálam esélyes fél éven belül a megjelenésétől számítva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

havonta utal tokió?! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
remélem ez nem az az rpg amirōl szó volt

Kendek