- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
marilllyo #197037 üzenetére
+1
Én is inkább mennyiségi alapon húznám be a három ismert ajánlott darabot az egy szem ismeretlen helyett.Ezt meg ráér az első akcióban is,miután megvan róla egy szatyornyi teszt meg egy általános vélemény.
(#197040) felixo
Csak azt?Azt hittem mindhármat behúzod.Légy gavallér,még így is olcsóbban jössz ki.
-
Xaels
félisten
válasz
marilllyo #196926 üzenetére
Igazából a 9 világból 3-at csak épp érintőlegesen jártunk be. Niflheim meg Muspelheim is csak a Valkűrök miatt kellett, Jotunheimbe is csak benéztünk. Asgard és Vanaheim a két isteni birodalom kimaradt még és a törpék világába, Svartalfheim sem néztünk át. A játék nagy részt Midgardban, Helheimben és Alfheimben játszódott. Van még mihez nyúljanak és simán visszamehetnénk oda ahol voltunk már csak mélyebben is bejárhatjuk.
-
válasz
marilllyo #196319 üzenetére
Kérdés, hogy eztán ha valamilyen szempontból kifogásolható és problémás az ID a Sony szerint is, akkor a figyelmeztetés nélküli és végérvényes bannolás helyett opció lesz-e a változtatás? Mármint gondolom ideiglenesen is fel lehetne függeszteni egy fiók online tevékenységét, és moderátori ellenőrzés után meg vissza lehetne állítani.
-
Xaels
félisten
válasz
marilllyo #196188 üzenetére
Nekem sincs bajom igazából a DS4-el, hatalmas ugrás volt a 3-ról. Viszont az Astro nagyon tetszik, ez olyan mintha PC-hez veszel egy jobbfajta mechanikus billentyűzetet, ott is lehet 5x-ös vagy még nagyobb árkülönbség egy sima membránoshoz képest de akár membrános és membrános között is előfordulhat.
Én is sokallom az árát, de ha hosszútávra veszi az ember és ki is tudja szolgálni akkor annyira nem bánnám.
-
Xaels
félisten
válasz
marilllyo #196185 üzenetére
Ezek a technikai negatívumok. Beszél még arról, hogy a gen végén kiadni egy 200USD-s kontrollert sem feltétlenül jó döntés. Engem leginkább a PS gomb zavar, hogy nem működik úgy mint a gyári. A gombokat nem cserélgetném sűrűn, így ha azt beállítottam rendesen úgy sem piszkálnám utána. A hátoldali 2 gomb is elég lenne.
-
-
Gery9112
őstag
-
EczkE
veterán
válasz
marilllyo #192249 üzenetére
Koszi!
Neked nem lenne nehez a codos br es tf2 multaddal.
Gondolkodtam is hogy irok neked, ezt mert nem probalod ki, ingyenes is, br is, titanfall is. Ez a te jatekod.
Nekem ez volt az elso br jatekom, titanfallal is csak az elsovel jatszottam ezer eve. Nehez trofea nincs, kicsit idoigenyes, szerencse is kell, de ha van kivel jatszanod akkor hamar meg vannak a trofeak.
Meg a bfv is felre tettem, miota kijott az Apex ha osszesen 2 orat jatszottam a battlefielddel. De most annak a br modjat varom nagyon!
-
Xaels
félisten
válasz
marilllyo #192166 üzenetére
Itthon vagyok 1 hete betegben, de szinte semmivel nem játszottam mai napig. Ma is a "tudjátok mi" ment, bőven tudnék még vele játszani de be kéne fejezni a Kingdom Hearts 3-at, itt a DMC5, a Sekiro meg a Path Of Exile is. Ha meg bedarálna valami multi megint akkor semmire nem maradna idő.
-
válasz
marilllyo #191264 üzenetére
A hivatalos Cancellation Policy alapján az előrendeléseket a játék megjelenése előtt bármikor le lehet mondani. Utána csak akkor ha még a kifizetés két héten belül történt és nem lett elindítva a játék letöltése.
Ugyanez igaz a többi játékra is, két héten belül, de a letöltés megkezdése előtt kérhető a refund.
Nekem pontosan ez volt a tapasztalatom is, mikor én kértem visszatérítést, akkor nem reklamáltak és nem fenyegetőztek azzal, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt mert megszántak, hanem simán ment minden. -
WaterWave
veterán
-
sp8787
addikt
válasz
marilllyo #190168 üzenetére
Most nezem a PS4 sub-ot es mar ott is megy a tema.
Anthem Is Causing Full System Level Crashes Leading To People Asking For Refund
Az eredeti hir : Anthem Is Causing Full System Level Crashes Leading To People Asking For Refund
-
törölt tag
válasz
marilllyo #190031 üzenetére
Haha itt van a plocon
Lőnék róla képet is de egy fórumtárs biztos megölne érte
(Pedig kapcsolódik a Playstationhoz mivel ex és te is csak bedobtad témának)
Ma Resistance 2 pörgettem aztán Resistance 3 jön majd a Killzone ok 2,3
Jöhetnének ezek ps4 re remasztiban biztosan sokan harapnának rá ! -
hombre[EU]
veterán
válasz
marilllyo #189377 üzenetére
Hm. Nekem eddig bejött. Mondjuk ~2010 óta törzsvásárló vagyok egy konkrét boltnál szóval lehet egyezkedni. Fentebb írtam,hogy ma vittem be Originst (€18) és €25-ért vittem a FC5-öt (ötöt fizettem,mert kettest elkávéztunk
). De az Odyssey-t is €20-ért veszik át és az új €29 a legolcsóbb helyen.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
marilllyo #189087 üzenetére
Ha nem ilyen baromságot csinálnak/csináltatnak velük,hanem egy komolyabb lore-al rendelkezō story-based tps akció játékot rpg elemekkel (min 30-35óra) akkor most az EA-t tejben-vajban fürösztenék az emberek. Ez a multi nyugodtan elfért volna mellette és skinekbōl megszedték volna magukat. Ebben a játékban max 2 év munka van, az is nagyon lightos
-
szallasi007
őstag
válasz
marilllyo #189087 üzenetére
Az a baj hogy drága, mármint mire ebből lesz vmi addigra jön a második rész vagy annyit kell utánajárni meg leírásokat olvasni hogy a division 1 sorsára jut szegény.
Mióta megjelent nézem AngryJoe streamjét de az utóbbi két napja arról szólt hogy röhög a looton. Tehát ez annyit tesz hogy 35-40 óra alatt kimaxolod utána meg megy a recska. -
válasz
marilllyo #189055 üzenetére
a last of us nekem nagyon bejött úgy is hogy végig néztem youtubon korábban. Ez alapján tuti venném a 2-t. UC 4 meg az egész sorozat nagyon adta de a végére már elegem lett
a bloodborne vitt eddig mindent hangulatában, nem is tudok lekattanni róla pedig nem játszom most vele és nem is akarok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest