- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Wesder #253039 üzenetére
Nekem az Odysseyben nemsok órám van.Tényleg egy értelmetlen időtöltésnek láttam,menni a 3 millió kérdőjelet felszedni.Mert a sztori ott is elég barátok közt szintű...Az rpg rész meg hogy is mondjam,kb nincs is.Ha megnézünk egy igazi Ghotic rpg-t
Én már semmit nem veszek tőlük meg,inkább játszom ritkábban de jobb gamekkel,mint ilyenekkel kínlódjak 20 ezerért....
Legalább van humor érzéke az ubisoftnak -
saelin
veterán
válasz
Wesder #253039 üzenetére
Ha majd a fullos kiadás lesz megint 6k környékén én akkor veszem meg talán. Túlságosan emlékeztet az Odyssey-re, hogy ebből day one legyen vagy bármi magasabb áron megvenném. Ugye nekem az Origins kimaradt és új volt az openworld AC, volt ami tetszett, volt ami nem (nagyon nem).
Mostmár tudom mennyit ér a játék, meg hogy hova kell soroljam a "kell ez nekem listámon". -
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #253039 üzenetére
Az Ezio trilógia pedig nagyon jó történettel rendelkezik és jók a karakterek. Az volt az AC franchise fénypontja. Továbbá Jesper Kyd zenéje a mai napig zseniális, nem a semmiért hozták le külön hírként, hogy visszatér.
Egyedül a grafika és a gameplay miatt nem merném ajánlani mert hiába toltam végig 1-2 éve újra és imádtam de biztos, hogy a nosztalgia sokat dobott rajta. -
törölt tag
válasz
Wesder #252971 üzenetére
Miért kell minden hozzászólába belekötnöd? Vagy te nem érzed a különbséget a között hogy megveszem a négy verzió közül a 20,000 forintosat ma, vagy hogy várok két hónapot hogy talán 20,000-ért megvegyem?
És ha megemelik az árakat,az akciók is drágábbak lesznek. A drágább 50%-a nyilván több mint az olcsóbbé.
-
Ronam
addikt
válasz
Wesder #252916 üzenetére
Jo, akkor ha igy jobban tetszik, boxon sokkal problemasabb volt a letoltes, mint ps-en.. megvettem a gepet, lemezes jatekom nem volt hozza, igy az elso napon nem is tudtam hasznalni jatekra, mert csak masnapra jottek le a jatekok, hagyjuk mar...
#252918 wesder: ja ps-en nalam is 😂 nem fogok itt leallni veled, mert tudom hogy te mindent probalsz kimagyarazni...
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #252799 üzenetére
Hát, a Westworld 2. évada a top példa arra, hogyan kell valamit úgy isten igazából elcseszni (holtversenyben a GOT utolsó pár évadával). De ilyen alapon legalább egy jó évad kisülhet belőle.
Én már az F4-kor is imádkoztam egy olyan játékért ami a robbanás előtti világban játszódik, annyira bejött az a hangulat nekem.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #252661 üzenetére
Nekem speciel bármi az ami minimálisan kapcsolódik a játék sztorijához, persze mint írtam önmagában a tied nem volt az, de a sting2-ével összerakva már szvsz az. Mint ahogy mondtam én elég érzékeny vagyok, ráadásul mivel nagy a backlog és teszek a grafikára elégé (össze vissza ugrálok az elmúlt kb 20 év játékai között), nagyon sok olyan játék van amit el lehet nekem spoilerezni. Nyilván nem várhatom el, hogy 1-6 topikban mindenki figyeljen arra, hogy nekem mi a spoiler és mi nem, de azért örülnék ha az általánosabb témájú topikokban azért használnánk a spoiler taget, ha más nem legalább a megjelenés előtt álló vagy a 2 napja megjelent játékoknál, ez utóbbi szvsz nem olyan nagy kérés.
-
nemorino
tag
válasz
Wesder #252500 üzenetére
Ezt a versenyt ebben a generációban az Xbox nyerte, ez tény. Én headsettel játszok, annyira nem zavar a hang, de a játékon belüli menükbe lépve porszívóként felpörgő ventillátor visítása elég megdöbbentő tud lenni. A PS5 ránézésre jobbnak tűnik, eleve nem kell alá radír, mert az állvány miatt nem fekszik fel a bútorlapra.
-
saelin
veterán
válasz
Wesder #252492 üzenetére
Naaagyon kíváncsi vagyok a Ps5 hűtésére! Szerintem hülyék lennének ha nem hallogattak volna a sok sírásra, hogy hangos a jelenlegi gépük terhelés alatt. Aki PC-hez van szokva az kb felnevet ha meghallja a pro hangját egy God of War vagy Last of Us part 2... alatt akármennyire is jól néznek ki azok a játékok. Nem sok mindenbe lehet belekötni egy konzolnál, mert ha viszi a játékokat akkor már a funkcióját elérték, de azért a kényelem is szempont és a hűtés hangja ezt nagyban befolyásolhatja. Ezt elcseszték, tanultak belőle (bízom benne), a következő nem ilyen lesz.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Wesder #251345 üzenetére
Én is kíváncsi leszek a véleményemre.
Pénteken felraktam, elindítottam. Eszméletlenül néz ki a játék, tényleg a csúcson zár a jelenlegi ps generáció. Tudom, h nincs még vége a ps4-nek, de csak jön az új gép... Aztán pár perc belenézés után folytattam a Strandoló Halált, amire komolyan rácuppantam és ráadásul most pörgött fel igazán a történet. Úgyhogy Ellie langyi kalandjait kicsit elnapoltam. Olvastam, h elég sok élettelen zombi már végigtolta szombatra a játékot..annyira rövid, vagy ezek tényleg zombik?
-
Mike
veterán
válasz
Wesder #251284 üzenetére
nem a rosszat mondással van a probléma, hanem a videó alapján értékeléssel, ugyanis hiába nézel meg egy végigjátszást, attól még nem játszottál a programmal. de ezt már leírtam neked
szóval nem sony hater vagy, hanem hülye
de ettől még így szeretünk (persze van aki utál :) -
Szabi®
addikt
válasz
Wesder #251284 üzenetére
Wesder.........Ne.......
Bassszus az összes sony exre rásütötted a középszerűséget...olvasd már el a véleményeidet..uncharted,gow,spidermam stb stb stb
Nem az itteni asztalról beszélek,de hogy már a ps5 topikban is azt tárgyaljákhogy nincs melód és nulla huszonnégybe itt vagy fent azt el kellett érni valahogy....
És igen SONY hater vagy.....örülj neki,nem ezt akartad ? Hány embertől kaptad ezt meg az elmúlt CSAK 3 hónapban ? Vajon miért ? -
Szabi®
addikt
válasz
Wesder #251273 üzenetére
Wesder már eleve az nagyon szomorú hogy ott tartunk hogy te MEGNÉZEL egy végigjátszást és nyugodtan elindihatod a szarlavinát......
Mi szükség van erre azt mondd meg ?
PS-ed nincs,a Sony exeket utálod.Magát a brandet is ekézed ahol tudod,hol élesen,hol burkoltan.
Miért kérdeznéd meg az ND-t ? Én téged kérdeznélek meg mit tettél eddig le te az asztalra,de az már személyeskedés lenne.
Ha meg a való életben nem tudsz magaddal mit kezdeni,azt ne ide vetítsd ki. -
S e t h
nagyúr
-
-
-
Gáboromm
tag
válasz
Wesder #251101 üzenetére
Kösz az ötletet.
Megcsináltam, de valami 2 percig tartott, pedig figyelmeztetett, hogy órákig is eltarthat. Megjegyzem egy játék van telepítve rá: battlefront ii. Lehet nincs is mit újraépítsen?
Nem hiszem el, előbb 18.00 Gb-ig elment, most meg 25ből 24.2 körülig.
Mi a tököm van?! Holnap csak felmegy végig 25.09 ig?
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #250805 üzenetére
"Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash's mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible."
-
sp8787
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest