Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
A map új lesz, de abból sokat nem mutatnak, úszni nem tudott eddig a karakter és csónakok sem voltak. Tehát új dolgokat mutatnak, de ennyi várakoztatás szerintem már too much. Ja meg az is új lesz, hogy fel tudod kapni a bajtársad. Jónak tűnik, csak többet vártam, lehet velem van a baj. Egyébként ezzel a várakoztatással azoknak is gond lehet, akik megvették a Save the World-öt, mert most az sem működik, nem lehet vele játszani. Szóval innen nézve teljesen jogos, ha valaki kiakad, hogy nem tud játszani.
-
-
sp8787
addikt
Igazandibol csak azert vannak (eleg nagy)hatranyban azon kivul ,hogy gyengebb csapat mert nem otthon fognak kezdeni es alapban a DH miatt az AL csapat mindig elonyben van.Ellenben ha joval hamarabb vegeznek az az adogatok szempontjabol marhara nem mindegy mennyit tudnak pihenni.
De ez baseball, itt egy best of 7-t nem mindig a jobbik csapat nyeri mig az NBA-ben ez mindig igy van.
-
sp8787
addikt
Ez egyebkent a penznyomda alapesete de a nagyobb csapatokat kiveve inkabb regionalis.
Nagyon sok meccs, rengeteg merchandise, rengeteg kaja....etc.Ez a playoff-ban meg felmegy egy szintel feljebb.
Hat remelem a Scherzer ,Strasburg duo lehozza ez a WS-t mert ugye szinte mar benn is vannak.Mekkora fun lenne mar ez azutan ,hogy elment Harper!
Par evvel ezelott ennel sokkal sokkal jobb csapatuk volt. -
_drk
addikt
Nekem a feeling hiányzik. Ügye amerikai filmekben szinte mindig az a 2 bizonyos sport van. De ott tökre szórakoztató. Meg maga ami körülveszi ezt a 2 sportot szerintem európában max a foci ami megközelíti, de itt is inkább a huligánokról lehet valamit hallani amíg odaát a baseball meccs előtt húst sütnek a parkolóban.
Ezért ilyen hosszú, mert ez egy családi program kint nekik.
Ami miatt meg senki nem ismeri, hogy semmiféle hype nincs, 100 emberből 1-2 követi így jó eséllyel nem is hall róla az ember se munkában se baráti körben a családban mivel apuka focit néz akár MB2-őt így esély nincs rá.De tény, annyira nem érdekel, hogy beleássam magam. Van mivel szórakozni így is bőven, aztán ki-mire szánja az időt. Mondjuk ez a baseball innen, ilyen egzotikumnak felel meg.
Mondjuk az amerikai foci egyre népszerűbb itthon, arról egyre többet hallok és jön szembe velem mindenhonnan, egyszer lehet a baseballt is felkapják. -
_drk
addikt
Ezért jó hogy 2 játékot adnak. Mert bár hozzáadtam a könyvtáramhoz nem tudom hogy miért.De az biztos, hogy soha fel nem teszem a gépre.
Viszont a múlthónapi Darksiders 3-at ahhoz képest mennyire fikázták megjelenéskor, TELJESEN JÓ JÁTÉK.
Nem vagyok egy nagy rajongója ennek a műfajnak, de simán el lehet vele szórakozni, annyira nem is nehéz.
A sztorija teljesen rendbe van, a világ szépen meg van kreálva. A grafika nem álleejtős, de csúnyának se mondanám.
Ha kicsit belejön az ember a harcok nagyon élvezhetőek! -
SityiSXT
őstag
-
SityiSXT
őstag
Az Assetto Corsa konzolverziói botrányos "optimalizációval" rendelkeznek, én úgy hallottam - az PC-n érzi jól magát.
Az új Grid meg messze nem full árkád még bekapcsolt segítségekkel se. Kormánnyal még nem tudtam kipróbálni, de így, gamepaddel egy kellemes simcade szintet már megüt az alapján a pár karika alapján, amennyit módomban állt játszani vele a napokban. -
30z.Samu
félisten
Én fél 12-ig fent voltam, hogy kapnák be.
Egyébként szerintem bőven elég lett volna, ha 2-3 órán keresztül húzzák. Aztán lehet, hogy még nincs teljesen kész és azért nincs még semmi, ki tudja. Bár gondolom nem véletlen ez, jó nagy lett a hype a játék körül, este volt olyan pillanat, amikor a Twitch is behalt.
De ez két élű dolog, ha nem rukkolnak elő valami bitang dologgal akkor az emberek csalódottak lesznek, teszem hozzá jogosan.
-
psycroptic
őstag
Oh, én olyan jelzésfélére värtam, mint amikor megjelent egy kis ablakban, hogy lopjak bäzist. Jobb felsö sarokban megjelent egy ablak: a menedzser az akarja, hogy lopj el egy bäzist. Azt hittem, hogy az ilyeneket mindig így fogja jelezni.
Egyébként két bäzis között elég egyszer megnyomni az irány gombot és elfut magätól vagy nyomva kell tartani? Pl. elsö bäzisról a mäsodikra jobbra kell tolni a "bal"kart, majd a következönél felfele, de azt nem tudom, hogy elég egyszer az adott iränyba nyomni vagy folyamatosan ott is kell tartani?
Szerinted lätok én bärkit is kalimpälni,amikor arra koncenträlok, hogy beérjek a bäzisra?...
Olyankor se -hall, se -lät Dömötör vagyok...
Na majd legközelebb megfigyelem az edzöt. -
psycroptic
őstag
Áhá! ìgy mär értem! Ezt az adatot/infót nem is néztem, hogy az adott ütöjätékos az utolsó az ellenféltöl így mär logikusnak is tünik a gépi javaslat...
Az edzö rendszerint két posztot jätszat velem az SS-t és az ütöt. Nem mondanäm, hogy egszerü, de legaläbb élvezetes.
A legzavaróbb szämomra, hogy nem szól senki nekem, amikor pl. az elsö bäzison ällok, hogy fussak a kettesnél toväbb a harmadikra vagy älljak meg a mäsodikon, mert azt Sem lätom, hogy éppen merre jär a labda. Toväbbmegyek: ez miatt vesztettem mär el pär hazafutäst is.
-
psycroptic
őstag
Tegnap kezdtem el. Nagyon tetszik! SS-nek ällítottam be a karaktert, de egy valami még mindig nem tiszta, hogy mi alapjän dönti el, hogy mikor melyik bäzist kell védenem. Pl. van az ütöjätékos és äll egy jätékos az elsö bäzison és még egy a mäsodikon: én a csökött agyammal azt gondolnäm, hogy a harmadik bäzisra nem kellene beengedenem a mäsodik bäzisról indulót, de a gép kijelöli nekem a kettes bäzist, hogy megakadälyozzam az elsö bäzisról induló jätékos odaérkezését. Nem az volna a célszerü, hogy bevédem a harmadik bäzist, majd onnan a mäsodikat és ha még belefér akkor az elsöt is?
Igen megnéztem a videót amit linkeltél, köszönet is érte!
Így mär tisztäban vagyok az alapjaival. Azt hiszem...
-
láttam pár videóst, egyiküknek 1millió fifa pontja volt, a másik 3k dollárt költött rá
Nyilván ők mások mert ez nekik "befektetés" a több néző miatt.
Én megvettem a gyereknek, szoktam nézni pár streamert még magam is elhittem hogy majd tudok játszani (faxt) de ettől eltekintve annyi lehetőség van benne, hogy sztem teljesen rendben van. Elpötyögünk gykek élvezik a különböző játékmódokat, tudunk egymás mellett játszani nem csak ellen, esnek pakkok amiken lehet izgulni, jó az sbc rész is persze olyan mint az élet mások ferrarival húznak el de ez van. Vannak akik más ligában játszanak, meg biztos annak nagyon xar aki tényleg tud játszani csak amiatt nem tud semmit kezdeni mert nincs pénze normális játékosokra de rajtam még CR se segítene így ez a része annyira nem bosszantó
-
SityiSXT
őstag
Kollégám nagyon lehúzta a Breakpointot. Pedig általában vajszívűek szoktunk lenni.
FUT és társai: Az Extra Credits tolt egyszer egy erről szóló részt, hogy is működik ennek a gazdasága, miért érdemes a kiadónak ennyire túltolnia a mikrotranzakciókat. Talán kicsit meglepő módon pont a bálnák miatt (azok, akik számolatlanul tolják bele a pénzt az adott játékba).
-
30z.Samu
félisten
Még a végén TV függő leszek, ami sose akartam lenni. Bár ez köszönő viszonyban sincs a BK-val és társaival, szóval ez talán megbocsájtható is lenne.
Egyébként ha jól értesültem a Netflix is magyar lesz, vagy már az. Nem mintha égbevágóan fontos lenne, de egy megfáradt estén lehet jól jönne az a szinkron.
-
bandi0000
nagyúr
Talán a kihívás miatt?
Szar csapattal kezdesz és felhozod jóra , nyilván az én berögződésem hogy realt pakoljam össze, de mások jó csapatot akarnak, és kurva kiábrándító hogy div 9- ben neked van egy átlag 60-as csapatod és jönnek ellene Messivel, Ronaldoval, Neymarral, nyilván tök szarul játszanak ezek az emberek, de ilyen játékosokkal elég egyszer a kapud közelébe jutni, és kapod a gólt, hiába irányítod az egész meccsetÉs amúgy ja már 2 éve nem játszok fut-ot és klub csapatokkal ellen megyek, csak ott meg az a baj, hogy 70%-ban ugyan az az 5-10 csapat ellen játszol
-
bandi0000
nagyúr
Nyilván erre is vannak megoldások, játékos adás vétel, sok meccs, asszem vannak "küldetések" is
Én a jobb csapatot úgy értem, hogy mindig a Realt akartam összehozni fut-ban, kisebb nevű játékosokat meg tudtam venni, de egy Ramos, Bale, Ronaldo, stb elérhetetlen több 100k vagy millió pénz, a gold csomagok meg elég lutrik inkább semmit sem adnak
-
ProEvoFan
nagyúr
A magyar IGN adott 6.5 pontot a Fifara.Konkrétan le is írta, hogy az egész FUT felépítése a "vásárolj valós pénzért kártyákat" elvre épül, jobban, mint bármikor.Az általános vélekedés 8 ponttal díjazza a játékot.
A véleményem az, hogy a játékosoknak mér fel sem tűnik a szemét mikrotranzakció.Nekik ez már természetes... Akik a netet telekiabálják elégedetlenséggel, hangot adva a nemtetszésnek, na ők vannak kisebbségbe.
A gémer társadalom jelentős része benyelte ezt az egészet. -
30z.Samu
félisten
Én 24"-on játszottam eddig, szóval Nálam kicsit nagyobb volt az ugrás.
A meccs? Hát, ha reálisan akarom nézni a dolgokat, akkor lényegében jött a papírforma sajnos. Viszont ahogy elnéztem a tabellát még semmi sincs veszve, nem állunk olyan sz@rul, mint amilyennek tűnik elsőre. Szerintem jobb a helyzetünk most, mint 4 éve ilyenkor.
(#217083) oriic: Köszönöm szépen!
Hétvégén szerintem felavatom egy jó kis filmnézéssel és akkor újra össze kell kanalazni az állam.
A beállításokban is próbálok majd kicsit jobban elmerülni, már amennyire engedi majd a rendszer nyilván.
(#217085) .LnB: Kíváncsi leszek, köszi!
-
ldave
félisten
Az a vicc benne, hogy az első játékom volt a gépre, mert UC4 bundle volt a PS4, amit vettem
(Azóta a gépet már cseréltem Pro-ra). De a meghajtóba csak most a napokban került a lemez.
Aha, brutális ez a látvány és animáció, amit az ND letett az asztalra. Grafika terén biztos van játék ami már túltesz rajta, de animációban szerintem még mindig a legjobbak között lehet.
A játékmenet nem rossz, kár hogy kevés eszköz van lopakodásra, általában 2-3 ellenfelet tudok leszedni, aztán utána indul a tűzharc. -
VTom
veterán
Igen, olvastam az írásodat, hogy Nálad hogy ment végbe ez a folyamat.
Annyi a különbség, hogy én cseréltem a PC-t a PS-re, mert a kettőt nem akartam fenntartani, és helyem sincs most a PC-nek még vagy fél évig.
Egyébként igen, most átestem a ló túloldalára, eddig jó játékok nem nagyon voltak, most annyi van, hogy nincs annyi idő a világon, hogy mindet befejezzem
Szerencsére nem sietek sehova. -
azt hittem csak az nem látja a másikat aki letiltotta
Akinek kihívás kell, az mássza meg a Mount Everestet palack nélkül, vagy teljesítse az ultratriatlont. Na, az kihívás.
Megkaptuk a végső kihívás definíciót nem tudom mi ez az értetlenkedés
De viccet félretéve, vannak játékok amit kihívásnak érzek és szeretem (pl a souls játékok nekem azok voltak de tetszettek) Máshol meg nem szeretem mert jobban szeretnék "szórakozni" és mondjuk egy assasins creed originst nem fogok legnehezebben játszani mert ott nem keresem ezt a fajta kihívást, persze ettől még lehet szórakoztató valakinek.
-
hombre[EU]
veterán
interweb bullying
Egyébként is, AC farkasok? b*tch,please
-
Al365
tag
Én is 2B vagy 1B szoktam lenni. A 2B tényleg azért jó, mert nem sokat van akcióban, ami meggyorsítja a meccseket. Szükség is van rá, mert különben a büdös életbe nem játszik végig az ember egy szezont.
Más.
Amúgy én tegnap a FIFA 20-at próbálgattam (utálom a focit, de hát csak sport játék az is) az EA access keretein belül (10 óra szabad játék).
Meglepő volt, hogy a tavalyihoz képest, szerintem élvezhetőbbek a meccsek.
A Volta football is egész szépen fel van építve.
Az ultimate teamben pedig season-t lehet játszani, 60 nyereményért.Szóval mindent összevéve, elég tartalmasnak tűnt.
-
stilo18
addikt
Sajnos annyi.
Én is pár hete szedtem le újra, de...van 1 órám játszani hétköznap esténként, nem lobby nézegetésre akarom szánni azt az időt, hiába szeretem a játékot.
Deck "rosszkor jelent meg" - pontosan
Nálam a generáció egyik legsajnáltabb bukása, zseniálisan jó játék.
-
-
sp8787
addikt
Gyenge ez az into nincs benne Nolan Ryan.
-
Gery9112
őstag
Azért azt fontos megjegyezni, hogy a játék megjelenés óta kapott jópár frissítést és új pályákat, így az a verzió amivel te most játszol nem tükrözi azt amivel a megjelenéskor játszottak mások.
Szerintem a marketingkampány, ami többet ártott a játéknak mint használt (ha nem tetszik ne vedd meg, a játékosok azt se tudják mi volt a második vh stb. stb.)
A kampány csapnivaló, bár az sose volt a BF játékok erőssége. PC-n a csalásvédelem nevetséges és a DICE magasról tesz rá.
A játéknak semmi világháborús hangulata nem volt megjelenéskor valamint a pályák inkább szépek de felépítésben kritikán aluliak (bár lehet a mostanában kijött pályák ezt a képet is árnyalják). -
Deck
titán
Már hiányoltalak..
Más: PS4 System Software Update 7.00 Launches This Week
Featuring new Party and Remote Play enhancements.
Nagyon jó az új rendszer sebesség szempontjából szóval örülünk neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest