Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz bandi0000 #217093 üzenetére

    Na látod pont ezt nem értem. Ez csak az én véleményem, és nem kötözködni akarok. De ha a Real Madrid-dal akarsz játszani? Akkor miért nem játszol sima ranked (divizió?) meccset, vagy sima online 1v1-et? :) Ennyit számít ez a birtoklási vágy? :) Holott köztudott, hogy az egész FUT unbalanced, és csakis a mikrótranzakciókért létezik.

    Tényleg ne vegye ezt senki magára, csak ezen mosolygok mindig, ha ez a téma. Nem kötelező FUT-ot játszani. Csak példaként, van ilyen az MLB The Show 19-ben is. Meg is kapod az első kártya csomagot ingyen. És tök jó feeling kinyitni, kapsz egy gyémánt kártyát is, hogy érezd milyen fasza érzés, hogy neked ilyened is van. próbál behúzni a játék... Aztán megnézed, hogy mennyi marha jó kártya van, legendás kártyák amik a való életben is millió forintos tételek. Megnézed a marketplace-t, micsoda összegekért mennek ingame a kártyák. Van akit ez behúz. Én meg fogtam, megnéztem, hogy mennyit ér az én fullos kártyám, feltettem a marketplace-re 500 játékpénzért olcsóbban, mint amennyiért más árulta. Egy óra alatt elment, és kész. Elköltöttem hülyeségekre amim volt. Wilson kesztyűre, Adidas cipőre meg ilyenekre. :)

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák