- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dollarZ18
tag
válasz
Wesder #206080 üzenetére
Itt pontosan nyomon tudod követni az elért trófeák számát havi leosztásban is:
https://psnprofiles.com/DollarZ93/stats
A csalás lehetősége így kizárva
A 15 másodperces Slyde platinák szerintem se számítsanak. Arra is lenne egy tippem. Határozz meg egy 'rarity' százalékot: pl. csak a 40-50% alatti platinával rendelkező játékok legyenek érvényesek a versenyben.
Slyde: psnprof 98.45% [link]
Detroit: psnprof 19.15% [link]
Nagyon jónak tartom ezt a kezdeményezést
-
-
hombre[EU]
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #205403 üzenetére
Te se játszottál a MG2-vel (és a többivel?!).
Pedig a Metal Gear Solid HD Collection ráadásul
Xbox visszafelecompatis.
Illene akkor már kihasználni ezt a fícsört.Ha kell küldök neked egy példányt, nekem megvan X360-as lemez.
Tényleg, ha már téma. Hányan vagytok, akik úgy várják a Death Stranding-et, hogy nem játszották végig a Metal Gear játékokat?
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #205321 üzenetére
Továbbá válasz a következőre is: (#205329) wesder
A Sony amikor kivezette a ps3 és vita játékokat akkor a bejelentésnek része volt az is, hogy ps4-re minőségibb dolgokat fog adni + emelt is emiatt a ps+ árán, tehát a minőségi játékok elvárhatóak. Az, hogy nem minden hónapban van AAA cím, hanem néha-néha "becsúszik" egy Rime vagy egy Overcoocked az rendben van, mert ezekre illik a minőségibb jelző is, de olyanok is csúsznak be, amire nem, persze ahogy írtátok korábban (talán te is) zsákbamacskán kár felháborodni, a színvonalat viszont tarthatnák, az alap áron évi 18k-s plus-ért, ha másért nem, azért mert igérték.
Azon vitatkozni, hogy a Live gold vagy a Ps+ előfizetésben a játékok "ajándékok" vagy az előfizetés részei szvsz felesleges, mivel úgy reklámozzák, hogy az ingyen játékok a szolgáltatás részei, nem pedig úgy, hogy ajándékba kapod pluszba (továbbá utóbbít így is kommunikálják, lásd fentebb hivatkozott bejelentésben).
Ha már ennyit példálóztatok, ha veszel egy kocsit amit a reklámozott "ajándék" klíma helyett csak egy kis ablakra tapasztott ventilátorral kapsz kézbe, mit reagálsz? (a kérdés nem csak wesder kollégának szól)
-
törölt tag
válasz
Wesder #205321 üzenetére
Nem az a baj hog van évente pár gyenge hónap, hanem hogy 2019-ben nem rémlik hogy lett volna igazán erős adag. És már tavaly elkeztek egyre rosszabb játékokat adni.
De beszélhet nektek az ember, szemellenző fel és "a szolgáltatásnak nem része az ingyen játék akkor sem ha igen", és beleköttök mindenbe amit mások írnak.
Nem értem amúgy hogy annyi off közt miért fáj egyeseknek, hogy páran puffognak egy sort a PS Plus játékokkal kapcsolatban...
-
Deck
titán
válasz
Wesder #205321 üzenetére
Igen, így van. Évi 13k. Multi + 2 játék havonta + extra kedvezmények
játékok árából.Én már csak a játékok árából kapott extra kedvezményeken a ps+ árát megspóroltam vagy többet is néha.
Akinek nem tetszik nem fizet elő a ps+ra. Ha előfizet és nem tetszik neki amit kapott havonta így járt.
-
Jakesz
addikt
válasz
Wesder #204730 üzenetére
Az első menetek nekem normalon is kataszrófák volták. Crash Cove másodjára, Roo's Tube kb ötödjére sikerült. Pedig az eredetiben a pályákat csukott szemmel megnyerem hardon. Valóban nagyon szokni kell ezt. Meg az új fizikából eredően a shortcutok kihasználásának sikere sem olyan könnyű. Crash Cove-on eddig nyomtam kb 10 versenyt, de talán 3x sikerült felugratnom oda. A Polar Passon meg a fal átugratása első blikkre úgy tűnt, hogy csak turboval lehetséges.
-
törölt tag
válasz
Wesder #204659 üzenetére
Igen, és az MS-nek nem is kellenek az Xbox-eladások. Megsértődne, ha lenne még 50 millió felhasználója konzolon, mert neki nem az számít, hanem a PC, a Switch és a GamePass, ugye?! Hát persze.
Azt azért ne feledjük, hogy az MS-nek ez kényszerpálya. Ha nem így lenne, már az előző generációban előjött volna ezekkel a szolgáltatásokkal, amikor kurva jól ment az Xbox. Bezzeg akkor döngették a mellüket, hogy mennyit adtak el belőle.
Most csak azért nem teszik, mert nincs mire döngetni.
Ha a következő genben ez megfordulna (én kívánom amúgy, jót tenne a versenynek), ide a rozsdás bökőt, hogy egyből számítana, hogy mennyit adtak el. Nem csak nekik, a "másik topikban" is.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #204623 üzenetére
A hosszútávú cél ez persze. Csak ez nem más, mint kényszer. Azt meg ne állítsa be annak, hogy ők találták ki. Ők arra az útra kényszerültek, menekültek. Persze ha az összes Xbox, PC, player öntené feléjük a pénzt akkor igaz lenne. De ez még nincs így. És az Xcloud se egy működő dolog még. Addig meg nem mondhat mást, kell tartani a befektetők bizalmát.
Az, hogy mit és mennyi játékot kaptál Goldban, Passban, meg a fene tudja hogy, ebbe nem szeretnék belemenni. Tudod hova lyukadnánk ki. Egy éve megállás nélkül játszom végig a játékokat, fizetek érte igen. De a lényeg, hogy boldogan, gondolkodás nélkül.
Phil ezeket a nyilatkozatokat úgy teszi, hogy valójában így érez: [link]
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #204582 üzenetére
Nem bántani akartam az ac-t, én a qa-ról beszéltem. Az,hogy textúra bug,küldetésekben bug stb az oké,mert lehetetlen tökéletesre ekkora mennyiséget. De a játék 1mp lipsync delay-jel indul
senki sem indította el? Vagy az originst nem lehet 1 órát játszani lefagyás nélkül? Ezek nem kis bugok. Az odyssey hiába csak 2 év, ha dolgozott rajta 500 ember, ugyanott vagy
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #204449 üzenetére
Őszintén örülök ennek. Amikor valami kritikát fogalmazok meg akkor próbálom a lehető legkomolyabban (bár néha belecsempészem a köcsög stílusomat is persze), hogy mások hasznára legyen. Aztán van a másik LnB, aki a Prehistorik 2-höz hasonlítja a HZD-t. De a kettőt próbálom élesen elkülöníteni egymástól. Bár nehéz, mert egy nick, egy személy. Amit az egyik kommenttel felépítek, azt a másikkal már le is rombolom sokak szemében. Evvan'..
Ja de a játék.. Az Alan Wake-et sose sikerült befejeznem. Pedig tetszett az eleje mindig.
A Quantum Break-et meg a Witcher 3-mal vettem egy időben. Szerintem egy órát ha játszottam azzal is.
-
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #204258 üzenetére
Biztos, hogy húz a név is, és egy új IP-t felvezetni ma már nem mernek csak ha nagyon muszáj.
A másik, hogy az alap mechanikákat meg kellene teljesen újítani. Se eagle eye, se lopakodós akkor már, itt még mindig az az alap, hogy van egy nyílt tér és azon belül "pár" épület/camp/vár bármi és azon belül lopakodni. Tehát egy totál új játékot csinálni amikor egész jól megy még a mostani, szerintem pont elég volt ez a váltás amit most csináltak. Nagyon kíváncsi leszek még a 3. részre is és még szerintem akkor is lesz benne annyi szufla, hogy például egy jövőben játszódó lezárást kapjon az egész sztori.
Cyberpunk után lehet megsokasodnak a jövőben játszódó témák.
Az E3-ból ki indulva viszont a többi franchise eléggé le van már. Far Cry nem tudom mennyire volt sikeres, de még egy ugyan ilyen játéknál szerintem már nem jönnének ki jól. Ezt a nyílt világú fps-t meg mintha a Ghost Recon-nal akarnák tovább vinni. -
d@vee
őstag
válasz
Wesder #204253 üzenetére
Én az Unity-nél abbahagytam. Végigjátszottam: 1/Brotherhood/Revelations/3/Black Flag/Unity/PSP-s Bloodlines
Illetve egy jó darabig elvittem a PS Vitás Liberationt és a később PC-re is kiadott Rogue-t, valamint az Ezio-s második részt.
Meguntam, elég volt. Origins-t kipróbáltam, nem jött át annyira. Túl sok már az AC és régen nem az assassinokról szól. Jó játékok? Igen, azok. Assassins Creed? Nem, inkább TPS Far Cry.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest