- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Wesder #214187 üzenetére
Technológiailag max, mert ugye 7 év mégis 7 év, tartalmilag meg jobbára sehová.
Vannak játékok, ahol azért sokkal szembeötlőbb az evolúció.
Persze boncolgathatnánk, hogy egy looter-shooterben milyen fejlődési potenciál van, de én nem lepődöm meg, ha vkinek az a véleménye, hogy ez egy újra skinezett dlc szagú produktum. -
sp8787
addikt
válasz
Wesder #214157 üzenetére
Yupp azt hittem sose akar ""megdogleni" a mocsok Servitor-ja.
@(#214158) RangerFox
A Destiny 1-2 meg Division 1-2 meg BL GOTY utan az ilyen "udv" teman mar sztem tul vagyok.Egyebkent egyre jobban erlelodik bennem az ,hogy ebben a temaban amivel jatszottam azok kozul magasan a Destniny 1 legjobb jatek.
-
válasz
Wesder #213811 üzenetére
a gyerek nagyon rá van izgulva, a fifa20-ra de én személy szerint most nem sok értelmét látom. Ez a volta tetszik, gondolom ezt is lehet majd ketten, de magában a játékban írtam korábban ha agyonvernek se tudok különbséget találni, szóval valóban 21k-t elég erős kiadni rá... Talán karácsonyra megkapják
-
-
FunPro
őstag
válasz
Wesder #213284 üzenetére
Számomra inkább az a durva, hogy a ráeszméléshez kb. +2 év kelett az embereknek.
Pedig a 2k is alkotott rendesen az évek során. A fifában legalább a karriermódot nem piszkálták meg a fizetősrendszerrel.
De egyébként vannak még párhuzamok:
Mass Effect collection, ami nem tartalmaz minden dlc-t <-> Borderlands 2 100 féle verzió.
Nálam a 2k a nagyobb patkány.
-
törölt tag
válasz
Wesder #213284 üzenetére
Nincs ebben semmi meglepő.
A való életben a fodrásznál is annyiszor kell fizetni ahányszor másik frizurát szeretnél rittyentetni
Amúgy ja vicc kategória.
Mobilon ezért is nem játszom már régóta,mert szinte minden játék netet igényel és szinte mindben fizetni kell valami szarért.
Pedig már rég a hw adott lenne jó kis single játékokat írni mobilra is de sajnos az userek lehúzása sokkal előrébb való.
Sajnos nincs ez máshogy sok más nagy játéknal sem konzolon /pc-n.
Szerintem nagyon rossz irányba halad ez az egész -
FunPro
őstag
válasz
Wesder #213273 üzenetére
Nekem két rész van meg.
A 2K16, és a 2K17.
A 2K16-ban van 80 órám, de csak azért ennyi, mert le kellett vele állnom. Elnyomta a figyelmem a többi játékról.
(Pedig már ez a rész sem volt az igazi azzal a lagymatag karrier móddal.)A 2K17-be van kerek 8 órám. És azzal be is fejeztem az nba karrierem. Pedig a 2K10 óta követtem a sorozatot (előtte nba live-oztam).
Szerintem ez mindent elárul.
-
Ricsi.M
tag
válasz
Wesder #213230 üzenetére
Én is megvettem, de valami nagy pakkban, GTA III, VC, SA, és az V. Viszont mondhatom, hogy nem az V volt a motiváció a vételre, hanem a Vice City. 2003 óta nyomom, szerintem minden évben előveszem, egyik első nagy meghatározó játékom volt, amit végig is vittem, és értettem is belőle valamit...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Wesder #213126 üzenetére
Ezzel nem is lenne semmi gond, ha a saját ízlésvilágát nem akarná mindenáron másra projektálni és önjelölt messiásként megmondani, hogy melyik játék frankó és melyik igénytelen, ergo ha megveszed te is egy kupac canis merga vagy.
Vagy minőségtelen. Még mindig keresem a szótárban. -
törölt tag
-
ImACeltic
őstag
válasz
Wesder #212556 üzenetére
Lesz Tokyo Game Show Szeptember 12 és 15 között, de nagy dolgokat én nem várok ettől.
Majd Szeptember 26-án lesz Outbreak Day, ami a The Last of Us közösségben egy ünnepnap. Itt a nemrég zárt körben levetített gameplayt várják, de az is lehet, hogy megkapjuk a megjelenési dátumot.
Majd pedig Február 12-én lesz a Playstation Meeting, ahol elvileg teljesen leleplezik a következő generációs gépet és újabb híreket, felvételeket kapunk a még meg nem jelent játékokról, illetve én várok egy kis teasert, hogy milyen játékokra számíthatunk a PS5 megjelenésekor, illetve röviddel az után.
-
törölt tag
válasz
Wesder #212484 üzenetére
Én azt gondolom, hogy még az sem lesz. Szomorú, de még nem tart itt a videojáték-ipar. Az ember azt gondolná, hogy azért ez nem olyan nagy kívánalom, és kiderül, hogy mégis.
Engem az sem zavarna, ha még 3 évig ez a gen lenne, mert a játékok a lényeg, nem maga a vas, és abból azért van azért pár elég jó.
Ami miatt várom, az, hogy végre legyen:
* egy normális hűtés benne (X1X-szintű)
* legyen normálisabb a network (bár ez alapvetően nem konzol, hanem hálózati kérdés)
* legyen gyorsabb a játékok töltési ideje
* kevesebb teljesítményprobléma legyen a játékoknálNincs igényem állandó 4K 60fps-re.
Azt gondolom, én elégedett vásárló leszek day 1.
-
-FLY->
őstag
-
törölt tag
válasz
Wesder #212317 üzenetére
Nyugodtan számolj 600€ nyitóárral sztem.
Nyugi meg fogják venni annyiért is sokan.
Ha valakinek kell az új a jó a legjobb annak muszáj lesz kinyitnia a buxát .
Khm. ( off topic )
Nekem is a legjobb kellett így én sem tettem máshogy,én is muszáj voltam.
( nem konzol viszont ez minden újdonságnál így van ) -
válasz
Wesder #212321 üzenetére
Tudom, azért mondtam a 400-at...
Amikor megjelent a PS4Pro még PC-s voltam, úgyhogy azt a szitut nem nagyon ismerem, de az a tapasztalatom, hogy az emberek, ha valami hype-olva van, vagy megfelelően megmarketingelve (pfff. de szép "magyar" szó...), akkor viszik, mint a cukrot. Nézd meg a csúcskategóriás mobilokat, a maguk 200-300ezres áraikkal...
Én kb. 100k-t fogok előirányozni magamnak a váltásra. Ha 150k körül jön, akkor 50-ért biztos el lehet adni majd használtan a Pro-t, ha meg 200k-s ára lesz, akkor a használt Pro-k ára is fel fog menni, főleg, ha nem lehet majd újat kapni belőle üzletben. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest