- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
marilllyo #115643 üzenetére
Ha valaki nagyon japán játékozni akar, vegyen PS3-at:
- az összes* Metal Gear elérhető rajta (a két Ac!d kártyajátékot és a nem kánon Portable Ops-ot kivéve, valamint a GameCube exkluzív The Twin Snakes-t)
- Tales of széria, Atelier széria, White Knight Chronicles, stb.
- Persona 4 Golden*Metal Gear, Metal Gear 2, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Metal Gear Solid: Peace Walker, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Metal Gear Rising: Revengeance
-
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo #115629 üzenetére
"Fel is ébresztettem a párom..."
:-DDDD Ez nem igaz,ugye?? :-)))))
Milyen reakciót vártál??
Ha ő felkeltene téged egy fészbukkk videó miatt,merthogy az mennyire jó,te mit szólnál? :-)))
Nekem ugyanaz a két szituáció csak fordítva.Oriic: "Rebellion (Sniper Elite sorozat készítői) holnap egy teljesen új játékot (új IP-t) mutatnak be."
Köszi!
Remélem nem fps lesz. -
zzola
titán
válasz
marilllyo #115674 üzenetére
Csak kérdeztem! Most csak a BF1-gyel játszom, annál meg nincs boost mód. Régebbi játékok egyáltalán nem érdekelnek már...
A 4k-ra felskálázás azért meg tudja izzasztani a konzolt, viszonylag hangos tud (nálam) lenni, de nem elviselhetetlen. Az első FAT gépem hangosabb volt, bár utóbb kiderült, hogy aki megvette, az kicseréltette gariba, mert túl hangos volt...
Összességében így 4k-ra skálázva én elégedett vagyok a teljesítménnyel, 120k-ért úgy sem lehet összerakni ilyen minőséget... -
RangerFox
veterán
válasz
marilllyo #115643 üzenetére
+1
Ezek a régi játékok annyira elmaradottak a maiakhoz képest, hogy egyszerűen rossz velük játszani. A gyerekkoromat szebbé tették, rengeteg élmény maradt meg bennem, de ha előveszek valamit ma, az csak elrontja az emlékeimet, mert mai szemmel nézve nagyon rosszak (És nem feltétlen csak a Ps1-2-es játékok, pl én az AC3 előtti AC játékokhoz sem tudok hozzányúlni jó szívvel, mert annyira elmaradott az irányításuk, hiába jó volt a sztori).
-
dollarZ18
tag
válasz
marilllyo #115478 üzenetére
Brutality 101 sem piskóta, abban is segítettem egy fórumtársnak, oda is van egy jó kis módszer
Viszont ami abban a játékban igazán durva a community challengek, azokra vagyok a legbüszkébb, hónapokig szenvedtem velük
Autorun be van kapcsolva. Én ezekkel a fegyverekkel csináltam meg, amik a videón vannak.
Egyébként ezt én is így éreztem sokszor, hogy lassabb vagyok. De van egy kis hibahatár ami belefér. Az elején meg érdemes lehet átugranod a bal oldali kis kiugróról a jobb oldali falra vissza, és onnan próbálni folytatni gránát, leugrás stb.
Utolsó szakasz meg a legszivatósabb, tényleg csak a rengeteg gyakorlás fog átlendíteni.
-
dollarZ18
tag
válasz
marilllyo #115463 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztési idő, de inkább ide írom, hátha jól jön még valakinek
Titanfall 2 - Becomes the Master trophy (videó)
Érdemes több szakaszra bontani, és akármilyen rosszul is megy az eleje, attól függetlenül mindig célszerű végigvinni. 40-50 próba után már fejből tudni fogod, hogy hol csúsztál el pár másodperccel.
A videó iszonyat jó, rengetegszer kellett megnézem, mire teljesen átvettem a taktikát + a teljes mozdulatsort. Ha így hirtelen megnézed, akkor könnyűnek tűnik, ahogy végigrohan. De szinte kizárt, hogy egy megnézés után teljesen lemásold. Ha kell állítgasd meg 5-10 másodpercenként és ellenőrizd, hogy ténylegesen ugyanúgy csinálod-e.
Eleinte fölösleges az időre hajtani, sokkal inkább a taktika, mozdulatsor megtanulása lesz a kulcs.
Én 3 szakaszra bontottam az egészet:
1. videó: 24 mp - 34 mp: kezdéstől, amíg becsúszik azon "nyíláson", itt nagyon fontos a kezdés, meg az érkezés közbeni gránát dobás/célzás. Nehezebb, mint amilyennek tűnik
2. videó: 34 mp - 47 mp: becsúszás után, ameddig a hosszú folyosón kiiktatja az utolsó npc-t, és kezdi az átugrást a végső szakaszra. Szerintem ez a legkönnyebb rész, itt csak a célzásra kell figyelni, és azt kell megtanulni mikor lő pontosan. Pl.: 42 mp-nél, ha megfigyeled: akkor lő, amikor éppen ugrik át a jobb oldali falról, a bal oldalira, mert a célkereszt pont az npc-re fog kerülni, nem kell bajlódni a célzással. Ilyen apróságok nagyon számítanak.
3. videó: 47 mp - 59 mp: ez egy kicsit trükkös, amikor megcsináltam a trophyt, akkor sem sikerült tökéletesen, minél magasabbra kéne ugrani, mert akkor tudod majd megcsinálni, hogy esés közben lelövöd az utolsó előtti npc-t, majd onnan vissza a falra megint az utolsó npc-t lelőni + finishelni.
A 2. szakasznál említettem, de szinte mindenhol igaz, hogy előre tudja hol vannak az npc-k, és már ugrások előtt úgy tartja a célkeresztet, úgy tervezi meg az ugrásokat, hogy szinte ne is kelljen célozni.
Tényleg ez a titka az egésznek, minden részletét lemásolni. Mindig végigvinni, előbb-utóbb sikerülni fog. Néztem sok más videót, nekem ez volt a leginkább tanulható.
-
válasz
marilllyo #115251 üzenetére
Mondjuk amikor múltkor cseréltem vinyót, akkor az ugyanúgy 1 TB-os mentésem visszaállításának legvége felé kiírta, hogy hibás (kétszer is próbálkoztam). Na akkor nekem is le kellett töltenem mindent újra, volt vagy 3-4 nap folyamatos üzem. Remélem most nem lesz ilyen gondom, bár persze pár száz gigát így is le kell töltenem, mert nem volt 2 TB-os extra vinyóm a teljes mentésre.
-
válasz
marilllyo #115246 üzenetére
Vagy mindkét konzol kell hozzá, vagy első körben kell egy teljes backupot csinálnod egy külső vinyóra, majd az új PS-en pedig onnan azt visszaállíthatod.
Én is pont most másoltatom vissza a majd' 1 TB-nyi mentésemet, mert ma cseréltem vinyót (ST2000LM003-mat ST2000LM015-re). -
Lefty
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
Revan29
csendes tag
válasz
marilllyo #114603 üzenetére
Köszi
Dragon Age: Inquisition. Egy kint élő ismerősöm kapta születésnapjára, de nem az ő műfaja, és másért cserébe átpasszolja nekem. Regisztrálva volt az UK fiókján, de a DLC-iből nem töltött le semmit.
De végülis nemcsak erre a konkrét játékra vonatkozott a kérdés, hanem hogy a jövőben is megéri-e majd vennem UK kiadású játékokat? Csak nem tudom/tam, hogy DLC-k letölthetők-e egy angol lemezhez...
-
raggg
senior tag
válasz
marilllyo #114404 üzenetére
Nem volt rossz az első szerintem sem, de én inkább erős közepesnek éreztem (gyakorlatilag a Batman játékok spinoffja volt a Gyűrűk Ura világában). Ráadásul a gyűjtögethető vackok semmit nem csináltak, rágtam a kefét, mikor rájöttem.. az Arkham Cityben pl. egy külön történetszálat oldott fel, ha felszedted a Riddler trophy-kat.
Én a magam részéről jobban örültem volna, ha hagyják az open worldot
-
Elims
veterán
válasz
marilllyo #114320 üzenetére
Gratulálok!!! :-) Sokan ezt írják egy-egy platinára.."Nem volt nehéz,tényleg."
Persze-persze. :-))A múltkori mass effect ajánlásodra ránéztem.Majd megláttam,hogy a plus is adott meg egy mass effect-et (talán a 2. részt).Ha először arra próbálnék rá,kapnék egy kis betekintést az ajánlásodban lévőre vagy ég és föld a kettő?
Az assetto corsa-ban mennyire játszik szerepet az online rész?Ha nem sokat játszanék vele multiban akkor is érdemes lenne megvenni?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
marilllyo #113845 üzenetére
Neked kiírja az akciós árakat?Én csak az akció nélküli árakat látom.
(#113848) erahurka
Magyar store. -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
marilllyo #113845 üzenetére
Ha mondjuk a Resident evil részek lennének akcióban,megvenném az összeset egyben
Tavaly állítólag volt valami akció,hogy 20 éves lett az első rész és ingyen volt a felújított változata.. Csak még nem volt PS4-em.. Most 6k,de nem lemezes játékért nem fizetnék többet 3-4k-tól
-
-
válasz
marilllyo #113772 üzenetére
lehet, hogy csak 25, de nagyon megszenvedtem vele. Ha jól emlékszem, háromszor vagy négyszer kellett megpróbálnom, és volt Epic Rune-om is.
Kickass: nem játszottam a Mafiával, de szerintem a Shadow of Mordor inkább a badass harcokról lehet híres, nem pedig a változatosságról.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #113597 üzenetére
Oké, de nekem az AK-nál tényleg érezhető különbség van/volt.
Sima ps4-en kezdtem el és pro-n fejeztem be, majd platináztam.
Ezt követően érkezett a boost mode és megnéztem pár necces részt, amik már végre jól mennek. (például az autós challenge-knél vagy csak az utcán megyek a kocsival és nitro-t nyomok nincs az a pici lag, főleg kanyarodás közben)Szerintem az AK (és tudom nincs 60fps, de nem érezni) szintjét nem tudja hozni ez a két rész és így számomra necces ez a csomag. :/
Látnom és kipróbálnom kéne, de nem szeretnék fizetni erre a két dologra.Szerk.: Ismét elő jön, hogy milyen jó is lenne egy opcionális demo lehetőség!
-
N@idia
őstag
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
marilllyo #112568 üzenetére
Nekem x360 volt az utolsó konzol , amit pár éve eladtam , ahhoz képest nekem megvan ez az érzet.
Simán fut az a pár game amihez volt szerencsém.
Legalábbis úgy tűnik , aztán ha kimerne az ember lehet más lenne a végeredmény számositva.
De pl a COD is stabilnak tűnik , pedig ott van elég effekt. -
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
marilllyo #112371 üzenetére
A The Crew egy szörnyűség, illetve azonkívül, hogy autós máshogy nem lehet hasonlítani a DC-hoz, az biztos, hogy én a DC után azzal nem tudnék játszani csak ha szarra vágynék (ahogy ez meg is volt a Forza Horizon 3 előtt), a DC-n azért látszik, hogy igazán minőségi játék.
(#112375) Bad Pritt
Mindkettő szörnyű de nekem a NFS egy fokkal jobban bejött, persze mindkét versenyző elég gyenge. -
Bad Pritt
félisten
válasz
marilllyo #112365 üzenetére
Na akkor viszont nem tudom, hogy kell-e nekem ez a játék.
Eddig nem nagyon sikerült ráérezni az irányításra kontrollerrel, de nem akartam egyből feladni. Ki fogom próbálni a The Crew-t, aztán meglátjuk, melyik jön be jobban.(#112367) predakon: A Batman GOTY is 6K érdemes abból is azt venni. Amúgy szerintem is jobb, mint a Mordor, de azzal se tudsz nagyon mellélőni, fun mindkettő.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
marilllyo #112361 üzenetére
Gépnél leszek megnézem majd.
Amúgy a zászló színek pontosan mit jelölnek? A kanyarok ívét, zöld kicsi, sárga közepes, piros nagy? Mert nem feltétlen a féktávot, ahogy észrevettem.
Néha a földön van egy kék nyomvonal, mint más autós játékokban az ideális ív, ez mit jelöl?Próbálom inkább megérteni a játékot, mielőtt még nagyon feladnám.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
marilllyo #112131 üzenetére
Abban az időben pedig nagyon meg kellett csinálni az adott játékot , mert ha nem akkor nem volt utólagos módosításra lehetőség... semmilyen formaban.
Talán jobban is odafigyeltek erre.Nah lényegtelen is , örüljünk annak hogy adnak javítási patchet mostanság , mint ahogy írtad.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
marilllyo #111983 üzenetére
Nem jött be. Nem fogok senkit lebeszélni róla, de nem is fogom ajánlani senkinek, annyi jó és ennél sokkal jobb játék jelent meg mostanában PS4-re (de más platformokra is).
Nem olyan helyzet ez, mint az AC Unity, vagy a PC-s Arkham Knight esete volt szerencsére, simán vannak jó részei a játéknak, de ha az ember fogékonyabb azokra a részletekre, amik vérgyengék a játékban, akkor szenvedni fog vele.
Engem spec nem érdekeltek az arc animációk, viccesek, de ettől nem lesz broken egy játék. A shitty menü, a fov drasztikus csökkentése célzás közben (kolléga a topikba linkelt képeket róla), az egyéb bugok, a tömeges érdektelen questek, meg a közepesen érdekes főszál, néhol fájóan buta párbeszédek viszont elvették a kedvem a játéktól kb 10 óra után.
Cserébe grandiózus, tényleg ezer dolgot lehet csinálni, jó a multi, baromi jó a harc része és iszonyatos mennyiségű opció van a karaktered összeállításánál, a questek között is vannak baromi jók és érdekesek.Szóval ja, szerintem baromi egyénfüggő, hogy bejön-e, én inkább feladtam, mert így is baromi sok jó játékkal lehet játszani, amik keresztbe lenyelik az Andromedát.
Amúgy ez a topikjában is látszik, gyakorlatilag megjelenés óta csak a veszekedés megy, hogy mi is a baj, jó játék, nem jó, de jó, de nem... Kb mint az Asterix és Obelix film idevonatkozó része. -
Wellin9
tag
válasz
marilllyo #111981 üzenetére
Én megvettem.Nem egy mestermű,de azt nem tudom rá mondani,hogy hatalmas baklövés lett volna a vásárlás.Egy dolog viszont biztos,még az új patchel,ami a héten jött ki nem játszottam,de előtte azért eléggé Beta szagú a dolog.Folyamatosan ingadozik az fps,akár játékmenet közben,akár cutscenesek közben.A rengeteg helyen olvasható grafikai,arcmimikai hibák azért jelen vannak,de azért azokat elég szépen felfújta a média,messze nem olyan rossz a helyzet.
Ezeket azért lehet javítani,azon kívül nekem legalábbis semmi gondom nincs se a storyval,játékmenettel,karakterekkel,bár még eléggé a játék elején vagyok. -
törölt tag
válasz
marilllyo #111856 üzenetére
Értem, korrekt vélemény!
Én a három közül nem tudnék igazából választani, úgy gondolom mind nagyon jó játék. (mind meg is van
)
Szórakoztat illetve valami van, valami kis valami-valamiami miatt mindig visszatérek és játszom.
Pedig már mondhatni semmi dolgom a játékokban, csak úgy eljátszani.
(azért a mad max-ben az autós küldetések még csak 70%-on vannak...)Aláírom nem egy hű de odab..s játék egyik sem, de lehet csak azért vélekednek páran így, mert mára már akkora lett az ingerküszöb(ünk), hogy az fáj.
(jó értelemben, lásd. uc4/hzd)Viszont, ha nem viszonyítás alapon ül le vele játszani valaki, hanem tényleg csak kicsit kikapcsolódni szeretne, akkor mordor/mad max (a kettő sztorija tény, nem egy nagy szám), viszont a már komolyabb oda figyelést igénylő player szerintem a Batman: AK-t fogja elindítani.
(lehet hozni más címeket is, de most kimondottam WB-s játékokról beszélünk)Arról nem is beszélve, hogy ha az eddigi meglátásaim jók voltak, akkor 3-4havonta akciózzák is őket.
Szerintem csak olyankor érdemes behúzni valamelyiket is, mindennel együtt. -
törölt tag
válasz
marilllyo #111851 üzenetére
Érdekes a Mordor-t még pc-n játszottam és pont azért tetszett meg nagyon-nagyon, mert ahogy írtad "rém egyszerű".
Na a Batman: AK-ról ezt nem mondanám, ott new game+ szinten igen is figyelni kell mikor mit csinálsz, nem lesz "rém egyszerű" nevezzük segítség, hogy felvillan a feje fölött.
Bocsi, de szerintem ezzel kapcsolatban kicsit most ködösek az általad leírtak sorok.Természetesen mind három játék remek lett szerintem, de ahol igen is meg kell tanulni/időt szánni rá, hogy adott ellenfél mit-hogy-miért csinál az a Batman. Szerintem pont ettől lesz igazán király a játék! (Ettől IS)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest