- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele de én
a Fifat, NFLt, Ice Hockeyt, NBA2K13-at, ralís játékokat, Nascar nem szerettem soha.Szivesebben játszok:
Az Uncharted 1-4-el
A Dark Souls 3-al
A BAttlefield 1-el
Doommal
és ezekkel:Assassin'S Creed Syndicate ps 4
Assassin'S cReed Unity ps 4
Batman Arkham Knight ps 4
Assassin'S CReed Rouge Xbox 360
Rise of Tomb Raider Xbox 360
Duke Nukem Forever Xbox 360
Far Cry 4 Xbox 360
GTA 4 Xbox 360
GTA 5 Xbox 360
Call of Duty Advanced Warfare Xbox 360
Battlefield Hardline Xbox 360
-
Csabee86
senior tag
Van köztetek olyan aki játszik a legújabb Madden NFL-el, NBA 2K17-el?
-
RolEnD_
tag
Ha valaki gerjed a kosaras játékokra, tölthető az NBA2K17: The Prelude "demó" a Store-ból.
-
melega
őstag
Azért a legött mai játék olyan hogy egy 6.-os gyerek is végigjátsza ha kitűnő kisebb segítséggel. Nem olyan jók élvezetesek mint a régiek.
Gondolok itt:
Alien colonial Marines
Assassin'S CReed széria
Batman Arkham széria
BAttlefield széria
Call of Duty széria
Duke Nuken Forever
Far CRy 1,2,3,4, Blood Dragon
GTA 4,5
Hitman Absolution
Mafia 1,2
Max PAyne 3
Metro 2033,2034
MK 9,X
Need for Speed Shift, HP3, Shift 2, Run, 2012-es Most Wanted
PRince of PErsia Wqarrior Within, The Two Thrones, Forgetten Sands
Resident Evil 6
Sleeping Dogs demo
Sniper Elit
Sniper Ghost Warrior 2 demo
Sapce ops The line demo
Tomb Raider széria
Watch Dogs
Witcher 3 Wild Hunt
Wolfenstein szériaA Fifa, PRo Soccer, NBA 2K, NHL játékokat nem szeretem.
A DArk Souls, és a Bloodborne játékok kivételek kitanulni egy év őket. Ja még az UNcharted 4 kivétel abba sokat kell gondolkozni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit megkésve, de a szeptemberi megjelenési lista. Összefoglalóban is megtalálható.
Szeptemberben megjelenő PlayStation 4 játékok:
Szeptember 1:
Earthlock: Festival of Magic - Trailer
Szeptember 6:
Necropolis - Trailer
Beyond: Flesh and Blood - TrailerThe Tomorrow Children - Trailer
Szeptember 9:
Jotun: Valhalla Edition - Trailer
Szeptember 13:
Don't Starve Together - Trailer
Bioshock: The Collection - Trailer
Dead Rising Collection - Trailer
Nascar: Heat Evolution - Trailer
Pac-Man Championship Edition 2 - Trailer
Pro Evolution Soccer 2017 [US] - Trailer
Rive - Trailer
NBA 2K17 - Trailer
NHL 17 - TrailerSzeptember 15:
Pro Evolution Soccer 2017 [EU] - Trailer
Persona 3 [JPN] - TrailerSzeptember 20:
Destiny: Rise of Iron - Trailer
Dear Esther: Landmark Edition - Trailer
Lithium: Inmate 39 - Trailer
Jazzpunk: Director's Cut - TrailerSzeptember 22:
Virginia - Trailer
Szeptember 27:
XCOM 2 - Trailer
Shantae: Half-Genie Hero - Trailer
FIFA 17 [US] - Trailer
Darkest Dungeon - TrailerSzeptember 29:
-
Csabee86
senior tag
Rise of the Tomb Raider előrendelve. (megkaptam az előrendelésért a Tomb Raider Definitive Edition-t, aminek az ára 11990 ft, így eléggé megérte nekem)
Mafia 3-at jövő hónapban fogom előrendelni, Battlefield 1 és Watch Dogs előrendelés még be fog figyelni. Deus Ex-et majd idővel szeretném beszerezni, úgymint a Final Fantasy XV-öt, The Last Guardians-t, Gran Turismo Sport-ot is. (sőt, mivel én nagy amerikai sportrajongónak vallom magam így az NFL és NBA 2K17-et is be fogom szerezni)
Egyébként idén még jön a South Park második része is. (amit szintén szeretnék előrendelni)
Egyszóval pénztárcagyilkos időszak elé nézek.
-
N@idia
őstag
A 2 játék nem csupán kipróbálható, hanem örökre a tiéd csak annyi gáz hogy ha játszani akarsz velük akkor lennie kell PS+ előfizetésnek, de az meg úgy is lesz ha multizni akarsz
Szóval mondhatni ingyen kapod őket minden hónapban és mostanság elég jókat is adnak, utoljára az NBA 2K12 adták vagy melyiket
A PS4 kontrollere nekem nem igazán jött be, de hozzá lehet szokni. Szerintem az Xbox kontrollere kicsivel jobb főleg hogy ma volt is szerencsém kipróbálni nagyon jó a fogása és eléggé kézre áll rendeltem is belőle egyet PC-hez
-
FIREBLADE78
addikt
Nbavel játszik valaki? Ingyenes volt. Leszedtem. Minden kilépésnél újra kell csinálnom a karaktert. Miért nem jegyzi meg? Rohadt idegesítő.
-
kanyez
tag
Aki rendelkezik PS Plus előfizetéssel, megnézné esetleg, hogy az NBA 2K16 jelenleg letölthető ingyenesen? Illetve ha nem, akkor mikor volt az?
Előre is kösz
-
Kindgrind
aktív tag
válasz
Csabee86 #87480 üzenetére
Ha megnézted jobban a középsulis pályát sokkal közelebb van a 3pontos vonal. Meg hát ugye nagy a különbség a középsuli és az NBA között. Nem 1 játékos jött úgy az NBAbe hogy a suli csapatokba sztár volt az NBA-be meg egy senki.
Az első NBA meccsek úgyis csak bevezetés.Ha lejátszottad a 8 meccset utána kezdődik majd csak.
Gyakorolj sokat és próbáld meg tanulni a játékosok mozgását. Próbáld az ellenfél csapatában ugyan azon a poston játszó játékosnak a mozdulatait meg tanulni. -
Csabee86
senior tag
Tegnap elkezdtem a My Career módot az NBA 2K16-ban. A középiskolai 3 meccsel nem volt problémám, de ami utána jött az szerintem katasztrófa. Hogy van az, hogy a középiskolai meccseken szórtam a 3 pontosokat, a főiskolai meccseken meg 11%-osan dobtam be? Kisebb lett a kosár vagy mi? Ami leginkább tetszett, hogy vezettünk 8 ponttal, az edző lecserélt, ugyanabban a félidőben másfél perc után ismét pályára küldött az edző de már az ellenfél vezet 10 ponttal! Ami a legszebb volt az egészben, hogy utána meg szépen jöttek az eladott labdák is. Utána következett az első 4 NBA meccs. Az is valami katasztrófa. Eladott labdák, kihagyott ziccerek (!), egyszerűen lehetetlen jól játszani mert a gép úgy is elintézi nekem, hogy ne sikerüljön. Pedig legalább valami sikerélményt engedhetne. Másnak is vannak ilyen problémái?
-
echterion
nagyúr
-
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem a digitális vásárlással kapcsolatban. Szeretnék áttérni a fizikális vásárlásról a digitálisra.
Nézegetem, hogy a jelenleg lemezen lévő játékaim közül mik azok amiket meg szeretnék venni. Pl. NBA Live 14 nincs a HUN store-n. UK store-n van. Ha létre hozok egy USA accot a gépemre és megveszem a játékot, utána a sima accommal is tudom használni?Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
melega
őstag
Eddigi játékaim:
demók :fifa 10,111,12,13,14 demo
NBA 2 K13 demoAkciójátékokat szeretek:
Teljes játékok amiket végigjátszottam:
Alien Colonial Marines
Assassin'S CReed teljes sorozat
Batman Arkham teljes sorozat
Battlefield 3,4, Hardline
Call of Duty teljes sorozat
Doom 3
Far Cry 1,2,3,4
GTA 4,5
Hitman Absolution
Medal of Honor Warfighter
Mafia 2, Mafia 3 előrendelt
Need for Speed a legújabb nem kell.
Prince of PErsia Forgetten Sands
PoP Warrior Within
PoP The Two Thrones
Quake 4 demo
Resident Evil Six
Sleeping Dogs demo
Sniper Ghost Warrior 2 demo
Sniper Elit demo
Space Ops Teh line demo
Tomb Raider Survivor is burn
Rise of Tomb Raider
Wolfenstein 2
Wolfenstein The New Order
Watch Dogs
Zorro 2,3 demoOpen world akciójátékokat szeretek:
Október 7 -ére előrendelt a Mafia 3 autótolvajos 17 000 Ft.
2017 be Witcher 3-at veszek jövőre húsvétig 12 000 Ft videó kedvenc szerepjátékom.
-
Djuree
félisten
srácok nincs időm ennyit visszaolvasni.
nekem se jön le az nba, felénél megáll. mi a megoldás? -
Madwe
nagyúr
válasz
b.daniel #85609 üzenetére
Más is belefutott az NBA2k16-al, soksok próbálkozás után egyszer csak jó lesz
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Szeretném letölteni az Nba-t a storebol, de 3 napja folyamatosan a következő hibát kapom :
An error occured on the server (http status code 404)(ce-40852-9)
Ujrainditottam már a pst, a modemet, de nem akar megjavulni :/
Valakinek esetleg van ötlete, hogy mi lehet ez? -
james001
veterán
Egy pár meccs után rájöttem hogy ez az NBA 2k16 nem az én játékom,úgyhogy ment is a szemetesbe... E hónapos plus számomra itt véget is ért,bár ha felrakják PS3-as store-ba a Siren-t azzal lehet fogok játszani.
-
ForRedGlory
félisten
Mikortól érhető el a júniusi plus ajánlat?
Nam is tudom... két év után kb az első, amit várok az NBA 2K16 miatt.
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Egyelőre nem rendelkezek még PS-el, jövő hónapra tervezem a vásárlást. A géppel egyetemben beszereztem volna az NBA2k16-t, de mivel láttam a topikban, hogy pont e hónapban jár a PSplushoz, felötlött bennem egy elég skót kérdés: meg tudom-e csinálni azt, hogy a hónap végén aktiválom a 14 napos PS+ trialt, hogy egyszerre 2 hónap (ehavi+júliusi) játékait zsákoljam be a fordulónapon? Vagy direkt elcsúsztatva érkezik az új adag, hogy ezt ne lehessen megtenni?
-
törölt tag
Tyuhhhuuu, de meg fog noni az nba 2k16 elotti reszek eladasi szama.
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
NBA 2K16 (PS4)
Gone Home (PS4)
Echochrome (PS3)
Siren: Blood Curse (Episodes 1-12) (PS3)
God of War: Chains of Olympus (PSP/PS Vita)
Little Deviants (PS Vita)Bejött az NBA. Wow.
-
kovsol
titán
Remélem senki nem gondolja, hogy jelenleg a piacon lévő legjobb kosárlabda játékot majd odaadják? Még azon is meglepődnék ha az NBA 2k14 -t adnának.
-
Bazsi1987
őstag
Nba-bol több milliót adtak el max az ea féle nba-t tudnám elképzelni
-
Jessus81
tag
Na szerintetek mi lesz a free játék?
Hírekben találgatják már, hogy Watch Dogs, the Resident Evil HD Remaster, vagyThe Evil Within ?
Esetleg NBA 2K 2016 vagy a gone home ? -
törölt tag
Nba 2k15-ben hogyan tudok parkot valtani?
Egyszer felajanlott valasztasi lehetoseget, de azota semmi pedig uj karaktert is kezdtem.
Aki tud help pls. -
-
chosa91
aktív tag
válasz
DEJVID #71403 üzenetére
Tegnap rendeltem (párom öccsének) az 576kbyte-tól egy GoW3 megapackot bónusz nba-val (+FarCry4, The Crew). 115k + 990 szállítási költséggel tegnap délelőtt 11 körül. Ma 11-kor már a kezemben volt.
(Bónusz korrektség könyvelendő el az egyik eladónak, akivel még azt is le tudtam beszélni, hogy az 576kbyte bonus pack mellé az adventi akciós gitárt is megvásárolhassam, amennyiben követi a fórumot köszönöm innen is neki).
-
heihachi
addikt
válasz
tepenzed #69112 üzenetére
Fifa16 20999->13434
NFS 20999->13434
AC Syndicate 20999->13434
The Witcher 3 Wild Hunt: 18490->9245
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition 20990->7347
GTA V 19990->11994
The Elder Scrolls Online 23990->9596
Driveclub 9190->4590-5990-ig van több verzió
MK X 20990->9446
Dragon Age Inqusition 8990->4495
Watch Dogs 11990->4436
Destiny Taken King Legendary Edition 20990-> 13664
WRC5 17990->8995
F1 2015 20990->8396
Battlefield Hardline van 4495-től 14995-ig
Risen 3: Titan Lords - Enhanced Edition 11990->4796
NBA2k16 21990->17592
WWE2k16 21990->16493
EA NHL 16 20990->11964
MADDEN16 20990->11964
inFamous second son 11990->4796
HELLDIVERS Super-Earth Ultimate Edition 9190->4595
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition 17990->5397
Prototype2 12490->7494És még egy csomó másik, most csak párat összeszedtem, ami SZERINTEM nagyobb cím. Ezekből is vannak különböző verziók, szóval szerintem ez nincs elaprózva, nagyon korrekt.
-
eisento
addikt
válasz
Kicsikatona7 #68829 üzenetére
annyi hogy az nba live 2016 (EASPORTS) kb egy mazsa szar
az nba2k16 meg brutal kiraly minden szempontbol.
-
Kicsikatona7
tag
Valaki aki jártas az NBA játékokba mondja már meg nekem, hogy mi a különbség az NBA Live 2016 és a 2K16 között.
-
LeventeV
senior tag
Szerintem az Uncharted 4 lesz a vízválasztó (exkluzív címek tekintetében mindenképp), és az első igazi next-gen érzést adó játék.
A programozók (az arravalók bizotsan) idővel jobban optimalizált címeket fognak kihozni. Már egy-egy játéknak a grafikai alapja le van fektetve, ezután csak ezt kell optimalizálni, az meg idővel hátha összejön.
Szerintem a Dirt és az EGO engine erre egy elég jó példa. Dirt 1 rosszabb beállítások mellett gyengébben fut a laptopomon mint a Dirt 3. Ugyanez igaz az Uncharted-re is. Az első és a 3. rész között óriási a különbség, holott a konzol semmit sem változott a megjelenés óta. Idővel valószínű kiismerik a programozók a konzolokat és a grafikus motorokat is (reméljük) és akkor azok a játékok feledtetik majd velünk a nehéz kezdetet.Érdekességképp pár cím a PS3 első két évéből:
Lauch (2OO6): Resistance Fall of man, NFS Carbon, Marvel Ultimate Alliance, Ridge Racer 7, NBA 2k7, NHL 2k7, CoD 3.2OO7: Uncharted, CoD 4, Ninja Gaiden, Motorstorm, Dirt 1, R6 Vegas, Splinter Cell Double Agent, Assassins Creed 1, NFS ProStreet.
2OO8: GTA4, Bioshock, Little Big Planet, Fallout 3, Grid, Resistance 2, CoD WaW, Far Cry 2, Midnight Club LA, Disgaea 3.
A launch címek szerintem elég rosszak voltak. 2oo7-ben volt pár jó cím, de az igazi áttörés csak 2oo8 őszén következett be, amikor elkezdtek jönni az izmosabb címek PS3-ra, de ott nincs semmi olyasmi amit PS4 esetében ne kaptunk volna már meg, illetve kb most vagyunk ott mint a PS3 volt 2oo8 őszén.
Ha megpróbálunk elvonatkoztatni a PS3 későbbi éveitől és csak ezeket a címeket nézzük, valamint hozzáadjuk a PS3 5oo dolláros árát, akkor szerintem PS3-at nem is volt érdemes venni a Slim megjelenéséig. Azért PS4 esetében sokkal jobb a helyzet.
-
cyberkind
félisten
1. FIFA 16
2. Uncharted: The Nathan Drake Collection
3. NBA 2K16
4. Counter-Strike: Global Offensive
5. Grand Theft Auto V
6. Migh & Magic Heroes VII
7. Mortal Kombat X
8. Minecraft
9. Diablo III: Reaper of Souls
10. The Witcher 3: Wild HuntAzért durva hogy exkluzív címként, és nem új játékként hova jutott az UCC, persze ez csak nálunk, ez szerintem egész jó válasz a Remaster-es kérdésre.
-
Sep. 29. NBA 2K16
Sep. 30.Journey Collector's Edition
Oct. 2.Tony Hawk's Pro Skater 5*
Oct. 2.NBA Live 16
Oct. 6.Dragon Age Inquisition Game of The Year Edition
Oct. 9.Uncharted The Nathan Drake Collection
Oct. 9.Transformers Devastation
Oct. 9.Disgaea 5 Alliance of Vengeance
Oct. 13.The Talos Principle Deluxe Edition
Oct. 16.Dragon Quest Heroes The World Tree's Woe and the
Oct. 16.Tales of Zestiria
Oct. 16.World Rally Championship 5
Oct. 16.Wasteland 2 Director's Cut
Oct. 20.Just Dance
Oct. 23.Assassin's Creed Syndicate
Oct. 23.Guitar Hero LIVE
Oct. 30.WWE 2K16
Nov. 6.Call of Duty Black Ops III
Nov. 6.Need For Speed
Nov. 10.Fallout 4
Nov. 20.Star Wars Battlefront
Nov. 20.Deadpool
Nov. 26.TrackMania Turbo
Dec. 1.Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Dec. 1.Just Cause 3Ennyi az összes, ez nem mind AAA, és nincsenek itt a DLC-k se (witcher3 dlc, dying light dlc stb stb.)
-
KN99
újonc
Nba fifa leginkább. Kössz!
-
boost
veterán
válasz
#17954112 #60640 üzenetére
Nekem van mind a kettő. Mind a két gép nagyon jó. Teljesítménybeli különbség szabad szemmel láthatatlan, főleg játék közben. Van, ami jobban fut ezen, van ami azon.
Sonynál:
- népszerűbb, több az online játékos, nagyobb a közösség,
- Sony erős a filmszerű játékokban. Last of US, Uncharted széria, Until Dawn, jön remasterben a the left behind, stb.
- jobb a gyári stereo füles, de állítólag törékeny
- streaming lehetőség, akár távolról is, tűzfalakon át, jó minőségbenXBoxnál:
-havi 4 gold játék XBO-ra szeptembertől (ebből 2 XB360 cím, de visszafelé kompatibilis)
-EA Accessben is jó ajánlatok vannak. pl BF4, Fifa15, NBa15, NHL15, Dragon Age Inq, Titanfall, stb; évi 6ezért az összeset játszhatjuk, korlátlan.
-Igazán jó autós játék XBoxra van (Forza Horizon 2, Forza 6)
-kezdetleges streaming, csak közvetlen hozzáféréssel megy nem lokálisan.Igyekeztem korrekt lenni.
-
Djuree
félisten
válasz
HaZsolt #47274 üzenetére
ha szereted a stílust akkor jó, de ha nem a zsánered akkor ne vedd meg, még most drága. az előző játékaik is jók voltak, bár nekem se időm se kitartásom nem volt hozzájuk, az első csontváz lecsapott kb. pedig vagy 3x kezdtem el a játékot.
majd ezt is megveszem, ha 10k körül lesz eladó...nekem most a destiny kiteszi az időmet, meg ott az új nba 2k, az is évekre elegendő szórakozás. -
Djuree
félisten
nba-vel tolja vki?
nba live vagy nba 2k?
melyik miért? -
hakydakillah
senior tag
válasz
ujhelyiferi #42529 üzenetére
Tessék, forintosítottam neked a ps4 akciókat :-)
Battlefield 4 3721,34
Battlefield 4 Premium Edition 6381,34
Battlefield 4 Premium Service (Season Pass) 5317,34
EA Sports UFC 6381,34
FIFA 15 7977,34
NBA Live 15 3987,34
Need for Speed Rivals Complete Edition 3987,34
NHL 15 6381,34
Peggle 2 1061,34
Plants vs. Zombies Garden Warfare 2657,34
The Evil Within 7977,34
Wolfenstein: The New Order 7977,34Ráadásul sok helyen van akciós feltöltő most, szóval ez az összeg lehet jóval kevesebb is + megveheted haverral felesben is :-)
-
Kindgrind
aktív tag
Sziasztok! NBA 2k15-höz keresek embert Online ligába.
-
lala87
csendes tag
ez egy hobbi, a legtöbb hobbi meg természetesen pénzbe kerül, mindenki össze tudja egyeztetni a saját igényeivel, a pénztárcájával, 1-2 havonta megvenni egy-egy nagyobb címet, még úgy sem kerül sokba, hogy ha az ember utána nem adja tovább, sportjátékokba (fifa, nba, nhl, madden nfl) meg szinte végtelen játékórát bele lehet ölni, arról nem is beszélve, hogy haverokkal ezt a legjobb játszani, de ugyanez igaz az autós játékokra is, embere válogattja
-
ricky731
tag
Sziasztok!
En is PS4 tulaj lettem. PCrol tertem at ezen a heten. Elegge szokatlan a kontrollerrel valo jatszas eddig. Mas is volt ezzel igy? Remelem hamar hozza lehet szokni mert ha nem akkor tuti eladom az egeszet es inkabb fejlesztem a PCm
Eddig driverclubbot meg watch dogs-ot probaltam csak. Kovetkezo GTA5 lesz meg mellejuk egz NBA 2K15ot tervezek. Egyedul az NBA vel nem lesz gond mert azt eddig is kontrollerrel jatszottam. Tapasztalatok? Ezek a 3rd meg 1st person shooterek elegge kikeszitenek ugy latom
Ennyi jatek utan PCn mar majdnem a jatek vege fele lennek
-
DonDennis
senior tag
Fura ez a GTA V, én kijátszottam anno 360-n akkor nagyon tetszett. Gondoltam, hogy nem fog ugyan akkorát ütni most PS4-n mivel oké a grafika szebb lett meg ilyenek de hát attól még a küldetések ugyan azok stb. Viszont ezek az fps dropok elég zavaróak, megmondom őszintén nem is értem mivel azért annyira nem szép játék, legalább is remélem ez nagyon messze áll még a PS4 valódi képességétől, és én anno 360 nem emlékeztem ilyenekre. Felőlem még azon is csökkenthetnek, hogy meddig látok el csak ne laggoljon már be... Kicsit csalódott vagyok, pláne úgy, hogy árban úgy pozicionálták mintha egy rendes új next gen játék lenne, sehol nem volt egy kis Last Of us szerű "kedvesség". Mind1 abba bízok jönnek meg bőszen updatek esetleg modok amiket mind mind ingyen megkapunk, ha nem akkor marad a jól bevált multi része. Egyedül ami miatt nem bánom a vételt, az hogy ez egy olyan játék amit bármikor előtudok venni és kicsit szórakozni illetve a PS4 kontroller nekem nagyon bejön, hogy a hangok fények kicsit rádobnak a hangulatra. Na meg kellet már egy játék PS4-re mert FIFA NBA nem mehet mindig. (FPS játék nekem marad mindig PC-n tehát azok kilőve)
-
tepenzed
őstag
aki szeretne néha shareplayezgetni az kérem vegyen fel(aláírásba a nevem)
amim értelmes lehet shareplayhez: Worms,Cod:Advanced Warfare co-op exo survival,PvZ Garden Warfare Co-op
annyi,hogy legyen normális feltöltési sebességed, engem érdekelne Diablo,Fifa,Nhl,Nba stb
-
gyuromoj
veterán
Gamescom Sony:
PlayStation 4
Alien: Isolation
Assault Android Cactus
Battlefield: Hardline
Bloodborne
CounterSpy
Destiny
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition
Disney Infinity 2
Driveclub
Far Cry 4
Galak-Z
Guns Up!
Helldivers
Hohokum
Hustle Kings
inFamous First Light
Journey
Killzone: Shadow Fall Intercept
Lego Batman 3: Beyond Gotham
LittleBigPlanet 3
Middle Earth: Shadow of Mordor
Minecraft PlayStation 4 Edition
NBA 2K15
Nom Nom Galaxy
Nuclear Throne
Pix the Cat
Project Cars
SingStar
Super Exploding Zoo
Surgeon Simulator
The Last of Us Remastered
The Order: 1886
The Unfinished Swan
Until Dawn
WWE 2K15 -
bolha23
aktív tag
PS+ június pletyka:
- NBA 2K14 (PS3)
- Lone Survivor (PS3)
- Pixeljunk Shooter Ultimate (PS4)
- Dragon's Crown (PS Vita) -
malphitee
senior tag
válasz
haddent #20645 üzenetére
Azért érdekelne arra mit válaszolsz hogy az 1080 p 60fps játékok , fifa14 , NBA 2k14, bf 4, cod ghost , infamous, killzone nak miert sikerült "kodolni" , a többieknek meg nem? (Whatsdogs, driveclub, stb). Nem érzed azt hogy ez egy dologtól függ , a játékot készítők beleszarok jo az nekik/ vagy megcsinálják rendesen? Mert az van .
-
kovsol
titán
válasz
ForRedGlory #20288 üzenetére
Sose bírtam ezeket a baseball játékokat. NBA 2k14 szerintem még mindig jobb.
Fifa14 ből a demót próbáltam csak, de közelében nem volt szerintem az nba 2k14 nek.
-
-
jófiú90
tag
válasz
mfranky #20245 üzenetére
NBA 2K 14 megvan az tenyleg minosegi. De a nextgen persze nalam, 1080p 60fps ehhez kepest infamous,drive club 30kepkocka/sec gordul...GT5,GT6 full hd 60fps az elavult rendszeren, ami vicces
"PS4-en meg röhögve elfut full HD-ben 60fps-el...."
Ez komoly? Melyik jatek tudja ezt a NBA 2K 14 kivul? Szerintem nem sok. Pedig eros a hw szoval nem a ps4 van problem...
"Watch Dogs" is 30fps.
-
mfranky
őstag
válasz
jófiú90 #20242 üzenetére
Szerintem mindenkinél megvannak a kikötések, elvárások, mitől nextgen egy játék...
Nálam most perpillanat attól nextgen, hogy xbox360-on nem láttam ilyet, mint ISS, FIFA14 vagy NBA2K14...
A Watch Dogs-ot már nagyon várom, szerintem kellemes csalódás lesz, szerintem biztos másképp fog kinézni PS3-on és PS4-en is...különben mi értelme lenne...
Persze most, hogy már játszottam a Fifa14-el "nextgen" konzolon, kíváncsian várom, mi mindent lehet még beletenni egy FIFA15-be, ami mégjobbá teszi, még élethűbbé...pl. ha olyan gólöröm is lenne, hogy leveszi a mezét és még sárgalapot is kap érte...akkor már azt mondanám...na ez az igazi nextgen?Mindig lesz jobb/szebb/élethűbb játék....de azt is mondhatnám az a nextgen számomra, amit már nem tud meghajtani egy PS3...PS4-en meg röhögve elfut full HD-ben 60fps-el....
-
jófiú90
tag
válasz
kovsol #19776 üzenetére
"Infamous second son nem pecs után érte el a 30fps -t," Tudom, de furcsa megoldas ez...
GT6 1080p 60fps 256mb ram ami vicc kategoria. Szinte szetesik a gep amikor tolom neki a zöld pokolban dinamikus napszak/idoj. valtozassal,frame stabil meg persze szep is. turn 10 nek legkozelebb villantania kell.
Nba 2k megvan, nekszt dzsem game az biztos!
-
kovsol
titán
válasz
jófiú90 #19775 üzenetére
Infamous second son nem pecs után érte el a 30fps -t, hanem csak belerakták, hogy aki akarja az fixálhatja 30-ra, mert amúgy 60-30 között mozog az fps. Főleg 35-45 között.
PS4 kb 10x erősebb, mint a PS3. Szóval furcsállom, hogy ilyen nehéz nekik kihozni belőle az 1080p/60fps -t.
NBA 2k14 szerintem nagyon szép lett és multi platform ellenére képesek voltak a nextgen konzolok alá írni egy külön motort, és nem csak egy sima PC/x360/ps3 portot kaptunk. Bírja is a 1080p/60fps -t.
-
Garada
őstag
Sziasztok szerintetek melyik játék éri meg jobban?Igazából szeretném kipróbálni magam egy ilyen jellegű dolgoban.
NBA 2K14 vagy NBA Live 14
-
kovsol
titán
Nem jól emlékszel valamire. Eleve mind a kettő NBA. Szóval az, hogy " NBA jo, 2K szar" így hülyeség. Rákeresve se találtam meg mire gondolhattál.
NBA Live 14 = szar, a kosárlabdától is elviszi az ember kedvét
NBA 2k14 = az egyik legjobb kosaras játék amit valaha kiadtak, és a PS4/Xbox One verzió egy teljesen újraírt játék nextgenre, nem csupán az azonos néven kiadott PC/PS3/Xbox360 verzió portja. -
Tutu7030
veterán
válasz
Drizzt #18402 üzenetére
Tegnap öcskössel játszottunk egyet a kosárlabdás demoval. Háát...
A karakterek néha csináltak olyan teleportálásokat..
Olyan volt, mintha görkorcsolya lett volna a lábán és úgy löktek volna rajta egyet. Hirtelen 2-3 lépés távolságot arrább "gurult", lépés nélkül.
Ilyesmi utoljára a tekkenben láttam. Nem gondoltam volna, hogy az nba-ba is áthozzák ezt a combo-t.
-
mfranky
őstag
Akinek van összehasonlítási alapja leírhatná ide melyik a jobb/szebb/élethűbb, az NBA Live14 vagy az NBA 2K14? Nem vagyok nagy kosár rajongó, de érdekelne...
-
lukirobi
tag
Nah, végigtoltam infamoust
kb 14 óra alatt megvolt
Nagyon jó és hangulatos volt, és a látvány tényleg nagyon durva, eddigi legszebb game,amivel vala volt dolgom (idevéve a nagy pc-s neveket is természetesen)1-2 nap múlva nekiugrok még1*, gonosz módon is végigtolni, aztán szerintem ki is platinázom, mert miért ne?
Most pihenésképpen egy kis MGS. (eskü, ezzel a "demó"-val többet tolom lassan, mint pár teljessel
)
aki akar amúgy psn-re felvehet, van fifa, nba meg nfs is, tolhatjuk ezeket (bf is van, csak olyan béna vagyok benne, hogy inkább hátráltatnám az itteni csapatot
)
ps: robluki -
mfranky
őstag
válasz
kovsol #17522 üzenetére
Az NBA Live 14 gondolom csak USA reggel elérhető, én nem találtam sehol, csak az nba 2k14, abból is csak a full-t. A többit elég volt megnézni a youtube-on...
Amit az utolsó előtti bekezdésben leírtál az nagyon hasznos volt, erről nem is tudtam...remélem én is, hogy hamarosan ezt bevezetik PS4-re is... -
kovsol
titán
válasz
mfranky #17519 üzenetére
Nem tudom most te minek kevered ide a MGS -t.
Következőkre gondolok aminek van Demoja PS4 -re is:
-Trine2
-Fifa14
-NBA Live 14
-Strider
-Tiny Brains
-Doki-Doki Universe
-Lego Marvel Super Heroes
-The Lego Move GamesUtóbbi időben Xbox360-ra is alig jön demó. Utóbbi évben jó ha 10 demó kijött, közben jóformán százával jöttek ki játékok.
Egyedül a Rayman Legends ami kijött PS4 -re is és van demoja Xbox360 -ra, de PS4-en nincs. Lego játékok, Fifa demó tölthető PS4-en is. NBA Live 14 demoja pl Xbox360-on nem is elérhető.
Az összes többi demó ami letölthető xboxon azok a játékok nem jöttek ki PS4 -re.Ezek a kifejezetten demó játékok voltak. Ami még elérhető Xbox360-on azok az arcade játékok kipróbálhatósága.
A másik a PS3-on elérhető, hogy bizonyos teljes játékokat ki tudod próbálni és egy órát játszhatsz velük ingyen. Ez utóbbit lehet felróni a Sonynak, hogy a PS4-es játékokra ezt is tegyék elérhetővé. Viszont itt se tudjuk, hogy a Sony vagy a kiadók keze van a dologban. Nem látunk bele a részletekbe.
Ezt hívják Full Game Trialnak a PS Sotreban.Demo játékok jóformán kihaltak PC-ről, és hamarosan ki fognak halni konzolról is.
-
Madwe
nagyúr
válasz
gianni85 #15791 üzenetére
+1, ds1-2-3-ig nagy hiba volt hogy a nagyobb kezű emberek (nekem egyenesen ogre kezeim vannak...) hüvelkyujja középen összeért ha a balt jobbra a jobbat balra húzták, szerencsére ds4nél ez már nem áll fent - legalábbis esetemben, azt az 1-2 nba-s profi játékost meg ne vegyük figyelembe akinek nálam is nagyobb a keze, mert rajtuk kívül másnak nincs nagyon nagyobb
-
ldave
félisten
Ha jól tudom akkor Japánban 10 nap múlva jön a PS4, a heti Famitsu magazinban vannak az első játék tesztek:
PlayStation 4 Japanese launch titles:
Assassin’s Creed IV: Black Flag (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
Call of Duty: Ghosts (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
Dynasty Warriors 8: Xtreme Legends (PS4) – 9/10/9/9 [37/40]
Killzone: Shadow Fall (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]
Knack (PS4) – 6/7/8/7 [28/40]
NBA 2K14 (PS4) – 9/9/9/9 [36/40]
Nobunaga’s Ambition: Creation (PS4) – 10/9/9/8 [36/40]
Resogun (PS4) – 9/8/9/7 [33/40]
Strider (PS4) – 9/8/8/9 [34/40]
Tomb Raider (PS4) – 9/9/9/10 [37/40]
Yakuza: Ishin (PS4) – 9/10/10/10 [39/40] -
Donnos
tag
Knacknek én is
Az új killzone ennyire nem nagy szám hogy mindenki elakarja adni?Tele van vele minden aukciós oldal.Sport játékot tol valaki/madden,nba, fifa/?Fifa vonz de ha nincs sok külömbség a ps3 mas verzió között akkor nem éri meg nekem.
Teszteket olvastam de tudom hogy az sokszor a kiadó által kreált vélemény h mennyenek az eladások -
DonDennis
senior tag
Na csak hogy a PS4-ről is essék szó elvégre ez egy olyan topic. Ma megjött a PS4 joy védő kis kínai gumi baszás 20db 1100Ft szóval nem egy nagy összeg, cserébe viszont iszonyat jó. Úgy illeszkedik, hogy meg se mozdul, illetve a kis gumi szarok miatt nagyon tapad és ha ez is kopni kezd max ledobom és megy rá az új szett. Nagyon jó aki sokat tolja FIFA vagy NBA-vel, nem játszok fps-el konzolon de lehet azok is nagyon gyilkosak, mert ez a DS4 nagyon jó lett de olyan lágy rajta ez a gumi, hogy 1-2db 8fős fifa bajnokság és gyakorlatilag havernak már egyenes volt a bal irányítója. Nekem szerencsére még nem koptak el annyira így jól megtudom óvni ezzel a védővel már. Na mind1 itt van a képen szerintem jól is néz ki, nekem jobban bejön mint a drágább UK barátja amit itt is sokan rendeltetek, és hangsúlyozom ez 1100Ft ért 20db védő.
-
zenwalk
senior tag
Van itt valaki aki még nem barátom PSN-en és megvan neki az NBA2k14? Holnap jön az enyém, ha gondolja vegyen fel.
Egyébként valaki nem gondolkozott azon, hogy kibővítené az első hozzászólást az accountos infókkal? -
zenwalk
senior tag
A Tomb Raiderrol van valami info? Ez is már az alapoktól kezdve nextgenre írt játék mint pl. a killzone vagy a 2k14 nba, vagy csak egy upgrade a pc-s, ps3/x360 verzionak?
-
idegen lény
addikt
Ez jó hír!
Egyrészt azért a BF4-et kérdeztem, mert erről beszéltek a műsorban, hogy úgy kell töltögetni a pályákat, de csak akkor tölt, ha közben nem játszol mással (DICE). Másrészt, ha olyan "iszonyat szar", mint amilyennek mondod, akkor viszont nem értem, hogyan kaphatott 85 %-os értékelést, ugyanannyit, mint az Injustice, és alig kevesebbet, mint a Black Flag. Az NBA 84 %-ot kapott, és nagyon dicsérik; míg a Killzone csak 73 %-ot! Akkor csak nem lehet olyan "szar". Bár ez az "5-6 óra" játékidő elgondolkodtató!
antennával
-
DonDennis
senior tag
De te mindig a US-t mondod miközben ő mindig a UK vs HUN ról beszél ...
ja meg milyen "élvezheted a bugos ps4 játékokat?" Nem tudom miről beszélsz, ha csak nem a BF4-n lovagolsz még mindig, nekem megvan a KZ Fifa14 és az NBA2k14 és nulla bug van bennük de biztos bugosak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest