- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Garada #78219 üzenetére
A céltopik neve: Milyen monitort vegyek?
-
james001
veterán
válasz
Garada #74329 üzenetére
De az AI is néha kiakaszt,van amikor buta mint a segg,van amikor agresszív. Ja és mindegyiknek ugyanakkora a sebessége,hiába csúszik meg kicsit vagy megy neki a falnak. Szélárnyékból is megelőznek mint a huzat,én meg hajkurászhatom őket napestig akkor se érem utol őket.
(#74330) marilllyo: De az egykörös pályáknál is ez van
-
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Garada #48208 üzenetére
A 4K felbontás egyelőre hidegen hagy, de a fűtés javítása érdekelne, és az ellen sem ellenkeznék ha már járna hozzá mondjuk az 1T-s vinyó. Ez utóbbi annyira nem is lenne lényeg, de gondolom a slimbe már tuti nem 500ast raknak..
gyuribácsi88 Egy apró pillanatra azt hittem hogy hülyeséget fogsz linkelni.
Megnyugodtam hogy ez inkább baromság -
válasz
Garada #48106 üzenetére
Pc-n kipróbáltam, hát nekem a bloodborne jobban bejön, ebben a DS2-ben túl sok a felesleges mászkálás, meg mi az hogy az élet minden halál után csökkent és kell kukázni valami itemet hozzá hogy újra 100%-ra tudjam a potival tölteni? Nagyon erős idegek kellennek ehhez a játékhoz.Akinek a Bloodborne nehéz, az meg ne vegye mert idegbajt kap.
-
Jhonny06
veterán
-
Yummy
tag
válasz
Garada #47553 üzenetére
Na igen, gondolom az mar egy egeszen mas kategoria. Azzal mar szivesen eljatszanek en is. A t100as ugye 270fokos azt mar kevesnek ereztem ott es akkor. Nekem az nagyon nem adta.
Lehet egyszer benevezek egy t300ra de meg jelenleg varat magara. Jobb lenne mint kontrollerrel nyomkodni. Kontrollerhez kepest sokkal nagyobb elmeny volt? -
Yummy
tag
válasz
Garada #47551 üzenetére
Milyen kormanyt vettel ps4hez? En a hungexpon a tuning kiallitason probaltam a driveclubot kormannyal, talan volt benne enyhe ff szoval szerintem a t100as volt. Hat nekem borzalmas volt, nem birtam itanyitani az autokat. Gondolom beallitasokban nem nyomkodtak semmit, nem tudom mennyit javit az elmenyen, ott akkor nem neztem mert sorok alltak a gephez.
Agyaltam en is a t100as megvetelen de ez eltantoritott. T300meg mar draga nekem. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Garada #45483 üzenetére
Oké, PS4-ben alapból nem HGST merevlemeznek kellene lennie?
Enyémben ez van... Nem mellesleg ekkorát szopni ezzel a HDD cserével. 19 kib*sz*tt Kibit/s-el tölti le a 758 MB-os update fájlt, hogy szakadna rá a Sonyra a szerverterem. Hát mi a hótmankós k*rva anyjukért nem tudnak értelmes sávszélt adni? 8-10 tetves óra alatt le is ér
-
shunter
aktív tag
válasz
Garada #40747 üzenetére
Igen, ez tény. Ott tartok és szopok is vele rendesen. Kicsesztem magammal, mert félbehagytam, most visszamennék rá és ez még dob a nehézségen. De ügye ezt hívják kihívásnak. Instant sikerélményt kereső gémereknek nem ajánlatos cím.
Csillag: Sikerűlt értelmezni. Nem volt nehéz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Garada #33983 üzenetére
Fpst én is monitoron tolok (1ms lag), minden mást projektoron (30ms lag). A hangot egy sima jack fülessel ki tudod hozni a kontrollerből ha nem akarsz erre költeni, így telefonfülestől kezdve 2.1-es jackes hangfalig bármire rákötheted. Vagy ha van a monitoron is jack kimenet, akkor azt s nem vagy kábelhez kötve. Én egy sony gold wireless headsetet használok monitorhoz (+projektorhoz ha vannak körülöttem pihenni vágyók, amúgy 5.1-et optikaival)
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
Garada #33520 üzenetére
Nem a DC-n, hanem a ps-en múlik a támogatás. PC is hasonló helyzetben van pl. Ezeket a kormányokat támogatja hivatalosan a ps.
Logitech részéről már hónapok óta megy a "dolgozunk az ügyön" terelés. No meg folyamat egymásra mutogattak eddig sonyval, de legalább már tesznek érte valamit - elvileg...
Amúgy nagy valószínáség miatt a drága hackerek miatt került bele ez a chip, ahogy pl a miatt nem lehet zenét másolni sem a psre, csak usbről lejátszani - ha nem tudsz rá adatot másolni, nem tudod feltörni alapon
rohadjon meg az összes warezoló barom aki miatt mindig a fizető réteg szív...
-
n000rbi
senior tag
válasz
Garada #33349 üzenetére
Egyértelmű, de mint tudjuk szinte egészen a megjelenés előttig úgy volt, hogy minden géphez alapból jár kamera, tehát eleve nem is tervezték máshogy. Aztán a verseny miatt kivették a kamerát a pakkból, hogy olcsóbb lehessen a gép, a kontrolleren meg nyilván már nem változtattak.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Garada #33338 üzenetére
Ja. Mar mi a feneert nem birtak egy off opciot is bele upgradelni? A masik dolog ami meg nagyon kaki a kontrolleren a tolto csatlakozo. Nem tudom ki volt az az analfabeta aki tervezte de hogy nem vizszintes az 100% es ha bedugom a telom toltojet egyszeruen nem lehet az asztalra tenni h ne feszuljon a kabel...nevetseges mekkora hulye volt aki tervezte.
-
-
kovsol
titán
válasz
Garada #32145 üzenetére
Race Driver: Grid se volt nagyobb tartalommal ellátva, és mégis az egyik legjobb autós játék szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest