- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
viszont a nem hivatalosan támogatott készülékeken csak a vacak képernyőre helyezett gombokkal lehet játszani, controller nélkül nem az igazi :S (majd gondolom megoldják+ ha egy szobában vagy a géppel akkor megoldható,de akkor mi értelme?)
persze neked a telefon is sony, szal akkor valszeg megy a kontrollerrel
-
N@idia
őstag
A PS4 grafikát egy high end PC-hez lőtték be,tehát ne keverjük a szezont a fazonnal
Rakjátok már PC-n medium low-ra a grafikát olyan ocsmány,hogy rá sem tudtok nézni(na az egy alsó középkategória attól a PS4 Unity fényévekkel jobban néz ki),ezzel csak azt akartam mondani hogy a PS4-es AC unity legalább egy High kombóhoz van belőve max 2x élsimítással.Egyébként kár is hasonlítani a felbontás sem egyezik és igen a PC-s csúcs gépek is össze szarják magukat az AC unitynél egyszerűen ennyi embert megjeleníteni nem egyszerű nem volt kérdés,hogy atom erőmű kell majd neki,ha gyönyörködni akarunk a látványban.
-
haddent
addikt
Xperia Z2 mai napig a legnagyobb akksis high-end S801 nagy kijelzős, közel vannilla androiddal "tökéletes"
A dolog pedig látatlanban is szinte biztosan a sony fejlesztőkörnyezet része és a sony licensz partíció kell hozzá, mint az x-reality -hez és társaihoz, ezért én kétlem, hogy rendesen működne más telefonon. Azért más egy Xperia Z3 -ról Z2 -re átrakni, meg egy számszóngra -
shunter
aktív tag
Én még azt is megmerném kockáztatni, h a Project Morpheus egy tényleges telót kap megjelenítőnek. Pl egy új Z Ultrát. Úgy mint ahogy a Samsung tette a VR Gear+Note4 kombóval. Logikus lépés lenne, hisz teló be a Morpheus tokba, RemotePlayApp bekapcs és kész. Ezzel a lépéssel lendítenének a mobilrészlegükön is. Ez a cél az Xperia exklúzív RP app al is. De ez csak eszmefuttatás!
-
barcabome
aktív tag
Közelről játszom, gyakorlatilag, mintha PC-n tolnám, annyi különbséggel, hogy nem görnyedek a gép előtt, hanem a kartámaszos "főnöki székben" hátradőlve játszom.
Azt tudom, hogy a chat hangerőt lehet állítani Adjust devices-ben, de a játék hangerejét is tudom külön állítani? Mert, ha controllerbe dugom, akkor ki van lőve a hangerő szabályozó ugye.
Mondjuk szerintem marad a monitorra kötve, mert a controller mégis csak szabadabban van így játék közben. Elég nekem abba a töltő kábel is, ha merül.
Este mindenképp szeretném kipróbálni party chatben a headsetet, eddig ugye a gyári mono fülest használtam és sokan panaszkodtak, hogy halk vagyok, miközben normális hangerővel beszéltem. Kíváncsi leszek milyen lesz ezzel az új cuccal.
Meg pl. BF-ben és COD-ban is sokkal rosszabb volt szerintem a teljesítményem, mikor többen játszottunk együtt, mert a mono fülesre nem volt értelme a játék hangját rátettem, ezért eléggé le kellett halkítanom a játékot, hogy halljam, amit mondanak a srácok a chatben, ill. az én játékom se hallatszódjon be nekik.
-
vg
addikt
Te egy iszonyat okos ember vagy. Én nem ezt mondtam, sőt semmi ilyesmit. Azt mondtam, hogy kurva nagy gebasz van, ha a világ legdrágább játéka ami még ha alfa verzióban is van ilyen szinten szarul fút. Hiába mondok bármit is, nem vagy képes felfogni. Ezt se fogod, úgy ahogy az eddigieket se. Sajnos.
-
vg
addikt
Mit láttunk eddig a játékból?
Kizárólagco-op pálya, nincs infó ki a főszereplő. Gyanítom ez nem is folytatás, hanem leagázás. Ha így vesszük, akkor neked paradicsom lesz a játék. Annyit még hozzá tennék, hogy volt egy játék nem is rég, ahol rá voltál kényszerítve a co-op-ra, azt pedig a Dead Space 3, három darab co-op pályája. -
-
falijja
őstag
Most fejlesztettem a pc-met kapásból 20-25 ezeremben volt és mindezt csak azért hogy menjen a szaros youtube 1080p ben szaggatás nélkül ....mi lenne ha játszani is szeretnék vele pl.bf4-el..? de az is igaz hogy egy erős pc-n szebb minden mint konzolon...csak nekem nem éri meg....
-
-
Tegla80
addikt
Nekem a tv-m adja a YT-ot még akkor is,ha Te csak rosszat hallottál felőlük.
Amúgy van benne igazság,h szarakszik 1eseknél,de az általában a kövi FW frissítéssel megjavul.
Ekkor auto FW frissítés off-ra és no promblem. Sokat fórumozok tv-s topic-ban ,így ki merem jelenteni,h átmeneti hiba ez ott és ha az ember nem notorius FW frissítgető ,akkor ...... Nekem közel 2éves a FW a tv-n és a YT app röhögve műxik.Nameg nem ketyeg a PS4-em "feleslegesen",mert az "összeesküvés elmélet",sztem már ezekben is benne van és amikor eléri azt az üzemórát.......
"fogyasztói társadalom" amiben élünk.
)
-
vg
addikt
Tegnap néztem egy videót a gametrailers-en amiben ez volt a téma, és ott viccelődve kikérdezett a szakértő(akinek a neve nem jut eszembe), hogy "és gametrailers app miért nincs?" a válasz a GT-s embertől az volt, hogy próbálkoznak de szóra sem méltatják őket. Ők sem tudják miért nincs youtube.
-
Madwe
nagyúr
Ezért nem szabad EA terméket venni, semmi szín alatt
Elkorcsosult a játékos társadalom hogy azt a szar bagázst tömi pénzel - köztük velem az élen BF4+premiummal... De több pénzt tőlem csak nagyon indokolt esetben fognak látni... NHL 2k-nak én is nagyon örülnék, kedvenc szériám volt...
(#18430) gianni85 mindenképp! sőt akkor már collectors edition+premium+all shortcut (ugyanis 50-60 dollárt pluszba még lehet költeni a lustáknak, 170 dollárt simán megér, remélem lesz collectors edition is és 200+ dollárra jön ki a végén
No meg a poénkodós cikkből merítve akkor már nem csak a season pass hanem a season patchért is fizetnék szívesen, hisz úgyis kb hetente jön egy ami tovább ront a dolgokon
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Nem jól emlékszel valamire. Eleve mind a kettő NBA. Szóval az, hogy " NBA jo, 2K szar" így hülyeség. Rákeresve se találtam meg mire gondolhattál.
NBA Live 14 = szar, a kosárlabdától is elviszi az ember kedvét
NBA 2k14 = az egyik legjobb kosaras játék amit valaha kiadtak, és a PS4/Xbox One verzió egy teljesen újraírt játék nextgenre, nem csupán az azonos néven kiadott PC/PS3/Xbox360 verzió portja. -
-
jófiú90
tag
Hát gondolhatod,tegnap este hazajövök ps on,disc kilóg
Család nem nyúlt hozzá...
Elég sok hardverrel volt már dolgom,de ilyet még nem b@sztam.
Ja és kerregő hangot is ad,mintha be akarná venni a disc-et.
De utána nem engedi vissza a lemezt,érzem az ellenállást ezért nem is erőltettem.
ugyanez e http://www.youtube.com/watch?v=UlvTm7b3_uM
kicsit ideges a ember XD -
kovsol
titán
Mert beledugtam a net kábelt és akkor is fos volt... ha ilyen egyszerű lenne a megoldás, szerinted nem jöttek volna már rá? Meg akkor miért csak a BF4-ben csinálja ha szar a wifije?
Amúgy meg évek óta wifin használom a notit és a xbox360-t is, és soha nem volt gond vele játék közben se. Persze ha egy hulladék vagy halódó routert használ az ember akkor lehet gondja a wifivel. -
Tegla80
addikt
Sajnos.
Én tuti kizárnám a komplett bill-egér dolgot a Sony helyében és kiadnák egy közleményt,h
"Vérpistimentes övezet !!Ha nem tetszik,húzzá vissza az agyontuningolt PC-d re" hackelni!
A többit meg nem részletezem,mert nem akarok büntit innen,még pár órát sem.Amúgy meg ebből a szempontból utálom a PS4 et,h pc alapú már e téren.
Bár remélem rendet tudnak majd tartani a játékokban a sok próbálkozóval szemben.(Picit erre utal nekem ,h a Sony belehúzott és sokkal jobban szűri már a PS3 as "cfw"-s gépeket is,mert havernak a napokban ütötték ki a gépét,accját mindenét a "régebbi okosságai miatt",úgy,h már jó ideje "ofw" vel tólta. Valami maradt neki a háttérben a régmúltból amit láttak és "only offline" lett.
Ezt látva nagyon remélem,h minden csalót,idővel kizárnak végleg és marad a PS-hez méltó , megszokott rend.
Haver is megtért már rég,de a múltja utolérte.)
-
Tegla80
addikt
Én a minap néztem és már benne van a lehetőség.
(próbálni nem próbáltam,mert Én mindig is konzolos voltam így nekem ez a természetes.)
Megjött a KZ-om ,megyek darálni
Newyorker
sztem nem ezen múlik. Nézz ki egy karaktert,egy jó stukit neki és azt használd folyamat.Fejlődj és belejössz közben. -
Mister_X
nagyúr
Hát az okosok megmondták, hogy a ONE GPU-ja egyenértékű egy HD7750-nel, a PS4 meg 7850-nel... hát én lemennék hídba és esőtáncot járnék, ha az én VGA-m (HD7750) tudna produkálni olyan minőséget, mint a mostani ONE játékok...
De tegyük fel, hogy kihoznak egy jóféle gépet 400 dodóból, ami papíron olyan erős, mint egy PS4. Csak ugye 5x annyit fog fogyasztani, nem lesznek bejáratott exkluzívok (Halo, Killzone, inFamous, Forza, stb.) és másfél éven belül elavult lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest