- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
idegen lény #22766 üzenetére
A plazmakat azert ajanljak csak filmnezesre mert ott nincsenek logok.Ettol fuggetlenul jatekok alatt is megeszik az osszes letezo ledeslcd-t.
Nem fogyaszt sokkal tobbet,eves szinten par ezres a kulonbseg napi 4 ora hasznalat mellett.
Hot ad le.Igen,mint minden elektronikai berendezes,de nem ezzel fogod futeni a szobat.( 5 centirol lehet erezni egy kis langyos levegot)
Jobban tukrozodik mint egy lcd,de ha bevonattal ellatott tvt veszel akkod nem fog zavarni.
Mai plazmakat mar eleg nehez dolgod lesz beegetni,persze megoldhato,ha nem figyelsz ra egyaltalan.
A passziv 3d ugy nez ki mint a hanyas a felezett felbontasaval,mondjuk az aktiv is egy ertelmetlen szar.Osszesen ha 3 filmet megneztem..madwe: Normalis projektor vaszonnal fel milliotol indul.Az alatt csak a kepmeret karpotolhat.
-
k4rL^
senior tag
válasz
idegen lény #22770 üzenetére
48 lumen, szerintem nem.
-
krx21
nagyúr
válasz
Milyen érdekes: Én pont a passzív, csíkozott felbontás felelő 3D-t szeretem kevésbé és a konvertált 2D-3D megjelenítést... A kettő együtt egyenesen nem kívánatos...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Projektort használ valaki? év során tervezem a tv-t projektorra cserélni, 30ms ilaggal, nem tudom kinek milyen tapasztalata van, ha van egyáltalán valakinek...
-
boost
veterán
válasz
idegen lény #22512 üzenetére
Helló, PCt nem helyettesíti, de ha van egy laptopod, akkor PS4.
Netvadász antennát nem tudsz rákötni.
-
Garada
őstag
válasz
idegen lény #22512 üzenetére
A te igényeid szerint kell eldöntened, de a ps4 a rá érkező exklúzív címek miatt éri meg a legjobban, és az egyszer biztos hogy legalább egy 5-6 évre hozzá se kell nyúlni mert ugye ez egy fix hardver a pc-vel ellentétben.
-
barcabome
aktív tag
válasz
idegen lény #12840 üzenetére
Én Media Marktból rendeltem a PS4-et az online felületükről, ami ugye teljesen külön álló "cég" az üzleteiktől.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
idegen lény #12840 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem lehet garit hosszabbítani PS4-re!!!!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
idegen lény #12835 üzenetére
Tudomásom szerint ez csak a BRAVIA TV-kre vonatkozik! [link] Én tavaly vettem ilyen kibővített+töréses garit, amikor megvettem a sony tv-met! Nem hiszem, hogy lenne kibővített gari PS-re is!...
-
zzola
titán
válasz
idegen lény #12835 üzenetére
Sehol nincsen ár...
-
Mirman
őstag
válasz
idegen lény #12828 üzenetére
Már csak ebben a cikkben is előfordul az összes létező VGA meg CPU gyártó teljesen különféle alkatrészekkel.
-
boost
veterán
válasz
idegen lény #12820 üzenetére
Nem, nem mindegy. És itt nem lesz olcsóbb a hw, mivel a Valve csak a szoftvert adja a termékekhez, ingyen (mint a Google az Androidot), és neki a játékeladásokból lesz pénze. A gyártóknak pedig csak a hw eladásból lesz pénzük, nem a szoftverből, mivel az az alapfeltevés, hogy pistike is összerakhat egy ilyen gépet, ha akar. Tehát nem az van, mint a konzoloknál, hogy minden eladott szoftver után pénzt kap a hw gyártó.
Ha meg nincs fix hardwer, akkor mondja már el nekem valaki, hogy miért is lesz ez jobb, mint most egy átlag-PC a konzolos look&feel-en kívül.
-
trufa12
addikt
válasz
idegen lény #12820 üzenetére
Ennek a steam boxnak semmi de semmi értelme ..
Nyugodj meg 1 éven belül le zajlanak a kezdeti hülyeségek és minden tökéletes lesz ps4-xbo esetében is..-.-
(majd akkor veszek én )Én csak erre írtam hogy sokan bele ugrottak , és még szinte semmi értelme .
De majd ez év közepe meg végétől már áhj de jó lesz .
Meg szépen gyártják lefele őket, nem mint az őrült és valószínű hibás darabok sem nagyon lesznek ... sem a kiegészítők nem lesznek hibásak, mert valahogy a sony ps3-as dolgok mai napig megölhetetlenek még a joyok is bírják ....Viszont amit érdekesnek találok (vagy azt nem nézem annyira sűrűn az xbox topicba nem látok nagyon panaszt inkább a játékokról van szó és stb )
-
boost
veterán
válasz
idegen lény #12806 üzenetére
Elnézve, hogy most egy kurrens Alienware géming desktop 1000€, és ugyanennyi lesz akkor egy kurrens SteamOS-es gép is (hisz ugyanúgy desktop PC, csak a SteamOS os most a hype) és ugyanúgy fog öregedni, mint a sima PC, azaz 3 év után eladhatod szomszéd pistikének 250€-ért, szerintem nem sokan fogják bánni, hogy PS4et vettek 400€ért...
-
janitor01
tag
válasz
Szerintem bánni senki nem fogja. Számtalan példa bemutatta már, hogy a cél eszközök cél feladatokat jobban valósítanak meg mint a mindenre jó társaik.
A Steam boxnak akkor lenne szerintem értelme ha fix lenne, hogy milyen alkatrész kell bele. ilyen proci ilyen chipsetű alaplappal, ilyen VGA val ennyi rammal SSD vel csók. Ebben az esetben rengeteg kompatibilitási gondnak annyi lenne rá lehetne hangolni a játékot egy konfigra és kész. Ez elsősorban azért volna jó mert a PC árban máris verseny képesebb lenne a konzollal, a steam meg kaszálna a bolttal.
Az, hogy 700$ és 3500$ között van minden fajta féle ez semmiben nem különbözik a jelenlegi állapottól. A Windowst linuxra cserélhete talán kicsit gyorsulnak tőle a játékok de őszintén a windowsra már annyi minden készen van, hogy nem hiszem, hogy pár próbálkozáson kívül több lenne ebből.
A másik fontos dolog, hogy az ember nem azért veszi a konzolot (én legalábbis) mert sony/ms vagy steam. A játékok miatt veszem! Namost ahhoz, hogy mondjuk én ki akarjak próbálni egy ilyen gőzgépet
mondjuk az kéne, hogy a HL3 csak ezen menjen. Ha fel tudom rakni dual boottal a saját gépemre akkor király ha meg nem háááááááát nem hiszem, hogy sokan vesznek majd ezért az egy játékért ilyet.
Ahhoz, hogy megérje egy Last of US-t egy Forza-t fejleszteni kell az a pár (tíz) millió eladott gép mint vásárló bázis.
DE ha még tévedek is és lenne is mondjuk 1 millió eladott steam machine lenne belőlük 100 felszereltségű! És itt nem csak merevlemez eltérések vannak! Az egyikben a videó memória mondjuk a másik fele!Lehet, hogy az egyiken akadozna a HL3 a másikon meg 100 fps-t produkálna azaz
100 szónak is egy a vége szerintem ez egy hülye ötlet a VALVE tól ilyen formában.
Remélem hamar elfelejthetjük.
-
gianni85
veterán
válasz
idegen lény #12810 üzenetére
Hülyeség...
Backwards compatibility - velejárója többnyire a sok kompatibilitási probléma is (tapasztaltam)
tons of PC exclusives - meg tons of console exclusives mínusz
access to cheaper games - viszont használtjáték nuku
the possibility of upgrading your hardware - ez a lényege a konzolnak, hogy ilyenre nincs szükséged
It beats the consoles at every turn - már akinekNa meg az 500$ Steamboxok HW-e max papíron veri a konzolokét a *FLOPS számháborúban
-
Def26
félisten
válasz
idegen lény #12810 üzenetére
"Steamboxes with hardware that beats both consoles."
Nem nagy dolog erősebb pc -t összehozni, de értelme sincs sok. Nézd meg sokan, hogy bedőltek a r9 290 -nek is. Megvették bf4 miatt, aztán most meg kb. játék sincs olyan helyzetben, hogy érdemben lehessen használni.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Egyrészt exklúzív címek nem lesznek ezekre, másrészt túlárazott eddig az összes pc-khez képest, majd pont az AW fogja jó ár/érték arányban adni gondolom
harmadrészt meg az egész steambox egy hüyeség szerintem, fogták a pc-t, ráraktak egy custom linuxot, s kijelentették h gamer, miközben pl még egy dx se fut rajta ugye, csak egy opengl, nemhogy mantle, ergo játékra ezerszer rosszabb apikat használ mint egy pc (konzolhoz mérten meg egyenesen röhelyes a történet, persze lehet alá rakni bika hw-t sokszázezer forintért hogy a szar api hátrányait palástolják, de az szerintem pénzkidobás, no meg sok effekt ettől még nem lesz támogatva, az apu, közös memóriacímtér, fix hw, alacsony szintű api konzolos előnyökről nem is beszélve...)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Sehányan. Egyrészt az Alieware nem épp arról híres, hogy olcsó gépeket gyártana(megnézném 128k-ért milyen steam csodát kapsz) másrészt ugyanúgy nem lesz rá GT, Forza, MGS, Uncharted, Quantum Break stb.
-
Def26
félisten
válasz
Ezen is csak konzol port fut. Akkor meg minek?
Ahogy én látom a konzolok elvitték a játékokból a nagy pénzt, a maradék kis % -on meg megölik egymást a pc érdekeltségű cégek. Szerintem éppen összefogni kellene a pc piacot, nem pedig egymásnak esnie a sok hülének.
-
haddent
addikt
válasz
idegen lény #12606 üzenetére
Anyagában erős és tört gép: PC. Nem cseszegetni akarlak meg beszólni, de az igényeidnek nem felel meg a PS4 látszólag
-
haddent
addikt
válasz
idegen lény #12604 üzenetére
Akkor vegyél Wii U -t
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12601 üzenetére
Hát életem első játéka 6 évesen a DK volt, s egyik legmeghatározóbb játéka is, de sajnos eltelt már 20+ év, nem tudnék mit kezdeni egy Nintendoval...
attól még egyik kedvenc karakterem ő marad!
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12594 üzenetére
Meh
Amúgy én is dec.13 óta használom, ugyanolyan ma is mint mikor megkaptam... Igaz kevesebbet használom mint szeretném, de azért van használva rendesen, s egy kisebb házibulit is túlélt ahol 4 részeg idióta ráncigálta... még egy karc sincs rajta, se egy kis hiba a bőrön...
-
Sami22
aktív tag
válasz
idegen lény #12592 üzenetére
Tessék, biztató: Megjelenéskor kerül hozzám, volt használva, de rendeltetésszerűen. Nem rágtam, nem porcelán műkörmökkel bökögettem. Nincs semmi baja. Nem ragadt be semmi, a karok mintha újak lennének.
-
kovsol
titán
válasz
idegen lény #12584 üzenetére
Nem látom értelmét ennek az egész gamepad befedésnek, mikor csak a kis kar tetején a műanyag bevonat ami túl lágyra sikerült szerintem, így azt érdemes lehet védeni.
Amelyik laptop ilyen erős, mint egy PS4 az fogyaszt is ennyit, vagy még többet. Nem is értem miért azzal hasonlítod össze. Hűtőszekrény meg 24/7 megy egész évben, a konzollal meg játszik az ember pár órát naponta, vagy annyit se. Egyéb esetben meg úgyis lekapcsolod, nem megy ott üresen naphosszat.
Jelenleg egy 7870 VGA kártya önmaga megeszik ennyit terhelve, mint itt az egész gép.Vélemény: ezt tudja számokban a két új konzol
Érdemes megnézni az IGP-re vonatkozó értékeket és meglátod, hogy nem kicsi az eltérés, ami többlet fogyasztás indokoltá teszi. -
Mirman
őstag
válasz
idegen lény #12583 üzenetére
Tessék itt egy teszt , egy mai jobb fajta játékos gép megeszik 300 W-ot simán és még nincs is annyira elszállva az alkatrészekkel semmivel árban. hol fogyaszt sokat a box meg PS a maga 110-140 wattjával ?
-
krx21
nagyúr
válasz
idegen lény #12584 üzenetére
Mi ez a búvár ruha?
Miért esnek szét, szerintem nem... Hacsak nem olyanok játszanak rajta, mint amit meséltem... -
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12581 üzenetére
Mac-en is működik a DS4, igaz nem minden játékkal
BTW Def26 most postolta x1 topicba a trollkodás magasművészetét xbox-al
(#12581) idegen lény Azért a laptop, tv nem játékra van, sokkal kevesebb energiaigényű hw-ból áll...
-
kovsol
titán
válasz
idegen lény #12578 üzenetére
De meglepő, erősebb hardver és többet is fogyaszt? Lehet van valami összefüggés
Egyik fogyasztása se magas a teljesítményhez képest. -
krx21
nagyúr
válasz
idegen lény #12498 üzenetére
És még én akartam 300wattos konzolt, hogy legyen benne valami erő is...
A cikk írója valószínűleg nincs képben, hogy mit fogyasztanak az erős hardverek, úgy általában...
A fejlesztésnél a legnagyobb visszatartó erő még így is a fogyasztás volt... -
mstills
tag
válasz
De utálom az ilyen idióta, látogatottság növelő búvárcímeket.
-
rocket
nagyúr
válasz
A cikkben kiszamolt eves atlag fogyasztas forintositva X1 eseteben kb. 9000ft, PS4 eseteben meg kb. 6500ft, nem hiszem aki kiad egy konzolra 130-160k-t annak a villanyszamla kifizetese a legnagyobb problemaja
Teljesen felesleges az elozo generacioval osszehasonlitani, mert azoknak tobb komponense mar nehany csikszelesseg csokkentesen atesesett, amivel csokkent a fogyasztasuk.
Ha mar mindenaron hasonlitgatni akarnak akkor az elso szerias X360 es PS3-hoz kellett volna. -
sittes79
addikt
válasz
Kit érdekel így a rezsicsökkentési dömping közepette...
-
Bencus88
nagyúr
válasz
idegen lény #12437 üzenetére
Plusz a legos játékokat sem látom.
-
WaterWave
veterán
válasz
idegen lény #12434 üzenetére
In My Humble Opinion
-
válasz
idegen lény #12434 üzenetére
"Szerintem"
Felvettem pár embert én is
PSN : HUN-ImpersonatoR
Mehet első hsz.-be enyém is.
-
hrvp
aktív tag
válasz
idegen lény #12190 üzenetére
Mert az aztán sokat javít az imázson, hogy betiltanak egy videojátékot nemzetbiztonsági okokból
-
kovsol
titán
válasz
idegen lény #12175 üzenetére
Én mobiltelefon töltővel töltöm ha lemerül. Magától leáll a töltés ha maxon van.
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12134 üzenetére
A multija jó (mondjuk pont nem, mert bugos szar az egész
de ha megy akkor jó) és a bf4 eleve multis játék, ha megnézed ahol 80+%-ot kapott ott is szidják (mert mindenhol szidják) a single részt, az semmit nem ér, nemhogy 10+ ezer forintot...
-
haddent
addikt
válasz
idegen lény #12139 üzenetére
Nem, nem erre utalt, hiszen az UK főleg (szinte csak?) kínait kapott, nekem is kínai van. Garancia lényegtelen, EU mindkettő, EU gari van mindkettőre.
#12140 jalicsbal gondoltam leírom részletesen neked az egészet, hogy még te is megértsd, de inkább nem szemetelem a topikot. Egy kis segítség/tanács: próbáld meg értelmezve elolvasni az egészet mégegyszer és rájössz, hogy teljesen értelmetlen amit írtál, legalábbis az én hsz.-emre válaszolva az. Ha még így se sikerül akkor szvsz. te se szemetelj tovább, privátban elmagyarázom.
-
jalicsbal
tag
válasz
idegen lény #12139 üzenetére
Engolok is főleg kínait kaptak.
-
Tomix24
addikt
válasz
idegen lény #12134 üzenetére
Killzone Usa store-on kipróbáható, illetve a multi rész is ingyenesen tolható holnapig.
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12128 üzenetére
A legtöbb játék működik net nélkül is... Mondjuk azt nem értem miért a BF4ből indulsz ki, amit ha megveszel 20.000ért (ami itthon ennyi, neten usa accal én pl 7700 hufért vettem, mostaában kb 10k), s nincs neted (s tegyük fel megy nélküle is out of the box) akkor kapsz egy iszonyat szar single játékot amit kb 5-6 óra alatt végigpörgetsz, s egyáltalán nem erre fókuszált... Ha nincs neted amugy se vedd meg a BF4et
Amúgy pl a ps4hez kapásból kell egy day one patch, a nélkül nem indul el, igaz azt máshol is letöltheted majd otthon pendriveal felteheted... BTW ha nincs neted hogy fórumozol?
-
zzola
titán
válasz
idegen lény #12128 üzenetére
A kampány működik net nélkül is. Ha nincsen neted, felesleges megvenni...
A letölthető pályák meg csak az online játékhoz kellenek... -
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12111 üzenetére
Szerintem nem vesztesz sokat...
-
zzola
titán
válasz
idegen lény #12103 üzenetére
Aki Killzone Bundle-t vett idehaza, azoknak - ha jól tudom - 2-es régió van a játék tokján, nekem meg "all". Talán HU store-ból is tudnák venni DLC-t hozzá, de nem biztos, ezt akarom 1x kideríteni...
-
válasz
O sem azt mondta. Nincs benne régiózár vinni fogja a játékot. De a magyar storbe bol letöltött DLC nem biztos, hogy jó lesz hozza. Szerintem erre gondolt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Korongosra nincs, dlc valószínű korongfüggő, eu-s koronghoz nem jó usa dlc pl. Sőt, páran kaptunk olyan Killzone lemezt, amire a dobozon a régiónál egy 2-es van írva, míg pl amerikaiban ott egy földgömb (régiómentes) volt...
-
krx21
nagyúr
válasz
idegen lény #12077 üzenetére
Semmilyen lényeges szempontból nem olyanok mint a PC...
Pont a fontos dolgokat nem ragadtad meg! -
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12075 üzenetére
Az ugyanaz az architektúra, mint a wii, kicsit továbbfejlesztve. De a ps4/x1 egyik nagy előnye pont hogy az x86os architektúra, apu, közös memória címtér, tök más a felépítésük mint a prev gennek, ergo ha visszafele támogatni akarsz, akkor bele kell tenni a prev gent is, ergo nagyobb s drágább lesz... A wii u meg kb egy wii (ami egy gamecube) erősebb hw-elemekkel, azonos felépítéssel, architektúrával, szóvl ott könnyen megoldható a wiisszafele kompatibilitás.
-
zzola
titán
válasz
idegen lény #12071 üzenetére
XOne-on sem futnak az X360 játékok. Akinek nem tetszik a 4, vegyen hármast. Nem kötelező belépni a klubba...
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #12060 üzenetére
Félre értettél. Úgy érte normálisan használják ahogy te értetted, nyilván én is és mindenki így tesz. De a ps4 hez tartozó szervereket, amiket 8 évre terveznek, az esetek 99.99999999%ban elenyésző adatforgalmat generál a letöltés, frissítés, persze akad, de közel sem terheli le annyira a rendszert, mint amennyire egy launch/karácsonyi időpont! Aznap több millió ember szed le többszáz mega frissítést, több giga játékot, míg egyéb napokon szerintem párszáz egyidejű ilyen történés van csak... Mert mióta megvette mindenki a ps4et első naphoz képest azért beláthatóan, jelentősen csökkent az adatforgalma a psn-el gondolom. Meg ami van az sem egyszerre többmillió emberrel... Ezért, a rendszer szempontjából, az a pár nap nem normális használatnak számít...
(#12071) idegen lény PS3ból is csak a Fates első pár szériában volt visszafele kompabilitás, utána (még a fatből!) már nem volt! Amikor pedig támogatta az előző gent, akkor is csak azért, mert bele volt építve a ps2 hardvere! Szóval egy sokkal nagyobb, drágább ps4, amiben lenne egy kb ps3 is, az megoldhatná most is (más architektúra az egész) de én pl olyat tuti nem vennék, s szerintem sokan mások sem... Pl ps3am hiába viszi a ps2es játékokat, 1 nem volt benne soha, pedig release daytől megvan az is...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
idegen lény #12071 üzenetére
Abban egyet értünk, hogy sokan ezért nem vesznek MÉG. Kevés a játék, a régiekkel meg nem lehet játszani. Lásd a most kijött GT6 vagy GTA5. Ezek most eléggé húzócímek. Ha vinné a 3-as játékokat, cseréltem volna...de így nem. Majd akkor ha kijátszottam mindent fullra PS3-on, és lesz elég cím PS4-en...szerintem kényelmes 1 év.
-
zzola
titán
válasz
idegen lény #12060 üzenetére
14 nap, de ha nem újítja meg, akkor úgy sem tudja tovább használni...
-
Madwe
nagyúr
válasz
idegen lény #11954 üzenetére
Szerintem támogatja mindkettőt, de közel sem mindegy! Ha pl csak aktívat támogatna natívan, és mondjuk half-sbsben adja a jelet, akkor vízszintesen s függőlegesen is felezné a felbontást! BTW én passzív párti vagyok
-
haddent
addikt
válasz
idegen lény #11805 üzenetére
Először is már jó pár órája megy, ha nem akkor az nem globálisan PSN probléma...
Másrészt az Xbox Live az egy fair összehasonlítás, de ilyen nintendót ne keverjünk már ide.. negyed, tized annyi felhasználóval#11820 KingKress79 kissé túlzás a dolog nem?
-
zzola
titán
válasz
idegen lény #11816 üzenetére
Lehet. Na, most működik! Minden kezdet nehéz, na de ennyire?
-
KingKress79
aktív tag
válasz
idegen lény #11816 üzenetére
Xbox ONE-on megy a Live.
-
krx21
nagyúr
válasz
idegen lény #11808 üzenetére
Jól látod, mert az német beszerzés és költségesebb...
Single-t írtam, a múltit még csak kóstolgattam, de ott is bemegy 60 alá...
-
KingKress79
aktív tag
válasz
idegen lény #11803 üzenetére
Akkor dugja fel magának a PSN-t.
-
barack1997
senior tag
válasz
idegen lény #11714 üzenetére
kinézetre tuti
-
haddent
addikt
válasz
idegen lény #10258 üzenetére
Hát úgy nagyon sokkal többet nem tudtak volna gyártani.. gondolj bele. USA -ba elment potom 1 millió, EU -ba is jött annyi biztos, és van még 2-3 milliós előrendelői várólista. Szép számok. Ez csak a PS4, na mondjuk az XO csak rontja az arányt (is) úgyis
-
Gergosz2
veterán
válasz
idegen lény #10262 üzenetére
nem hiszem hogy bárkit is kirúgnának ezért.
A gépek valószínűleg 8 évre lettek tervezve, abból még 2 hónap sem telt el.
Az eladások nagy része meg úgyis ezután jön,, most jön a java ,hogy az egyszerű embert is meggyőzzék az adott konzol vásárlása mellett. -
Gergosz2
veterán
válasz
idegen lény #10258 üzenetére
nem , szimplán csak óvatosak voltak.
Ők sem tudták , hogy ennyire vinni fogják őket a megjelenés idején , mert ha nem és raktáron tartanak több milliót az igen csak viszi a pénzt.
De nincs mitől félni, január elejére/közepére már normalizálódni fog a helyzet.
-
barack1997
senior tag
válasz
idegen lény #10251 üzenetére
ui.:Van olyan billentyuzet ami rendesen mukodik a PS4 el ? -
krx21
nagyúr
válasz
idegen lény #10225 üzenetére
A japánok az egyik legbabonásabb nép! Van rengeteg épület ahol nincsen 4. 13. emelet...
Csak a magyar piac nem nagyon érdekli ilyen szempontból... -
haddent
addikt
válasz
idegen lény #10214 üzenetére
Hát akkor kislattyogsz a sógorokhoz és ott gariztatod
De nem hinném, hogy ez lenne a legnagyobb problémád, ha oda jutnánk.
-
krx21
nagyúr
válasz
idegen lény #10210 üzenetére
Filmnézés alatt nem melegszik annyira, tehát nem is lesz hangos...
-
Def26
félisten
válasz
idegen lény #10214 üzenetére
Szegénység.
-
Elderath
addikt
válasz
idegen lény #10022 üzenetére
Meg ilyet kérdez riporter, minek veszi most nincs sok különbség a 3hoz képest... Hát egy fifanal, ahol EA beleszarik és kiadják ugyanazt csak magasabb felbontásba ott elhiszem, na de nézzen már meg egy KZt vagy egy BFet...lámák.
-
mrhyper
csendes tag
válasz
idegen lény #9971 üzenetére
És ott van vannak még, él a cég? ...
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
idegen lény #9939 üzenetére
Kiállok a hazám mellett örökre
-
Landon
addikt
válasz
idegen lény #9916 üzenetére
Konzolok Szervize. Gondolom ma tobb helyen is at lehetett mar venni szemelyesen a gepet.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #9892 üzenetére
El kell ismernem, hogy a PS4 pár helyen jobb, mint a ONE. De már a ONE is egy nagyon jó színvonalat képvisel. Az mondjuk lehet nem fair, hogy belenagyított 720p vs. 1080p képeket nyomattak, mert így naná, hogy kijön a PS4 előnye, de nagyítás nélkül laikus nem mondja meg a különbséget.
Egy dolgot viszont sikerült kideríteni: mind a Forza 4, mind a Killzone 3 gyönyörű
És így képeken természetesen nem jött ki a nextgen leszármazottak előnye, pontosabban a hatalmas teljesítménybeli fölénye az előző generációval szemben.
-
DonDennis
senior tag
válasz
ebből is kiderül melyik játék egyedül next gen, NBA 2k14
-
krx21
nagyúr
válasz
Egyértelmű, hogy PS4...
-
haddent
addikt
válasz
A linkeden a PS4 sokkal jobb, mint az XO
A növényzet, a talaj, az "időjárás" (homokvihar) stb... érdemes az apró részletekre figyelni, ott rejlik a nextgen. -
Zjunior
veterán
válasz
Mondta a Fifa 14 szebb X1-en
,ellentétben a GHost-tal.
Az ocsmány a Ps4 hez képest...
Sokkal, azt nem mondanám a Ghost kivételével -
miller79
tag
válasz
Ja, csak azóta azokból a gépekből egy darab sincs a boltban!
-
Gebriel
veterán
válasz
idegen lény #2660 üzenetére
Csak volt.
-
dunc
nagyúr
válasz
idegen lény #2660 üzenetére
Mint ahogy ti is nálam
-
dunc
nagyúr
válasz
idegen lény #2541 üzenetére
+1 és 576,esetleg konzolvilág (sony garjegy esetén)
-
Def26
félisten
válasz
idegen lény #2529 üzenetére
Ez nem is rossz dolog, de szerinted ebben az üzletben rendes sony garanciát adnak?
Jó lenne ha igen. 10% megérne + 1 évet, de csak akkor ha nem Pista ígéri meg a boltban.
ldave: hát akkor az pont annyit is ér.
-
Def26
félisten
válasz
idegen lény #2527 üzenetére
Ilyet hol adnak?
-
Gebriel
veterán
válasz
idegen lény #2482 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #2482 üzenetére
Google a barátod.
A Metacritic egy oldal, ami átlagolja a nagyobb oldalak pontszámait. A keretek meg a pontok besorolása, egy 91 pontos játék pl. zöld, egy 77-es már sárga, egy 32-es meg piros. A pontos határokat nem ismerem, én inkább a Gamerankings-ot szoktam nézni, mert ott századértékig vannak az értékelések (89,99%), nem egész számokban (90%).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #2480 üzenetére
Metacritic?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
idegen lény #2339 üzenetére
Valószínűleg félreírás volt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
idegen lény #2336 üzenetére
Nem biztos, PS4-en demózták először...
-
ldave
félisten
válasz
idegen lény #2336 üzenetére
Nem hiszem, a játék hivatalos weboldalán ott van a PS3 és a PS4 is.
-
Ghard
őstag
válasz
idegen lény #2146 üzenetére
Ha ez ennyire tetszett, akkor nézd meg a Scary Movie 5-öt kikapcsolódásképp.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #2165 üzenetére
Ott tartunk, hogy ez egy játék. Ahol meg lehet olyanokat is tenni/látni, amit a valóságban nem vagy csak nagyon szélsőséges esetben. Ha ez felkavar, akkor ne nézdd, ne játssz vele. És nekem ez a véleményem. Semmi csordaszellem nincs itt (senki nem ölt mostanában teheneket). Filmet se nézz, mert egyes jelenetek maguk mögé utasítanak egy egész GTA-t is. Amúgy szerinted miért nem merik meglépni még a Rockstarék sem, hogy akár egyetlen gyerek is bekerüljön a játékmenetbe? Pont egy semmi Dead Rising fogja felkavarni a nagyvilágot, ugyan már - alapból annyi valóságalapja van, mint egy szakadék fölött egy ibolyába kapaszkodó elefántnak. Mert egy játék. Ráadásul a fiktív, elvontabb fajtából. Ennyi.
Amúgy ne haragudj, nem tudtam, hogy tűzoltó/orvos vagy.
Btw, nem tudom, hogy ki az a barom, akinek egy zombis játékban akárhol is mosolyoghatnéka van.
-
haddent
addikt
válasz
idegen lény #2167 üzenetére
Szerintem hanyagoljuk már a témát.. Ez egy darab Xbox One exkluzív játék egyik trailerjének egy része. Semmi köze nincs a PS4 topikhoz...
Véleményem szerint ez egy játék. Fikció, kitalált posztapokaliptikus valami, csak egy játék. Ráadásul a zombik nem emberek, mint ahogy azt minden egyes filmben rögzítik is. A Dawn of the dead címűben pl. kb. megöli a saját édesanyját ahogy kirágja magát szüléskor. Szerintem a zombi gyerkőcöket pont úgy lehet gyakni, mint a zombinagypapákat vagy a zombi suhancokat. Ettől függetlenül valaki tarthatja gusztustalannak az egészet, én megértem.#2169 Mister_X jelen!
Tudnak ám olyanokat csinálni a zombik, hogy csak na. Nyilván ez látszik, hogy a készítők direkt úgy írták a "forgatókönyvet".
-
Ps Vita
őstag
válasz
idegen lény #2165 üzenetére
"Túl sok hasonló baleset volt mostanában"
Ja hetente kitör a zombiapokalilszis,és ütik el a zombibabákat -
Mister_X
nagyúr
válasz
idegen lény #2151 üzenetére
És amikor az ötéves pistike megostromolja Godzillával Lego City-t és darabokra esnek a Lego polgárok, azt ne tiltsuk be? Komolyan mondom, ez már nevetséges, sőt szánalmas...
-
Ps Vita
őstag
válasz
idegen lény #2151 üzenetére
Hogy tudsz ennyi faszságot kitalálni?
De most komolyan? -
Ps Vita
őstag
válasz
Egy szívbeteg ezt miért ne nézhetné meg?
-
ldave
félisten
válasz
Nem, ez egyáltalán nem hivatalos. Persze simán lehet, hogy tényleg csak ideiglenes az X1 exkluzivitás, de nincs hivatalosan megerősítve, hogy jönne PS4-re. Annyit mondott a Capcom, hogy eredetileg PC-re kezdték fejleszteni majd jött az MS, hogy legyen X1 nyitócím. PS4-ről pedig szó se volt.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
idegen lény #2139 üzenetére
Milyen kegyelemdöfés?
IPTV, ilyesmi volt előző generáción is, semmi különös sincs benne... az a hír lényege hogy a Viacom-mal lepaktált a Sony és nézhetők lesznek a konszern csatornái PS-en.
Bazeg, a fasságaidat tényleg magadban tarthatnád néha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest