- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudekira0
tag
válasz
zenwalk #21943 üzenetére
szia, én is ajánlom nekem legalábbis tetszett, és tényleg olyan ac/gta keverék ahogy írták feljebb.
Én például teljesen megvagyok vele elégedve, egyedül az uplayel vannak gondjaim hogy nem bírok rá csatlakozni, de majd javítva lesz
rosszat meg azért hallasz sokat mert divat lett rézben fikázni a másik meg hogy nagyon voltak az elvárások sokaknak, de egy jó kis játék lett és eléggé hosszú játékidővel ha kiszeretnéd platinázni. -
boost
veterán
válasz
zenwalk #21943 üzenetére
Szia zenwalk. Local multi nincs benne. Ez a titokban megfigyelem a másik játékát, és belepiszkálok (megfigyelem/meghackelem) multi van benne, meg autóverseny multi.
Maga a játék tényleg elég jól sikerült, legjobban az Ac4-hez tudnám hasonlítani. Megjelenésben, és játékmenetben is, Nem a története az erőssége, de a mellékküldetések nagy száma kárpótol.
Én minden ps4 tulajnak javaslom, akinek bejön az AC széria, valamint a GTA széria. Ez a kettőnek a keveréke. PS4-en teljesen rendben van a minőség, nem találkoztam problémával, megakadással.
-
glspeter1
őstag
válasz
zenwalk #12263 üzenetére
Nem, mert az viszonylag közel van. Még a 17.3-as kijelzőt is simán, tűélesen látom.
(#12264) Gergosz2: Igaz, de az sem kevés idő.
Lehet az lenne a legésszerűbb, ha most összreknék egy jó gépet, aztán majd egy-másfél év múlva meg venni mellé egy PS4-et, bár ez így meg elég drága múlatság lenne, csak az exkluzívok végett.(#12266) Zolar: Ez is egy megoldás, de én ennyit sosem szerettem variálni. Ezért is csinálnék HU acc.-ot és vennék csak dobozos játékot.
-
barcabome
aktív tag
válasz
zenwalk #12142 üzenetére
zenwalk:
Regisztrálsz Amazon-ra egy bankkártyát (nekem OTP-s van, azzal működik). Annyi, hogy a kártyát mikor beállítod, akkor egy Miami-i címet adj meg (google-be beírod, hogy miami mcdonald's).Persze amit majd itt megveszel DIGITÁLIS kódokat csak az US accal tudod az US store-on aktiválni. Ezeket a letöltött tartalmakat én úgy tudom, hogy lehet használni másik acc-al is, talán a DLC-k azok, melyek kivételt képezhetnek, erről nem tudok nyilatkozni.
Más:
Korábban írtátok többen is, hogy lassan töltődnek le a játékok PSN-ről. Nekem most a BF4-et valami iszonyat lassan szedi, több mint egy órája töltöm és még csak 850 mb jött le. Van erre valami beállítás, vagy bele kell törődni, hogy ilyen lassú a PSN?Nincs valami atom netem (névlegesen 10mb, általában 1 megával szokott tölteni, de nekem az elég is lenne, csak ugye PSN-ről közel sem tölt ennyivel.)
-
dunc
nagyúr
válasz
zenwalk #11494 üzenetére
Talán a képbeállításnál az opciók,de nekem régebben a HDMI kábel okozott ilyen problémát! (én jelenleg is egy jobb minőségű kábelt használok,mert a gyári gagyinak tűnik)
"ha jól emlékszem meg kell védeni a tudós nőt, aki ott van a konténerben alattad/mögötted"
Ezt tudom de kit kell lőni,mert mindenki osztja? -
Tegla80
addikt
válasz
zenwalk #10731 üzenetére
nem elhanyagolandó dolog
haver a faterja kártyaszámát adta meg anno sutyiba,amit el is fogadott a store.
(sokszor dobálnak ilyen 14 napos trial-t amúgy Sony felől ingyé)
Majd faterja 1szercsak bejelentette igényét a gyerek felé x ezer forintra,mert valami PSN es terhelése lett amiről sms-t is kapot,de pukija nem volt h mi is az.Nah ekkor vették elő a cimbim otthon,h lehet csöngetni a gempát apának)
-
bobooo
addikt
válasz
zenwalk #10619 üzenetére
Az összes megjelenő DLC-t letöltheted vele (persze csak a bizonyos játékhoz). Általában pár ft-t megtakarít vele az ember, ha season pass-et vesz. Néha van hozzá valami bónusz, amiért season pass-es vagy, de olyan is szokott lenni, hogy hamarabb megkapod vele a DLC-ket.
-
miller79
tag
válasz
zenwalk #9891 üzenetére
Így van, én kb. 1 hónapja szabit kértem, 200km autózok, nyilván nem csak ezt akartam intézni, de így szétbaszták a holnapi napom teljesen! Mindent leszerveztem órára pontosan, hogy mit mikor intézek, nyilván tűréssel. Bekaphatják! Azt nézhetik, hogy mikor rendelek náluk bármit is...
-
Mrdevil
addikt
válasz
zenwalk #9139 üzenetére
Mondjuk én meg anno beszéltem velük telefonon erről a dologról. Ha esetleg pl családi okok miatt nem tudom megvenni a PS4-et, akkor bukom e a 10k-t, erre mondta, hogy le tudom a boltban vásárolni valami másra, pl VITA játék, vagy akármi. De lehet ez azóta változott.
GT6-ot próbáltam PS3-on, gyenge nagyon, hangok borzasztóak, ütközések borzasztóak, táj textúrák néhol borzasztóak. Oké nem egy árkád cucc, de azért na..... Bár nekem a GT5 sem jött be, hangok tényleg mikor két szappanos doboz ütközik.
Töltési idők túl hosszúak.... Lenne munka bőven ebből egy jó PS4- portot csinálni...
-
haddent
addikt
válasz
zenwalk #9145 üzenetére
Szerintem nem kell fél napos sorra számítani. Nem is kapott olyan sokat Magyarország
Persze tényleg csak tipp, de szerintem ha egy időben megy mindenki akkor is 1.5 - 2 óra alatt le lehet tudni. Gondolom nem egy pénztáros lesz aki közben telefonál a barátnőjével meg ebédel -
DonDennis
senior tag
válasz
zenwalk #6561 üzenetére
2k14 csúnya?!
D Nem inkább az NBA live 14 el kevered? Gamespot pl a 2k14-t tartja az egyik olyan next gen játéknak amiért érdemes venni mert érezni a "next gen"-t rajta, meg elég szar gameplayt linkeltél be. Nézd meg ezt szerint ez beszarás durva. ( Na meg én első körbe csak 2k14 miatt veszem meg)
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz
zenwalk #5396 üzenetére
Én Killzonet mindenképp (megapackot kértem) azon kívül BF4, más korongosat idén nem tervezek, elég ritkán van időm játszani, ráadásul KZ és BF4 multija jó ideig ki is fog tartani... Levezetőnek meg ott lesz Resogun és Contrast novemberben ingyen (mindkettő érdekel és amugy is megvettem volna) és ki tudja mit tartogat a december
Pár psn-es címet lehet veszek mellé, de rendes 16+ezres játékot nem hiszem, a következő amit megveszek az a Destiny s Driveclub lesz (hacsak nem az akkor is ingyenes lesz) illetve esetleg inFamous, abból az 1hez volt szerencsém azt hiszem (a törés botrány utáni ingyenes játék keretében) de nekem annyira nem jött be, kicsit olyan volt mint egy gagyi gta ráhúzva szuperhősös szerepet. A sztori nem tetszett, amit csinálni kellett nem volt változatos (gtaban sem az szerintem se acben) mert a lényeg megközelítés végig ugyanaz, akkor meg idegesít a nagy terep ha úgyis mindenhol ugyanazt teszed... A Watch Dogsot nagyon várom, de félek az is ugyanilyen open (and empty) world lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest