- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krx21
nagyúr
válasz
jófiú90 #20836 üzenetére
A mozgás más tészta... De vegyük figyelembe, hogy ez még csak BETA, talán van még némi esély hogy több lesz mint 30fps... Mondjuk valószínű marad 30...
(#20840) Neoteric: Hát ezt a konfigurálhatóságot PC-re találták ki, konzolon azért sem lesz, mert mindegyik választás kompromisszum kérdése és ezt nem akarják erőltetni...
-
Neoteric
addikt
válasz
jófiú90 #20839 üzenetére
Úgy értettem grafikailag, ahhoz képest ami be lett harangozva és mutatva az E3-on.
Stabil 30fps-t a casual userek lesz@rják, inkább élveznek el a csilivili grafikára. Nyilván egy ilyen szakmai fórumon mint a ph, borul a felhasználók típusának efféle aránya, de ettől még nem fog változni sajna semmi.Egyébként az mennyire lehetne szerintetek megoldható, hogy egy adott játékban lehessen váltani két grafikai beállítás közül konzolon?
Egyik lenne az 1080p + 60fps + emellett elérhető legf@szább grafika, másik meg a 720-900p + 30-60fps szintén a lehető legjobb beállításokkal.
Tudom csak részmegoldás és hogy alapból kéne csilivilin mennie mindennek 1080p@60fpssel, de szerintem a fejlesztőknek nem kerülne sokba berakni egy ilyet, viszont legalább lehetne választani aszerint, hogy kinek mi a fontosabb. -
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #20657 üzenetére
Minden játék motorja más, más mennyiségű poligont használ, effektet, látótávot, animációt, mit nem értek ezen? mit nem értetek azon hogy az erőforrások nem csak arra kellenek hogy mekkora felbontáson hány fps-el fusson... pc-n soha nem játszottatok? mert ha elmélet nincs is meg legalább tapasztalatból fel lehetne ismerni hogy az hogy egy adott cím milyen felbontáson hány fps-el fut egy, az nagyon sok mindentől függ...
De ha te nem látod és el sem tudod képzelni hogy egy fifa vagy rayman szintű játék mennyivel kevesebb erőforrást zabál mint egy Killzone Infamous, akkor ott nagy a baj... Ha viszont belátod hogy más szükségletük van, onnan már csakcsak lehetne arra is következtetni hogy míg az egyik 1080pben mondjuk 60-100 fps-el tud futni addig a másik csak 30-40-el, hiszen sokkal több mindent kell számoljanak...(#20658) shunter A kapcsolat megvan, de át is állítottad a win-ben hogy a hang a fülesen szóljon
?
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #20642 üzenetére
Kiváncsi vagyok hány évtized lesz mire te meg jópáran rájönnek hogy az hogy egy játék hogy fut, az nem csak a felbontás és fps kérdése, millió egy másik tényező van rá, csak azokat nem lehet számokban kifejezni (ok poligonszámot, textúra nagyságát pl igen de azt nem szokás) mert hogy nem vagy(tok) ezzel tisztában az biztos... Csak hogy a legutóbbi posztodból idézzem "1080p@60fps alapnak kene lennie, szerintem. Vagy akkor miert nextgen? Mert gyorsabban tolti be az adatokat vagy mi rak." persze az is egy fontos tényező, de nem csak az számít. És ha neked csak az számít, s csak attól next gen a next gen akkor menj pcre ott akár egy szutyok szaral is elvagy ultralow beállításokkal 1080p@60on...
-
haddent
addikt
válasz
jófiú90 #20629 üzenetére
Nem neki jó, hanem tömegnek. Érdekes módon itt is 2-3 ember keveri mindig a szart, amikor 1. pillanattól kristálytiszta volt, hogy ez a generáció next-gen effektekből max. 60fps ből és max fhd felbontásból fog állni. Aki ezekután megvette és csalódott fél év után a 900p -ben az adja el és könyvelje el tanulópénznek a minimális bukást, de legalábbis hallgasson síri csendben, mert ezt tudni lehetett.
Mellesleg az Ubisoft meg elhúzhat ..oda, mert még csúszott is egy komolyat a játék és összevissza hazudoztak. Na mindegy.ForRedGlory ahogy már mondták is: "Több százezer forintot költeni vízhűtésre és ezzel dicsekedni, miközben mondjuk azt se tudod miként működik egy processzor, nem menő! PS4-el játszani és élvezni a játékot: menő!". Főleg ebben a topikban. Kezd Tirexi szagod lenni neked is
ittakary látom nem csak én fedeztem fel Tirexi hagyatékát!
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #20596 üzenetére
Milyen megoldást? mit nem lehet érteni azon amit mondok
adott hw alatt, adott ismereti szint mellett több fele mehetnek, erősebb grafika vagy magasabb felbontás több fps. amelyik játék 1080p@60fps az nem azért annyi mert jobban programoznak (persze az is lehet ok, de jelenleg mindenki csak tanulgatja, kb 1 szinten vannak) hanem azért mert gyengébb terhelést jelent a grafika. ha erősebb grafikát tesznek az alá az is csak subhd sub60 lesz...
Vagy mondom másképp, adott hw alatt adott tudásoddal ki tudod hozni 1080p60ban de rondábban, vagy 720p30ban de sokkal szebben. Most az hogy miért nem ismerik jobban és miért nem tanulják meg jobban nem indok, idővel mindenki belejön egyre jobban, de ahoz idő kell. S majd ha jobban belejönnek, ugyanúgy ott lesz a fejlesztői döntés: adott hw alatt a több tudásukkal 1080p60at akarnak a kezdetihez képest szebb grafikával, vagy subhd sub60at sokkalta szebb grafikával...
Szerintem ezt nem olyan nehéz belátni de úgy látom mégis
-
törölt tag
válasz
jófiú90 #20583 üzenetére
Tudom, hogy nem te írtad, de ez így nem igaz
Egyrészt kampányban is több, mint 30 (akármelyik verzió óta lockolható csak 30-ra, és default nincs is lockolva), másrészt multiban is kevesebb 60-nál, a játékidő nagyrészében. 24 playeres szerveren meg maximum az indulásnál van meg, amíg nem lép be mindenki időre
Illetve azt is tudjuk, hogy multiban a mozgásinterpoláció miatt több, és nem is értem miért nem alkalmazták a single résznél. Őrületes okosság. Ottvan ma már majdnem minden tévében(bár nem teljesen ilyen módon), csak itt frémbukta nélkül megoldható "belül". -
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #20572 üzenetére
Hogy jön ide a ram? nyilván több, meg apu is erősebb ps4ben... Attól még lehet olyan motort írni aminek kevés (és most nem az optimalizálásra gondolok) ahogy lehet olyan motort is írni ami a snes-en ps1en 1080p60fps-el futna... Fejlesztői döntés hogy megnyomja e jobban a grafikát vagy a felbontás-fps párost akarja kicsit feljebb tornászni...
-
törölt tag
válasz
jófiú90 #20572 üzenetére
Izé, jó lesz 720p-nek is, amit felskáláz 1080-ra
És mivel a ps3 ezt nem is olyan módon teszi hardverbül, mint mondjuk a 360, ilyen beállítások mellett töri is a képet rendesen, mert a upscale viszi az erőforrást. Szóval ott eléggé inog a 60fps is (ha vsyncelve lenne, lenne is mikroakadás bőven, nem véletlenül nincs).
-
vg
addikt
válasz
jófiú90 #20499 üzenetére
Megértem, úgy semmi értelme, ha nem érted a párbeszédeket. Szerintem szuper cucc volt. Kreatív, egyedi, szép grafikával. Remélem lesz második része! Most azt a Mercenary King cuccost fogom kitolni, mert az AC4-nél a páncélos Legendary hajónál majdnem kibasztam a gépet az ablakon.
-
Alba Game
tag
válasz
jófiú90 #20450 üzenetére
Nah, Faxa. Én csak bedobok egy példát, erre mindjárt lefújnak a Sony - huszárok. Csak szólok: abszolut PS párti vagyok, nagyon nem szeressem a boxot. De istenbizony jobban szórakoztam a Forza 4 -el, mint bármelyik PS3 -as racinggal. Nem példálózok sem grafikával, sem fizikával. Nekem az összkép a lényeg, hogy mennyire szórakoztató és élvezetes. Az, hogy kicsit szebb u.a. a kocsi, vagy korrektebb a vezetési élmény (GT ütközésmodellje még most is vicc
). köbö lexarom. Ennyi. Sorry, ez az ÉN véleményem és meghagyhatja magának a bunkó lehurrogását, aki egy PRIVÁT véleményt ilyen ostobán kezel.
Engedd már meg nekem nagyokos, hogy azt írjam már ke, amit gondolok. Köszi !!!
p.s.: Bocsesz, valóban nem ide való a PS topikba a Forza téma. Ezennel le is zártam.
P.E.A.C.E. -
-
Drizzt
nagyúr
válasz
jófiú90 #20264 üzenetére
Meg se eroltetik, megis szaggatnak, oooo. Akkor jo lesz 5 fps-sel jatszani 2 ev mulva, ha majd megeroltetik.
Inkabb lenne szarabb az ISS grafikaja is, de menne 60 FPS-sel. Szamomra a 30 FPS iszonyatos kin. Tuti semmit nem veszek meg, ami nem fix 60-as. Sot, tok jo lenne, ha valaszthatnek, hogy ilyen akados cucc full hd-n, vagy 60 fps 720p-n. Az esetek nagy reszeben utobbi mellett dontenek.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
jófiú90 #20250 üzenetére
A Fifa 14 is elfut 60-nal, de az ultragaz, hogy az ismetlesekben az is megy vagy 20 fps-sel. Mondjuk ott tenyleg durva a grafika, de minek mutogatjak, ha nem kepesek rendesen meghajtani? Igy felig onegetes szaga van a dolognak. Attol fuggetlenul az tenlyeg pro cucc, csak pusztan ezert kiadni 150K(gep + Fifa, bundle ugy tudom nincs ra)-t nem tunik ugy, hogy megeri a PS4 velemenyt tudna kivaltani.
NHL lesz a nagy dontes. Ha az nem megy majd 60-nal, akkor eladom a PS4-et, az tuti.
-
mfranky
őstag
válasz
jófiú90 #20242 üzenetére
Szerintem mindenkinél megvannak a kikötések, elvárások, mitől nextgen egy játék...
Nálam most perpillanat attól nextgen, hogy xbox360-on nem láttam ilyet, mint ISS, FIFA14 vagy NBA2K14...
A Watch Dogs-ot már nagyon várom, szerintem kellemes csalódás lesz, szerintem biztos másképp fog kinézni PS3-on és PS4-en is...különben mi értelme lenne...
Persze most, hogy már játszottam a Fifa14-el "nextgen" konzolon, kíváncsian várom, mi mindent lehet még beletenni egy FIFA15-be, ami mégjobbá teszi, még élethűbbé...pl. ha olyan gólöröm is lenne, hogy leveszi a mezét és még sárgalapot is kap érte...akkor már azt mondanám...na ez az igazi nextgen?Mindig lesz jobb/szebb/élethűbb játék....de azt is mondhatnám az a nextgen számomra, amit már nem tud meghajtani egy PS3...PS4-en meg röhögve elfut full HD-ben 60fps-el....
-
mfranky
őstag
válasz
jófiú90 #20235 üzenetére
Pedig grafikailag és hogy Seattle majdhogynem tökéletesen valós mivoltában játszhatok jobban leköt és kiváltja az elismerésem 33 éves fejjel, mint egy "mangaféle rajzolt agyonlövök mindenkit aki utamba kerül játék"...
De ha egy idősebb emberkét is leültetnék a ps4 elé, szerintem iss jobban lekötné...már csak a látvány miatt is...
Attól még, hogy a főszereplő villámgyerek, meg repagatya, nem csak ilyenek játszanak vele....
Amióta meg volt a Heroes filmsorozat (és aki tudja miről beszélek), azóta vártam és jó volt egy ilyen játékkal játszani...
Mivel xbox360-ról váltottam, nekem eddig egész más élmény a ps4...és nem bántam meg a váltást. -
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #20096 üzenetére
Körülbelül 1000 helyen hivatalosan megerősítették, de te biztos jobban tudod
Ami ebben a cikkben nem volt benne, az az hogy ezt hosszú távon akarják visszatermelni, 10 éves ciklusra tervezik, s a stabil alapjait akarják megteremteni a késöbbi címeknek is, jó szerver hátteret, kemény marketinget is takar stb. s e miatt nem is feltétlen akarják visszatermelni rögtön az első címből az összeget, hosszú távon tekintve viszont nem vészesen nagy összeg, kijön a tipikus aaa címek költsége... PH-s poszt is volt róla btw
(#20098) gianni85
Látom már x1esek fórumát is boldogítja...
-
kovsol
titán
válasz
jófiú90 #19775 üzenetére
Infamous second son nem pecs után érte el a 30fps -t, hanem csak belerakták, hogy aki akarja az fixálhatja 30-ra, mert amúgy 60-30 között mozog az fps. Főleg 35-45 között.
PS4 kb 10x erősebb, mint a PS3. Szóval furcsállom, hogy ilyen nehéz nekik kihozni belőle az 1080p/60fps -t.
NBA 2k14 szerintem nagyon szép lett és multi platform ellenére képesek voltak a nextgen konzolok alá írni egy külön motort, és nem csak egy sima PC/x360/ps3 portot kaptunk. Bírja is a 1080p/60fps -t.
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #19045 üzenetére
Azért írtam hogy aki normálisan keres, mert itthon sokaknak 20-30k kiadás is sok dolgozó emberként - igaz az valszeg ps4et se vesz. Sehol nem írtam olyat hogy en mennyit keresek, illetve hogy baj ha valaki kevesebbet keres. A baj inkabb a magadfajta suttyo parasztokkal van, aki képtelen észrevenni magát. Jöhetne mar egy moderátor meg neked egy permaban...
(#19048) barcabome meg a FIFA is szar? Ez aztán a teljesítmény ea, hihetetlen...
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #19034 üzenetére
Kisfiam, egyrészt akinek anyuka veszi a gépet és kis tini 90es az lehet akar bele mindent mert nincs pénze normális dolgokra, aki normálisan keres kiröhögi az ilyeneket mert van pénze 20-30kért egy normális, jobb, hasznosabb médiaboxra. Nem mellesleg egy normális fülesre is és nem egy ultragagyi bt mono fülest akar a ps4hez használni. (támogat vezeték nélküli fülest, de nem bt-os mono headsetet ami silány mind) Meg nincs ideje ugyanazt a dolgot 1-2 hetente újra meg újra beböfögni trollkodós stílusban fórumokra, hanem esetleg hasznos infokat véleményeket is képes alkotni, nem csak beröfögi hogy fapad 4 fospad akármi... Elnézést a modoromért de már rohadtul unlak, s szerintem nem vagyok egyedül...
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18279 üzenetére
Ettől függetlenül én érvekkel és néhol tényekkel próbálom alátámasztani amit írok, te meg csak fröcsögsz
Pl mi a problémád azzal, hogy a psnow single játékokhoz lesz optimális? s hogy annál elviselhetőbb egy kicsit nagyobb lag? s hogy a ps vitara streamelesnél is van ez mégis sokakat nem zavar egyáltalán? Mellesleg nem azért írtam hogy mit dolgozok merthogy akkor biztos tudom a tutit Sony mit hogy berhel, hanem azért mert akkor talán kicsit nagyobb rálátásom van a dolgokra...
Abban viszont igazad van hogy a cloud új cucc s sok gyerekbetegséeg lesz. Ott viszont tévedsz hogy béta teszter nem leszel, ugyanis van egy ps4ed, uh min fél évig az vagy
Valamint az is biztos hogy a psnow első pár hónapja szopás lesz valszeg. Szerencsére mi abból úgysem kapunk csak usákok...
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18273 üzenetére
Az elején? fix, napokig szar lesz mint minden online terméknél
de utána müködöképes lesz gondolom, különben miért költenének rá csomó pénzt, erőforrást, hype-ot.
Csupán interneten fellelhető információk, videók alapján írtam le a véleményem, nem használtam. Véleményem azért csak lehet
Nomeg ITban dolgozok pár éve, webprogramozás, cloud computing és rendszergazdai profillal, uh kicsit konyítok is hozzá hogy véleményt formálhassak... ettől függetlenül az csak egy vélemény
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18260 üzenetére
psnow nem cod meg bf4re való... mezei single játékoknál pedig nem annyira létkérdés a latency egy bizonyos szint alatt (nomeg ott nem adódik hozzá a tickrate latencyje valamint a ping 2x-e) - eleve sokaknak 60+os ilagos tv-re van kötve a történet s fel se tűnik nekik
Beszámolók alapján teljesen játszható, minimálisan észlelhető ilagról beszéltek, én azt olyan 30-50ms-re teszem... Egy gtav, last of us, god of war teljesen ok annyi laggal... vitával játszva is fellép kb annyi mégis sokaknak ez teljesen ok - single játékoknál szerintem is belefér. ideális ha nincs annyi se, de tolerálható ha van...
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18240 üzenetére
Nincs leszarva, csak nem élvez prioritást. Az elején a játékkal kapcsolatos dolgokat akarják rendbe tenni - mint mondtad ott is van még mit fejleszteni. Utána jöhet a bt füles, zene, videó, dlna meg akármi. Szerintem ez a helyes hozzáállás, az alap funkciókat, amiért vetted, azokat próbálják meg minél elöbb minél jobb minőségbe tenni. Az ilyen extra igényekre is biztos sor kerül, gondolom még idén jön, elvileg nemsokára pl jön a hdcp mentes kép pl. Igaz az megintcsak játékkal kapcsolatos végülis
BTW Sonynak nincs sok érdekeltsége a drága fülesek piacán, nem hiszem hogy azért ne tették volna bele hogy azokat kelljen megvenni, hanem mert másra koncentrálnak. Szerintem sem sok idő egy ilyet beleprogramozni, de ha már megvan 10+ óra (azért tesztelni is kell) akkor azt érdemesebb dolgokra is el tudják egyelőre tölteni bőven, szerintem van dolguk rendesen, nem ülnek a seggükön
A zene videó kérdésre már inkábbb lehetne mondani hogy azért van hogy a music unlimitedet és társait erőltessék, kicsit nyilván benne van, de szerintem az is inkább az erőforrás másra való öszpontosítása miatt van.
DS4 világítása is olyan, hogy valóban le lehetne lőni - elvileg pár héten belül érkező hdcp patchben meg lesz oldva a dimmelése - igaz ekkor csak elhalványul - de ez pl engem nem érdekel, 8 órát kibír, én annyit se
Nem tudok 8+ órát egyhuzamban játszani, végén meg úgyis megy a charging stationbe, uh részemről nyomhatja... Akit meg zavar az így járt, használjon kábelt, de inkább ne játszon egyhuzamba ennyit...
Mellesleg nyilván van még mit csiszolni a rendszeren, fognak is rajta bőven, de a konkurenciához képest sokkal stabilabb és kiforrottabb a rendszer - arról nem beszélve h pl normális kormányokat, füleseket támogat, míg az pl nem...
Konzol launch első évében ilyen dolgok bőven beleférnek. Jobb lenne ha minden rögtön rendben lenne, de nem ilyen világban élünk. Mellesleg akkor tedd fel magadban a kérdést: örülsz e neki hogy most már van egy ps4ed aminek 1-2 fentebb említett hiányossága még van amit lassan bepótolnak sw frissítéssel, mintsem hogy teszem azt eleve csak idén szeptemberben lenne kapható a masina, mire eljutnak addig sw terén? Én örülök neki hogy már most használhatom, akiket ez zavar, azoknak meg érdemesebb megvárni míg kikupálják.
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18232 üzenetére
A felhasználók igen kis része akar bt mono fülest használni, a többiek miért ne lennének elégedettek? Mellesleg mar októberben lehetett tudni hogy nem fogja támogatni sokáig... Ha tudni lehet mit tud mit nem miért vásárlás utan kell kiakadni? Ha nem tetszik miért veszed meg? Főleg ha ennyire piszlicsare dolgok ki akasztanak járj utana vásárlás elott s úgy dönts... A multitask tok gyors, nem tudom mi a bajod vele? Milyen haverom?
-
Tegla80
addikt
válasz
jófiú90 #18220 üzenetére
Azt meg megertem,h megvetted a gepet.(a jobbik next
)
De azt ,h miert nem adod el a csába ha csalodtal benne ahelyett ,h itt ocsarolod folyamat "ON"-ba nekunk,azt már kevesbe.Ha nem latnam a nevedbol a korod(feltetelezem arra utal),akkor most azt irom,h "kerd meg anyut aput ,h vegyen masikat."
De ezt sajna buktam. -
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18219 üzenetére
Minek akarsz zenét hallgatni rajta?
Már párszor nyilatkozták hogy először a játékkal kapcsolatos sw részeket kupálták ki, mert az a fontos. késöbb jön zene video anyámkínja, mert úgy látszik egy konzoltól ezt sokan elvárják, de totál nem értem miért. Akkor kapcsolom be ha játszani akarok, zenét meg hallgatok a zenelejátszómon... Vagy a fogkefémen mert lassan az is lejátsza a losslesst... De minek?
Instabil oprendszer? soha semmi baja nem volt nálam november óta. 1 játék alatt van vele probléma, az is egyszer dobott ki, igen, természetesen BF4ről beszélek. Soha semmi mással nem volt gondom... Wifi baja 1-2 embernek volt, de valszeg ott meg a router a ludas. Vagy telitett a 2.4ghzes csatorna...
(#18220) jófiú90 Mono bt fülest? azt minek? adtak hozzá egy gyári kábeles szart, kb az is úgy szól s annyi értelme van - chatre jó. Ha normálisabb hangminőséget akarsz, ne adj isten plusz funkciókat, s ezen hallgatnád a játékot, akkor úgyis használsz egy normális fejest. Abból ezer meg egyet támogat. Vagy beledugsz a ds-be egy fej/fülhallgatót. X1nél meg mindenféle átalakítót vehetsz hozzá, amit kb még most se lehet kapni, csak mondom. De minek akarsz egy mono fülest használni? ezt sem értem...
-
Madwe
nagyúr
válasz
jófiú90 #18212 üzenetére
Hát ha tényleg azért rossz szerinted a ps4 mert ha jobb alul nyomkodod billeg akkor grat
amúgy stiftek oldalára ragasztott öntapadós csík stabilizálja, máris megoldottad a hatalmas gondot
Amúgy tényleg epic fail hogy billeg, de ez az értékéből nem vesz... kép zene videó jön majd, bár nem tudom minek, ki használja erre a konzolt... mindenesetre aki nem törődik az elektromos számlájával és nincs céleszköze az ezt a pár hetet hónapot valahogy túléli talán... Ellenben aki játékra veszi meg, az jó eszközt kap hozzá - már csak a játékok combosabb felhozatala hiányzik sokaknak - nekem így sincs annyi időm hogy a meglévőket végigtoljam, van vagy 8 játékom, november óta próbálok 1-2-t befejezni...
-
Maggio7
tag
válasz
jófiú90 #17148 üzenetére
+1
Már nagyon várom hogy kikopjon a fórumokból a PC vs Konzol összehasonlítás!
Majd ha valaki 120.000Ft-ból összerak egy Gaming PC-t akkor dumáljon...
...yah meg ez az fps mizéria, ki a f_szt érdekli 40-50 vagy 60-an fut a játék ha nem veszem észre. Itt van a legújabb vitázni való: Watch Dogs, most mindenki azt fikázza. Ha jó lesz a játékmenet akkor kit érdekel, hogy nem "next gen"
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest