- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
Jhonny06 #167224 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam, viszont tény, hogy sokkal sötétebb a játék az átlagnál. Ha a HDR be van kapcsolva pl. akárhogy állítom sötét vagy fakó lesz a kép.
Más: a ps képernyő beállításai között van egy olyan opció, hogy RGB Range. Ezt mire érdemes beállítani? Nekem eddig mindig fullon volt, viszont az egyik "szakértő" haverom javaslatára átállítottam automaticra. Így viszont olyan mintha egy szürke réteg lenne a képernyőn.
-
A`rpi
addikt
válasz
Jhonny06 #94735 üzenetére
Ahogy látom most számottevően nem olcsóbb sehol.
15 000 forint a Store-ból vásárolva is, így én a rendeléssel nem bajlódnék.http://www.argep.hu/trend/SONY/Sony-PS-plus-365.html
http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=Sony+PS+plus+365
-
válasz
Jhonny06 #76964 üzenetére
Hú, hát most kicsit elbátortalanítottál. Egyelőre az első napot csináltam meg, az nekem nagyon tetszett. Meg az elején a prológus is nagyon bejött. Igazából nekem pont ez jött le már a felvezetésből is, hogy ez a játék kevésbé az interakciókra, mint inkább a narratívára, és a játékosban keltett érzésekre helyezi a hangsúlyt. Nem az számít, hogy mit csinálsz, hanem hogy mit gondolsz, és milyen válaszokat adsz. Az előzetesekben is hangsúlyozták, hogy a Henry és Delilah közötti dialógusok, és a közöttük kialakuló kapcsolat kapja a főszerepet. Most kicsit félek, hogy mire számítsak ahogy majd haladok előre vele.
-
válasz
Jhonny06 #76867 üzenetére
Campo Santo tegnapi tweet-je alapján 10am PST-kor kerül aktiválásra Steam-en, PS4-en kicsivel később.
Na most 10am PST -> 19:00 Budapest, szóval este 7 után érdemes lesz csekkolni a Store-t!Árat eddig PS4-re csak dollárban megadva láttam (19.99$), Steam-en az eurós ár 19,99€, illetve előrendelőknek 17,99€ van megadva. Nagy valószínűséggel PS4-re is 19,99€ lesz az ára, de előfordulhat hogy PS+-osok kapnak egy 2€ kezdvezményt (de ez csak feltételezés!).
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Jhonny06 #67355 üzenetére
"Nyilván ez betudható annak is, hogy régi játékok, a 4-ben biztos sokkal több dolgot lehet majd csinálni, de akkor is.."
Nem tudom mit értesz azon, hogy sokkal több dolgot lehet majd csinálni.
Szerintem erre kár is várnod, nem lesz open word játék a 4 sem. Továbbra sem lesz crafting (gondolom) és autót se lehet elkötni továbbra sem (gondolom) -
PandaMonium
őstag
válasz
Jhonny06 #63406 üzenetére
Ilyen szempontból a Last of Us is "egyszerű" mint a bot, meg lineáris. Talán az azért érződik változatosabbnak egy kicsit mert ott van lehetőség lopakodni és elkerülni a balhét, amíg az Uncharted-ben az esetek 90%-ában konfrontáció van. Én azt mondanám, hogy akinek a TLoU bejött annak ez is be fog.
-
krx21
nagyúr
válasz
Jhonny06 #63400 üzenetére
Max, annyira faék egyszerűségű, mint más játék... Szerintem meg eleve kiválóan van egyensúlyozva a kisebb logikai és kaland elemek a lövöldözések között... Az tény, hogy nincs benne sok fegyver, de nekem nem is hiányzik... Az elmúlt 8 évben én nem érzek sok játékmenetbeli fejlődést ehhez képest, attól hogy 30 fegyver van és kraftolni kell mint egy állat, nem helyettesíti a hangulatot, legalábbis nálam... Vagy te mire gondolsz?
-
A`rpi
addikt
válasz
Jhonny06 #62359 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, emlékeim szerint legalább ~8 óra részenként,
nehezebb fokozaton 10-12 is megvan, ha sokat bénázik az emberfia.(#62361) Jhonny06
Régebben játszottam már ki, de direkt megnéztem a trófeáimat, tippre, (nekem) 10 óra lehetett első rész hard-on játszottam.Videókat nem néztem meg, számomra nem is mérvadó, lehetséges olyan készítette aki többször végigment és mindent elsőre megcsinált, vagy ha nem, akkor össze van vágva. (Az is lehet hogy tévedek, emlékeim szerint nekiültem rendesen a játéknak, nem igazán tettem le, csak akkor amikor kijátszottam.)
Nem mondom lehet a Nettó játékidő ennyi, de azért vannak szívatós részek, nehéz fokozatban meg azért van bőven kihívás, szóval az a másfél két óra úgy gyorsan összeszaladhat... -
ldave
félisten
válasz
Jhonny06 #56720 üzenetére
Szerintem csak a Hasznos olvasni valók rész ami talán felesleges, azzal semmi gondom nincs, hogy az összefoglaló meghatározott részére ad egy linket, ahol a kérdező megtalálja a választ. Lehet legközelebb már kapásból ott kezdi majd a keresést az illető.
Engem jobban zavarnak a folyton visszatérő kérdések, mint A`rpi válaszai. -
Tuomas
addikt
válasz
Jhonny06 #56707 üzenetére
Mi a zavaró benne? Készített egy teljesen korrekt összefoglalót, energiát fektetett bele, amibe minden le van írva, részletesen. Rögtön az első hsz., hogy mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót. Senkit nem akarok megsérteni, de a kérdések 90 %-a, ha elolvasnák az összefoglalót, nem kerülne feltevésre. Az nem zavaró, hogy minden 3. oldalon ugyan azt a kérdést felteszik?
-
Elims
veterán
válasz
Jhonny06 #55874 üzenetére
Jaa,hogy az ebay-en is van? :-o Nem gàzos az?
+nem biztos,hogy vannak fent olyan zenék amit az ember éppen keresne.Biztos van fönt Mariah Carey meg Robie Williams,de hàt ugye nem mkinek jönnek ezek be. Vmi komolyabb goa biztos nincs,így nekem igen,sok lenne érte pàr ezer Ft.Angry Rabbit: Ha direkt joy-hoz valò linkeld kérlek.Én megveszem.Csak egyszer kell és biztos jò marad az akksi.
Szerk.:
Perge: Köszi! :-)
Én ezt megoldom egyszerűbben..ps3 media server. Csak jò legyen hozzà.Jencihun: Ami a legfontosabb,hogy a wifi beàllítàsokban b/g/n-en legyen.Csak b vagy g nem jò.
-
Tuomas
addikt
-
válasz
Jhonny06 #55516 üzenetére
Persze, játéka válogatja. DC alatt is hangos, de Killzone még erre is rátett. Rendeltem hozzá porvédőt, mert ilyen üzemben secperc alatt megrakja magát porral a gép, aztán még hangosabb lesz (Nem tudom, máshol mennyi a por, itt a III. kerben, téglás társasház, középen nagy közös kert, hetente takarítunk és portörlünk, mégis ami a tv-re és egyéb helyekre ennyi idő alatt le tud rakodi, az brutális egyszerűen).
Én sem akarok lebeszélni senkit. Jó gép, ez van. Csak azért írtam le, mert tényleg az jött le nekem a topikban, mikor olvastam a döntési fázisban, hogy a legtöbb ember szerint halk, aki meg leírta, hogy hangos, bár szép szavakkal, de le lett hurrogva legtöbbször, hogy nincs igaza.
Angry Rabbit: Azt lehet, de egyezzünk meg, hova tesszük a mobilt, és mivel játszunk. Pár YT-os tesztben ráfektetik a tetejére, mikrofonnal a hátulra felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest