- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
krx21
nagyúr
válasz
malphitee #22451 üzenetére
Na akkor belinkelem még egyszer!
Uncharted 3: "Work in progress" vs Final version" (27 comparisions)
Nézzétek végig figyelmesen! Tényleg azt látod összehasonlítva a képeket, hogy milyen grafikai butítások lettek???Van ahol a final a jobb kép és akkor direkt nem azt írtam, hogy jobb grafika... Itt nem történt textúra vagy felbontás butítás! Semmilyen átverés nincsen mint az UBI-nál... Annyi látszik, hogy a koncepció hogyan változott... Ennyit értsünk már a grafikához, ha már beszélünk róla...
-
barcabome
aktív tag
válasz
malphitee #22491 üzenetére
Első cod-om. Az ingyenes hétvégén kipróbáltam a multit, de ennyi.
BF-et toltam eddig, igaz azt is csak a 4 óta, előtte haveromnál toltam a 3-at PC-n, de csak néhány alkalommal.
Átlagos játékosnak tartom magam, semmi extra, igaz nem is célom komoly szinten tolni. Munka utáni lazítás a célom a játékkal. (Headsetem sincs még csak a gyári, de tervben van egy gold vagy egy ps3-as).
BF-ben meg változó a teljesítményem, mert van mikor győztes csapatban vagyok első, van, mikor pedig a középmezőnyben vagyok, persze ez a csapat összetételétől is függ. De vesztes csapatban mindig azok között vagyok, akik próbálják megmenteni a becsületünket, igaz az nem nehéz, ha béna a team.
Csak funolok, szóval ennek tükrében vegyél fel.
Első pár napban szerintem jó, ha 0-ra kihozom a statomat.
DLC-ket nem veszek, nem látom értelmét a COD-ban, de megvan az Onslaught, mert a Gold Edition-t vettem meg, mivel csak az volt fent a store-ban.
-
sittes79
addikt
válasz
malphitee #22488 üzenetére
Én egy ilyet kaptam
"BOOM, IT'S GAME TIME!
You're in! You've got access to the Battlefield Hardline closed beta and can start living out the fantasy of being a cop or a criminal right now.So what are you waiting for? Redeem your PS4 Access Code now to download the closed beta: -----------
"Nézd meg spam-ek között is.
És ez a legújabb info:
"Please be aware that all access for today has been granted and no new players will be invited for now. We will be inviting more players during the week so make sure you’re signed up on the wait list at battlefield.com/hardline/beta. We will email you further details if you are selected for the beta.
Unfortunately we cannot give details on when an account may or may not gain access."
-
kovsol
titán
válasz
malphitee #22454 üzenetére
Tudod én egy darab E3 videót nem néztem meg. Le is szarom hogy néznek ki a videókon a játékok. Engem nem vezetnek meg, és nem hitegetnek, mert nincsenek naiv elvárásaim. Én csak a kész produktumra vagyok kíváncsi mindig. És ha valami elkészült, akkor se a grafikát nézem nagyítóval.
Nekem a PS4 nem elsődleges platform, és nem is kardoskodom mellette. De ami te művelsz az már nevetséges. Ilyen emberek mint te csinálhatták pl a boszorkány üldözéseket is a középkorban.
Nem véletlenül töröltem az oldalsávból is ezt a topicot. Bánom is, hogy rákattintottam, most véletlenül és beleolvastam. -
krx21
nagyúr
válasz
malphitee #22439 üzenetére
Lehet Te még nem hallottál a Naughty Dog-ról? Ők nem az UBISOFT... Náluk még 1x sem fordult elő, hogy olyat demóztak volna, ami később nem lenne benne a játékban... Ráadásul ők programozzák a leghardverközelibben a gépet... Ja és 1080p/60fps-nek készül...
(#22441) front3r: és (#22443) szgergely
Igen, ebben reménykedek én is! -
-
Dexar007
veterán
válasz
malphitee #22399 üzenetére
Nincs fos gepem,csak kozepesen fos. Watch Dogs elszalad high-ultra mellett fhd-ban.
A kerdes itt az lesz,hogy a pc-s verzio grafikaja kozepes beallitasokon szebb lesz-e a ps4-es verzional.
Mert pl GTA 4-nel 4-5 db csuszkat lehetett valtoztatni pc-n,es kb 30-40 kozotti ertekeknel volt meg a ps3-as szint,mikozben 100-ig lehetett feltolni. (Felbontast persze nem szamolva,mert az mar eleve gyenge volt konzolon)+Pc-s verzio mellett szol a jo par mod,amit majd az evek soran keszitenek.
-
malphitee
senior tag
válasz
malphitee #22308 üzenetére
Megcsináltam mégegyszer ki is irta a végén hogy congratulation, de most elkeztem a ps4 főmenüjében lefele menni, de nem tudom mit kellene találnom.. csak azok vannak hogy a barátaim mikkkel játszanak meg ilyesmi nincs itt hogy HARDLINE BETA DOWNLOAD :S Mind1, nem is baj bf4 et sem véletlenül nem vettem meg, ez se lesz jobb, bugos sz@r
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
malphitee #21922 üzenetére
Ez egy fórum, ráadásul még a PS4-es fóruma, tehát itt akinek nincs gépe felteszi a kérdést, aki normális segítőkész az válaszol, aki meg olyan mint te, az ne olvassa el, hanem takarodjon játszani, senkit nem fizetnek itt, de ha ne adj isten olyan fórumba tévedsz ahol én vagyok "otthon", akkor hasonló segítőkészségre számíthatsz
-
-
válasz
malphitee #21922 üzenetére
Kérlek dramatizáld túl az egészet...kérdem én csendben meghúzódva egy fa tetején banánt eszegetve,hogy egyáltalán játék tesztek minek vannak ha ott a youtube kismillió videói...mindenki megnézné mind az egymilliót és fogalma nem lenne mondjuk h milye az irányítás..talán más berek véleményére vagyok kíváncsi nem a grandiózus fikázódásra
Viccen kívül olvastam egy cikket..(vagy hogy neked kompatibilis legyen néztem egy videót a youtubeon) hogy azok ilyen kibírhatatlan alakok akiknek kevés jutott a ciciből anno..ha szemét és személyeskedőre fognám a dolgot megkérdezném csak simán,sz*pt@ál-e eleget már,de szerencsére jólnevelt vagyok és nem kérdezem meg...
-
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
malphitee #21888 üzenetére
Nem kell aggódni nem akarok szentségtörést elkövetni csak megkérdeztem és csak tervbe van a konzol de minden bizonnyal lesz pc és konzol is...
Amúgy vannak azért local coopos játékok? Elsősörben a forza esetleg vmi fps érdekel
Herczi: persze nem mondom hogy rossz de meg kell szokni
-
vg
addikt
válasz
malphitee #21865 üzenetére
Június 9-én, 18 óra 30 perckor kezd a Microsoft.
Június 9-én, 21 órakor folytatja az Electronic Arts.
Június 10-én, éjfélkor Ubisoft.
Június 10-én, 3 órakor virrasztunk a Sony miatt.
Június 10-én, 18 órakor lesz Nintendo, de ők ugye nem tartanak hagyományos konferenciát, csak streamelnek.szerintem a legjobb a gametrailers vagy spike ott jó műsorok is vannak előtte
-
shunter
aktív tag
-
shunter
aktív tag
-
válasz
malphitee #21740 üzenetére
Mi sem vagyunk kíváncsiak a te idióta hozzászólásaidra, aki következőre pihenőre megy az te leszel, lehet hogy nem személyeskedsz, de olyan primitív kommenteket szoktál írni hogy a legtöbben nem bírják ki hogy ne személyeskedjenek. Én kibírom, de hiába írom neked burkoltan hogy fogd már be, mert baromságokat beszélsz, nem veszed észre magad.
Ezt a nem tudsz játszani dolgot meg jó lenne ha befejeznéd, aki ismer az tudja hogy nem nagyon van ellenfelem a COD-ban, mégsem verem itt a nyálam és fikázok ismeretlenül másokat.
-
mrterminator
aktív tag
válasz
malphitee #21717 üzenetére
Nem fognak az emberek kedvébe járni, mert amíg 1dollár is jön belőle nem fogják ingyenessé tenni, ez gondolatmenetük, és ma is veszik DLC-ket a régebbi COD-okhoz is, van bázisa a régebbieknek is még, Én már elvből se vennem évente max 3 évente a CODot
és vannak még így jópáran. Most készülnek újabb pénzt lehúzni a MW trilógiával
PS4-re meg XBONE-ra, nemhogy ingyenes DLC, jah de mert a nextgen kiadásokba benne lesznek a DLC-k is :d, úgyhogy ingyenes lesz ha úgy nézzük.
Ezért nem volt egy COD-om se a második rész óta. -
mrterminator
aktív tag
válasz
malphitee #21712 üzenetére
Tipikus példa, hogy hova fejlődött a játékosok nagy része, egy 1 éves játéknak frissnek kellene lennie. Csakhogy, mindenből évente jönnek futószalagon jórészt radikális tartalom változás nélkül, arról meg ne is beszéljünk hogy mikor egy játék 2012ben jelenik meg de már 2013 a neve
ide "fejlődtünk" mindenki megrágja gyorsan aztán kiköpi a játékokat, nem csoda hogy sokaknak az 1éves játékok már régiek, mert addig letolt már 20db tucat szart
. Ehhez idomul a játékipar...oda vissza, ahogy butítanak-úgy butulsz, aztán már egy ördögi kör
és a játék kijövetele után 2 hónappal már várod következő részt...ezért van sikere a fizetős DLC-nek is, hogy csillapítsa 2hét után a vágyat, hogy kitoltad a játékot, a következőig.
Nem konkrétan rád értettem, ne vedd személyesnek
-
-
-
Madwe
nagyúr
válasz
malphitee #21641 üzenetére
Csúszkát huzigáld, de amúgy 42" 1080p 1.8m 720p 2.48m szóval 1.8 és 2.5 m között az ideális elméletben, inkább az 1.8 felé húzva (méterben is kiírja az értékeket, ne a jobb oldali táblázatot nézd hanem a csúszkát
) Hétköznapi nyelven 2-2.5 m között nézd, inkább a 2 fele húzva ha látni akarod az 1080p részletességét
(#21638) krx21 pedig ha 4k-t akarsz 72"on akkor 2.17m-re kell ülni, ezért sincs sok értelme
(mondjuk ha a 72"et 3.20m-nél közelebb nézed akkor már kijön az 1080p feletti felbontás. Valamint az azért fontos hogy ez az átlag szemnek a tökéletes képhez szükséges távolsága, ha rosszab a szemed ülhetsz közelebb
ha nem tökéletesen tiszta a kép (videónál sose lesz) akkor pedig kicsit hátrábbról is lehet nézni, hiszen valójában nincs annyi képi információ, mint amennyi elméletben lehetne. Persze messzebről nézve is szebbnek hat a nagyobb pixelsűrűség miatt, de ha minden részletét ki akarod élvezni akkor bizony ennyire bele kell mászni...
-
Madwe
nagyúr
válasz
malphitee #21625 üzenetére
Megvakulni nem fogsz, a fény nem veszít az erejéből (már ha nem nyeli el valami) e miatt pl az oculus és a project morpheus se károsabb a szemre, hiába van pár tíz centire!
A tv-t pedig onnan nézd ahonnan jól esik
Csupán azt írtam egy 32"es tv-t 3m-ről nézni túlzás
BTW itt ki lehet számolni az optimális távolságot átlagos szemmel, tökéletes képpel számolva. Pl ha beállítod hogy mekkora tv-d van 1080p-re kiírja mi az optimális, annál közelebb nem nagyon kéne ülni, ha átállítod 720p-re, akkor tudod hogy a két érték között a legideálisabb, hiszen ha a 720p táv környékén ülsz vagy messzebb akkor nincs értelme az 1080p-nek, de nyilván leginkább a környezet meg a kényelem a fontosabb, mindenesetre ezt is érdemes valamennyire szem elött
tartani.
amúgy nincs ma már munkaszoba, pörög az absolute vodka, holnap céges kirándulás, ma ivászat
-
-
bolha23
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
válasz
malphitee #21601 üzenetére
32es tvről beszélsz, jó lesz oda fél-1 méter is
A monitor meg ha ugyanúgy fhdban tolja akkor ugyanaz a nézési távolság kell neki mint a tv-nek - adott mérethez! Mert a felbontás-méret-nézési táv hármas a meghatározó.
(#21604) bolha23 nice, "kár" hogy már megvettem novemberben kb
-
krx21
nagyúr
válasz
malphitee #21601 üzenetére
3 méterről már egy 55"-65"-os TV-t kell nézni!
"A kisebb 22-24" monitoron nem látod közelről a pixeleket, mert sokkal többet jelenít meg mint egy nagyobb"
Ez így egyáltalán nem igaz... A FULLHD az FULLHD kisebb és nagyobb TV-n is... A mérettel csak a pixelsűrűség változik... -
haddent
addikt
válasz
malphitee #21492 üzenetére
Annyi hülyeség hordtál itt a napokban már össze, hogy lassan aranyköpésekként kiadhatnád
Egyébként ez mindenkinek szól, nVidiájék csináltak összehasonlításokat, marha jól mindenből lehet húzigálni ámulni bámulni: teszt (PS4 vs. PC összehasonlításhoz a High vs. Ultra -t érdemes ugye, meg belekalkulálni, hogy csak 900p, ami egyébként szvsz. meglepő módon nem látszik, nem úgy mint a BF4 -ben. Talán itt jó az AA nem valami gagyi szar )
A kommenteket is érdemes ám olvasgatni!
Néhány kedvenc:"speaking as a gamer with a GTX TITAN 6GB VRAM, the stuttering when driving is still there... it's so annoying!!!" ~ 6GB -os több ezer dolcsis Titán -nal receg, kínos
"When i try using 4xTXAA on my 780's SLI at 2560x1600 i get around 45 fps with ultra settings." ~ 780SLi -ben 45fps? (jó, oké, hogy 4xTXAA és 2560x1600, de mondom 780SLi ??)
És egy gyöngyszem:
"780 Ti cannot handle this game pretty well at Ultra and only 1080p..." ~780Ti 1080p Ultra gagyin futtatjaHa megnézzük a High és az Ultra közt a különbségeket, szerintem a legtöbb esetben egészen elenyésző, nem egy húde nagy gáz... 900p vs 1080p is ott van, de hát azért mégsem 720p. Ha ezt, meg az árcédulákat összevetjük akkor azt hiszem kicsit nagyon elégedettek lehetünk. (De talán még érdekesebb a ps4 apu -ja vs egy Titan nyerserőben. Hát bizony szerintem kb. 4x annyi Tflop
)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
malphitee #21492 üzenetére
Baratom, mielott hulyeseget beszelsz nyisd ki a szemed. PC-n jelenleg a jatek autos resze ELVEZHETETLEN, szaggat, akad minden baja van. Kizarolag a nem kocsis reszek futnak jol, ami nagyon keves, miutan a fizikai tavolsagot ketlem hogy futva tenned meg.
Nar ha teged nem zavar az, hogy iranyithatatlan a kocsi a szaggatastol, akkor nem ertem miert zavar a 30 fps... Na mind1.
-
-
gianni85
veterán
válasz
malphitee #21441 üzenetére
jah, nem úgy értettem
, hanem hogy nem lesz játék amivel tolni tudnám. talán nyár közepén beszerzem használtan a WatchDogs-ot egy végigjátszásra
(#21440) lukirobi
persze, saját magamra értettem, hogy nekem nem lesz mivel. Nyáron hétvégéken mindig van program, így BF4 és Cod multi is hanyagolva lesz. Azt meg csak úgy szeretem tolni, hogy több órán keresztül, így hétköznap se tolomszar ügy, régen több időm volt mindenre
-
Zjunior
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz
malphitee #21414 üzenetére
Az hogy miért nem tudja letölteni, miért nem tudja elindítani pont hogy echte ide tartozik. Az hogy mennyiért hol és mikor vette szintén elfér itt, sokakat érdekel hidd el. Az meg hogy spúr vagy és téged nem, na pont az az ami senkit nem érdekel. Pláne az agymenésed utána, miszerint mindenki hülye aki megjelenés napján veszi meg a lemezt, drágábban mint hónapok múlva használtan. Mi közöd hozzá? ha nem veszi meg nem lesz olcsóbb... ha neked sok várj s vedd meg akkor amikor megteheted, de ha valaki rögtön akarja, szíve joga megvenni - akár hitelből is, ha úgy akarj
Season pass és hasonlóak pedig rég bevett szokások, lehet nem szeretni, akkor nem kell megvenni, miért baj az? Kiadó szempontból zseniális, amíg a kis programozók a következő iterációt csinálják, addig a lvl character story designerek is elvannak, s kapnak cserébe fizut ha páran megveszik. Ha tetszik a játék és akarod megveszed a pluszt, ha nem nem. Senkinek nem kötelező rögtön és mindent megvenni, de ha megteheti és akarja akkor tegye meg.
-
haddent
addikt
válasz
malphitee #21430 üzenetére
Akkor majd 2 hónap múlva beírhatod, hogy mid van
Egyébként remélem tudod, hogy szigorúan csak akkor van jogod ezen ennyit vergődni és még cseszegetni is a fórumozókat azért, mert egy PS4 -es játékról beszélnek a PS4 -es topikban, ha minden leárazva, szezonból kifutva, sérült csomagolással veszel. Pl.: babkonzervet földhöz vágod a tescoban hogy olcsóbb legyen és társai. Akkor megértem az érvelésed és logikusnak, következetesnek tartom -
Gijon
senior tag
válasz
malphitee #21422 üzenetére
Szerintem nem sokan fogják megvenni ennyiért, de rajongók mindig voltak, vannak és nincs evvel baj. Rossz példa, de ki lehet várni az akciót. Szemezgettem psvitán a fifa13-al, de sokallottam érte a 15900ft-ot..., most le van ütve 5850ft-ra..., na így már be is zsákoltam. Lesz majd akció ps4-en is, csak türelem.
-
Maggio7
tag
válasz
...már én sem bírom cérnával, szerintem mindenki aki olvassa a fórumot érti miről beszélsz, csak Te nem fogod fel, hogy a Sony, meg a többi kiadó le se sz@rja Magyarországot, nekik nem mi vagyon az üzlet. Mi csak örülhetünk, ha egy-két játék magyarosítva van! Akkor lenne igazad ha pl., Németországban olcsobb lenne a játék...
-
válasz
Ne felejtsük már el hogy a felvásárló piac nem mi vagyunk, hanem a nagyobb országok, Amerika, Anglia, Németország, stb.stb. Ott meg nem összeg egy játékért 60 euró vagy dollár. Mikor valaki 2-3000 eurót keres, hol érdekli hogy 60 euró egy játék? Le se sz@rja, az nekik aprópénz. Nekik az pont annyi mintha nálunk 2000Ft lenne egy játék
Az meg hogy Magyarország beduzzog és nem vesz játékot, az kicsit sem fogja őket érdekelni.
-
Gijon
senior tag
válasz
Nem a vásárló tehet arról, hogy be vannak betonozva az árak. Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de szinte azonos árakon megy az összes boltban (talán egy kivételével) az új gen. játék. Előző generációnál azért voltak 1-2 ezres eltérések. Az meg, hogy ki hol veszi, és mennyit ér meg neki, szerintem mindenkinek a "maga baja". Az meg, hogy megosztja itt a fórumon, az csak jó. Legalább le tudod szűrni, hogy kell neked, vagy sem.
-
fricci
tag
válasz
Nem hiszem hogy lukirobi-t meg kéne védenem, de engem kifejezetten idegesít mikor valaki csak azért lebutázza a másik embert mert az nem a neki tetsző döntéseket hozza. Ennyi a játék, nem egy közvélemény kutatás határozta meg hogy más embereket okolj. Senki nem kényszerít hogy ez legyen a hobbid de ha mégis akkor tudjál rá hogy ez ennyibe kerül.
A WD témájához: nálam ez úgy működik hogy ha valami olyan téma megy ami nem érdekel (pl. múltkor hogy ki miből él és miből vesz játékot) akkor nem olvasom. Esetleg próbáld ki.
-
-
lukirobi
tag
válasz
malphitee #21397 üzenetére
2000 es évek elején a Zelda a nintendo 64-re 23 ezer forint volt-..ez 14 éve volt..vagy nézz meg egy korabeli 576 újságot játékárakkal..tehát most a 18-22 ezres árak abszolútum elfogadható, mert infláció szerint most kb. 40-ezernek kellene lenniük.
Régen tényleg luxus volt, ma már csak egy drága hobbi.
Tehát nézz utána, mielőtt trollkodsz bármit is, köszi -
Madwe
nagyúr
válasz
malphitee #21400 üzenetére
Rajtad kívül ez senkit nem zavar, én szívesen olvasom mások örömét, akkor is ha a WD annyira nem érdekel... Az árképzéses agymenés meg egyenesen a lol kategória, ha nem kell ennyiért ne vedd meg, csak akkor amikor neked annyit ér, akinek megjelenéskor kell és nem sokallja az árat az meg megveszi annyiért, ennyi.
(#21406) Zjunior már átrágtuk magunkat rajta
nem azt mondta hogy sok ott a buta, nem sértésnek írta, csupán egy ilyen ki mikor mit tol dologra ott a party chat, tessék azt használni. A "sziasztok xy néven vegyetek fel ha fifát/forzát toltok" hsz indításra tökéletes itt a fórumon, ami ezután van az mehet partychatbe, mert az már annyira nem érdekes másoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest