- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
-
Peace
nagyúr
válasz
Wesder #226749 üzenetére
Ahhaaaa, így már világos. DL2 engem nem érint, de CP 2077 nekem szerintem PS4-es lesz. Nem bízom szegény videókártyában, szerintem megrottyanna a játék alatt. Pedig a gép az faxa lenne, de egyszerűen sajnálok pénzt kiadni PC fejlesztésre, mióta megvan a PS4 Pro......pedig egy állat videókártyával megint szintre lehetne hozni, de basszus 220.000-ért venni egy kártyát??!!!!! Inkább elteszem azt a lóvét a PS5 előrendelésre.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Wesder #226711 üzenetére
Én továbbra sem látom, hogy ilyen olcsójános előfizetési modellben hogy lehet finanszírozni minőségi AAA játékokat. Évente egyet még talán, de hogy havi egyet az kizárt, és még ott van mellette a rengeteg egyéb játék amivel párhuzamosan játszanak az előfizetők, ami szintén tovább faragja a részesedést. Szóval nem jön ki sehogy a matek, jelenleg csak a Microsoft kreatív könyvelői tudják egy pozitívan bemutatni.
-
válasz
Wesder #226082 üzenetére
Mondjuk van benne tartalom. A Zelda baromi jó mechanikákat vonultat fel, és szupet részek vannak benne, de teljesen felesleges volt open worldnek csinálni, világ üressége teljesen megöli. Az ilyen játékot máshol techdemo-nak hívják. A HZD egy tisztes iparos munka, ami lehet, hogy nem nyújt annyi újdonságot, mint a Zelda, de legalább könnyebben fogyasztható módon hozza azt, amit elvárnak tőle.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #226028 üzenetére
A minimum szerintem egy olyan AI lenne végre, ami nem 5 lépésben gondolkozik végre egy 10 méter sugarú körben.
Külön félek a Last of Us 2-től, mert ennél láttam olyan viselkedést az NPC-ktől, ami végre túlmutat a megszokott kereteken, aztán ki tudja, a végső produktum mennyire tud majd meglepetéseket okozni. -
markknight
veterán
válasz
Wesder #226005 üzenetére
Mert nincs más kézikonzol. De ha elnézünk más irányba akkor az iPhone 11 prom, ami szintén handheld képes 2436 x 1125-on futtatni játékokat nulla fps drop mellett, szóval az alaposan földbe döngöli a Nintendo kézikonzolját. Botrányosan ócska hardver, a portok hihetetlen rosszul futnak, mosott ócska minden multiplayform cím, csak a Nindento játékok vállalhatóak, sőt még a joycon hamar kukába megy. Nem is értem hogy tudtak ennyit eladni belőle.
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #225969 üzenetére
Nincs vele bajom. 3évet vártam a DS-re. Váltottam "miatta" PC-ről PS-re. Aztán a megjelenés előtt egy (két?) héttel bejelentették PC-re. Nem hatott meg. Végül a váltás sokkal jobban sült el mint gondoltam. Én PS-ről PC-re valószínűleg nem fogok már váltani. De Xbox-ról ezt nem jelenteném ki 100%-osan. Ki tudja mit hoz a távoli (nagyon távoli) jövő..
-
.LnB
titán
válasz
Wesder #225962 üzenetére
Ne b*sszatok már fel tényleg. Nem lehet, úgy írni általánosan a témáról, hogy valaki magára ne vegye?! Hát most ebben mi volt a baj? Te vagy már a második. Pedig teljesen általánosan csak leírtam, a gondolataimat. Semmi bújtatott utalás vagy semmi nincs benne. Lehet ez, volt a streaming technológia ára a Sony-nak. De ezen csak elgondolkodtam a napokban, ennyi. Mi ez a hiszti?!
-
belan
addikt
válasz
Wesder #225841 üzenetére
Most igazat kell hogy adjak neked gears 5 nagyon ott van plus 4K 60 fps!
Metró exodus is nagyon brutálisan néz ki . De hat csak egy x-rol beszélünk
. Pron egyedül last of us megy Nativ 4K de csak 30fps ! Prot inkabb vr miatt hozzák ki . Persze gad of war meg days gone , horizont is jól néz ki . De egyik se nativ 4K , szerintem ez is szép hogy a porból ezt kihozták !
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Wesder #225660 üzenetére
Nekem speciel konzolom sosem volt egy piaci Atari 2600 klóntól eltekintve. C64 - 286 - 386 - stb. korszakot szépen átéltem, 2 éve van meg a PS4 pro. Azóta PC-n nem játszom, csak dolgozom, pedig a gép elég erős lenne hozzá, vagy csak átalakultak a szokásaim. Nekem ez egy kikapcsolódás, másnak a könyvolvasás ilyen. Ezt el kell fogadni. Ezért szeretem a sztori orientált single player játékokat.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wesder #225648 üzenetére
Először nem akartam megvenni, de ahogy jött a többi videó, arra kellett rájönnöm, hogy ez bizony instant get.
Egyébként ez az egyik legszomorúbb/meghatóbb (ki hogy éli meg) jelenet szerintem. Nálam ebből a szempontból az viszi a pálmát, amikor Goku feláldozza magát Cell ellen.
-
Shade45
senior tag
válasz
Wesder #225446 üzenetére
Ami miatt vacillálok, hogy a PS5 kompatibilis lesz a 4-es játékokkal, így feleslegesen venném meg a 4-et, ha ugyan azokkal a játékokkal játszhatok majd az új generációval is!
Vagy ez nem úgy fog működni, hogy instant tud minden PS4 játékot futtatni az 5?Csak PC-n és Switch-en játszom, így nincs tapasztalatom a visszafelé kompatibilitással.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #225321 üzenetére
Félig volt poén. Szerintem sokkal jobban fog fogyni,mint az elmúlt 10évben. Nem egyedül ninja fogja ōket megdobni, de a ō is egy (komoly) fogaskerék lesz a marketingben, gamepass,bc, pc-xbox pacsi,stb mellett. Màr most is jó úton járnak. Én is az elmúlt félévben vettem 2 boxot,mert egy korrekt deal a csomag sok embernek.
Nem véletlenül mondták még az elején,hogy a ps5 egy niche termék lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Guitar Hero / Rock Band Szett Xbox360 (Dob + Gitár + Játékok + Mikrofon)
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest